"Изкушение" (A.Ş.K.) - от 14 октомври по БТВ Лейди

Месец октомври настъпи преди броени часове и още в началото му вече започва да ни изненадва с промените, които ще наложи по най-гледаните
български национални и кабелни телевизии. Преди близо един месец по дамския канал от семейството на bTV Media Group БТВ Лейди започна излъчването на една от най-успешните откъм режисура и история турска криминална драма - "Тайни" (Kayip), която зрителите продължават да гледат всяка съботна и неделна вечер с по три епизода седмично (в събота по два епизода между 22.00 о 00.00 часа и в неделя с по един епизод между 22.00 и 23.00 часа). Въпреки провала си откъм рейтинги в родината си Турция, поредицата впечатли с брилянтния си каст, сценарий, актьорски състав и игра българските зрители, като се радва на голям интерес в момента. Сега, месец по-късно, от медията обявяват началото на още една поредица с интересна история, която обаче в южната ни съседка постигна провал. Коя е тя, разбирате сега!

След две седмици, на 14 октомври (сряда), премиерата си в българския ефир предстои да направи един от турските сериали с най-впечатляващ актьорски състав, събрал млади надежди на турското кино с актьори-ветерани - "Изкушение" (A.Ş.K.)! Поредицата, в която главните роли са поверени на звезди от ранга на Хазал Кая ("Забраненият плод", "Ангел пазител", "Завръщане" и "Огледален свят"), Хакан Курташ ("Момичето, което обичах"), Аслъ Тандоан ("Мелодията на сърцето" и "Щастливи заедно") и Небахат Чехре ("Късчета живот", "Забраненият плод" и "Великолепният век"), започва на горе-упоменатата дата и ще се излъчва всеки делничен ден от 11.30 до 12.30 часа в ефира на дамския канал БТВ Лейди. Тази нова и обещаваща драматична история от съседна Турция ще замести приключващата на 13 октомври (вторник) мелодрама "Незабравима" (Unutulmaz), чийто дългоочакван финал ще бъде показан в обичайното разписание на сериала - между 11.30 и 12.30 часа, с повторение вечерта от 21.30 до 22.30 часа. В ефира на телевизията вече се върти рекламното промо към "Изкушение". Повторения на епизодите от поредицата ще бъдат показвани всяка делнична вечер от 21.30 до 22.30 часа, считано също от 14 октомври (сряда).

"Изкушение" (A.Ş.K.) започва в южната ни съседка на 25 септември 2013 г. и се излъчва всяка сряда в prime-time-а след 20.00 часа по най-гледаната турска телевизия тогава KanalD. С първите си епизоди поредицата отчита добри и задоволителни рейтинги, но след това, бавно, но сигурно, те започват да се понижават и така заради ниските си рейтинги в един момент тя е преместена в нов ден и нов час на излъчване - всеки понеделник в късния prime-time след 22.00 часа, когато още по-трудно се постигат високи резултати. Сериалът, вместо да повиши предишните си ниски рейтинги, ги понижава още повече и така на 30 декември 2013 г. е показан финалния тринадесети епизод от мелодрамата. Освен Хазал Кая, Хакан Курташ, Аслъ Тандоан и Небахат Чехре, в "Изкушение" роли взимат и други популярни актьори, сред които Каан Урганчоулу ("Край или начало"), Еркан Джан ("Край или начало") и Гюнеш Емир ("Морска звезда"). Режисьор е Йомюр Атай, а сценаристи - Еврен Шит и Сердар Сойдан. Продуцентската компания, която е създала сериала, е GOLD Yapim. 

3 коментара:

Анонимен каза...

Вие маи нищо не знаете... Изкушение ще се излъчва ПРЕМИЕРНО от 11:30 , с повторение на епизода от 21:30 и на следващия ден в 08:00!!! Едно сигурно доказателство , че копирате от Telenovellas News! Освен това имате още немалко грешки: Хазал Кая участва и в "Завръщане", "Тайни" показва по 3 ЕПИЗОДА СЕДМИЧНО!
В неделя го дават до 23:00...
По-добре само напишете че ще почва Изкушение, не пишете повече подробности, че всичко ви е грешно...

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Благодарим Ви за поправката, статията е редактирана и допуснатите грешки са поправени. Не оставайте с впечатлението, че сме видели информацията от колегите и още по-малко, че сме я копирали. Ние първи отразихме новината, за която разбрахме от рекламното промо по БТВ Лейди, което вече усилено се върти, както и от сайта на дамския канал, където също качиха информация. Важното е, че всичко вече е оправено и мислим, че статията се получи страхотно.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Къде мога да намеря филма ИЗКУШЕНИЕ от 1епизод, във VOYO го има от 11епизод

Предоставено от Blogger.