"Турските актьори 24/7" (60): от 16 до 22 ноември 2015 г.

ноември 22, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 22 ноември, и предстои да прочетете новото юбилейно шестдесето издание от най-харесваната рубрика на най-добрия блог за
сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 16 до 22 ноември 2015 г.! През изминалите седем дни те научаваха пола на бебетата, които чакаха, не можеха да контролират любовта си, прекаляваха с алкохола, предизвикваха мистерии, подаряваха си незабравими моменти, сбъдваха мечти, изливаха яда си, завръщаха се на екран, издаваха нови книги, излагаха на риск здравето и живота си, ставаха официални турски граждани, хвърляха в шок медиите и почитателите си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Преди две седмици в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че след дълги години в очакване турската актриса Айча Бингьол най-сетне е бременна! Тогава стана ясно още, че чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Млечният път" и "Времето лети", чака не едно, а две бебета-близнаци! Така огромното щастие на красавицата стана двойно и тя и съпругът ѝ Али Алту се превърнаха в най-щастливите хора, след като 14 години са правили опити да създадат поколение. Сега, две седмици по-късно, вече е ясен и полът на бебетата! Наскоро Айча е отишла на контролен преглед при своя гинеколог, който ѝ съобщил, че тя ще роди две момиченца! Въпреки че е бременна в петия месец, Бингьол продължава да се снима в театралната постановка "Хензел и Гретел", като коремчето ѝ вече e очевидно набъбнало и можете да го видите на снимката вдясно! Да пожелаем на Айча леко и безпроблемно раждане и много щастливи мигове! 

2) Любовта между двамата любимци на турските зрители Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, партниращи си вече втори сезон в изключително успешната криминална драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) на KanalD, на чиято снимачна площадка се родиха чувствата помежду им, става неконтролируема! Наскоро двамата актьори посетиха концерт на известния турски певец Каан Тангьозе, като бяха резервирали две места на първия ред в залата, за да се насладят максимално на песните на изпълнителя. Романтичните балади повлияха на Бурчин и Илкер, които се разчувстваха и показаха изключителна близост помежду си. Първата крачка направи Калели, който прегърна Терзиулу през рамо, а след това тя рязко се обърна към него и страстно го целуна. Този неочакван изблик на любов и нежност не остана незабелязан от зорките погледи на папараците, които заснеха пикантния момент и така той стана достояние за цяла Турция. 

3) Приключването на изключително обещаващия проект "Марал" (Maral), който излъчи преждевременния си финал преди няколко седмици заради ниските рейтинги, които постигаше, определено не се отразява добре на актьора, изпълнил главната роля в него - Арас Булут Ийнемли. Младежът, чийто талант у нас познаваме чрез ролите му в сериалите "Времето лети" и "Великолепният век", наскоро посети заедно със свои приятели един от най-известните ресторанти за турска народна кухня в тузарския истанбулски квартал Етилер. Неустено Арас изпил доста алкохол, като на тръгване от заведението, той залитал и едвам ходел. Приятелите му го завели в тоалетните, където актьорът си измил лицето няколко пъти със студена вода, а след това му поръчали две-три кафета, които той изпил. Това не помогнало на Ийнемли, които продължил да се държи нетрезво, а това принудило компанията му да го закара у дома, тъй като той не бил в състояние на шофира. 

4) Бременна ли е Селен Сойдер? Този въпрос отскоро е един от най-задаваните в турското медийно пространство, след като турските папараци заснеха наскоро чаровната актриса, позната у нас чрез ролята си в хита "Сезони на любовта", да закусва заедно със своята нова половинка Орен Франсез в заведение в тузарския истанбулски квартал Бебек. Какво необичайно в това? Впечатление на журналистите направи външния вид на Селен, която се бе облякла в доста отпуснати и торбести дрехи, които прикриваха видимо порасналия ѝ корем. На въпросите на медиите дали е бременна, Сойдер отговори, че не е и отрече тези слухове, но предишните ѝ изявления през журналистите говорят друго. Напомняме, че преди няколко седмици Селен сподели пред медиите, че с новия ѝ партньор имат планове да сключат брак и да създадат семейство, което още повече засилва клюката, че тя е бременна! 

5) Мистерия около отношенията между двамата любими актьори на турските зрители Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, сключили брак преди половин година! Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Дила" и "Черни планини" и снимаща се в момента в хита на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която мъжка ръка я е хванала за рамото! Мнозина се запитаха чия бе ръката, хванала Хатидже, на чиито пръсти беше татуирана думата "LOVE", като така в медийното пространство се появиха слухове, че тя се е разделила със своята дългогодишна половинка и има нова любов. Впоследствие Шендил категорично отрече тези клюки и обяви, че ръката е била на нейния много добър приятел Онур Буюктопчу, снимащ се в момента в изключително успешната романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask). Тя добави, че връзката ѝ е с Бурак Саяшар върви повече от добре и двамата са много влюбени един в друг. 

