"Турските актьори 24/7" (53): от 28 септември до 4 октомври 2015

октомври 04, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 4 октомври, неделя, и предстои да прочетете новото петдесет и трето издание от най-харесваната рубрика на
най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 28 септември до 4 октомври 2015 г.! През изминалите седем дни те разкриваха с кого имат връзка, ставаха ясни повече подробности около новите им проекти, възползваха се от последните летни дни, бяха добре след инциденти, снимаха се с децата си, мечтаеха, радваха се на големи фенове, пътешестваха в чужбина с половинките си, снимаха се в новите си сериали, включваха се в нови такива след паузи в кариерите си, подготвяха се за сватбите си с купуването на нов дом, потвърждаваха бременността си, отричаха слухове за раздели и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Известният турски актьор Енгин Йозтюрк, който у нас познаваме чрез ролите му в сериалите "Пепел от рози" и "Великолепният век", има нова любов! Това е известната туркиня Идил Фърат, с която любимецът на милиони зрителки по света бе заснет от турските папараци на едно от големите турски летища да се държи за ръце, връщайки се от почивката си за празника Курбан Байрам. Двамата показаха изключителна близост един с друг и бяха много щастливи заедно. От една страна това отрича слуховете, разпространили се през последните месеци, че Енгин има връзка с известната турска актриса Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане"). От друга страна обаче връзката на Идил с Енгин подсказва, че тя или си пада по светли мъже, или все още таи някакви чувства към бившата си половинка и мега-звезда Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето"), тъй като според мнозина приликата между Енгин и Къванче е очебийна. 

2) Все повече и повече подробности се разкриват около предстоящата нова роля на най-харесваната турска актриса Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце") във филм. Наскоро стана ясно, че известният турски режисьор Ферзан Йозпетек ще режисира новия изключително обещаващ кино-проект, в който Туба, която преди около два месеца се подстрига и дари дългата си коса за изработването на перуки за онкоболни деца, ще си партнира със световно-известния холивудски актьор Мат Дилън. Любопитно е, че той е избрал именно Бююкюстюн за ролята в новия си филм, защото е бил много впечатлен от италианското ѝ произношение в приключилата преди близо три месеца криминална драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), в която тя доста често говореше на италиански, който трябваше отчасти да научи, и смайваше всички с лекотата, с която го правеше. Също наскоро стана ясно, че в новия филм Туба ще трябва да изпее изключително чувствена италианска песен, като това също подтикнало Йозпетек да избере именно нея за главната роля. 

3) В Турция лятото все още не е приключило, като всички все още имат последната възможност да се нарадват на жарките слънчеви лъчи и на топлата морска вода. Сред тези, "хванали" последния влак, беше една от най-известните и коментирани светски двойки в турското медийно пространство Емина и Мустафа Сандал. Наскоро двамата, заедно с още няколко приятелски семейства и техните деца, бяха забелязани от турските папараци да се радват на хубавото време като за последно на яхта в известния курорт Гьочек. В центъра на вниманието, съвсем естествено, отново бяха двамата известни влюбени, като популярният певец Мустафа показа завидни плувни умения и смая всички с бързината си на плуване, а съпругата му и известна актриса Емина ("Сезони на любовта") за пореден път впечатли всички с перфектната си и стегната фигура. 

4) Миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че двама от най-харесваните турски актьори Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа") и Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") са се разминали на косъм от смъртта по време на поклонението в мюсюлманския религиозен център Мека, завършило с фатален край за стотици хора. Наскоро двамата, които си тръгнали от там едва пет минути преди да се случи ужасният инцидент, споделиха в профилите си в социалните мрежи общо selfie, на което разкриват, че вече са се завърнали в родния си град Истанбул и дори споделиха известна фраза на пророка Мохамед, гласящо: "Където и да отиваш, така или иначе винаги ще се върнеш там, където си роден". По този начин двамата успокоиха милионите им фенове и последователи в интернет-пространството, че с тях всичко е наред и не им се е случило нищо лошо.

5) Известната турска актриса Аслъ Тандоан, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Мелодията на сърцето" и която предстои да гледаме от 14 октомври (сряда) в новия сериал "Изкушение" (A.S.K.) по БТВ Лейди, наскоро снима фото-сесия за много четено списание в южната ни съседка. Тя обаче не беше обикновена, тъй като в нея чаровната любимка на милиони зрители по света се снима заедно с малкия си син Атлас. В интервюто към фото-сесията Аслъ сподели, че не се е снимала в нов проект от близо година и половина, за да се посвети на грижите за малкия и да не изпуска нито едно важно събитие от развитието му. Отскоро обаче Тандоан се снима в новия филмов проект "Върви си" (Git Basimdan), който ще направи премиерата си в турските кина на 29 октомври и се очаква да постигне голям успех. Чаровницата сподели още, че все още няма намерение да се завръща на малкия екран с нова роля в сериал, тъй като иска да прекара още време, посветено на сина ѝ.

