"Турските актьори 24/7" (61): от 23 до 29 ноември 2015 г.

ноември 29, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 29 ноември, и предстои да прочетете новото шестдесет и първо издание от най-харесваната рубрика на най-добрия блог за
сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 23 до 29 ноември 2015 г.! През изминалите седем дни те показваха връзките си, превърнали се от екранни в реални, празнуваха рождените дни на домашните си любимци, включваха се по-рано в продукци, за да ги спасят от провал, грижеха се за бебета в утробите си, хранейки се здравословно, сгодяваха се, заминаваха за Париж, спекулираше се бременността им, влюбваха се отново, правеха си скъпи операции, критикуваха свои колеги, обявяваха бъдещите си професионални планове, вълнуваха фенките си с горещи снимки, изявяваха се като певици и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Нова двойка от турски сериал прерасна в реална! Младите надежди на турското кино Демет Йоздемир ("С Русия в сърцето") и Юсуф Чим, които от лятото на 2015 г. се снимат заедно в приключилата преди броени дни романтична комедия "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), излъчила се по StarTV, са влюбени! Между любимците на милиони турски зрители има повече от обикновена приятелска връзка, като близки до тях разкриват, че тя не е започнала наскоро, а още в началото на снимките на сериала, в който си партнираха заедно и който завърши с happy-end. Наскоро турските папараци потвърдиха този слух, след като заснеха Демет и Юсуф да се разхождат заедно, а след това и да се прибират с автомобила на младия актьор, изглеждайки повече от щастливи заедно. Лошо впечатление на всички направиха странните визии на двамата, като Чим облечен спортно и косата му бе рошава, а Йоздемир се бе пременила в странно съчетани дълго палто и дълга туника. 

2) Една от най-сексапилните турски актриси Бааде Ишчил отпразнува рождения ден на своето куче! Четириногият любимец на чаровната блондинка, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел" и "Север-Юг", получи доста подаръци и специални глезотийки от своята собственичка и поканените на кучешкото парти нейни близки и приятели. Актрисата, съвсем естествено, искаше и нейният син да присъства на нестандартния рожден ден, за да го научи на любов към животните, но тъй като в деня на празненството той бил при баща си Малкоч Суалп, с който Бааде се разведе през изминалото лято, на нея ѝ било трудно да го вземе от там. Още щом разбрал, че бившата му съпруга организира парти за кучето си, бизнесменът бил против това синът му да присъства. Той обаче след дълги молби от Ишчил се съгласил. Бааде не пропусна да сподели в профилите си в социалните мрежи снимки от рождения ден, на които се вижда как черния ѝ домашен любимец се облизва пред специалната му торта. Когато видял фотосът, Малкоч Суалп изпаднал в шок, като възкликнал пред свои приятели, че няма да може да си прости, ако синът ми пробва от тази "торта" и че е съжалил, че го е пуснал на партито.

3) ШОК! Най-дългоочакваната и обещаваща нова мелодрама в южната ни съседка тази година "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) започна преди три седмици, но не успя да постигне желаните резултати и дори само фактът, че не е най-гледаната телевизионна програма в четвъртък вечер, накара нейните продуценти да вземат спешни мерки, за да повишат и без това всяка седмица стопяващия се интерес към нея, грозящ я от реален провал! За да вдигнат поредицата на крака, от екипа ѝ наскоро преговаряли с актрисата, която ще изпълни главната роля в нея - мега-звездата Берен Саат, да се включи в нея по-рано от предвиденото. Тя се склонила и така вместо в началото на 10 серия, ще гледаме една от най-обичаните турски актриси отново на екран още в 6-та! Тя предстои да се излъчи на 17 декември по StarTV! Снимките на Берен в историческата сага започват още от следващата седмица, като с преждевременното ѝ включване продуцентите се надяват, че интересът към сериала ще се повиши. Дали обаче Саат, който е най-големият коз в техните ръце, ще успее да превърне поредицата в най-гледаната такава, каквито бяха очакванията към нея още със самото ѝ обявяване през изминалата година, предстои да разберем! 

4) Турският актьор Енгин Алтан Дюзятан, снимащ се в момента в изключително успешната турска историческа мелодрама на турската национална телевизия TRT1 "Възкресението на Ертугрул" (Dirilis Ertugrul), съвсем скоро ще стане баща! Наскоро той и неговата съпруга Неслишах Алкочлар, която е в напреднала бременност, бяха забелязани от турските папараци да се разхождат заедно в голям и известен търговски център в Истанбул. Очакващата своята първа рожба млада жена държеше в ръцете си бутилка с мляко, от която на моменти отпиваше глътки. То обаче не бе обикновено, тъй като след нейно обяснение пред журналистите, докато е бременна тя внимава особено с какво се храни и какво пие, като именно заради това приема само естествени и биологични продукти с доказано качество и произход. Неслишах е взела това решение, за да може да създаде навици на здравословно хранене на детето си, още докато то е в утробата ѝ. 

