"Твоят мой живот" (3): какво да очакваме в новите пет епизода?

ноември 10, 2015
Здравейте, приятели! Вторник е, 10 ноември, и продължава стартиралата наскоро наша нова рубрика "Твоят мой живот"! Както вече знаете, вчера - 
9 ноември (понеделник), ексклузивната си премиера в българския ефир направи една от най-успешните нови турски мелодрами "Счупени парчета" (Paramparca), която върви у нас под името "Твоят мой живот". Заради огромния интерес към сериала, СЕРИАЛИ в България всеки вторник предстои да Ви информира за всичко най-интересно, което предстои да се случва в епизодите му, в едноименната ни нова рубрика! Миналата седмица, във второто ѝ издание, Ви информирахме какво да очаквате в първите пет епизода от поредицата, като можете да си го припомните от тук! Време е за същинската част от рубриката ни "Твоят мой живот" - какво да очакваме в следващите пет нови епизода от новата мелодрама!

След като напуска работата си в текстилния магазин на Неджати, след като той се опитва да я изнасили, Гюлсерен си намира нова работа в ресторант като сервитьорка. Хазал се преструва на богата пред своите съученици, които отиват точно в заведението, в което работи Гюлсерен. Хазал се притеснява майка ѝ да не я издаде, като ѝ прави знаци. Жената ги разбира и пред приятелите на дъщеря си се преструва на непозната. 
Гюлсерен все още крие от Хазал истината. Неизбежно тя се престрашава да разкрие всичко пред нея, като това изключително много зарадва младото момиче, което вече се е отървало от бедния живот. Гюлсерен не разбира това нейно поведение и се притеснява, че парите и богатството ще заслепят Хазал и тя ще избере тях пред нея. Междувременно Кериман също вижда възможност за забогатяване в тази шокова ситуация, разбирайки, че биологичните родители на смятаната от нея за племенница са едни от най-богатите хора в страната. 
Хазал бързо открива данните на родителите си в интернет. На следващия ден тя тайно отива в офиса на ресторант "Дарк блу" и за първи път се среща с биологичния си баща Джихан. Тя е изключително щастлива от тази среща и се държи мило и възпитано пред бизнесмена, като дори го прегръща емоционално. Той е едновременно объркан и не знае как да постъпи с момичето, но същевременно е очарован от неговата красота и добри обноски. 
След училище Дилара изненадващо взема Хазал с автомобила си. Така приятелите, според които Хазал не е била богата, остават с отворени уста, а момичето е на върха от щастието. Дилара е дистанцирана от своята истинска дъщеря, но се опитва да ѝ се хареса и да създаде връзка между тях. Тя я завежда на шопинг и ѝ купува всичко, което момичето харесва и иска, нов телефон, таблет. Майка и дъщеря си правят selfie и се чувстват повече от щастливи. 
Гюлсерен харесва хубава рокля за Хазал, която ѝ купува с помощта на Дерия, даваща ѝ пари на заем. Жената се надява, че красивата дреха ще се хареса на момичето. 
Хазал се прибира след дългия и емоционален ден у дома, където се радва на всички свои нови придобивки. Когато Гюлсерен се връща от работа и заварва всички маркови и скъпи дрехи, които тя никога не би могла да ѝ купи, остава шокирана и наранена. Пита Хазал откъде са те, а тя ѝ отговаря, че са от истинската ѝ майка. Търпението на Гюлсерен се изчерпва, когато вижда снимката на Хазал и Дилара на таблета, и изпада в ярост, като събира всички дрехи, телефона и таблета и се отправя разярена към дома на семейство Гюрпънар с такси. Хазал се разплаква и тича след майка си. Когато се връща у дома, тя вижда роклята, купена от Гюлсерен, и в яда си я скъсва, плачейки. 
Гюлсерен нахлува в имението на Гюрпънар с викове и крясъци. Междувременно в него вече е пристигнал изненадващо бащата на Джихан Рахми. Гюлсерен започва да крещи още по-силно и това предизвиква излизането на Джихан, Дилара и всички останали навън, за да видят какво се случва. Ядосаната жена хвърля всички дрехи пред Дилара и я укорява защо ги е купиала на Хазал. Хвърля и таблета с тяхната снимка, който се счупва. Рахми не може да повярва на очите си и смята поведението на Гюлсерен за просташко и невъзпитано. Единствено Джихан я разбира и укорява съпругата си за постъпката си. Отношенията между съпрузите стават все по-сложни и критични, двамата трудно се разбират. Силите на Джихан вече са изчерпани и той иска развод от Дилара. Тя е шокирана!
Междувременно живота на Гюлсерен продължава постарому. Тя продължава да работи, като едновременно с това се сближава изключително много с биологичната си дъщеря Джансу. Между двете се ражда силна и емоционална връзка. Джансу дори отива в дома на майка си, където я посреща Кериман, която е очарована от обноските и възпитанието на биологичната си племенница. 
Рахми Гюрпънар всява допълнително напрежение в семейството. Той не може да повярва, че Джихан е поискал развод от Дилара и се опитва да я успокои. Възрастният мъж започва да крои планове, с които отново да свърже сина си с дългогодишната му съпруга. Джихан не приема добре завръщането му в имението, но въпреки това не може да го изгони. Единствената надежда на Дилара да си върне Джихан е именно нейният свекър. 
Между Гюлсерен и Джихан се ражда необичайна и много силна връзка. Двамата изпитват необикновени чувства един към друг, като прекарват все повече време заедно. Дилара и Рахми забелязват това, като не го одобряват и не могат да повярват, че бизнесмена се занимава с "проста" и "невъзпитана" за тях жена. 
Хазал предприема действия, с които шокира Гюлсерен. Тя решава да се нанесе в дома на семейство Гюрпънар и се вкопчва в богатия живот, за който цял живот е бленувала. Тя обаче не се разбира добре с Джансу, брат си Озан и дядо си Рахми. Последните двама не правят никакви опити, за да се сближат с биологичната им съответно сестра и внучка. Джансу прави опит, но той е неуспешен, тъй като самата Хазал не иска да създаде приятелство с нея. Тя ѝ завижда за всичко и иска да заеме нейното място в семейство Гюрпънар.
Дали Хазал ще успее да изпълни целта си, как Гюлсерен и Кериман ще приемат нейното преместване в дома на Гюрпънар, какъв ход ще предприеме Рахми, за да събере отново сина си с Дилара и отговорите на още много други въпроси ще разберете в следващите пет епизода на "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 16, 17, 18, 19 и 20 ноември! 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от новата ни рубрика "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ четвърто издание следващия вторник, 17 ноември, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат на 23, 24, 25, 26 и 27 ноември 2015 г. Издания от рубриката ни "Турция представя...", която се публикуваше досега всеки вторник, ще има при поява на официална информация за нов сериал, започващ в южната ни съседка, като допълнително ще Ви информираме за това кога при такива ситуации да очаквате "Твоят мой живот"! 