6) Най-известният турски актьор Къванч Татлъту прекарва пълноценно отсъствието си от телевизионния екран и се отдава изцяло на своята половинка Башак Дизер - известна и успешна турска дизайнерка. След като през лятото двамата си подариха луксозна едномесечна почивка в един от най-скъпите хотели на курорта Бодрум, те продължават и през есента да се забавляват заедно и да създават незабравими свои спомени! Наскоро Къванч сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира на фона на много въздушни балони. Той сподели, че след малко също ще се качи на такъв заедно с любовта на живота си Башак Дизер, като последователите му във фейсбук и инстаграм благородно му завидяха, че ще изпита това невероятно изживяване - да полети в небето сред облаците. След като полетът приключи, Талъту сподели, че усещането е било "много готино". 

7) Младата надежда на турското кино Серенай Саръкая сбъдва мечти! Наскоро чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", разбра, че има своя изключително голяма единадесет-годишна почитателка на име Рожда, живееща в Анкара и бореща се със страшната диагноза рак на костите. Веднага щом научила, че съкровената мечта на момиченцето от доста време насам е то да се срещне с нея, Серенай веднага заминала от Истанбул за турската столица, където посетила болницата, в която се лекува борбената Рожда и сбъднала мечтата ѝ! Момиченцето не можело да повярва, че се среща с неговата любимка и било на върха на щастието. Двете не пропуснаха да си направят selfie за спомен, което Саръкая сподели в профилите си в социалните мрежи и което събра десетки хиляди харесвания. Поклон пред благородната и човешка постъпка на Серенай!

8) Турската актриса Берак Тюзюндач, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в криминалните драми "Езел" и "Край или начало", отдавна се слави със своя сприхав нрав и труден характер! Наскоро екзотичната красавица, снимаща се в момента в историческата поредица на турската национална телевизия TRT1 "Филинта" (Filinta), партнирайки си с Нур Фетахоулу, Вилма Елес, Серхат Тотумлуер и още много други, посети аптека в тузарския истанбулски квартал Бебек, където фармацевтките я посрещнаха повече от любезно. Берак обаче не им отвърна със същото поведение и се държа доста нервно и заядливо, като те загрижено я попитаха дали е болна и дали не се чувства зле. Това тотално вбеси Тюзюндач, която им отвърна, че не е нужно щом е дошла в аптека, да е болна, като след това си тръгна ядосана. Какво ѝ бе на актрисата с буен характер така и не стана ясно...

9) Ново попълнение в актьорския състав на изключително успешната мелодрама "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazilgi Gun), излъчваща се всяка вторник вече след 20.00 часа в ефира на StarTV! Във вторник, 17 ноември, телевизионните зрители имаха възможността да се запознаят с новия герой в поредицата, изпълняван от изключително популярния чрез ролите си в хитовете "Под липите", "Пламъкът на сърцето" и "Любов и наказание" Синан Тузджу! Така продуцентите на поредицата се опитват да повишат понижилите се с началото на втория сезон на поредицата рейтинги, които продължават да бъдат отлични и да ѝ осигуряват място в ТОП 10, но я нареждат на трето място сред всички останали всеки вторник, което явно не е задоволително за тях. Синан се присъединява към актьорския състав, включващ Йозджан Дениз, Хатидже Шендил, Бегюм Кютюк и Метен Чекмез, като дали е успял да повиши рейтингите на сериала, предстои да разберете в утрешното издание на "Какво гледат в Турция?"!

10) Популярната турска актриса Башак Саян, за която мнозина знаят, че от доста време насам се е отдала на другия си талант - писателския, наскоро издаде третата си книга! Литературното произведение носи интригуващото заглавие "Съдбата на пеперудата" (Kelebegin Kaderi), като преди няколко дни в голяма истанбулска книжарница се състоя нейното пускане на книжния пазар. На него присъства и авторката на книгата, която бе поздравена от своите близки роднини и приятели, както и от най-големите ѝ фенове, дошли да я уважат на събитието. На него присъстваха и журналисти, които не пропуснаха да зададат своите въпроси на Башак. Сред най-интересния от тях, свързан със заглавието на най-новата ѝ книга, бе дали тя вярва в случайностите в съдбите ни. Саян, която стана изключително популярна след участието си в най-успешната турска семейна драма "Листопад", отговори, че всички ние сами ковем съдбите си и че случайни неща в тях няма! 

11) Младата актриса с германско-турски произход Алина Боз, която вече две седмици гледаме у нас в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), в който изиграва ролята на алчната и озлобена Хазал, носи в себе си приключенски дух! След като миналата седмица папараците в южната ни съседка заснеха как тя се разхожда късно вечерта заедно със своята половинка Бурак Йорюк, преди няколко дни те отново засякоха двамата млади влюбени, но този път те вършеха нещо доста по-опасно и авантюристично. Журналистите станаха свидетели как чаровната Алина се вози на мотоциклета на своя приятел, докато той го шофира, без никакви предпазни мерки, държейки се единствено за него. Боз не бе сложила нито обезопасителна каска на главата си, нито наколенки на лактите и коленете си, с което бе изложила на риск живота си. Тя, като типична бунтарка, бе сложила качулка на главата си и не се интересуваше от това какво мислят останалите за нея. 

