"Турските актьори 24/7" (57): от 26 октомври до 1 ноември 2015 г.

ноември 01, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 1 ноември, неделя, честит празник! За нас почивка няма и днес предстои да прочетете новото петдесет и седмо издание
от най-харесваната рубрика на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 26 октомври до 1 ноември 2015 г.! През изминалите седем дни те се включваха в благотворителни каузи, обявяваха завръщанията си на екран, оперираха се превенционно, ставаха ясни подробности около новите им роли, поддържаха външния си вид, отчитаха поредни професионални провали, губеха свои близки, предизвикваха бум в социалните мрежи, прекарваха време с децата си, вземаха мерки за опазването им от медиите и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Изключително популярната турска актриса Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет") наскоро направи изключително добро дело, дарявайки цели 700 книги за училищната библиотека в Анадолската гимназия във Ван, която е завършила преди години. Чаровницата, която в момента се снима в изключително успешната нова криминална драма на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), изпрати голямата пратка чрез куриерска компания, като я озаглави "Библиотеката на Дениз". От ръководството на училищното заведение останали очаровани от благородния жест, който бившата им ученичка направила за тях, като искрено ѝ благодарили. По-късно Чакър сподели, че в този живот нищо не е по-ценно от щастието на децата и че поздравява всички свои учители и работещи в гимназията. 

2) Турският актьор Кенан Имирзалъоулу, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", предстои съвсем скоро да се завърне на екран, но не малък, а на голям! Наскоро турски журналисти засякоха любимеца на милиони зрителки по света да се разхожда в известен турски търговски център, като го обсипаха с купища въпроси, на повечето от които той, естествено, не можа да отговори. Пред медиите той обаче обяви, че съвсем скоро предстои да започне да се снима в нова филмова поредица, която ще направи премиерата си през предстоящата 2016 година в турските кина и в която е приел да участва наскоро. Впечатление на журналистите за пореден път направи класата, която Кенан излъчваше - той отново бе облечен стилно и изглеждаше изключително елегантно. Напомняме, че Имирзалъоулу за последно се снима в криминалната драма на ATV "Справедливостта на Кара" (Karadayi), приключила преди близо пет месеца. 

3) Младата надежда на турското кино Серенай Саръкая, която в България сме гледали в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", преди няколко дни спешно постъпи в болница! Според близки до чаровницата преди няколко дни тя напипала в областта на една от гърдите си малко образувание, като изпаднала в паника, че страда от коварната диагноза "рак на гърдата". Блондинката веднага била приета по спешност в американската болница в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ, където, за щастие, лекарите установили, че става въпрос за безобидно и обикновено мастно образувание, което по молба на Серенай премахнали чрез операция. По последна информация актрисата вече напълно се е възстановила и е изписана, но преди това си направила мамографски изследвания, за да е напълно спокойна, че е здрава. Неотлъчно до Саръкая през цялото време е бил актьорът Керем Бурсин, с когото тя има връзка от няколко месеца. 

4) Изключително популярната турска актриса Бергюзар Корел ("1001 нощ" и "Справедливостта на Кара") пък наскоро се включи в благотворителна кампания, целяща ранното откриване на рака на гърдата. Чаровницата присъства на оспорван баскетболен мач, на който хвърли топката в игра и бе облечена с розова тениска с името на организацията. Така тя привлече вниманието на всички присъстващи не само с присъствието си, но и с каузата си. Бергюзар е сред актрисите, които непрекъснато се включват в благотворителни кампании и ги подкрепят, използвайки популярността си за техния по-широк отзвук в обществото. Пред журналистите, присъствали на спортното събитие, Корел сподели, че е щастлива от съществуването на подобна организация и че ще продължи да я подкрепя. На въпросите на репортерите дали смята да роди второ дете, тя отговори, че много иска, но всичко е въпрос на късмет. 

5) В интернет-пространство наскоро изтекоха първите снимки от снимачната площадка на най-дългоочаквания и обещаващ нов турски сериал тази година "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil Kosem)! На тях се вижда сцената, в която героят на младия актьор Екин Коч, участвал миналата есен в провалилата се мелодрама на KanalD "Моето име е Гюлтепе" (Benim Adim Gultepe) - султан Ахмед, бива коронясан за султан на Османската империя от своята баба и изключително уважавана в целия харем Сафие султан, която ще бъде изиграна от известната турска актриса и водеща Хюлия Авшар. Очаква се своеобразното продължение на най-успешната турска историческа драма, създавана някога "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) да постигне небивал успех и да се превърне в новия тотален хит в южната ни съседка. Кога ще започне поредицата, в кой ден от седмицата ще се излъчва и срещу кои други големи хитове ще се изправи в може би предизвестена битка за рейтинг, ще разберете в утрешното издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

6) Вече има повече подробности около предстоящият нов сериал, в който главните роли ще бъдат поверени на двете млади надежди на турското кино Чаатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите") и Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век")! Наскоро стана ясно, че новата поредица ще започне да се снима съвсем скоро, като ще направи премиерата си през месец януари 2016 г. по турската телевизия StarTV, подготвила най-силна програма за настоящия телевизионен сезон. Хонорарите, които двете звезди на турското кино ще получават в новия проект, също вече са известни! Младият Чаатай Улусой, чийто нов филм "Див мед" (Delibal) предстои да направи премиерата си в турските кина на 25 декември, ще прибира по 45 000 турски лири на епизод или 180 000 на месец. Мерве пък ще получава далеч по-скромните 20 000 турски лири седмично или 80 000 месечно, колкото взимаше и докато се снимаше във "Великолепният век". 