10 коментара:

Анонимен каза...

Не намирам сериала "Счупени парчета" нито за интересен нито пък хитов, но това е мое мнение. С тази схема от 20.00 до 21.00 часа си губиме времето да гледаме по 35 минути сериал. Познат сценарий с познати артисти. Петеккая изглежда ужасно, алкохола на никого не прощава! И защо ни го разказвате, не е интересно за гледане!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Според нас пък сериалът е изключително интересен и засяга доста необикновена и различна тема от останалите, които сме свикнали да гледаме. Именно това го прави уникален, оригинален и хитов, като невероятният му успех в Турция потвърждава това! Не виждаме нещо лошо във външния вид на Еркан Петеккая, в този проект той се справя отлично, а дори и да прекалява с алкохола в реалния живот, както твърдите Вие, това изобщо не се отразява на невероятната му игра. Наистина излъчването само по 45 минути на ден от сериала е досадно, ние го гледахме до 21 серия в оригиналния вариант на сериите от по два часа и така наистина всичко изглежда и се случва много по-динамично. А и не е хубаво човек да си прави изводите чрез корицата на една книга - в случая от "Твоят мой живот" са излъчени само 2 български епизода и още не е приключил дори първият оригинален епизод, интересното тепърва предстои!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Гледам епизодите във VOYO, гледам и втори сезон по ATV, и съм напред, както и да е на мен сериала не ме впечатлява. Вие изглежда не знаете, че Петеккая се лекува с много усилия от алкохолизъм ,дори беше в клиника, това много добре се вижда във сериала "Дила" . На мен ми е любимец , но това не е наперения "Галип" , капитана от "Времето лети", "Памуковата принцеса" и Иит от "Тиха буря", тук с нищо не ме впечатлява. Имах по големи очаквания. Турското кино е в криза, произвеждат сериали на кило, но липсват хитовите сериали от периода 2005-2012 година.

Анонимен каза...

Много голяма грешка от страна на БТВ.Мисля,че с пускането му затвърдиха позицията си на втора по гледаемост телевизия в България,след категоричният хегемон този сезон Нова телевизия.

Unknown каза...

Paraamparca e интересен филм. Бтв го накъсва отвратително. Това изнервя ужасно е! Чудя се като не разполагат с време от 110-115 мин.+ 15мин реклама, свързана с превръзки, лекарства, паста за зъби...да не го излъчват те , а по бтв лейди, синема - там ще се гледа!

Анонимен каза...

Колко български епизода има Твоят мой живот и кога ще свърши.И защо от БТВ пускат само турски продукции в 18:05-19:00 и 20:00-21:00.А не пуснат някой латино сериал или хърватски сериал за разнообразие.Дори в гърция се редуват латино и турски сериал

Анонимен каза...

С Тези Турски Бози изгуби водещите си позиции от 2003г. и 2005г.

Анонимен каза...

Защо не пуснат от БТВ нови български сериали в най-гледаното време вместо турските сериали.

Анонимен каза...

zawto boza balgarite kato nemogat da pravyt televiziya nykoi go pravyt ito dosta dobre ,,,

Анонимен каза...

твоят мой живот е много хубав сериал както и по-вечето турски сериали.Злобните писания ги приемам за тролски.Напротив ако БТВ има гледаемодст то е заради качествените турски сериали в които изобилства от хубави чувства и уважение между поколенията.Стига просташки секс и гаменски изрази-повярвайте -всички гледат турски сериали но като казват че не гледат си въобразяват че са големи интелектуалци.От лекар до учител гледат турските сериали и ги чакат с нетърпение аз съм от тия среди и нямам колежка която да не ги предпочита.Недостатъка е че дават много кратки епизоди дайте 2 часа,защото рекламите изяждат.Аз изпадам в нервна криза че в 9-30 свършва моят твой живот.Артистите са много добри и играят превъзходно.Кой колко пие си е негова работа-важното че играе прекрасно!

Предоставено от Blogger.