6) Най-известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли, придобила световна популярност след участието си в мега-хита "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), наскоро даде интервю за турското издание на списание "inStyle". В него чаровницата, която зрителите в южната ни съседка съвсем скоро ще могат да гледат в новия ѝ дългоочакван сериал "Кураж" (Cesaret), в който ще си партнира с Мурат Йълдъръм, сподели трите си най-големи мечти: да се срещне и запознае със световно-известния турски певец Таркан, да дублира някой герой във филм на "Walt Disney" и да създаде собствена марка спирала за мигли. В ексклузивното си интервю Мерием разкри, че турският певец Таркан ѝ е любимец още от малка и когато още е живяла в Германия като тийнейджърка е слушала песните му. Тя сподели, че го смята за много духовен човек и че дори иска да се снима в негов клип. Дали мечтите ѝ ще се сбъднат, предстои да разберем!

7) Младият турски актьор Буура Гюлсой, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", се радва на голям интерес от цял свят. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който в момента се снима във втория сезон на най-гледаната романтична комедия през изминалия телевизионен сезон в южната ни съседка "Отново любов" (Ask Yeniden), в която си партнира със също толкова обичаната Йозге Йозпиринчи, бе заснет от турските папараци да пътува в собствения си автомобил заедно с половинката си Нилюфер Гюрбиз. Какво необичайно в това? Малко след това минаваща по тротоара до улицата, по която премина колата, жена изведнъж изкрещяла името на Буура и веднага се втурнала след возилото, като се изпречила пред него и за малко да бъде блъсната. От автомобила веднага изскочил Гюлсой, който бил разтревожен за жената, която обаче била в голяма еуфория и го помолила да се снимат. По-късно, докато двамата си говорели, станало ясно, че голямата фенка на актьора е гъркиня.

8) След миналогодишния провал на криминалната драма "Реакцията" (Reaksiyon), в която изигра главната роля, и след раздялата си с дългогодишния си партньор Толгахан Сайъшман, с който се влюбиха на снимачната площадка на сериала "Сезони на любовта" (Lale Devri), турската актриса Селен Сойдер се е отдала на дълга и заслужена почивка от всякакви професионални ангажименти и за да не бъде притеснявана от медиите в родината си, наскоро е заминала заедно с новата си половинка Орен Франсез на пътешествие из Европа. Преди няколко дни чаровницата сподели в профилите си в социалните мрежи няколко снимки от ваканцията си, на които позираше в прегръдките на новия си любим, с който очевидно се разбира много добре и е много щастлива. От пикантните фотоси стана ясно, че двамата в момента са в германската столица Берлин.

9) Снимките на новия турски сериал "Завръщане у дома" (Eve Donus), който започва още в сряда, 7 октомври, по турската телевизия ATV, вече отдавна са в разгара си. Както разбрахте от последното публикувано издание на рубриката ни "Турция представя...", в което представихме новите сериали тази есен по ATV, сцените в първия епизод от обещаващия проект са заснети в столицата на Франция Париж, който актьорът, който ще изпълни главната роля в поредицата - обичаният от милиони зрителки по света Джансел Елчин, отдавна познава като дланта на ръката си. Любопитно е, че повечето от неговите проекти, независимо дали филми или сериали, са имали нещо общо с Париж и Франция. Най-успешният му сериал "Огнено сърце" например има доста сцени в Париж, като дори на финала му всички герои заминават там. Френската столица има голяма сантиментална стойност за Джансел, като дали новият му сериал ще постигне успех, ще разберете в изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

10) Известният турски актьор Ибрахим Челиккол може би съвсем скоро ще се завърне на екран с нова роля в сериал! Отскоро любимецът на милиони зрителки по света, който за последно участва в провалилата се миналата есен 13-серийна криминална драма "Реакцията" (Reaksiyon) по StarTV, която напусна след единадесетия ѝ епизод, води преговори с няколко турски продуценти за участие с главна роля в нова мелодрама. На Ибрахим, който у нас е познат чрез ролите си в хитовете "Ифет", "Милост" и "Черни планини" му е било предложено да изиграе главната роля в нов сериал със заглавие "Ветрове на надеждата" (Umut Rüzgarları) срещу сумата от 35 000 лири на епизод. Челиккол обаче отказал, тъй като му било предложено да се включи в новия проект на FOX "Всичко или нищо" (Ya Her Şeyim Ya Hiçim), в който по последна информация той се е съгласил да участва и в който ще получава по 70 000 турски лири на серия. Дали това е вярно, ще разберем скоро!

11) Както Ви информирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7", световно-известният турски актьор Къванч Татлъту е на път да се ожени за своята дългогодишна половинка и популярна турска дизайнерка Башак Дизер. Отскоро двамата дълго време мислели за това каква да бъде първата крачка към брака им и според последна информация вече са решили! Наскоро двамата са решили да се подсигурят със свой собствен нов дом, където да се установят, след като сключат брак. Къванч вече е взел тази идея доста на сериозно, като според близки до мега-звездата, спечелила втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., той вече е харесал голяма двуетажна къща с басейн и огромен двор, струваща 3 000 000 паунда. По последна информация Татлъту, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", бил твърдо решен да я купи и съвсем скоро ще го направи.

