"Твоят мой живот" (Paramparça) - от 9 ноември по БТВ

ЕКСКЛУЗИВНО! Съвсем скоро в ефира на най-гледаната българска национална телевизия БТВ, предлагала на зрителите си винаги
най-качествените и харесвани от аудиторията турски сериали в най-гледаното телевизионно време, ще ни зарадва с нов изключително успешен в родината си, а и по света проект! Става въпрос за тоталния хит в южната ни съседка Турция "Счупени парчета" (Paramparça), който започва ексклузивното си излъчване в България на 9 ноември (понеделник) по БТВ! Мелодрамата, в която главните роли са поверени на изключително обичаните от зрителите актьори Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая, ще се върти в родния ефир под името "Твоят мой живот" всяка делнична вечер между 20.00 и 21.00 часа, излъчвайки дневно по един четиридесет и пет-минутен епизод. Така от горе-упоменатата дата риалити формата "Фермата" удължава своето времетраене и вече ще се излъчва дейли епизодите си отново от понеделник до четвъртък, но вече с половин час повече - от 21.00 и 22.30 часа, а не както в момента между 21.30 и 22.30 часа. На 6 ноември (петък) в ефира на БТВ ще бъде показан дългоочакваният финал на един от най-гледаните турски сериали, давани у нас - "Завръщане" (Sila). Развръзката на историята за Съла и Боран, изиграни съответно от мега-звездите Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт, ще бъде показана в обичайното си разписание между 20.00 и 21.30 часа.

"Твоят мой живот" (Paramparça) започва излъчването си в южната ни съседка Турция на 1 декември (понеделник) 2014 г. по турската телевизия StarTV. Мелодамата, която е първата продуцирана такава от продуцентската компания Endemol в Турция, постига феноменален успех с първия си сезон, състоящ се от 31 оригинални епизода, като неведнъж е най-гледаната телевизионна програма за седмицата и побеждава другия голям хит в южната ни съседка "Черна роза" (Karagul). Освен мега-звездите Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите") и Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса" и "Дила"), участие в "Твоят мой живот" взимат Ебру Йозкан, Нурсел Кьосе ("Момичето с червения шал"), Джемал Хюнал ("Под липите"), Толга Текин, Гюнеш Емир ("Морска звезда"), Бурак Тозкопаран, Дживан Джанова, Елвин Айдоуду и още много други. Големите звезди на мелодрамата обаче са две млади актриси - чаровната Лейля Танлар и Алина Боз, която е с германски произход и която е сравнявана с мега-звездата от "Великолепният век" Мерием Узерли. Преди месец в Турция започна новият втори сезон на "Твоят мой живот", който продължава да постига голям успех всяка понеделник вечер.

В "Твоят мой живот" се разказва за две 16-годишни момичета - Джансу (Лейля Танлар) и Хазал (Алина Боз), които са коренно различни една от друга. Джансу е ученолюбива, възпитана и мила с всички, като е израснала в охолното семейство Гюрпънар и са я отгледали Джихан (Еркан Петеккая) и Дилара (Ебру Йозкан). Хазал пък не обича да учи и е недоволна от скромния начин на живот, който ѝ предлага Гюлсерен Гюлпънар (Нургюл Йешилчай) - бедна, но изключително честна и справедлива жена, като двете живеят при лелята на Хазал Кериман (Нурсел Кьосе), която е алчна и мисли само за пари. Един ден, след като Джансу претърпява злополука, става ясно, че тя не е дъщеря на Джихан и Дилара и че в деня на раждането си е била разменена с друго бебе в болницата заради близкото сходство във фамилията ѝ с тази на Хазал. Младото момиче е объркано, но започва да търси биологичните си родители и не след дълго намира своята майка Гюлсерен, която също е шокирана и по този начин научава, че обичаната от нея Хазал не е нейна дъщеря. Тя от своя страна е много радостна от факта, че нейните истински родители са едни от най-заможните хора в страната и се радва, че най-сетне се е отървала от бедния живот. Какво ще се случи, след като всички научават истината за Джансу и Хазал, ще разберете от 9 ноември в епизодите на "Твоят мой живот" по БТВ! Лично аз, администраторът на блога, съм гледал този сериал с български субтитри до 21 епизод и мога да кажа, че това е един от най-интересните проекти, който съм гледал и го препоръчвам горещо на всички, които все още се колебаят дали да го гледат!

