"Турските актьори 24/7" (54): от 5 до 11 октомври 2015 г.

октомври 11, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 11 октомври, неделя, и предстои да прочетете новото петдесет и четвърто издание от най-харесваната рубрика на
най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 5 до 11 октомври 2015 г.! През изминалите седем дни те се радваха на домашните си любимци, впечатляваха с външния си вид, правеха сензационни признания, опровергаваха слухове с усмивка, продължаваха да се снимат въпреки бременността си, показваха близост с половинките си, чувстваха се добре в новите си визии, прекарваха медените си месеци, променяха се заради новите си роли, включваха се в нови проекти, биваха номинирани за престижни награди, събираха голям брой харесвания за отрицателно време и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Любимите турски актьори на зрителите винаги са били за пример в отношението си към животните. Наскоро един от най-харесваните любимци от сериалите Ибрахим Челиккол, познат у нас чрез участията си в хитовете "Ифет", "Милост" и "Черни планини", сподели със стотиците си хиляди последователи в социалните мрежи своя снимка, на която позира заедно със своето куче. Какво необикновено в това? Въпросният домашен любимец на актьора е куче-гигант от породата "Кангал" или по-точно казано - това са най-големите четириноги в цял свят! На въпросния фотос кучето беше изправено и подпряло се на своя стопанин, като ясно се виждаше, че в тази своя позиция то е високо колкото Ибрахим. Челиккол сподели, че кучето всъщност е малко по-ниско от него и е с височина от 1,75 метра! Към снимката той добави, че домашният му любимец е истински мъж на място. Това провокира стотици различни коментари от страна на феновете му.

2) Младата надежда на турското кино Синем Кобал, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на Су в младежката драма "Малки тайни" и която за последно се снима в приключилия преди половин година проект на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), отново впечатли и почитателите си, и хейтърите със завидната си фигура. Наскоро чаровната блондинка засне фото-сесия за известно турско лайфстайл списание, чиято корица оглави. И този път Кобал показа стил и класа, облечена в черни къси панталонки и ефирна бяла риза и обута във високи черни ботуши. По този начин тя показа своите перфектни крака, като нейни последователи в социалните мрежи възкликнаха, че тя отново е в перфектна форма и че дори е още по-слава отпреди, но въпреки това отново изглежда повече от добре. Според мнозина тази промяна се дължи на новата роля, която предстои да изиграе в изключително обещаващата нова мелодрама тази есен по ATV "Бъдещи и настоящи майки" (Analar ve Anneler), в която ще си партнира с Хазар Ергючлю, Окан Ялабък и още много любими актьори на зрителите. 

3) Една от най-харесваните турски актриси Джансу Дере, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", наскоро направи сензационно признания пред медиите. След като миналата седмица стана ясно, че турският актьор Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век"), с когото се спекулираше, че чаровницата има връзка, има нова половинка, преди няколко дни брюнетката разкри, че в момента няма връзка с мъж и е сама! Това шокира повечето от журналистите, които бяха сигурни, че Джансу имаше отношения с младия Енгин. От медиите не пропуснаха да поздравят Дере за успеха, който постигнаха сериалите ѝ "Езел" и "Завръщане" в страните от Южна Америка, където те се радват на изключително голям интерес от страна на зрителите, а Джансу е най-харесваната турска актриса там. Тя сподели, че дължи целия този свой успех на екипите, с които е работела по тези два проекта. 

4) След като официално стана ясно, че между младите надежди на турското кино Серенай Саръкая и Керем Бурсин има връзка, фенките на актьора, който все още не сме гледали в сериал в България, но е изключително популярен чрез ролите си в младежките драми "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) и "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), бяха шокирани и разочаровани, че сърцето на любимеца им наистина вече принадлежи на друга! Това бе отразено от медиите в южната ни съседка, които, естествено, изопачиха твърде много нещата и обявиха, че в момента враг №1 на почитателките на Керем е половинката му Серенай и че те я мразели. Наскоро звездата от сериалите "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" бе забелязана в голям турски търговски център, където журналистите не пропуснаха да я попитат дали усеща напрежение и неприязъм от страна на фенките на Бурсин. Саръкая с широка усмивка на лицето обяви, че няма такова нещо и че ги обича всичките. 

5) Младата надежда на турското кино Хазар Ергючлю, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в два тотални хита - "Север-Юг" и "Кварталът на богатите", става все по-популярна в родината си. Наскоро станаха ясни хонорарите, които чаровната брюнетка е получавала от началото на актьорската си кариера досега. За участието си в първия си филм чаровницата е получила заплащане от едва 5000 лири. За образа си на Симай в хита с Къванч Татлъту и Буура Гюлсой "Север-Юг" обаче цената ѝ се е вдигнала с 10 000 лири и така Хазар е получавала по 15 000 на епизод. В проекта, в който се снима за последно - "Кварталът на богатите", Ергючлю е вдигнала с още 10 000 хонорара си и така вече е получавала по 25 000 турски лири на серия. Наскоро чаровницата пък бе рекламно лице на сайт за онлайн-пазаруване, за което получи 250 000 заплащане. А за това, че бе рекламно лице и на известна марка продукти за коса, Хазар получи цели 400 000 турски лири хонорар. 

