"Турските актьори 24/7" (56): от 19 до 25 октомври 2015 г.

октомври 25, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 25 октомври, неделя, и предстои да прочетете новото петдесет и шесто издание от най-харесваната рубрика на най-добрия
блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 19 до 25 октомври 2015 г.! През изминалите седем дни те се учеха от най-добрите, празнуваха рождените си дни, купуваха имоти в южната ни съседка, поддържаха перфектните си фигури и бяха сравнявани с други големи звезди, даваха лош пример на феновете си, нанасяха се в нови жилища с половинките си, сбъдваха детските си мечти за срещи с холивудски звезди, отговаряха на журналистите с усмивка, ставаха рекламни лица по ирония на съдбата, жертваха принципите си в името на любовта, подготвяха се за новите си роли и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) В предишното издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че една от най-обсъжданите млади двойки в турското медийно пространство напоследък - актьорите Серенай Саръкая и Керем Бурсин, ще се снимат заедно в нов филм, който ще е със заглавие "Добро утро, любими" (Gunaydin Sevgilim) и който ще направи премиерата си в турските кина през следващата година. Въпреки че снимките все още не са започнали, младата надежда на турското кино Серенай Саръкая, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", вече е започнала усилено да се подготвя за новата си роля. За героинята си в обещаващия филмов проект чаровницата ще трябва да се научи да танцува много добре, като именно заради това отскоро тя ходи на уроци по танци не при кой да е, а при хореографът на най-големите холивудски звезди, сред които Дженифър Лопес, Бритни Спиърс и Джъстин Бийбър - Кевин Майерс. Очаква се "Добро утро, любими" да направи премиерата си в кината на неслучайна дата - 14 февруари, по-известна като "Денят на влюбените".

2) Очакването на най-обещаващата нова мелодрама този телевизионен сезон в Турция - "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), става все по-голямо от зрителите в южната ни съседка. Въпреки че още миналата година от телевизията, която ще излъчва мащабната поредица - StarTV, обявиха, че тя ще започне излъчването си през септември 2015 г., това така и не се случи и премиерата ѝ бе отменена за настоящия месец октомври. Той приключва след няколко дни, но от медията все още не са обявили началната дата на историческата продукция, а все още рекламират, че започва "скоро". Каква е причината за това дълго отлагане на "Великолепният век: Кьосем"? Както цял свят научи, през изминалите седмици турската столица Анкара стана арена на терористични атаки, след които доста невинни хора починаха и след които е засилено полицейското внимание в града. Именно това възпрепятствало нормалния снимачен процес на и без това трудно заснемащата се мелодрама, като снимките ѝ постоянно били прекъсвани или отменяни. Сега, според последна информация, най-дългоочакваният нов сериал тази година ще започне през втората седмица на идващия месец ноември. Следете рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник за повече информация!

3) Преди няколко дни една от най-обичаните и известни турски млади актриси Джейда Атеш отпразнува своя двадесет и осми рожден ден. Чаровницата бе организирала малко парти по случая, на което беше поканила само най-близките си роднини и приятели. Блондинката, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в тоталния хит "Огледален свят", се забавляваше доста на личния си празник, като постоянно бе с широка усмивка на лицето си. Сред нещата, които направиха най-голямо впечатление на присъствалите гости, бе оригиналната торта за рождения ден на Джейда, която беше с миньоните от хитовата анимации "Аз, проклетникът" (Despicable me), любима на рожденичката. Тя много се зарадва на оригиналния сладкиш, който бе подаръкът-изненада от нейните близки. В понеделник, 19 октомври, в ефира на турската телевизия ShowTV започна новият сериал с участието на Атеш в главната роля "Безгрижен живот" (Gamzis Hayat), като какви рейтинги е постигнала с премиерата си, ще разберете утре в изданието на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

4) Германската актриса Вилма Елес, която стана световно-популярна чрез ролята си на Каролин в една от най-успешните турски семейни драми "Времето лети", очевидно е обикнала южната ни съседка и дори вече я смята за свой втори дом. Именно заради това наскоро блондинката, която преди няколко месеца роди близнаци, се е свързала с един от най-добрите брокери в Истанбул, за да купи имот в този град. Според близки до чаровницата тя е решила да създаде своя втори дом в един от най-тузарските истанбулски квартали Балат, където живеят едни от най-големите звезди на турското кино - Кенан Имизралъоулу, Хазал Кая, Даахан Кюлечег и Селин Демиратар. Вилма, която в края на миналата година се омъжи за турчин, очевидно има намеренията да идва често до южната ни съседка, като според по-запознати тя е взела решението си да купи имот в Истанбул, за да се чувства спокойно, когато отива там, както и за да опознаят децата ѝ по-добре града и турската култура.