Междувременно латиноамериканският сериал "Непростимо" (Lo Imperdonable), за чийто старт Ви информирахме наскоро, започва няколко дни по-рано от обявеното - на 30 октомври (петък) в ефира на Диема Фемили, като ще се излъчва всеки делничен ден между 15.00 и 16.00 часа. 

21 коментара:

Анонимен каза...

Айде сега, Ексклузивно било... Или пак ще кажете, че вие първи сте съобщили новината?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Ексклузивно е закупуването и излъчването на сериала по-малко от година, след като е започнал в Турция. А и информацията в самата статия е ексклузивна, единствено ние сме информирали за повече интересни подробности около сериала, а не просто сухо сме обявили, че започва...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Ексклузивно означава, че вие първи сте съобщили новината. Правете разлика! Това, че сте написали няколко реда от историята на сериала, не значи, че статията е ексклузивна. Явно не правите разлика..

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте,
Какво значение има кой първи е отразил новината? Ние публикувахме информацията десет минути след колегите, какъв е проблемът? Много сте дребнави! Не е ли по-важна самата новина от това кой първи я е отразил? Две трети от статията ни са ексклузивни, защото само ние сме написали за тях, от това по-ексклузивно здраве му кажи! Хващате се за някакви думи и после изкарвате някого черен заради тях, само защото сте ги интерпретирали по-някакъв абсурден начин! Ето това се казва манипулация и дребнавост!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Изобщо това не е дребнавост, но най-накрая разберете думата ексклузивност, защото много лесно заблуждавате читателите по този начин. И както казах публикуваната история на няколко реда не прави статията и изреченията ексклузивни.

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
"ЕКСКЛУЗИВНО" ЗНАЧИ НЕЩО, КОЕТО Е САМО НА ЕДНО МЯСТО, КОЕТО Е ЕДИНСТВЕНО, НЕ Е ЛИ ТАКА? Точно тези според Вас "няколко реда", за да бъдем по-точни 30, в които се съдържа информация около актьорския състав, броя на епизодите, продуцентската компания, историята и т. н. са ЕКСКЛУЗИВНИ!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А какво става с Кварталът на богатите

Админ каза...

До 7 коментар:
Здравейте,
Сериалът ще продължи с новия си втори сезон след края на първия на "Твоят мой живот", което се очертава да се случи през февруари 2016 г.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Ексклузивно в случая е да сте съобщили първо вие новината! Съвсем друго значение има извън този контекст. И не, не са ексклузивни, защото могат да се намерят на много други места в интернет пространството.

Анонимен каза...

Мила, върни се в часовете по БЕЛ и научи значението на думата "ЕКСКЛУЗИВНО"! Това означава нещо, което може да се намери само на едно единствено място, нещо, което го няма на друго място. Например "Ексклузивно интервю" - интервю, което не се споделя другаде, а го има само на едно място, а в последствие разпространено.
В случая Админа е донякъде прав, но не на 100%

keii каза...

Алина Боз не е с германски произход. Майка й е рускиня, а баща й българин от турски произход. Като малка е живяла в Русия. Ако наистина сериала стартира по БТВ, ще е супер! Фен съм на сериала!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Не е честно нали казаха от БТВ че след края на Съла ще пуснат втори сезон на Кварталът на Богатите какво стана кога ще го пуснат тогава, така БТВ разочароват феновете си на сериала. моля ви пишете на БТВ да пуснат Квартала

Анонимен каза...

