"Турските актьори 24/7" (49): от 31 август до 6 септември 2014 г.

септември 06, 2015
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 септември, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и девето издание от най-харесваната
рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! Преди за започнем с броя, желаем да Ви честитим честването на 130 години от съединението на Княжество България и Източна Румелия и да се извиним, че го публикуваме толкова късно вечерта! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 31 август до 6 септември 2015 г., любимците Ви се подготвяха ставаха световно-популярни, не успяваха да скрият връзките си, разочароваха феновете си, грижеха се за своето и това на бебето в утробата си здраве, показваха децата си на света, правиха визити в далечни страни,  радваха почитателите си, приютяваха бездомни животни, приключваха снимките по новите си проекти, отричаха слухове, включваха се в каскади, ставаха част от футболни отбори, разделяха се с половинките си заради ролите си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Както знаете от изминалия първи сезон на завръщащата се на 18 септември (петък) наша любима Ваша рубрика "Успехът на...", турските сериали са хитови отскоро и в Южна Америка! Чили е една от страните, където те се радват на изключително голяма популярност и то благодарение на два изключително обичани от зрителите там сериали, показани и у нас с небивал успех - "Езел" (Ezel) и "Завръщане" (Sila). Нещото, което свързва тези две мелодрами, е актрисата, изиграла главните роли в тях - Джансу Дере. Именно тя отскоро е едно от най-коментираните лица в Чили, където има огромен брой почитатели и се е превърнала в модна икона за младите жени и в блян за всички мъже. Чаровната брюнетка се радва на огромен интерес както в социалните мрежи, така и във всички медийни и светски среди. Отскоро се спекулира, че след дългата пауза в кариерата си Джансу ще се завърне тази есен на екран в нов проект, като се предполага, че това ще е "Бяла нощ" (Beyaz Gece) на ATV, но дали това ще се окаже вярно, предстои да разберем! 

2) Известният турски актьор Йозджан Дениз ("Млечният път", "Имението с лозите" и "Черна роза") от дълго време крие от медиите връзката си с девойката Бусе Нарджъ, която е с цели двадесет и една години по-млада от него. Отскоро обаче журналистите вече имат доказателства за отношенията между тях, тъй като самата половинка на любимеца на турските зрители се издаде, правейки си selfie на дивана в дома му, където преди време той също си направи автопортрет и го качи в профилите си в социалните мрежи и съвсем естествено - събра изключително много харесвания от феновете си, които запомниха тази вече ключова мебел в дома му. Любопитно е, че въпросната Бусе преди години е взела участие в обичаната в южната ни съседка телевизионна игра "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister?) на ATV, където е отпаднала едва след първия въпрос, считащ се за най-лесен, на който отговорила грешно. Междувременно до дни в Турция с нов сезон предстои да се завърне сериала с Йозджан Дениз "Денят, в който е написаната съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun) на StarTV, като повече информация за това очаквайте в утрешното издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

3) Една от най-големите звезди на турското кино Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") отскоро страда от звездомания. Преди дни, току-що върнал се от почивката си в тузарския турски курорт Бодрум, блондинът е бил заснет от папараци да пие кафето си в луксозно кафене. По-учудващото е, че докато минавали наблизо, две млади момичета забелязали известния актьор и изпаднали в еуфория, като съвсем естествено пожелали да се снимат с любимеца си. Още щом приближили до масата му обаче, сервитьор от заведението ги помолил да не безпокоят Къванч, който очевидно изрично помолил персонала да държи надалеч от себе си феновете, искащи автограф или снимка. Това изключително много огорчило младите момичета, които с наведени глави и разочаровани лица си тръгнали и продължили по пътя си. Въпреки че станал свидетел на това, победителят във втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г. след това съвсем спокойно продължил пиенето на кафето си. 

4) Чаровната турска актриса Нур Фетахоулу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", а и чрез тази в медицинската мелодрама "Пътят на живота" (Hayat Yolunda), чиито епизоди преразказахме през изминалата пролет в едноименната ни рубрика, според последна информация наистина е бременна и е в четвъртия месец! Брюнетката, която пленява сърцата на зрителите с безкрайната си усмивка и медените си очи, наскоро бе заснета от турските папараци да излиза от автомобила си, като беше облечена в доста отпуснати дрехи, вероятно за да не личи вече набъбналото ѝ коремче. Чаровницата дори събу сандалите, с които беше обута, и ги замени с джапанки, вероятно за да не измори краката си и да не може по никакъв начин да навреди на бебето, което очаква. Напомняме, че в началото на годината Нур се раздели със съпруга си Левент Везироулу, но преди месеци двамата отново заживяха под един покрив, вероятно именно заради бременността на красавицата. 

5) Скандално! Още от началото на настоящата 2015 г. зрителите в Турция с нетърпение очакват завръщането на любимката си Мерием Узерли, изиграла главната роля в първите три сезона на най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", в новия ѝ сериал. По-късно стана ясно, че в него тя ще си партнира с не по-малко известния актьор Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание", "Голямата лъжа"), което още повече засили интереса към дългоочакваната поредица. Сега, девет месеца по-късно, в турското медийно пространство все повече се носи слуха, че проектът с тяхно участие бива замразен за неопределен период от време и нищо чудно въобще да не види бял свят. Именно заради това сега Мерием била длъжна да върне всички 270 000 турски лири хонорар, които получила за участието си в него. Същата съдба споходила екранният ѝ партньор Мурат. Един от основните проблеми на поредицата, който не е от вчера, е сценарият ѝ, който многократно бе променян и сменян, но явно екипът не е попаднал на правилен такъв и сега заради това поредицата бива замразена. "Cesaret", както бе работното ѝ заглавие, трябваше да започне по StarTV. 