5) Една от най-коментираните и обичани турски светски двойки се сгоди! Наскоро младият актьор Кадир Доулу, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", предложи брак на своята половинка - младата надежда на турското кино Неслихан Атагюл, която у нас сме гледали в "Листопад" и "Двете лица на Истанбул". Годежът на двамата млади влюбени, срещнали се и влюбили се един в друг на снимачната площадка на "Fatih Harbiye", се състоя преди няколко дни в тесен семеен и приятелски кръг. Въпреки интимността на събитието, двамата не пропуснаха да споделят с целия свят това важно събитие в съвместния им живот, като споделиха в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които Кадир е прегърнал показващата своя годежен пръстен Неслихан. В момента Доулу се снима в историческата мелодрама "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), а Атагюл - в поредицата "Черна обич" (Kara Sevda), като въпреки професионалните си ангажименти, двамата очевидно успяват да намерят време и за себе си и любовта си! 

6) Най-харесваната и обичана турска актриса Туба Бююкюстюн замина преди няколко дни за френската столица Париж! Наскоро тя бе забелязана от турските папараци на истанбулското летище, преди да се качи на полета към западноевропейската страна, заедно с майка си Хандан Бююкюстюн и своите две дъщерички-близначки Мая и Топрак. Любимата турска звезда на България за изминалата 2014 г. замина за Париж, който през изминалите седмици бе арена на жестоки терористични атаки, за да присъства на фестивала на турското кино, провеждащ се тази година именно там. През изминалите дни Бююкюстюн е изключително активна в профилите си в социалните мрежи, където публикува снимки от посещението си в Париж, където е заедно с продуцента на новия ѝ филм, в който ще си партнира с холивудската звезда Мат Дилън - Ферзан Йозпетек.

7) Преди няколко дни изключително популярната турска актриса Бергюзар Корел, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", направи доста странно впечатление на турските журналисти. Те заснеха как чаровницата се разхожда по улиците на истанбулския квартал Истанбул, където се намира и нейната кафе-сладкарница "Not Just Coffe", облечена в изключително странни дрехи - голяма шарена панделка на главата ѝ, черна торбеста рокля и торбеста жилетка. Освен това брюнетката бе сложила и слънчеви очила, въпреки облачното време там. Така, след излизането на пикантните фотоси в медиите в южната ни съседка, мнозина се осъмниха, че със странното си облекло Бергюзар прикрива уголеменото ѝ коремче, тъй като е бременна! Дали тези слухове ще се окажат факт, предстои да разберем. Не е тайна обаче, че тя и съпругът ѝ Халит Ергенч не веднъж са обявявали, че искат да имат още едно дете...

8) След като един от най-сексапилните турски актьори Толга Карел се раздели със своята дългогодишна половинка Гюнай Мусайева, сега вече любимецът на милиони зрителки от най-успешната турска семейна драма "Листопад", има нова любов! Наскоро чаровникът бе забелязан да се разхожда заедно със своята нова изгора Дуйгу Бал, с която се запознаха в риалити формата "Survivor", състоял се през изминалата пролет. Освен, че взаимоотношенията между двамата бивши участници в състезанието за оцелявана станаха на показ за цяла Турция, друго нещо също направи впечатление на медиите! Това е новата стара прическа на Толга, който в "Survivor" показа оплешевяло теме, вследствие на напредването на възрастта си. Сега Карел вече има нова присадена коса, като си е направил сложната и доста скъпа операция при един от най-добрите специалисти в тази област в САЩ.

9) Турската актриса-ветеранка Небахат Чехре винаги е имала ясна позиция по отношение новите сериали и играта на нейните колеги в южната ни съседка. Наскоро любимката и на младо, и на старо сподели пред турските медии своето мнение за започналото своеобразно продължение на най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) - "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), и най-вече за Хюлия Авшар, играеща ролята на възрастната Сафие султан. Като пресъздала образа на Валиде султан в предишната историческа поредица, Небахат бе доста противоречива в мнението си за телевизионната водеща и актриса, като сподели, че изпада в полемики винаги, когато я гледа, и че не може да се справи така добре с ролята на възрастна султанка, колкото нея. Така Небахат Чехре отново предизвика дискусии в интернет-пространството в южната ни съседка, като мнозина застанаха на нейното мнение, а още толкова - не.