5) Промени в дългоочаквания нов сериал с участието на мега-звездите на турскот кино Мерием Узерли ("Великолепният век") и Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа")! Наскоро стана ясно, че обещаващата и отлагана още от началото на настоящата година поредица сменя заглавието си, което от "Кураж" (Cesaret), както се смяташе, че ще бъде, става "Усещане за любов" (Aşkın Kokusu). Това важно решение е било взето от екипа на проекта в последния момент, седмици преди той да направи премиерата си в ефира на турската телевизия StarTV, която ще го излъчва. Междувременно пък стана ясно името на още един известен и обичан от зрителите актьор, който ще се присъедини в актьорския състав на поредицата - това е Мехмет Асланту, познат у нас чрез ролята си в хита "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali). Актьорът-ветеран ще изпълни ролята на Азиз. Най-вероятно "Усещане за любов" (Aşkın Kokusu) ще започне излъчването си в южната ни съседка през декември по StarTV.

6) Младият турски актьор Керем Бурсин, който у нас все още не сме гледали на екран в сериал, но е познат в българското интернет-пространство чрез ролите си в хитовете "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), превеждани с български субтитри, изключително много държи на това да изглежда добре и да е винаги във перфектна физическа форма. За най-големите фенове на чаровника е отдавна ясно, че той усилено тренира бокс и именно така поддържа мускулната си маса, по която въздишат всички млади момичета. Наскоро Керем сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от своята тренировка, на която се боксира със своя треньор. Минути след това мнозина оприличиха Бурсин с мега-звездата Къванч Татлъту, който преди години изигра ролята на Кузей в един от най-успешните си проекти "Север-Юг" (Kuzey Guney), заради която той се научи да се боксира, тъй като героят му имаше доста бойни сцени в поредицата. Приликата на Керем с Къванч според мнозина не опира само до боксовите умения. И двамата са със светли кожи, светли коси и светли очи. Приличат ли си според Вас?

7) Изключително известният турски актьор Къванч Татлъту се изложи! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", бе заснет от турските папараци да вечеря заедно с половинката си Башак Дизер и техен семеен приятел в тузарско заведение в Истанбул. Татлъту забеляза отвътре обективите на дебнещите журналисти, като пред тях той си позволи да изпие няколко чаши вино. За да не даде лош пример на своите фенове, Къванч, който бе дошъл със своя автомобил, реши на тръгване да излезе от задния вход на заведението, където бе и паркинът, където бе паркирал возилото, за да не бъде заснет от папараците. Уви, той не успя да се скрие от техните зорки погледи и бе заснет от тях да потегля и да шофира автомобила си, въпреки че употреби алкохол. Напомняме, че преди години именно заради такова провинение книжката на Татлъту, който бе хванат от пътните полицаи да шофира в нетрезвено състояние, му бе отнета.

8) Любовта между две от най-големите звезди на турското кино - любимецът на милиони зрителки по света Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") и младата Синем Кобал ("Малки тайни"), става все по-голяма! След като двамата бяха заснети през изминалото лято да се целуват на лондонското летище, с което дълго пазената им връзка стана официално потвърдена за медиите и всичките им фенове, сега двамата вече не се интересуват от това дали папараците и журналистите ги следят и показват силната си любов, без да се притесняват от каквото и да е. Наскоро стана ясно, че Кенан и Синем вече дори живеят заедно, като са се преместили от предишните си домове в нов луксозен и обширен апартамент в истанбулския квартал Румелихисар. Жители на кооперацията, в която отскоро двамата са свили семейното си гнездо, споделят, че те често виждат влюбените, като разкриват, че Кенан, който в момента няма никакви професионални ангажименти, бил изцяло на разположение на Синем, която за разлика от него отскоро се снима в новия сериал на ATV, направил премиерата си преди дни - "Бъдещи и настоящи майки" (Analar ve Anneler), и често я карал до снимачната площадка на проекта с автомобила си.

9) През изминалото лято, след дълъг съдебен процес, една от най-харесваните и сексапилни турски актриси Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг") се разведе със своя дългогодишен съпруг и бизнесмен Малкоч Суалп. Чаровницата, за която се предполагаше, че ще се включи с роля в най-очаквания нов сериал за този телевизионен сезон в южната ни съседка "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), но след това това бе опровергано, направи лошо впечатление на турските папараци наскоро, които я заснеха да се разхожда навън. Според техните думи и снимки разводът изобщо не е повлиял добре на Бааде, която три месеца след раздялата с бившия си съпруг изглежда доста отслабнала и омърлушена, както и състарена. Близки до Ишчил споделят, че от тогава досега тя е свалила 7 килограма от и без това слабата си фигура, което изобщо не се отразява добре на външния ѝ вид. Напомняме, че в съда Бааде желаеше да получи 80 000 турски лири обезщетение за домашното насилие, което преживяла от бившия си съпруг, но този ѝ иск бе отказан.

10) Един от най-известният турски актьор Толгахан Сайъшман, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Сезони на любовта" и който в момента се снима във втория сезон на сериала "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) по ShowTV, е сред най-големите почитатели на известната американска певица и актриса от 80-те години Саманта Фокс. Наскоро стана ясно, че двете звезди имат няколко общи приятели от арабски и ирански произход, които преди дни се срещнали с холивудската звезда и ѝ съобщили, че нейн голям фен е един от най-известните актьори в южната ни съседка. Щом разбрала това, вече възрастната Саманта с охота им отговорила, че много иска да се запознае с този свой голям фен от Турция - Толгахан Сайъшман, като дори ги помолила от нейно име да го поканят на среща в Лондон. Дали Сайъшман ще сбъдне детската си мечта и ще се срещне със своята любимка, предстои да разберем!

