"Турските актьори 24/7" (59): от 9 до 15 ноември 2015 г.

ноември 15, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 15 ноември, и предстои да прочетете новото петдесет и девето издание от най-харесваната рубрика на най-добрия блог за
сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 9 до 15 ноември 2015 г.! През изминалите седем дни те променяха външния си вид, мечтаеха да участват в дадени проекти, бяха суеверни, отказваха да говорят за интимния си живот, готвеха се за престижни събития, разделяха се само месеци след сватбите си, сдобиваха се с нови придобивки, бяха щастливи с новите си половинки, разочароваха феновете си, криеха младата си любов, даваха интересни интервюта и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорите Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на хита "1001 нощ" (Binbir Gece) преди години, бяха заснети от турските папараци да се прибират късно вечерта заедно у дома. Журналистите не пропуснаха да се отправят към двамата любимци на зрителите, като ги попитаха откъде се прибират. Те им отговориха, че са били на рожден ден на техен приятел в заведение в тузарския истанбулския квартал Джихангир и че са много уморени. Впечатление на папараците напраци новият стар външен вид на Халит Ергенч, който изцяло бе обръснал дългогодишната си брада и така изглеждаше както отпреди няколко години, когато се снимаше в "1001 нощ". Съпругата му Бергюзар сподели, че първоначално мъжът ѝ се е сторил странен, изглеждайки по този начин, но бързо свикнала.

2) Младата надежда на турското кино Елчин Сангу, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", има нова мечта! Наскоро червенокосата чаровница, снимаща се в момента в тоталния хит "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, сподели пред турските медии, че има голямото желание да се снима в новия филмов проект на известния турски режисьор Ферзан Йозпетек, в който главните роли ще бъдат изпълнени от мега-звездата на турското кино Туба Бююкюстюн и холивудския актьор Мат Дилън. Елчин разкри, че създателят на филма ѝ е любим, а също така и Туба и Мат, с които винаги е мечтала да си партнира. Още едно нещо привлича Сангу към обещаващия проект - това, че голяма част от него ще бъде заснета в Италия - любимата ѝ държава, в която от малка мечтаела да живее. Дали желанието на чаровницата ще се сбъдне, предстои да разберем! 

3) Изключително харесваната и обичана от милиони зрители по света турска актриса Нур Фетахоулу е в напреднала бременност! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", а през изминалата пролет читателите на СЕРИАЛИ в България опознаха и в медицинската мелодрама "Пътят на живота" (Hayat Yolunda), чиито епизоди преразказахме в едноименната ни рубрика, наскоро бе заловена от турските папараци да излиза от дома си в истанбулския квартал Балталиманъ, говорейки по телефона. В момента, в която лъчезарната Нур видя камерите на журналистите, се смути и не знаеше как да реагира, като всичките объркани нейни емоции доведоха до едно - широката ѝ усмихна, която ослепи папараците. Красавицата бързо прикри с палтото си набъбналото си коремче, но въпреки това бързината на фотоапаратите успя да го улови. Очевидно Фетахоулу, която е в седмия месец на бременността си, е суеверна и се пази от зли очи. 

4) Наскоро един от най-популярните напоследък актьори в южната ни съседка Турция Илкер Калели, който у нас познаваме чрез ролята му в криминалната драма "Тайни" (Kayip) и който в момента се снима в хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), даде интервю за известно и четено списание. В него любимецът на милиони зрителки по света говори най-вече за ролята си в сериала, в който се снима в момента, като сподели, че е изключително доволен от рейтинга и интереса, който постига проекта и който според него се дължи на брилянтния му сценарий. Илкер разкри, че много хареса своя герой Пойраз, който го впечатлява най-вече с черния си хумор и с искреността си, макар и понякога болезнена. Калели добави, че дори обича своя образ! Най-интересният въпрос, отправен от журналиста, взел интервюто, бе как вървят отношенията му с Бурчин Терзиоулу, с която се знае, че има връзка, но се пази в обществена тайна. Илкер бе лаконичен и отговори само, че в личен и любовен план е щастлив. 

5) На 23 ноември т. г. ще се проведе поредната церемония по награждаване на престижната телевизионна и кино класация "Еми". Както вече читателите на "Турските актьори 24/7" знаят, един от най-харесваните и обичани от милиони зрителки по света актьори Енгин Акюрек ще представи родината си Турция, като той е номиниран в категорията "Най-добър актьор" за ролята си на комисар Йомер в хитовата криминална драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask). По този повод съвсем скоро Енгин, който у нас познаваме чрез ролите му в "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", ще замине за Ню Йорк, САЩ, където ще се проведе тазгодишната церемония "Еми". Конкуренти на Акюрек са бразилският актьор Емилио де Мело, холандският Маартен Хеджмънс и англиският Рафе Спал. Пожелаваме много успех на Енгин! 