10) Най-известният и обичан турски актьор Къванч Татлъту наскоро направи няколко сензационни споделяния за своите бъдещи планове пред турските медии. Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", разкри, че смята преди да се включи в нов сериал, да вземе участие в игрален филм, снимките на който продължават в доста по-кратък период от време, отколкото тези на серийна поредица. Къванч разкри, че филмовият проект, в който ще се включи, ще бъде продуциран от Ay Yapim - компанията-производителка, на която Татлъту отдавна е емблематично лице, тъй като се снима само в проекти на тази изключително популярна и доказала се през годините фирма. Снимките по филма щели да започнат през февруари 2016 г. Къванч опроверга слуховете, че ще започне да се снима в нов сериал през месец юни следващата година.

11) Един от позабравените турски актьори Къванч Касабалъ, станал изключително популярен след участията си в семейните драми "Листопад" и "Малки жени", наскоро се завърна на телевизионния екран със своя нова роля! Любимецът на хиляди зрителки по света зрителите на ATV могат да гледат в новата криминална драма на медията "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) всяка четвъртък вечер след 20.00 часа. Аудиторията се срещна отново с Касабъла в четвъртък, 26 ноември, в новата серия на поредицата. Екипът ѝ покани него, както и още нови актьори, заради ниските рейтинги, които постига сериалът. Сред останалите нови попълнения в актьорския състав на "Майки и мащехи" са звездите от "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) Бестемсу Йоздемир (Нилюфер) и Ахмет Тансу Ташанлар (Арда). Дали тези любими актьори успяха да повишат рейтингите на поредицата, предстои да разберете в утрешното издание на "Какво гледат в Турция?"!

12) Младата надежда на турското кино Баръш Ардуч, който в момента се снима в изключително успешната романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), която всяка седмица е сред трите най-гледани телевизионни програми в южната ни съседка и която бе най-гледаният сериал през изминалото лято, за отрицателно време събра изключително голяма фен-база. Симпатичният актьор освен че се справя повече от добре на снимачната площадка, въпреки все още малкия си опит, поддържа и перфектна физическа форма, прекарвайки голяма част от свободното си време във фитнес-залата. Баръш очевидно знае как да привлече вниманието най-вече на фенките си и да ги впечатли, тъй като преди няколко дни сподели в профилите си в социалните мрежи свои снимки, на които позира полу-гол и на които ясно се вижда добре оформеното му мускулесто тяло, от което всяка една жена би се разтопила. Очаквано, пикантните фотоси на Баръш след тренировката му събраха за отрицателно време хиляди лайкове и станаха доста коментирани най-вече от дамите, които останаха дълбоко впечатлени от външния вид на любимеца им.

13) През изминалата седмица станаха ясни резултатите от една от най-престижните телевизионни и кино награди "Еми"! На тях, както вече читателите на СЕРИАЛИ в България знаят от предишните издания на "Турските актьори 24/7", в категорията "Най-добър актьор за 2015 г." бе номиниран един от най-харесваните и обичани турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози". Любимецът на милиони зрителки по света бе номиниран на престижните награди за ролята си на комисар Йомер в изключително успешната турска криминална драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask). Уви, той не успя да се пребори със силната конкуренция в лицето на представителите на кино-индустрията от другите държави, но въпреки това само номинацията му на "Еми" са едно много голямо признание от световната гилдия за огромния му талант на актьор, но и на човек! Да поздравим Енгин за прекрасната му игра и постижението!

14) Младата надежда на турското кино Серенай Саръкая за пореден път ще се изяви като певица! След като през изминалите седмици в изданията на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че тя и нейната нова половинка Керем Бурсин ("В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест") ще се снимат в нов филм със заглавие "Добро утро, скъпи" (Gunaydin Sevgilim), наскоро стана ясно, че звездата от сериалите "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" не само ще изпълни главната роля в обещаващия проект, но и ще изпее някои от песните в него! Преди няколко дни самата тя сподели в профилите си в социалните мрежи как е в звукозаписно студио и се подготвя да изпълни музикалните произведения, които ще звучат в очаквания филм, чийто снимки започват през април 2016 г. Това специално двойно участие в "Добро утро, скъпи" - на актриса и на певица, още повече засили интереса на феновете към кино-проекта, които го очакват с нетърпение!