6) В предишното издание на рубриката ни "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че една от най-харесваните турски актриси Нур Фетахоулу е бременна и чака момиченце! Въпреки това чаровницата, която е в четвъртия месец на бременността си, няма намерение в близките месеци да слиза от екрана, тъй като според последна информация тя продължава да се снима в историческата драма на TRT1 "Филинта" (Filinta), излъчваща се всяка петък вечер. Тъй като обаче коремът на Нур вече бил доста пораснал и нямало как да бъде прикрит, екипът на продукцията е трябвало да промени отчасти сценария ѝ, като направи героинята на Фетахоулу... бременна! Така звездата от сериалите "Забраненият плод" и "Великолепният век" продължава да работи усилено върху историческия проект, но е ясно, че ще трябва да прекарва по-малко време на снимачната площадка и да се щади повече, за да не навреди на бебето, което чака. 

7) Любовта между турските актьори Бурчин Терзиоулу ("Езел") и Илкер Калели ("Тайни") продължава! След като в края на миналата година двамата се запознаха на снимачната площадка на криминалната драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), завърнала се наскоро с новия си втори сезон по KanalD, двамата все още са заедно и очевидно продължават да са много влюбени един в друг. Наскоро любимците на зрителите бяха забелязани от турските папараци да са разхождат заедно, хванати за ръце! И двамата обаче говореха по мобилните си телефони, което попречи на жадните за скандал и сензация журналисти да ги обсипят с купища въпроси относно връзката им. Напомняме, че Бурчин Терзиоулу е бившата половинка на изключително популярния актьор Мурат Йълдъръм, с когото обаче се разделиха през пролетта на миналата година. Няколко месеца след това чаровницата откри отново любовта в лицето на новия си екранен партньор Илкер Калели. 

8) Най-харесваната турска актриса Туба Бююкюстюн наскоро посети германския град Хамбург, където премиерата си направи успешният филм с нейно участие "Ветровити спомени" (Rüzgarın Hatıraları), в който си партнира с половинката в личния ѝ живот Онур Сайлак. Чаровницата отново бе в центъра на вниманието на всички, като този път главна тема за разговор бе новата ѝ къса прическа. Изключителната Туба сподели пред медиите, че се чувства изключително добре в новия си външен вид и че от една страна се чувства по-спокойна, когато се разхожда по улиците, тъй като повечето минаващи покрай нея все още не могат да я разпознаят, защото не са свикнали с новата ѝ визия и така тя има възможността необезпокоявана да прекарва свободното си време. Бююкюстюн, която у нас познаваме чрез невероятната ѝ игра в хитовете "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", разкри още, че по собствено желание е отрязала дългите си коси, а не заради предстоящата ѝ роля в нов филм, където ще си партнира със световно-известния актьор Мат Дилън. 

9) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка напоследък - актрисата Мерве Болуур и певецът Мурат Далкълъч, най-сетне успяха да отделят време един за друг и да заминат за медения си месец, след като сключиха брак на 24 август т. г. и оттогава вече мина месец и половина. Наскоро двамата любимци на турската аудитория замина за Малдивите, където ще прекарат няколко дни заедно само двамата, без да бъдат притеснявани от никога. Веднага след като пристигнаха на екзотичното място, двамата не пропуснаха да споделят с феновете си в социалните мрежи първите снимки от престоя си, като доста от последователите им в интернет, а и от колегите им завидяха благородно. Според близки до двойката, за медения си месец на Малдивите Мерве, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век", и Мурат ще заплатят 20 000 паунда. 

10) Нов квартал на богатите се задава в Турция! Става въпрос новата дългоочаквана мелодрама "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV, в която главните роли ще бъдат поверени на младите и изключително обичани надежди на турското кино Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век") и Неслихан Атагюл ("Листопад" и "Двете лица на Истанбул"), която според хиляди зрители и интернет-потребители към момента прилича много откъм реклама и история на приключилата през юни т. г. младежка поредица също на StarTV "Кварталът на богатите" (Medcezir). Според мнозина първите рекламни тийзъри на двете продукции са копия едно към едно, тъй като и в тези на приключилата, и в тези на предстоящата двамата главни герои се срещат в автобус, пътувайки. И в "Черна обич", както в "Кварталът на богатите", главната героиня ще бъде от заможно семейство, а главният герой - от бедно, след което двамата ще се влюбят един в друг. Дали тези съвпадения ще се окажат случайни или наистина "Kara Sevda" ще бъде новият "Medcezir", предстои да разберем! 