7) Младата надежда на турското кино Синем Кобал е сред актрисите, поддържащи изключително добре външния си вид и отделяйки голяма част от времето си за поддръжка на перфектната си визия. Наскоро папараците в южната ни съседка засякоха чаровницата, която в България сме гледали единствено в младежката поредица "Малки тайни" и която в момента се снима в новата криминална мелодрама на ATV "Бъдещи и настоящи майки" (Analar ve Anneler), да излиза от студиото за красота, което посещава редовно, изглеждайки повече от добре - с изправена светло кестенява коса и с нов маникюр. Въпреки ослепяващата визия на Синем, журналистите не забравиха да я обсипят с купища въпроси, на никой от който обаче тя не отговори. Те обаче забелязаха, че в колата, в която Кобал се качи, я чакаше нейният любим Кенан Имирзалъоулу, който бързо запали автомобила и потегли в неизвестна посока. 

8) Дни след като Серенай Саръкая бе изписана от болницата, в която постъпи по спешност със съмнения за рак на гърдата, както Ви информирахме в новина №3, стана ясно, че изключително известната актриса всъщност не е извършила само операция за премахване на мастното образувание в една от гърдите ѝ! Близки до чаровницата издават, че тя също така е решила да премахне силикона, който имплантирала в гърдите си преди няколко години, от съображения за сигурност, отново спрямо коварната диагноза. Така Серенай вече е в напълно естествен вид, като гърдите ѝ вече изглеждат така, както преди няколко години, преди актрисата да пристъпи към уголемяването на бюста си. Любопитна подробност около пикантната новина е, че за сложната и необичайна медицинска манипулация "премахване на силикон" Саръкая се е изръсила с цели 12 000 лири в частната американска болница, в която постъпила. 

9) На младата надежда на турското кино Хазал Кая определено не ѝ върви в професионален план. След двете роли, които изстреляха чаровницата на върха сред най-известните турски актриси - тези в тоталните хитове "Забраненият плод" и "Огледален свят", актрисата все още не е отчела друг успешен свой проект. След като напусна "Adini Feriha Koydum" в края на втория му сезон заради друго по-примамливо предложение, Хазал се включи с главна роля в провалилата се историческа драма на ATV "Последната Балканска война" (Son Yaz Balkanlar), а година по-късно в мелодрамата, излъчваща се в момента премиерно в България по БТВ Лейди - "Изкушение" (A.S.K.), която също отчете провал с рейтингите и приключи преждевременно. През изминалата пролет Кая с последна надежда за включи в обещаващия сериал на TV8 "Марал" (Maral), който с първия си сезон отчете задоволителни за тази по-малко гледана телевизия резултати и именно заради това бе подновен за нов втори сезон тази есен. Новите серии от поредицата обаче постигнаха доста по-ниски рейтинги и именно заради това предстои съвсем скоро да видим финала ѝ. Така Хазал Кая отчита пореден професионален провал! 

10) Семейна трагедия сполетя младата надежда на турското кино Синем Кобал! Наскоро чаровницата, която у нас сме гледали в младежкия сериал "Малки тайни" и която в момента се снима в новата криминална драма на ATV "Бъдещи и настоящи майки" (Analar ve Anneler), загуби баба си, която тя обичаше изключително много и имаше силна духовна връзка с нея. Възрастната жена починала преди няколко дни, защото не успяла да се пребори с коварната болест "рак". Тази загуба за чаровницата е поредният огромен шок в живота ѝ, тъй като преди година Кобал се сбогува и с обичания си дядо Селяхатин Кобал, споминал се на осемдесет и пет години. За кончината на бабата на Синем журналистите научиха чрез пост на брат ѝ Керем Кобал в социалната мрежа Instagram, където той сподели своя снимка като бебе, на която покойницата го държи, като към фотоса добави, че баба му много ще му липсва и ѝ пожела да почива в мир!

11) На 27 октомври (вторник) най-известният турски актьор Къванч Татлъту отпразнува своя тридесет и втори рожден ден! Любимецът на милиони зрителки по света, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", отпразнува своя личен празник в изключително тесен семеен и приятелски кръг, като сподели снимки в профилите си в социалните мрежи, на които духа няколко свещички от малка торта по случай рождения си ден. Почитателите на актьора, който през изминалата пролет спечели втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., буквално избухнаха, като препълниха социалните мрежи със снимки и пожелания по случай празника на любимеца им. Те създадоха хаштаг "BravoKivancİyikiDogdun" (Браво, Къванч, честит рожден ден!), с който обединиха постовете си, който през изминалите дни бе сред най-използваните в Турция.