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 ноември, ще бъде публикувано издание №87 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 1 декември, ще можете да прочетете петия брой от "Твоят мой живот", в което ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименната нова турска мелодрама. В сряда, 2 декември, пък идва ред на дванадесетото за сезона и четиридесет и пето издание от "Музиката от турските сериали", което ще бъде посветено на музикалните теми от ретро-поредицата "Цената на славата" (Sohret). В четвъртък, 3 декември, ще бъде публикувано осемнадесетото ни двойно интервю с Ваша любима екранна двойка от турски сериал, което ще бъде с Хатидже Шендил и Йозджан Дениз от излъчващата се в Турция мелодрама "Денят, в който е написаната съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun). В петък, 4 декември, ще можете да прочетете дванадесетото за сезона и двадесет и шесто подред издание от "Успехът на...", в което ще анализираме успеха на хита "Имението с лозите" по света. В събота, 5 декември, пък идва ред на дванадесетата за сезона и двадесет и шеста подред тема от "Любопитно", в което ще разберете как протекоха престижните телевизионни награди "Златна пеперуда" (Altin Kelebek), провели се тази вечер, и кой какви награди грабна след тях. И в неделя, 6 декември, очаквайте брой №62 от "Турските актьори 24/7"!

9 коментара:

Анонимен каза...

Миналата седмица излезе статия за Берк Атан и "гаджето" му. Моля дайте информация

Анонимен каза...

Здравейте, искам да ви попитам дали желаете да качвате неща за индийски сериали. Предлагам ви тук да качвате сериите на един много интересен индийски сериал "Geet Hui Sabse Parayi", аз ги превеждам и съм стигнал до 8 епизод (всяка седмица по няколко еп). Интересува ме дали бихте желали да започнете да качвате епизоди на индийски сериали.

Анонимен каза...

Аз също съм съгласна с коментар 1 и само да добавя още нещо сега даже излезе и една друга информация. Ето линк https://m.gecce.com/haber-berk-atan-sevgilisiyle-goruntulendi ето и на другатя статия http://www.hurriyet.com.tr/bizi-dusurdugun-su-duruma-bak-40017222. Много ще ви бъдем благодарни да да преведете или съобщите за това !!!

Анонимен каза...

За Юсуф и Демет се знае от няколко месеца поне 2..... В друг блог отдавна бяха пуснали тази новина ,а и феновете на сериала отдавна изкоментираха връзката им.Това не е нова новина.Имаше и интервю с тях преди месец и нещо където признаха за взаимоотношенията си (видеоинтервю).

Анонимен каза...

Снимките на Баръш не са нови... Снимките са от доста време,явно сега просто са ги пуснали в някой от фалшивите профили.

Анонимен каза...

Здравейте!
Можете ли да ми кажете с какво "Имението с лозите" е по-успешен в България от "Малки тайни", за който ви пишем от месеци? Аз ще ви отговоря - с нищо! Нито беше успешен по Диема Фемили, нито като цяло, въпреки участието на актрисата от "Твоят мой живот". Докато "Малки тайни" е един от най-обичаните младежки сериали, излъчвани в България заедно с "Мечтатели".

Админ каза...

До 1 и 3 коментар:
Здравейте,
По принцип не следим тези сайтове, които сте прикачили, и затова не сме информирали за тази новина в изданието на "Турските актьори 24/7"! В първата новина пише, че Берк и неговата любима Симге Бирбен за първи път са били заснети от турските папараци заедно като двойка, като щом двамата видяли, че ги снимат, се паникьосали и си тръгнали от мястото, където били. Във втората пък пише, че между Берк и Симге е имало конфликт, момичето му е казало "Стига вече, не искам да говорим, искам да си тръгна", след което Берк я успокоил и я върнал при себе си, като заедно се качили в автомобила му и се отправил към неизвестна посока. Това е всичко, надяваме се да сме Ви били полезни!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Не сме телевизия или видео-споделящ сайт, че да качваме епизодите на какъвто и да било сериал. Все пак Ви благодарим за предложението, пожелаваме Ви успешна работа, дано повече хора започнат да следят превеждания от Вас проект!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Досега не сме се натъквали на подобна информация в сайта, от който черпим информация, но щом казвате...
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
Възможно е да е така, доверяваме се изцяло на сайта, от който черпим новините за тази рубрика!
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
Подбирайки сериалите, чиито успехи разглеждаме в изданията на рубриката ни "Успехът на...", гледаме не само какъв е бил техният в България, но и в Турция, и по света! В Турция "Имението с лозите" е сред първите създадени сериали, което автоматично прави успеха му там интересен и любопитен за читателите. По света сериалът също има доста по-голям успех от този, който е постигнал "Малки тайни". По принцип вече сме решили на кой сериал да бъде посветено финалното за сезона издание от "Успехът на...", а той не е "Малки тайни", но все още не изключваме варианта предпоследното да бъде на този сериал, въпреки че има и по-успешни. Щом толкова искате, и неговият успех бихме анализираме, но самата статия няма да бъде толкова интересна за широкия кръг от читатели.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Вие я направете и тогава преценете дали няма да бъде интересна. ;)

Анонимен каза...

Ima kude po- gledani seriali ot Malki taini ...

Предоставено от Blogger.