"Турските актьори 24/7" (55): от 12 до 18 октомври 2015 г.

октомври 18, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 18 октомври, неделя, и предстои да прочетете новото петдесет и пето издание от най-харесваната рубрика на
най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 12 до 18 октомври 2015 г.! През изминалите седем дни те биваха възпрепятствани от природни бедствия, променяха визиите си, предизвикваха разногласия с външния си вид, отричаха слухове за сватба, разкриваха подробности около бременността си, планираха да създадат семейства, подготвяха се за новите си роли, отдаваха се на семействата си, шокираха феновете си, срещаха се с бившите си колеги, правеха лошо впечатление с външния си вид, закъсняваха за важни за тях събития, говореха си по женски за любовта и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Снимките на един от най-очакваните нови сериали тази есен вече започнаха! "Кураж" (Cesaret), в който главните роли са поверени на едни от най-харесваните турски актьори Мерием Узерли ("Великолепният век") и Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа"), по последна информация ще започне своето излъчване в началото на месец декември по турската телевизия StarTV, която с новите си проекти този сезон дава заявка за наистина голям успех. Любопитно е, че първите сцени от проекта, който бе дълго отлаган заради проблеми със сценария, ще бъдат заснети в столицата на Франция Париж. Както цял свят научи, през последната седмица страната бе залята от големи наводнения заради силните и продължителни валежи, като природното бедствие, отнело живота на 16 души, попречи на снимките на "Кураж", които бяха отменени, докато валежите не спрат. 

2) Младата надежда на турското кино Ясемин Ален, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Милост" (Merhamet) и която за последно се снима в приключилата преди половин година младежка поредица на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), е с нова визия! Наскоро чаровната блондинка бе заснета от папараците да седи пред сервиз за телефони, като веднага забелязаха, че любимката на хиляди зрители по света е скъсила косата си, оформяйки я на черта. Пред напористите тя не разкри подробности по каква причина е променила външния си вид, но сподели, че преди дни е изпуснала телефона си на земята, екранът му се е счупил и затова е пред сервиза, чакайки да го вземе поправен. Веднага след като в медийното пространство беше разпространена снимката на Ясемин с новата ѝ визия, мнозина предположиха, че тя се е подстригала заради нова роля. Дали е така, предстои да разберем!

3) През изминалата седмица се проведе едно от най-обсъжданите филмови събития в света - поредният филмов конгрес "MIPCOM", състоял се и тази година в Кан. На него присъстваха известни актьори и продуценти от цял свят, включително и от Турция, като сред тях бяха актьорите, които ще изпълнят главните роли в най-очаквания нов турски сериал тази година "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), стартиращ до броени дни по StarTV - Берен Саат, Хюлия Авшар, Екин Коч и Анастасия Тсилимпо. Определено именно тези четирима представители на турското кино, достигнало пред изминалите години до световно ниво, бяха сред най-коментираните актьори от всички. Естествено, сред тях най-голямо впечатление направи мега-звездата Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно"), която отново бе повод за разногласни мнения заради визията си. Чаровницата бе облечена в провокативна и оригинална рокля, докато останалите ѝ колеги бяха далеч по-семпли и ненабиващи се на очи. 

4) От вече три месеца връзката между двама от най-харесваните турски актьори Кенан Имирзалъоулу, който у нас сме гледали в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", и Синем Кобал, позната единствено чрез ролята си в тийн-драмата "Малки тайни", е официално потвърдена! От няколко седмици насам се спекулира, че двамата влюбени отскоро планирали да се врекат във вечна любов официално пред държавата и да организират малка сватба, на която да присъстват само най-близките им родните и приятели. Наскоро репортер на известна турска медия успя да притисне известният Имирзалъоулу и да го попита наистина ще има сватба между него и любимата му Синем. Световно-известният брюнет отрече категорично тези слухове и отговори, че няма такова нещо. Дали обаче наистина е така, предстои да разберем! Напомняме, че любовта между Кенан и Синем пламна в началото на годината, но чак през юли те бяха заснети от турските папараци да показват близост един с друг, което официално потвърди отношенията им. 

5) След като преди няколко седмици известната турска актриса Аслъ Тандоан, която у нас сме гледали в хита "Мелодията на сърцето" и която отскоро гледаме в новата мелодрама "Изкушение" (A.S.K.), се снима за известно турско списание за първи път с малкия си син, сега чаровницата отново направи пред турските медии интригуващо споделяне. Наскоро вечно усмихната брюнетка разкри пред журналисти, че благородно завижда на всички бременни жени, тъй като самата тя е преживяла една много хубава бременност. Единственият минус, вследствие на бременността, който Аслъ изтъкна, е загубата на блясъка на косата ѝ, който обаче бързо след раждането се възвърнал. Тандоан разкри, че докато е чакала първородния си син, е качила цели 22 килограма, тъй като си позволявала да яде всичко, което ѝ се прииска. Тя разкри, че и тях бързо е свалила след раждането. Красавицата разкри, че в момента мисли единствено за сина си и за семейството си и няма намерение в скоро време да се завръща на екран за по-дълъг период от време. 