11) През изминалото лято младата надежда на турското кино Фуля Зенгинер отчете голям провал в актьорската си кариера, след като летният сериал на ShowTV "Момичето на фабриката" (Fabrika Kizi), в който тя изигра главната роля, постигна много ниски рейтинги и приключи с едва няколко излъчени епизода. Тогава в медийното пространство в южната ни съседка изтече информацията, че чаровницата е изпаднала в депресия след този неуспех на иначе обещаващия си проект и че се е затворила в себе си. Сега, няколко месеца по-късно, лъчезарната актриса бе забелязана от турските папараци да се разхожда в голям истанбулски търговски център. Журналистите бързо стигнаха до Фуля и веднага ѝ зададоха въпроса дали наистина е в депресия. Зенгинер весело се засмя на това, като чрез това си действие еднозначно им отговори, че очевидно не е. След това тя сподели с тях, че е дошла в мола на шопинг и че след малко ще се срещне със свои приятели.

12) Младият турски актьор Баръш Ардуч, който у нас все още не сме гледали в сериал в българския телевизионен ефир, но интернет-потребителите от това лято го познават чрез ролята му на Йомер в най-успешния и гледан сериал в момента в южната ни съседка "Любов под наем" (Kiralik Ask), стана лице на рекламна кампания. Наскоро чаровникът, който през изминалата пролет участва в провалилата се криминална драма на ATV "Раджон - историята на моето семейство" (Racon Ailem Icin), по ирония на съдбата или не, участва в реклама на известна фирма в южната ни съседка, произвеждаща обувки! За тези, които не са гледали "Любов под наем", ще уточним, че в този сериал героят на Баръш изиграва ролята на собственик на най-добрата фирма за обувки в Турция и именно заради това говорим за ирония на съдбата.

13) Сблъсък в отношенията между младите влюбени актьори Фахрие Евджен ("Листопад" и "С Русия в сърцето") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век")! И не, двамата не са скарани, но определено отскоро имат разногласия по една тема - футбола. Наскоро двамата любимци на турските зрители, а и на тези от цял свят, гледали сериалите им, посетиха мач, на който един от играещите отбори бе турският Фенербахче, на който горещо симпатизира Фахрие. За разлика от нея, нейната половинка Бурак Йозчивит е голям фен и последовател на друг голям турски футболен отбор - Галатасарай, като любимите тимове на двамата влюбени постоянно са във вражда, подобно на Левски и ЦСКА в България. В името на любовта си към Фахрие, Бурак трябваше да изневери на спортните си принципи и така не само че подкрепяше нейният любим отбор Фенербахче на мача, а дори бе облечен в жълто-синя тениска, каквато носят всички фенове на отбора. Така той показа, че истински обича Евджен и че е готов да промени мнението си заради любовта си към нея.

14) След като сключиха брак преди четири месеца, двама от най-харесваните турски актьори Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини") и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини") вече усилено работят, след като прекараха дълъг меден месец през цялото изминало лято. За всички е ясно, че в момента чаровната актриса продължава да се снима в хита на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), завърнал се преди близо месец и половина на екран с новия си втори сезон. При Бурак интригата е по-голяма, тъй като в момента той няма никакви професионални ангажименти, а не би звучало добре деен актьор като него да живее на гърба на съпругата си, работеща неуморно шест дни седмично. Саяшар очевидно няма да остане в това положение още дълго време, тъй като наскоро сподели пред турските медии, че му е била предложена роля в нов сериал, която той е приел и за която в момента усилено се подготвя. Така доходите в младото семейство ще идват и от страна на Хатидже, и от страна на Бурак и няма да има причина двамата да спорят по този въпрос, заради който доста двойки се разделят.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 октомври, ще можете да прочетете издание №82 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 27 октомври, започва новата ни рубрика "Твоят мой живот", която ще бъде посветена на едноименния нов турски сериал "Paramparca", започващ на 9 ноември по БТВ, в чието първо издание ще Ви запознаем със сюжета и героите в новата мелодрама, а от следващите седмици и с това какво да очаквате в епизодите ѝ. В сряда, 28 октомври, ще бъде публикувано седмото за сезона и четиридесето подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от ретро-поредицат "Любов назаем" (Sonbahar). В четвъртък, 29 октомври, пък идва ред на тринадесетото ни двойно интервю, което ще бъде с новата любима екранна двойка в Турция Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит от "Черна обич" (Kara Sevda). В петък, 30 октомври, ще можете да прочетете седмото за сезона и двадесет и първо подред издание от "Успехът на...", в което ще анализираме успеха на "Дила" (Dila Hanim) по света. В събота, 31 октомври, идва ред на седмата за сезона и двадесет и първа подред тема от "Любопитно", в която ще разберете какво освен сериали излъчват турските телевизии. И в неделя, 1 ноември, очаквайте брой №57 от "Турските актьори 24/7"! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.