"Непростимото" (Lo Imperdonable) - от 2 ноември по Диема Фемили

С началото на предстоящия месец ноември дамският канал от семейството на Nova Broadcsating Group Диема Фемили ще зарадва изключително
приятно феновете на латиноамериканските сериали, които отдавна бленуват за нови такива в българския ефир! Телевизията ще предложи на зрителите си цели две теленовели, като една от тях ще бъде премиерна за родния екран, а другата - повторение на вече излъчена, но позабравена такава!

Считано от 2 ноември (понеделник) в ефира на Диема Фемили стартира приключилият преди броени дни в Мексико хитов латиноамерикански сериал "Непростимото" (Lo Imperdonable)! Теленовелата, която постигна невероятен успех в родината си, ще се излъчва всеки делничен следобед между 15.00 и 16.00 часа. В "Непростимото" главните роли са поверени на трима изключително обичани от зрителите по цял свят актьори, като българската аудитория ще преоткрие актьорския талант на двамата от тях. Главната женска роля в поредицата ще бъде изиграна от чаровната Ана Бренда Контрерас, придобила огромна популярност след участието си в хита, показан и у нас "Необуздано сърце" (Corazon Indomable). Неин екранен партньор пък ще бъде познатия у нас с отрицателната си роля в хита "Бурята" (La Tempestad) Иван Санчез, който зрителите ще преоткрият и ще опознаят като артист, умеещ да играе също толкова добре и позитивен персонаж. Младата Гретел Валдез ("Непокорен ангел"), която сме свикнали да гледаме като добро, страдащо и невинно момиче, този път ще опознаем като една истинска злодейка, като актриса, умееща да играе и отрицателни роли. 

Отново от 2 ноември (понеделник) в ефира на Диема Фемили започва повторение на една от най-обичаните латиноамерикански продукции, давани някога у нас - лентата "Капризи на съдбата" (Sortilegio). Поредицата, която е с участието на Жаклин Бракамонтес и Уилям Леви в главните роли, ще се излъчва отново в българския ефир всеки делничен следобед между 14.00 и 15.00 часа. Напомняме, че теленовелата направи премиерата си у нас преди пет години, през 2010 г., в ефира на най-гледаната българска телевизия БТВ, като пожъна невероятен успех и остави дълбока следа в съзнанието на всеки един зрител. Любопитно е, че преди епизодите на новата теленовела "Непростимото" (Lo Imperdonable), за която писахме по-горе, зрителите на Диема Фемили ще могат да гледат любимката си Ана Бренда Контрерас, която играе главната роля в новия сериал, и в "Капризи на съдбата", където героинята ѝ е злодейка. 

По главния канал в семейството на Nova Broadcasting Group НоваТВ също предстоят промени през ноември. Точно след месец, на 16 ноември (понеделник), в ефира на телевизията започва четвъртият сезон на риалити формата "Big Brother All Stars", в който за четвърта поредна година зрителите ще могат да гледат отново под един покрив най-известните и коментирани звезди бивши съквартиранти, участвали в предаванията "Big Brother", "VIP Brother" и "Big Brother Family". Шоуто ще се излъчва подобно на това, даващо се в момента - "VIP Brother 2015: 100% напудрен" - всеки делничен ден от 20.00 часа, като в понеделник и сряда ще се излъчват живи предавания, съответно до 23.00 и 22.00 часа, а в останалите дни - вторник, четвъртък и петък, ще се позиционират дейли епизоди до 21.00 часа. 

А от 31 октомври (събота) новото шоу тази есен по БТВ "Бездомното шоу на Башар Рахал" вече ще се излъчва в ново и далеч по-удобно за зрителите разписание - всеки съботен следобед между 17.30 и 18.30 часа, а не както в момента в същия ден между 23.00 и 00.00 часа. 

3 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна публикация!!! За жалост нищо не пише...!!!

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Публикацията вече е написана, просто ни бе нужно малко време, в което да я обработим и да направим колаж, но бързо я завършихме. Наистина страхотна публикация, Диема Фемили определено ще изненада зрителите и то с цели два латино сериала.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Непростимо , р много , интересна , Теленовела ,Вьлнуваща , изпьлнена с страст любов отмьщение , омраза , вьлнения и е, много яка , Вероника , И Мартин , са супер любов омраза , и пак любов ,Двамата ми , Харесват , Защото са супер , и. Ме вьлнува , Всеки , епизод , много си е як сериала , Тази Вирхиня ме дразни, голяма, злодейка си е , все льже , и вьрши злини тя е , подла , а Вероника е смела красива , добра ,

Предоставено от Blogger.