12) Малцина знаят, че известната актриса Емина Сандал, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Сезони на любовта", по произход е сръбкиня! Преди няколко години тя сключи брак за изключително популярния и обичан турски певец Мустафа Сандал, като щастливия съвместен живот на двамата продължава и до ден днешен. След изминалите години, наскоро Емина най-сетне се сдоби с турско гражданство! Тази новина тя сподели в профилите си в социалните мрежи, споделяйки снимка на новата си турска лична карта и на документа, удостоверяващ турската ѝ националност! Сандал добави, че е изключително щастлива и горда от факта, че най-сетне официално е освен сръбкиня, и туркиня! Последователите ѝ в социалните мрежи поздравиха любимката си за важното събитие в живота ѝ. 

13) Селен Сойдер за пореден път изненада турските медии и ги остави с отворени уста! Преди няколко дни чаровната актриса, която стана изключително популярна чрез ролята си в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri) и която за последно се снима в провалилата се миналата есен криминална драма "Реакцията" (Reaksiyon), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която е облечена в бяла булчинска рокля и е прегърнала своята нова половинка Орен Франсез. Журналистите веднага си помислиха, че двамата млади влюбени са сключили брак, както загатнаха наскоро, но след това Селен ги опроверга и обяви, че тя е омъжена за своята нова любов от три месеца, но е криела това в тайна от всички, с изключение на семейството си и най-близките си приятели, които присъствали на скромната и малка сватба. Сойдер сподели, че е намекнала пред журналистите, че има планове да сключи брак с Орен, само за да види след това изненаданите им и учудени физиономии. Е, чаровницата успя и остави същинска бомба след себе си! 

14) Изключително интересна битка за рейтинг се състоя във вторник вечер, 17 ноември! Тогава бяха излъчени новите епизоди от любимите сериали на зрителите "Отново любов" (Ask Yeniden) на FOX и "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun) на StarTV, в които се включиха нови герои! Истинска бомба падна в ефира на FOX малко преди 21.00 часа на горе-упоменатата дата, когато след 28 епизода в очакване продуцентите на романтичната комедия разкриха самоличността на мистериозната героиня Шахзимент, тъй като всички зрители на проекта искаха да разберат коя е тя! Е, това е не много популярната турска актриса Мирай Аковалъгил, която се изправи в своеобразна битка с доста по-популярния, но неочакван за феновете на конкурентната мелодрама на StarTV Синан Тузджу, за чието появяване в "Денят, в който е написана съдбата ми" Ви информирахме в новина №9. Какво са избрали зрителите - да проследят дългоочакваното появяване на Шахзимент в "Ask Yeniden" или завръщането на екран на Синан Тузджу в "Kaderimin Yazildigi Gun", ще разберете утре в изданието на "Какво гледат в Турция?"! 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 23 ноември, очаквайте издание №86 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 24 ноември, ще бъде публикуван четвъртия брой от "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в следващите епизоди на едноименната нова мелодрама в българския ефир. В сряда, 25 ноември, пък ще можете да прочетете единадесетото за сезона и четиридесет и четвърто подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще представим музикалните теми от младежката-ретро поредица "Малки тайни" (Kucuk Sirlar). В четвъртък, 26 ноември, очаквайте седемнадесетото двойно интервю с Ваша любима екранна двойка от турски сериал, което ще е бъде с младите Ханде Ерчел и Толга Саръташ от "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari). В петък, 27 ноември, ще бъде публикуван единадесетия за сезона и двадесет и пети подред брой от "Успехът на...", в който предстои да анализираме успеха на "Малки жени" (Kucuk Kadinlar) по света. В събота, 28 ноември, пък ще можете да прочетете единадесетата за сезона и двадесет и пета подред тема от "Любопитно", в което ще Ви запознаем с хобитата на любимите Ви турски звезди от сериалите. И в неделя, 29 ноември, идва ред на издание №61 от "Турските актьори 24/7"!

7 коментара:

Анонимен каза...

Ще пишете ли за успеха на "Малки тайни"?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Все още обмисляме дали да посветим издание на "Успехът на..." на "Малки тайни", тъй като сериалът не постига особено голям успех нито в България, нито по света, но пък желанието на читателите да го направим е голямо. Има сериали, чиито успехи са по-интересни и биха направили изданията на рубриката ни доста интересни до края на сезона. Все още се колебаем.
Леки и успешни дни! :)

Unknown каза...

Проверете си имейла, писахме ви.

Анонимен каза...

А за "Прости ми" ще пишете ли? Страхотен сериал,уникални актьори.

Анонимен каза...

Макар и да беше премахнат от прайм-тайма, "Малки тайни" си беше хитов сериал в България сред тийнейджърите и не само.. Пишете за него, статията ще има успех! ;)

Анонимен каза...

Колко български епизода има Твоят мой живот и кога ще свърши.И защо от БТВ пускат само турски продукции в 18:05-19:00 и 20:00-21:00.А не пуснат някой латино сериал или хърватски сериал за разнообразие.Дори в гърция се редуват латино и турски сериал

Анонимен каза...

Zaboga Emina Sandal dori e imala koncerti v Bulagriq,vsichki znaqt,che e srubkinq....

Предоставено от Blogger.