"VIP Brother 2015" започва на 13 септември по НоваТВ

септември 04, 2015
Есенният телевизионен сезон у нас все още не е напълно започнал, но до броени дни това предстои да се случи! В момента телевизиите
добавят последни щрихи към грандиозните си програми през следващите седмици, като очаквано изненадващи промени в последния момент и тази година не липсват! Отскоро това важи най-вече за НоваТВ, която промени наскоро prime-time програмната си схема за настоящия месец септември, а какво се изразява това - разбирате сега!

Въпреки че първоначално от медията обявиха, че през целия настоящ първи есенен месец септември ще излъчва новия сезон на завърналия се след доста години риалити формат "Big Brother", вървящ под надслов "100% натурален", преди дни тя обяви извънредния старт на запланувания за следващия месец октомври редовен сезон на "VIP Brother"! Новото издание на шоуто, което ще върви под надслов "100% напудрен" и в което ще влезнат редица популярни личности и ще живеят изолирани от околния свят под един покрив - този на най-известната къща в България, започва следващата неделя, 13 септември, в 20.00 часа точно по НоваТВ. Любопитно е, че точно тогава по БТВ започва новият риалити формат "Фермата", като стартовете на двете дългоочаквани предавания предстои да влязат в жестока битка за рейтинг. Какво ще се случи обаче с все още продължаващия сезон на "Big Brother"? Една от последните клюки е, че "Big" и "VIP" сезонът ще се слеят в едно и така в Къщата на оцелелите до идната неделя участници от излъчващия се в момента формат ще влезнат новите състезатели-знаменитости, но те ще бъдат разделени, както се случи миналата година, когато съквартирантите първоначално обитаваха две различни къщи. Дали това ще се окаже вярно, предстои да разберем! Сред звездите, които по последна информация ще прекрачат прага на Къщата, са Катя и Здравко от дует "Ритон", естрадната певица Кристина Димитрова, поп-фолк звездата Преслава, моделът Моника Валериева, позабравената Луна и други.

Дамският канал от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди, също ще претърпи промени в prime-time програмната си схема за септември! Считано от 15 септември (вторник) в ефира на медията започва поредното повторение на едноименната съвременна версия на американската класика "Далас" (Dallas), което ще се излъчва всяка делнична вечер с епизоди между 20.30 и 21.30 часа. Повторения на излъчените предходния ден серии телевизията ще предлага на зрителите си всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа, считано от 16 септември (сряда). А от 17 септември (четвъртък) отново по БТВ Лейди между 19.30 и 20.30 часа ще бъде показан първият епизод от повторението на италианския сериал "С аромат на Свети Валентин" (Rosso San Valentino), направил премиерата си през февруари тази година в prime-time-a на БТВ. Следващите епизоди предстои да бъдат показани всяка делнична вечер отново в същия часови пояс, а повторенията им зрителите могат да гледат от 18 септември (петък) всеки делничен ден между 13.30 и 14.30 часа.

Приключваме днешната информационна бюлетина за новостите по българските телевизии с радостна новина за феновете на латиноамериканските сериали! От 5 октомври (понеделник) в ефира на по-малко популярната у нас румънска телевизия DIVA започва новата премиерна теленовела "Лицето на отмъщението" (El rostro de la venganza), като ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа. Поредицата е с участието на едни от най-големите звезди на Южна Америка и Мексико, сред които победителката в миналогодишния сезон на онлайн-състезанието ни "Любима латино звезда" за 2014 г. Елизабет Гутиерез ("Лицето на другата", "Купена любов" и "Призракът на Елена"), класиралата се на второ място в първия сезон на същия ни проект за 2013 г. Марица Родригез ("Непокорен ангел", "Заложница на съдбата", "Лицето на другата" и "Жестока любов"), Даниел Чокаро ("Някой те наблюдава"), Саул Лисасо ("Земя на страстта" и "Клонинг" (2010 г.)) и други. Напомняме, че миналата година телевизия DIVA излъчи друга хитова премиерна теленовела - "Петзвезден романс" (Una Mait en Manhattan). 

4 коментара:

Не си знам името :( каза...

Имате няколко грешки. Първо, защо толкова късно научавате за Лицето на отмъщението? Информацията изтече преди 1 седмица. Второ: той ще се излъчва в 20:00, не знам как не може да знаете. Трето: Саул Лисасо участваше и в "Клонинг" 2010 (El Clon).
Лек ден.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не научаваме чак сега за старта на "Лицето на отмъщението", просто чакахме да се съберат повече новини около телевизионния ефир, които да отразим накуп. Добре, ще добавим Вашите добавки. В случая това не са грешки, нека да се уточним!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, защо не казахте, че българката Елена Боева ще участва в Дъщерите на Гюнеш ?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Не разполагаме с такава информация за участието на българка в "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari). Бихте ли ни дали линк към въпросния сайт, от където сте прочели тази информация, за да я отразим в "Турските актьори 24/7"? Надяваме се, че това не е поредната Ваша фантазия, с която да привличате повече внимание!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.