11) Връзката между двама изключително обичани млади актьори Неслихан Атагюл и Кадир Доулу продължава с пълна сила! Наскоро двамата бяха забелязани от турските папараци да се прибират след пазаруване в голям турски търговски център. Голямо впечатление на журналистите направи не това, че двамата бяха хванати за ръце и изглеждаха отново повече от щастлив един с друг, а новата визия на Кадир, който вече е с малко по-дълга коса отпреди и е пуснал дълга брада. С очилата, които носеше, Доулу бе още по-неразпознаваем за всички. Папараците предположиха, че младият актьор е променил визията си заради новата си роля в най-очакваната нова мелодрама тази есен "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuyzil: Kosem). За сметка на това Неслихан, която предстои да гледаме в новия дългоочакван проект на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), изглеждаше отново повече от добре и повече от красива. Напомняме, че Кадир и Неслихан се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на хита "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye), излъчващ се в момента у нас. 

12) От дълго време се говори за завръщането на една от най-обичаните и силни турски актриси Вахиде Гьордюм на екран. Наскоро станаха ясни повече подробности около новата ѝ роля, които бяха повече от любопитни. Преди дни стана ясно, че чаровната актриса, която за последно се снима преди година и половина в последния четвърти сезон на най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuyzil), ще се снима по едва 10 часа на ден в новия си проект, като вместо един, ще има два почивни дни седмично. Този режим на работа е изключително лек и ненатоварващ, в сравнение с обикновения на всички останали актьори, които понякога прекарват по 20 часа в денонощие, снимайки се, и които имат само по един ден почивка на седмица. Това обаче ще се отрази на хонорара, който Вахиде ще получава, като вместо 150 000 на епизод, колкото изисквала тя, Гьордюм ще получава по 60 000. Според мнозина любимката им ще работи в толкова лек график заради предишните си здравословни проблеми, свързани с рака на гърдата, който тя два пъти победи, но заради който вече много по-бързо и лесно се изморявало, а това не било полезно за здравето ѝ. 

13) Въпреки че вече приключи и че с втория си сезон не отчете кой знае какъв успех, успехите за една от най-интересните и обичани от зрителите криминална драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) продължават! След като миналата година актрисата, изиграла главната роля в нея - Туба Бююкюстюн, бе номинирана в категория "Най-добра актриса" на най-престижните телевизионни и кино награди "Еми", тази година нейният вече бивш екранен партньор Енгин Акюрек, който изигра ролята на отдадения на професията си и и лудо влюбен в героинята на Туба Елиф - комисар Йомер, е номиниран в категорията "Най-добър актьор" на същите награди! Любимецът на милиони зрителки по света, който у нас познаваме чрез ролята му в друг също голям хит "Пепел от рози", ще се изправи в битка за първото място срещу най-известните холивудски актьори, като дали ще получи престижната титла, предстои да разберем в края на идния месец ноември. Да пожелаем успех на Енгин! 

14) Чаатай Улусой е един от най-известните турски актьори, който има изключително голяма фен-база от различни държави по цял свят в социалните мрежи. Наскоро любимецът на милиони млади зрителки по света от тоталните хитове "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която позира, качил се върху скейтборд. Този фотос очевидно развълнува доста от последователите му, тъй като за отрицателно време - един час, събра цели 30 000 харесвания! Припомняме, че наскоро приключиха снимките по новия му филм "Див мед" (Delibal), който ще направи премиерата си по турските кина до седмици. А всички фенове на младия актьор вече могат да се присъединят към новосформирания български фен-клуб на любимеца им от тук, чиято цел е той да посети нашата родина България! Колкото повече станат последователите на тази идея, толкова по-голям е шансът Чаатай да направи първата си визита у нас! 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 октомври, предстои да публикуваме юбилейното издание №80 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 13 октомври, ще можете да прочетете новия пети за сезона и тридесет и първи подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новостите тази есен по FOX. В сряда, 14 октомври, пък идва ред на петото за сезона и тридесет и осмо подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от ретро-сериала "Двама завинаги". В четвъртък, 15 октомври, предстои да публикуваме двойно интервю с екранната двойка от летния хит на ShowTV "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik) Еда Едже и Берк Октай. В петък, 16 октомври, ще можете да прочетете новото пето за сезона и деветнадесето подред издание от "Успехът на...", което ще бъде посветено на "Опасни улици". В събота, 17 октомври, пък идва ред на петата за сезона и деветнадесета подред тема в "Любопитно", в която ще представим най-неочакваните провали на турски сериали. И в неделя, 18 октомври, очаквайте издание №55 от "Турските актьори 24/7"! 

1 коментар:

Анонимен каза...

Pak vi kradut materialite
https://m.facebook.com/975714939115139/photos/a.976246345728665.1073741828.975714939115139/1045331565486809/?type=3&source=48

Предоставено от Blogger.