Новината е прекрасна...но тези 45 минутииииии...само разкъсват сериала и го правят на моменти неразбираем...По принцип, сериите са по 2 часа...Защо не е по час и половина както "Завръщане"?
БТВ...пак ще оризилите хубавия филм...И...без рязане ,моляяяяяя...!
Иииии...откъде го изнамерихте това заглавиеее?Парампарча,значи "Счупени парчета"!
Иначеееее ,серилчето е прекрасно...Вече е продадено в над 50 държави.
Даже има превод до 22 серия на първи сезон в сайта на Кей...А...ние се наслаждаваме вече на втори сезон .

Админ каза...

До 9 коментар:
Здравейте,
Значението на думата "ексклузивно" не е еднозначно. Стига вече!
Леки и успешни дни! :)

До 10 коментар:
Здравейте,
И ние сме на това мнение...
Леки и успешни дни! :)

До 11 коментар:
Здравейте, keii,
Благодарим Ви за поправката, статията ще бъде редактирана! Поклон пред труда Ви да преведете първите 22 епизода от сериала, искрено Ви благодарим, че благодарение на Вас успяхме през изминалите месеци да опознаем този наистина невероятен сериал! Информацията е напълно официална от рекламната тарифа на БТВ за ноември и сериалът наистина ще се излъчи по БТВ.
Леки и успешни дни! :)

До 12 коментар:
Здравейте,
Коментарът Ви е изтрит заради реклама на конкурентен сайт.
Леки и успешни дни! :)

До 13 коментар:
Здравейте,
Това е решението на БТВ, няма какво да се направи. Поне според нас "Твоят мой живот" е в пъти по-интересен от "Кварталът на богатите", като горещо Ви съветваме да му дадете шанс, няма да бъдете разочарован/а! БТВ ще продължи излъчването на "Кварталът на богатите" след края на първия сезон на "Твоят мой живот".
Леки и успешни дни! :)

До 14 коментар:
Здравейте,
Връщат турските сериали отново с продължителност от по 45 минути, за да не излезе, че излъчват най-много време такива в prime-time-а. Но е факт, че турските сериали винаги са най-гледаните телевизионни програми в българския ефир вече години наред. Правят го и за да излъчват по-дълго време сериала, тъй като са закупили само първия му сезон, който се състои от 31 епизода, които ако излъчват по час и половина, ще бъдат излъчени до края на годината, за по-малко от два месеца, след което трябва да го прекъснат, тъй като няма да имат достатъчно епизоди от втори сезон, които да закупят и преведат.
Леки и успешни дни! :)

Диди каза...

Най сетне да дадат сериал който в момента върви в Турция и е актуален, а не като "Завръщане" който е тотален хит във всички страни в които се появи, а у нас дойде след 9 години.

Unknown каза...

Tou shte zapochene prez fevruari

Анонимен каза...

Здравейте! Искам да попитам дали кога ще завърши 2-ри сезон на Дъщерите на Гюнеш ? Благодаря за отговора предварително..!!

Анонимен каза...

Благодаря за информацията! Може ли да ми кажете кога ще има превод на български превод на останалите епизоди на Счупени парчета? Благодаря!

Unknown каза...

... Джемал Хюнал не играе в Под Липите, а в Аси ...

Анонимен каза...

Както "Кварталът на богатите", така и "Счупени парчета" е много хубав, следя го при излизането му още в понеделник, радвам се, че във втори сезон се включи Баръш Фалай, четох, че и "Лейля" от "Кварталът на богатите" ще се включи. Въпреки, че Фалай е отрицателен герой, с удоволствие го гледам. Хубави нови филми са "Любов под наем", "С аромат на ягоди", "Безгрижен живот" с Али Аксьоз и Джейда Атеш, "Бъдещи и настоящи майки" с Хазар Ергючлю и Метин Акдюлгер(Ейлюл и Оркун от Кв. на богатите), Синем Кобал, Окан Ялабък и др.

Предоставено от Blogger.