"Твоят мой живот" (2): какво да очакваме в първите пет епизода?

ноември 03, 2015
Здравейте, приятели! Вторник е, 3 ноември, и продължава стартиралата миналата седмица наша нова рубрика "Твоят мой живот"! Както вече знаете,
след по-малко от седмица - на 9 ноември (понеделник), ексклузивната си премиера в българския ефир предстои да направи една от най-успешните нови турски мелодрами "Счупени парчета" (Paramparca), която ще върви у нас под името "Твоят мой живот". Заради огромния интерес към сериала още преди началото му, СЕРИАЛИ в България всеки вторник предстои да Ви информира за всичко най-интересно, което предстои да се случва в епизодите му, в едноименната ни нова рубрика! Миналата седмица, в първото ѝ издание, Ви запознахме подробно със сюжета и с героите в поредицата, като ако все още не сте го прочели, можете да го направите от тук! То, подобно на статията ни, в която оповестихме началото на "Твоят мой живот", отчете само за седмица хиляди прочитания. Благодарим Ви за интереса! Време е за същинската част от рубриката ни "Твоят мой живот" - какво да очакваме в първите пет епизода от новата мелодрама!

Сериалът започва със сцени от миналото, връщащи ни в деня на раждането на двете момичета Джансу и Хазал. Гюлсерен, въпреки че всеки момент ще роди и трябва да си почива, пазарува. Когато пресича една улица, случайно я блъска кола. Шофиращите я завеждат в болница, където жената ражда своята дъщеря. В същото време до нея в родилното отделение е Дилара Гюрпънар, която също ражда своята дъщеря. Фамилиите на двете жени са сходни - Гюрпънар и Гюлпънар, като небрежна сестра обърква децата и така променя целия техен живот и този на семействата им.
Години по-късно Хазал и Джансу вече са пораснали млади момичета, учещи в гимназии. Двете не предполагат за съществуването на другата и за размяната, случила се в деня на раждането им в болницата. Джихан Гюрпънар е нещастен и вече не изпитва никакви чувства към съпругата си Дилара. Той обаче все още е с нея, за да не разстрои децата им. Междувременно Гюлсерен е в един от най-трудните периоди от живота си - тя е притискана от своята зълва Кериман, в чийто апартамент живее с дъщеря си Хазал, за пари, но същевременно не получава голямо заплащане от работата си в текстилен магазин. Тя иска аванс от шефа си, за да наеме свой собствен дом, в който да се установи с Хазал. Работодателят ѝ трудно се съгласява, но ѝ отпуска аванс, с който Гюлсерен наема малка и необзаведена къща. Хазал не е доволна от това. Междувременно шефът на Гюлсерен се опитва да я изнасили, задето ѝ е отпуснал аванс, като така жената изпада в още по-голяма трудност и в името на честта и достойнството си напуска работа и се връща в дома на Кериман. 
На Джансу ѝ предстои състезание по конна езда, за което тя много се вълнува. Големият ден идва и цялото семейство Гюрпънар е на терена, за да подкрепи младото момиче. За съжаление, то отново не успява да грабне златото, а е на второ място. Майка ѝ Дилара, която е изключително амбициозна за всичко, свързано с нея, не е доволна от това постижение на Джансу. След състезанието тя ѝ го казва, като младото момиче се огорчава и избягва. Пресичайки улица, я блъска кола. Джансу е откарана по спешност в болница. Там е нужно да ѝ се прелее кръв, като притеснените ѝ родители Джихан и Дилара веднага даряват от своята. Лекарят на момичето обаче установява, че кръвната група на Джансу и родителите ѝ не съвпада, което означава, че тя не е тяхна дъщеря. Той им съобщава това, като двамата са шокирани и не могат да повярват на чутото. След няколко дни Джансу е изписана от болницата и се прибира у дома, като Дилара и Джихан крият новината от всички. Дилара не желае да намира истинската си дъщеря, за да не опетнява репутацията си. Иска да продължи живота си така, какъвто е бил преди да научи истината. Джихан обаче е загрижен за момичето, което преди много години е било разменено в болницата. Той иска да го намери и да се погрижи за него, като след дълги разговори Дилара се съгласява. Джансу обаче случайно чува разговорът на родителите си и разбира истината! 
Момичето е шокирано и трудно приема факта, че не е дъщеря в семейство Гюрпънар. Тя отбягва близките си и иска да научи кои са истинските ѝ родители. С помощта на брат си Озан, тя тайно от всички отива в болницата, в която е била родена, и успява да се добере до архивите ѝ, макар и доста трудно. Така тя намира данните на своите родители и започва да ги търси. Не след дълго попада в квартала на Гюлсерен и я намира! Жената е шокирана от думите на Джансу, които чува, и мисли, че момичето се шегува с нея. То обаче ѝ показва документите, а това още повече я обърква. 
Срещата между двете семейства Гюрпънар и Гюлпънар е неизбежна! Гюлсерен се среща с Джихан, с когото провежда доста труден разговор. Тя си мисли, че богаташите ще ѝ отнемат нейната Хазал, от която все още крие истината. Бунтува се и е несъгласна с всяка една дума на Джихан. Той трудно обеждава наранената жена, че няма да ѝ отнеме Хазал и че двете семейства ще направят възможно най-доброто решение, от което и двете момичета да бъдат щастливи. Гюлсерен, въпреки и доста трудно, успява да му повярва, но все пак продължава да се съмнява. 
Какво ще се случи, когато Хазал разбере, че в действителност е дъщеря на едни от най-заможните хора в страната? Как ще реагира Кериман на това и какви финансови ползи и минуси ще намери? Ще хареса ли Дилара своята истинска дъщеря и ще успее ли да я приеме? Отговорите на всички тези и още много други въпроси ще откриете в първите пет епизода на "Твоят мой живот" (Paramparca), започващ на 9 ноември (понеделник) от 20.00 часа по БТВ!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от новата ни рубрика "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ трето издание следващия вторник, 10 ноември, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчват на 16, 17, 18, 19 и 20 ноември 2015 г. Издания от рубриката ни "Турция представя...", която се публикуваше досега всеки вторник, ще има при поява на официална информация за нов сериал, започващ в южната ни съседка, като допълнително ще Ви информираме за това кога при такива ситуации да очаквате "Твоят мой живот"! 

4 коментара:

Анонимен каза...

По-добре да го бяха пуснали на мястото на "Опасни улици"

Анонимен каза...

http://www.hurriyet.com.tr/sokakta-buyuyen-son-kusak-40009565 Moje li da go prevedete blagodarq predwaritelno !!

Анонимен каза...

Уморих се да гледам Еркан Петекая.И може би има още хора,които са на моето мнение. Колкото и да е талантлив все пак ние зрителите имаме нужда от разнообразие.Сигурна съм,че имат закупени сериали с други известни актьори и можеха да ни предложат нещо по-различно като актьорско присъствие.

Админ каза...

До 1 и 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за мненията!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Това интервю бихме могли да публикуваме догодина.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.