12) Една от най-известните и обичани турски актриси Нур Фетахоулу официално обяви пред турските медии, че е бременна! Чаровницата, която у нас познаваме чрез невероятните ѝ роли в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", наскоро потвърди слуховете, излязли в медийното пространство в южната ни съседка още преди няколко месеца, че чака първата си рожба! Вечно усмихнатата Нур разкри дори, че е в петия месец на бременността си и че ще бъде майка на момиченце! Фетахоулу, снимаща се в момента в историческия сериал "Филинта" (Filinta) на турската телевизия TRT1, миналата седмица присъства на сватбата на своята много добра приятелка Селма Ергеч, с която играха заедно във "Великолепният век", в Германия, като на снимките от събитието ясно се виждаше набъбналото ѝ коремче, подсказващо, че тя наистина е бременна. Да пожелаем безпроблемно раждане на Нур и първата ѝ рожба да бъде жива и здрава!

13) Въпреки че все още не са потвърдили официално пред медиите, че имат връзка, младите надежди на турското кино Серенай Саръкая и Керем Бурсин, които през изминалата пролет се снимаха заедно в рекламна кампания и именно така се запознаха и влюбиха един в друг, отскоро в турското медийно пространство се спекулира, че двамата са се разделили. Преди няколко дни, противно на това, двамата бяха забелязани да се разхождат заедно в голям истанбулски търговски център, където изглеждаха повече от щастливи един с друг. Папараци и журналисти дебнат и по тези места, като още в мига, щом ги забеляза, младият Керем, който за последно се снима във "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и който вероятно скоро ще гледаме в България в хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), им извика, че двамата със Серенай не са разделени, с което привлече вниманието на посетителите на мола в близост до себе си.

14) Едни от най-любимите актьори на турските зрители предстои да се завърнат съвсем скоро на екран в нова изключително обещаваща поредица! Младите надежди на турското кино Синем Кобал ("Малки тайни") и Хазар Ергючлю ("Кварталът на богатите") ще изиграят главните роли в най-новия проект на турската телевизия ATV "Майки" (Analar ve Anneler), който ще направи премиерата си в ефира на канала съвсем скоро! Останалите роли в обещаващия нов сериал, който ще бъде с историческа насоченост, ще бъдат поверени на също толкова известни и обичани от аудиторията познати лица! Екранни партньори на двете млади актриси, които ще направят своите грандиозни завръщания на екран след близо половин-годишна пауза в кариерите си, ще бъдат Метин Акдюлгер ("Кварталът на богатите"), Окан Ялабък ("Великолепният век") и Улаш Туна Астепе. Повече подробности около датата на старта на сериала и в кой ден от седмицата ще се излъчва очаквайте в изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник, а около историята и техническия екип - в тези на "Турция представя..." всеки вторник!

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 5 октомври, ще бъде публикувано издание №79 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 6 октомври, ще можете да прочетете четвъртия за сезона и тридесети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новите сериали тази есен по ShowTV. В сряда, 7 октомври, пък идва ред на четвъртото за сезона и тридесет и седмо подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме мелодиите от ретро-поредицата "Морска звезда". В четвъртък, 8 октомври, ще бъде публикувано десетото двойно интервю с екранна двойка от турски сериал, което ще е с Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт от "Завръщане". В петък, 9 октомври, ще можете да прочетете четвъртия за сезона и осемнадесети подред брой от "Успехът на...", в който ще представим успеха на "Гордата Аси" по света. В събота, 10 октомври, пък идва ред на четвъртата за сезона и осемнадесета подред тема в "Любопитно", в което ще разкрием кои са турските актьори с български корени. И в неделя, 11 октомври, ще бъде публикувано издание №54 от "Турските актьори 24/7"!
Междувременно от утре, 5 октомври, в блога ежедневно ще започнат да се публикуват специални игри, свързани с любимите Ви турски, индийски и латиноамерикански сериали, с които да се забавлявате, чакайки новите издания от любимите Ви наши рубрики! 

4 коментара:

Анонимен каза...

От "Завръщане" колко епизода остават?

Той каза...

Ха, вече мога да знам каква ще е следващата ви тема от Любопитно и от Музката на турските сериали :)
От Любопитно ще е Турските актьори с български произход!

Анонимен каза...

Коментар 2:
Еми след като са го написали в края на публикацията,нормално е да знаете.

качествени ламиниран паркет каза...

С тези турски филми и по скоро сериали всички наши телевизии са се пренаситили вече. Едно от нещата, които не ми харесва е, че почти във всеки един сериал от този тип главни герои умират във филма или другото е, че свърша на етап, в който ще има и следващ сезон. Така се губи тръпката и желанието от нас зрителите да го следим на по късен етап. От статията ви научих доста неща и се надявам, да ни пишете пак с нови сериали, които да очакваме.

Предоставено от Blogger.