12) Турската актриса Гамзе Йозчелик, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на комисар Елиф в полицейската драма "Опасни улици" (Arka Sokaklar), очевидно изцяло се е отдала на малкия си син Муратхан, докато си почива от всякакви професионални ангажименти и се е отдалечила от телевизионния екран. Наскоро турските папараци заснеха как чаровната блондинка и синът ѝ си играят заедно на детска площадка в големия парк в тузарския истанбулски квартал Бебек. На пикантния фотос се вижда как майка и син са застанали на люлка и позират за снимка пред обективите на журналистите. Двамата изглеждаха повече от щастливи заедно, радвайки се на прекрасен есенен ден в Истанбул. Очевидно Гамзе се е отдала изцяло на грижите за сина си Муратхан и не смята да се завърне в скоро време на екран в нов сериал или фен, от което феновете ѝ са доста тъжни.

13) Германската актриса Вилма Елес, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на арогантната Каролин в семейната драма "Времето лети" и която именно чрез тази своя роля стана световно-популярна, предстои да се завърне на екран! Въпреки че роди само преди няколко месеца своите първи деца-близнаци, чаровницата вече се подготвя за грандиозното си завръщане на снимачната площадка на хитовата историческа поредица на турската национална телевизия TRT1 "Филинта" (Filinta), в която участваше допреди раждането на рожбите ѝ. Красивата блондинка обаче няма да остави децата си в случайни ръце, докато работи, а ще ги повери на цял "отряд" от детегледачи, които ще се грижат за няколкомесечните бебета, включващ 7 души! Наскоро папараци заснеха първата разходка на близнаците с хората, които ще се грижат за тях през следващите седмици, на която присъстваше и майка им Вилма. Можете да видите интересния кадър вдясно!

14) Вече две години изключително популярната германско-турска актриса Мерием Узерли, придобила световна популярност чрез ролята си на Хюррем султан в най-успешната турска историческа драма, създавана някога - "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), крие дъщеричката си Лара от медийния свят в южната ни съседка. През този период чаровницата доста често показваше на всичките си фенове в социалните мрежи малки части от момиченцето, като например крачетата му, косата му, красивите му очи, ръчичките му, но никога досега не показа личицето ѝ! Очевидно Мерием е доста суеверна личност, защото все още не иска да покаже на света своята Лара. И тъй като през следващите месеци отново ще ѝ се наложи да живее в Турция, където интересът към нея е огромен заради новия сериал "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), в който ще изиграе главната роля, актрисата е наела луксозна къща в покрайнините на големия Истанбул, която ще бъде буквално откъсната от света и най-вече - охранявана от няколко гардове, които да не допускат журналисти и папараци, имащи възможността да заснемат Лара, в близост до имота, който Мерием и дъщеря ѝ ще обитават и за чийто наем чаровницата ще се изръсва с по 8000 долара месечно.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 2 ноември, предстои да прочетете издание №83 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 3 ноември, ще бъде публикуван вторият брой от "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в първите епизоди на новата едноименна мелодрама. В сряда, 4 ноември, пък идва ред на осмото за сезона и четиридесет и първо издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от ретро-поредицата "Пламъкът на сърцето". В четвъртък, 5 ноември, предстои да прочетете четиринадесетото двойно интервю, което ще бъде с Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели от хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). В петък, 6 ноември, ще бъде публикуван осмият за сезона и двадесет и втори подред брой от "Успехът на", посветен на хита "Ифет". В събота, 7 ноември, пък идва ред на осмата за сезона и двадесет и втора подред тема от "Любопитно", в която ще представим емблематичните лица на турските телевизии. И в неделя, 8 ноември, ще бъде публикувано издание №58 от "Турските актьори 24/7"!

4 коментара:

Анонимен каза...

Какво става с Гупсе Озай и Баръш Ардуч?

Анонимен каза...

Здравейте! Искам да попитам за името на един сериал даваха го преди не мога да си спомня колко години, но са повече от 4. В него се разказваше за едни малки деца, които са влюбени един в друг, но момчето заминава надалеч. След години когато и двамата са вече пораснали той се връща и среща момичето, в което е бил влюбен преди години. Те се срещат,той я познава,но тя него-не. Тя щеше да се жени за един друг. На едно дърво в един обор мисля, че беше бяха нарисували едно сърце, а в него бяха написали буквите си. Ако се сещате моля кажете ми как се казва. Даваха го Диема Фемили. Латиноамерикански е.

Анонимен каза...

Serialat se kazva utre i zavinagi

Анонимен каза...

blagodarq mnogo komentar 3

Предоставено от Blogger.