6) Преди седмици в телевизионния ефир в южната ни съседка своето излъчване започна една от най-обещаващите нови мелодрами "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), в която главните роли са поверени на изключително обичани от зрителите актьори и която се излъчва всяка четвъртък вечер след 20.00 часа по ATV. По този повод наскоро интервю даде актрисата, изпълняваща една от главните роли в нея - младата Синем Кобал, позната у нас единствено като Су от тийн-драмата "Малки тайни", която сподели доста интересни подробности около новата си роля и самия проект, в който се снима заедно с Хазар Ергючлю, Окан Ялабък и други големи звезди на турското кино. Съвсем естествено се стигна и до въпроси от личния живот на Синем, като най-интересният от тях бе дали ще се омъжи за своята половинка Кенан Имирзалъоулу. Тя отговори, че никога не е говорила за връзките си публично и че и този път ще замълчи. 

7) Новородила се турска популярна двойка е на път да се раздели! След като на 9 август т. г. изключително известните в южната ни съседка актьори Седа Гювен, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Пепел от рози", "Женско царство" и "С Русия в сърцето", и Керемджем, снимащ се в момента в изключително успешната в южната ни съседка мелодрама "Този живот е мой" (O Hayat Benim), сключиха брак по време на пищна и голяма сватбена церемония, само три месеца след това сега двамата са пред развод. Причина за краха във взаимоотношенията им е екранната партньорка на Керемджем, който все още не сме гледали у нас в сериал - Езги Ашароулу, в която той наскоро се влюбил и заради която решил да се разведе със съпругата си. Тази версия за разпада на двойката доскоро бе само слух, но преди няколко дни турските папараци заснеха Езги и Керемджем да се разхождат заедно в голям истанбулски търговски център, изглеждайки повече от щастливи заедно, с което клюката се потвърди! 

8) Младата надежда на турското кино Гизем Караджа, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Огледален свят: Пътят на Емир", "Опасна красота" и "Надежда за обич", наскоро се сдоби с нова придобивка - чисто нов лек автомобил! Чаровницата, която за последно се снима в приключилия през юни т. г. хит на StarTV "Красивата селянка" (Guzel Koylu), бе заснета от турските папараци, докато разглежда новата си кола на външен вид и докато за първи път се качи в нея и я подкара. Впечатление на журналистите направи и новата визия на Гизем, която се изразява в новата ѝ прическа - Караджа бе скъсила дългата си руса коса, оформяйки я на черта до раменете, което определено я подмладява и прави още по-чаровна. На въпросите на папараците от кого е новият ѝ автомобил, Гизем отговори, че в момента много бърза, след което се качи във возилото и потегли в неизвестна за тях посока. Предполага се, че новата кола е подарък за Караджа от нейната половинка. 

9) Известната турска актриса Селен Сойдер, която у нас познаваме единствено чрез ролята ѝ и на Топрак в хитовата мелодрама "Сезони на любовта" (Lale Devri) и която за последно се снима в провалилата се миналата есен криминална драма на StarTV "Реакцията" (Reaksiyon), наскоро бе заснета от турските папараци да се разхожда в тузарския истанбулски квартал Каракьой заедно със своята нова половинка - дизайнера Орен Франсез. Двамата изглеждаха повече от щастливи заедно, като на въпросите на журналистите, отправени към Селен, дали скоро ще се омъжи за своя нов интимен партньор, чаровницата отговори, че двамата планират да сключат брак, естествено ако не възникне някакъв проблем помежду им дотогава. Тя сподели това с нотка чувство за хумор и добави, че вече очаква всичко от живота. 

10) Изключително популярният в цял свят турски актьор Къванч Татлъту наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи, следвани от милиони фенове негови фенове, свое selfie от лятната си ваканция, на което позира заедно със своята половинка и известна турска дизайнерка Башак Дизер. Любимата турска звезда на България за 2015 г. добави към сензационния фотос, че ето така изглежда един оженен и уморен мъж с три деца, за които се грижи, естествено - със самоирония! Освен че все още няма три деца, Къванч не е и сключил брак със своята дългогодишна любов. За доста негови фенки снимката обаче не беше смешна, а трагична. Те забелязаха, че той изглежда по-напълнял от обикновено и по-състарен, като според тях причина за това е именно недолюбваната от тях Башак Дизер, която не му се отразявала добре. Впечатление на почитателите на Къванч направиха и веждите му, които очевидно през лятото са се били изсветлили, вероятно заради слънчевите лъчи. 