6) Един от най-известните и харесвани турски актьори Толгахан Сайъшман, който у нас познаваме единствено чрез ролята му в хита "Сезони на любовта" (Lale Devri), е на път да създаде семейство с новата си половинка и известна грузинска манекенка Алмеда Абази. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който в момента се снима в завърналия се преди две седмици с новия си втори сезон сериал на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), е споделил пред свои близки приятели, че има намеренията в скоро време да се ожени и дори да стане баща! Актьорът дори вече предприел първите крачки към тези важни житейски събития, запознавайки половинката си със семейството си. Според близки до Толгахан роднините му много добре приели Алмеда, като самата тя дори сподели в профилите си в социалните мрежи selfie, на което позира със сестрата на половинката си Нил Сайъшман. 

7) Любовта между младите надежди на турското кино Серенай Саръкая, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", и Керем Бурсин, който в България предстои да гледаме в закупения младежки сериал "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), става все по-силна! След като през пролетта двамата се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на рекламна кампания, чиито лица бяха, сега те отново предстои да застанат заедно пред камерите, но този път във филм! Наскоро стана ясно, че в началото на предстоящата 2016 г. започват снимките по проекта "Добро утро, скъпи" (Günaydın Sevgilim), който ще бъде продуциран от BKM и ще направи премиерата си в кината през пролетта. В него главните роли ще бъдат поверени именно на Серенай и Керем, които ще изиграят съответно ролите на Дилара и Мерт. Феновете вече нямат търпение да дойде пролетта, за да гледат на голям екран своите любимци. 

8) След края на изключително успешната криминална драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), най-добрата и най-харесваната турска актриса Туба Бююкюстюн очевидно се е отдала изцяло на семейството си. Наскоро любимата турска звезда на България за 2014 г., която преди два месеца се подстрига, за да дари косата си за създаването на перуки за деца, болни от рак, сподели в профилите си в социалните мрежи, в които е последвана от милиони свои почитатели по цял свят, снимка на себе си и двете си три-годишни близначки Мая и Топрак, докато ги води на детска градина. Майката и двете ѝ момиченца бяха облечени в еднакви ярко жълти якета, което умили всички фенове на актрисата с извън-планетарен талант, както на актриса, така и на истински добър човек с главно "Ч"! Към чаровният фотос Туба написа "На път за училище" (на турски "Okul Yolu"). Напомняме, че Мая и Топрак се родиха през 2012 г. и са плод на любовта между Бююкюстюн и бившият ѝ екранен партньор в хитовете "Под липите" и "Огнено сърце" Онур Сайлак. 

9) Известният турски актьор Йозджан Дениз отново шокира феновете си със сензационно и неочаквано разкритие! Наскоро се състоя премиерата на един от най-новите филми на турския режисьор и актьор Махсун Кърмъзъгюл ("Щастливи заедно"), на който Йозджан присъства и на който направи сензационно изявление пред турските медии. Пред журналистите, обсипали го с купища въпрос, Дениз обяви, че има намеренията в скоро време да се завърне на музикалния пазар в южната ни съседка, тъй като, както може би вече знаете, той е и певец. Йозджан сподели, че в момента изпитва голяма нужда от това да твори не в областта на актьорството и режисурата, в които работеше през последните години, а в музикалния бранш. Той разкри, че има намеренията да създаде свой нов албум с напълно нови авторски парчета, а след това и да организира национално турне, по време на което да обиколи Турция, изнасяйки концерти в най-големите градове на страната. Това шокира феновете, които в момента гледат актьора в хитовата мелодрама "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun) на StarTV, а жълтите медии още повече допринесоха за това с клюките, че Йозджан скоро ще напусне този проект, за да се отдаде на музикалната си кариера. 

10) Бизнесът на изключително известната турска актриса Бергюзар Корел, свързан с малкия ѝ магазин, в който продава направени от нея и екипа ѝ сладкиши, върви доста добре. Наскоро малката сладкарница бе посетена от част от техническия екип на сериала, в който чаровницата се снима за последно - "Справедливостта на Кара" (Karadayi). Лъчезарната брюнетка се отнесе с голямо уважение към бившите си колеги, като им предложи най-вкусните и харесвани от посетителите сладки печива. Тя бе много щастлива, че хората, които допреди месеци бяха неизменна част от живота ѝ, са я уважили и са посетили малката пекарна, в която Бергюзар отдавна ги канела. След като изпрати компанията, Корел сподели пред зяпащите пред сладкарницата папараци и журналисти, че е много щастлива от срещата си с бившите ѝ колеги и че се чувства страхотно. На въпросите им дали смята да се завърне скоро на екран, актрисата отговори, че се чувства много уморена и не смята да се снима в нов проект през следващата една година, въпреки примамливите предложения, които получава. 

11) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Сюнгюл Йоден, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", и Керем Алъшък посетиха известен тузарски ресторант в истанбулския квартал Нишанташъ. Актрисата и половинката ѝ веднага бяха забелязани от турските папараци, които ги заснеха още, докато паркираха автомобила си на паркинга пред заведението. На влизане в ресторанта двамата не обърнаха никакво внимание на журналистите, засипали ги с купища въпроси. Лошо впечатление на всички обаче направи не това, а изключително популярната актриса Сюнгюл Йоден, която изглеждаше много отслабната, с подпухнало лице и състарена, като за по-ненаблюдателните би било много трудно да я разпознаят. Журналистите така и не успяха да разберат на какво се дължи тази лоша промяна във външния вид на чаровницата, като мнозина предположиха, че тя се е сринала както психически, така и външно заради тоталния провал на последния ѝ проект "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi), постигнал ужасно ниски рейтинги през изминалата пролет. 

12) Наскоро в южната ни съседка пристигна една от най-големите музикални звезди на Белгия - световно-известната певица Лара Фабиан. Тя изпълни едни от най-харесваните си песни преди няколко дни в един от най-големите и посещавани истанбуслки търговски центрове "Zorlu Center", където само заради нея бяха дошли хиляди фенове от цяла Турция. Сред аудиторията на Лара се открои най-известната и добра турска актриса Туба Бююкюстюн, която неведнъж е показвала колко много харесва белгийската певица. Съвсем очаквано, появата на чаровницата от хитовете "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" предизвика още по-голям хаос в търговския център, където вече вниманието бе раздвоено към Лара и Туба. Пред журналистите Бююкюстюн със самоирония обясни, че вероятно е закъсняла, защото е дошла за мини-концерта на любимката си от чужбина, но въпреки това успя да се наслади на обичаните песни на Фабиан. 

13) Наскоро турските папараци се натъкнаха на наистина интересна гледка - три от най-харесваните актриси в южната ни съседка Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане"), Синем Кобал ("Малки тайни") и Бурчин Терзиоулу ("Езел") бяха заснети да се разхождат заедно. Трите чаровници изглеждаха повече от щастливи в компанията една на друга, като не спираха да си говорят по различни теми. Малко след това те влязоха на топло в изключително известното сред турския хайлайф кафене "Aşşk Kahve", където продължиха пикантния си женски разговор. Според журналистите, приближили се максимално близо до трите дами, в кафенето те са продължили да си говорят за своите любовни трепети. Бурчин е разкрила на приятелките си подробности около връзката ѝ с екранния ѝ партньор в криминалната драма на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) Илкер Калели ("Тайни"), а Синем - за любовните си отношения с Кенан Имирзалъоулу. Джансу, която миналата седмица направи сензационно разкритие, че няма мъж до себе си, пък си замълчала, но загатнала, че и тя е влюбена... 

14) Сензационно! След като по-нагоре Ви информирахме, че младите надежди на турското кино Серенай Саръкая и Керем Бурсин, които са влюбени един в друг, ще участват заедно в нов филмов проект, наскоро стана ясно, че още двама любимци на турските зрители ще се завърнат скоро на екран, но за разлика от тях - на малкия! Става въпрос за изключително популярните Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век") и Чаатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите"), които от началото на предстоящата 2016 г. предстои да започнат снимките по новия им сериал, в който ще изиграят главните роли. Въпреки че Мерве се омъжи за известния турски певец Мурат Далкълъч преди близо два месеца, тя очевидно няма да се отдаде изцяло на новото си семейство и ще прекара с него едва няколко месеца. На Чаатай също няма да му попречи участието му във филма "Див мед" (Delibal), който ще направи премиерата си в кината през ноември месец, като актьорът ще има няколко месеца до края на годината, през които да си почине от професионални ангажименти. Очаквайте повече подробности скоро! 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 октомври, ще можете да прочетете издание №81 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 20 октомври, предстои да публикуваме шестия за сезона и тридесет и втори подред брой от "Турция представя...", в който ще разберете какво още да очаквате тази есен по ATV. В сряда, 21 октомври, пък идва ред на шестото за сезона и тридесет и девето подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от ретро-сериала "Семеен сарай" (Iki Aile). В четвъртък, 22 октомври, ще можете да прочетете дванадесетото двойно интервю, което ще бъде с двойката от хита на турската телевизия KanalD "Войната на розите" (Gullerin Savasi) Дамла Сьонмез и Баръш Калъч. В петък, 23 октомври, предстои да публикуваме шестия за сезона и двадесети подред брой от "Успехът на...", в който ще представим успеха по света на хитовата семейна драма "Черната роза" (Karagul). В събота, 24 октомври, пък идва ред на шестата за сезона и двадесета подред тема в "Любопитно", в която ще научите повече за актьорите-чужденци в турските сериали. И в неделя, 25 октомври, ще можете да прочетете издание №56 от "Турските актьори 24/7"! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, казвате че сериала "В очакване на слънцето" е вече закупен в България. Имате ли информация от коя телевизия е закупен и кога се очаква да се излъчи? Благодаря Ви!

Анонимен каза...

Здравейте, защо не пишете за изключителния сериал ,,ЛЮБОВ ПОД НАЕМ'' и актьорите ЕЛЧИН САНГУ и БАРЪШ АРДУЧ, които са абсолютен хит? Благодаря.

Предоставено от Blogger.