11) Въпреки изключително натоварения снимачен график на изключително успешния турски сериал "Твоят мой живот" (Paramparca), направил ексклузивната си премиера в българския ефир в началото на седмицата, чаровната турска актриса с германски произход Алина Боз, играеща ролята на биологичната дъщеря на Джихан и Дилара Гюрпънар - Хазал, има време за любов! Чаровницата, определяна от мнозина за новата Мерием Узерли, наскоро бе заснета от турските папараци да се разхожда късно вечерта с младо и очевидно по-голямо от нея момче под ръка. Преди това зорките погледи на журналистите забелязали как двамата млади влюбени се возят на мотора на момчето на име Бурак Йорюк, като Алина го е била прегърнала през кръста, за да бъде в по-голяма сигурност. Когато забелязали, че ги снимат, двамата се разделили внезапно и започнали да се държат така, сякаш не се познават.

12) Феновете на изключително популярната турска романтична комедия "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) са в шок! Стартиралата през лятото на изминалата 2014 г. поредица по FOX, постигнала с първия си сезон невероятен успех, предстои да излъчи преждевременния си финал съвсем скоро! Причина за неочаквания финал на сериала е неочакваният провал, който той започна да постига с началото на новия си втори сезон, започнал преди месец и половина в южната ни съседка. Високите рейтинги на поредицата с участието на Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу от миналото лято буквално се стопиха тази есен и с всяка изминала седмица тя отчита по-ниски и по-ниски резултати. Финалът на "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) ще бъде излъчен през декември. Очаква се на негово място да започне дългоочакваното продължение на криминалната поредица "Опасни улици", за която в миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че ще се завърне именно през следващия месец в ефира на FOX. Следете рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник за официална информация!

13) Наскоро изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай даде интервю за известна медия в южната ни съседка. В него чаровницата се оплака от завързаното си ежедневие и сподели, че няма търпение да дойде лятото, когато отново да се отдаде на дълги почивки заедно с близките си хора. Чаровницата, класирала се на четвърто място във втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., говори и за стартиралия в четвъртък нов исторически сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Тя се изрази изключително ласкаво за известната турска телевизионна водеща и актриса Хюлия Авшар, която според нея се справя изключително добре с ролята си на Сафие султан. Нургюл разкри още как поддържа перфектната си фигура - чрез балансирано хранене и практикуване на спорт. Тя сподели, че се храни предимно с рибни продукти и че често е във фитнес-залата. Йешилчай обяви обаче, че не иска да свали дори един килограм от теглото си, защото в сегашната си форма се чувства повече от добре.

14) В четвъртък, 12 ноември, своята дългоочаквана премиера в ефира на StarTV направи най-очакваната и обещаваща нова мелодрама за тази година в Турция - "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Своеобразното продължение на най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) е с великолепен и звезден актьорски състав - главните роли са поверени на Екин Коч, Хюлия Авшар, Мете Хорозоулу, Гюлчан Арслан, Кадир Доулу и други, а скоро предстои да се включи и гвоздеят на сериала - мега-звездата Берен Саат. Музикалните теми, също като всичко останало в поредицата, са изключително великолепни и мащабни, като те са били записани в едно от най-добрите звукозаписни студия в света в Прага. Те се изпълняват от Пражката филхармония, изпълнила саундтраковете на други редица американски холивудски филми и сериали. Какви рейтинги постигна с първия си епизод "Великолепният век: Кьосем" и успя ли да оправдае очакванията на StarTV към себе си, ще разберете утре в изданието на рубриката ни "Какво гледат в Турция?", което се очертава да бъде изключително интересно!

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 16 ноември, ще бъде публикувано издание №85 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 17 ноември, предстои да прочетете нов брой от "Турция представя...", в което ще представим двата нови сериала на KanalD и ShowTV (нов от "Твоят мой живот" ще има по-следващата седмица). В сряда, 18 ноември, пък очаквайте десетото за сезона и четиридесет и трето подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме мелодиите от ретро-поредицата "Под липите". В четвъртък, 19 ноември, ще бъде публикувано шестнадесетото ни двойно интервю, което ще бъде с Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая от новостартиралата у нас мелодрама "Твоят мой живот" (Paramparca). В петък, 20 ноември, предстои да прочетете десетия за сезона и двадесет и четвърти подред брой от "Успехът на...", който ще е посветен на "Двама завинаги". В събота, 21 ноември, пък идва ред на десетата за сезона и двадесет и четвърта подред тема от "Любопитно", в която ще Ви информираме за рекордните хонорари, получавали турските актьори за свои участия. И в неделя, 22 ноември, очаквайте юбилейното издание №60 от "Турските актьори 24/7"! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, искам да попитам дали Али и Селин ( Толга Сариташ и Ханде Ерчел ) от Дъщерите на Гьонеш са двойка и в живота.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
По последна информация - да, двойка са и в реалния живот.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Бихте ли посочили къде Къванч е направил този коментар към снимката си със Башак и от къде е германския произход на Алина Боз?

Предоставено от Blogger.