6) Наскоро турската актриса Йозгю Намал сподели с последователите си в социалните мрежи трогателна снимка на себе си и малкия си син Нефес, който роди през април т. г. чрез нов метод на раждане, наречен "хипноза", който се извършва в домашна обстановка. Четири и половина месечният бебчо разтопи сърцата на хилядите потребители, последвали любимката си в интернет-пространството. Мнозина от тях дори възкликнаха, че момченцето изключително много прилича на майка си външно, като ние също откриваме голяма прилика в чертите на майката и сина ѝ. Както се казва, момчетата приличат на майките си, а тук това правило важи в пълна сила. У нас сме гледали Йозгю Намал в хита, излъчен миналата есен по БТВ - "Милост" (Merhamet), в който изигра главната роля, а за последно взе участие като жури в сезона на риалити формата "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz) на TV8. 

7) Както споменахме в началото на тазседмичното издание от "Турските актьори 24/7" и както вече знаете от завръщащата се с нов сезон на 18 септември (петък) наша рубрика "Успехът на...", турските сериали постигат огромен успех отскоро и в Южна Америка! Сред страните, където в момента тази народност продукции навлиза с пълна сила, е Перу, където сериалът "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?) вече се радва на изключително голям интерес и е сред най-гледаните телевизионни програми, излъчвайки се по много гледаната телевизия Channel 2 Latina. Именно заради този фурор, предизвикала мелодрамата с Берен Саат и Енгин Акюрек в главните роли, наскоро актьорът Бюлент Сейран, изиграл един от второстепенните персонажи в поредицата, направи визита в Перу, където гостува на известно телевизионно предаване. Там той сподели, че е изключително изненадан от успеха на "Пепел от рози" в тази държава и че не е очаквал към всички актьори в сериала да има толкова голям интерес. 

8) Съвсем скоро в южната ни съседка Турция премиерата си предстои да направи новата дългоочаквана мелодрама "Черна обич" (Kara Sevda). В нея, както вече знаете от изданията на "Турските актьори 24/7", главните роли ще бъдат поверени на младите надежди на турското кино Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век") и Неслихан Атагюл ("Листопад" и "Двете лица на Истанбул"), които са сред любимците на зрителите в южната ни съседка. Именно те са и най-голямата причина за очакването на поредицата от феновете ѝ с нетърпение, като наскоро, в отговор на огромния интерес, от екипа решиха ѝ решиха да заснемат нови промоционални снимки към сериала, на които персонажите на Бурак и Неслихан пътуваха в градски автобус и се радваха един на друг. Съвсем очаквано тези фотоси предизвикаха огромен интерес в социалните мрежи, където Йозчивит и Атагюл събраха изключително много позитивни коментари. "Черна обич" започва този месец по StarTV, като повече подробности около излъчването му очаквайте в следващите издания на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"! 

9) Турската актриса Бергюзар Корел винаги е била известна освен с блестящия си актьорски талант и с благотворителната си дейност и състрадателността си. Наскоро чаровницата сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на малко кученце, седящо на бюрото до компютъра ѝ в дома ѝ, като към нея брюнетката, позната у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", добави, че е спасила мъничето от улицата и вече то ще живее в дома им заедно със семейството им. Най-верните фенове на Бергюзар обаче знаят, че тя има и котка в дома си, а на всички е известно, че кучетата и котките не се разбират добре. Корел обаче ги успокои, че засега двамата ѝ домашни любимци се разбират чудесно и е много щастлива от това. Пожелаваме много щастливи дни на Бергюзар със семейството ѝ и домашните ѝ любимци! 

10) Снимките по най-новия филм в южната ни съседка - "Delibal", вече са приключили! Това обяви в профилите си в соцалните мрежи самият любимец на младите зрителки в южната ни съседка, а и не само Чаатай Улусой, който изигра главната роля в него и отдавна чакаше да го поканят за участие в кино-продукция. Снимачният процес на лентата, чийто продуцент режисьор е известния в актьорските среди Али Билгин, е приключил преди броени дни, като в момента екипът от монтажисти вероятно вече обработва заснетите сцени. Напомняме, че в дългоочаквания от киноманите филмов проект екранна партньорка на Чаатай Улусой е също младата надежда на турското кино Лейля Лидия Туулу, участвала в криминалната драма на ATV "Справедливостта на Кара" (Karadayi), където изигра ролята на сестрата на главния герой Махир Кара. "Delibal" ще направи премиерата си на голям екран през ноември т. г. 

11) Преди дни премиерата си в турските кина направи втората част на световно-известния филм "Аз, проклетникът" (Minyonlar). На нея присъства една от най-коментираните южно-съседски светски двойки - актрисата Берен Саат и певецът Кенан Доулу, които дублираха част от ролите в лентата. На събитието присъстваха журналисти, които не пропуснаха да зададат своите въпроси към любимците на турската аудитория. Сред най-интересния от тях бе дали наистина Берен е била бременна. Него двамата категорично отрекоха, като веднага след това в медийното пространство изтече информацията, че Саат всъщност наистина е била бременна, но в името на кариерата си е направила аборт и именно това е била причината за честите ѝ прегледи при гинеколога ѝ преди месеци. Това шокира феновете ѝ, но мнозина не повярваха на поредната жълта клюка. Напомняме, че съвсем скоро в Турция предстои да започне своеобразното продължение на най-успешната историческа драма "Великолепният век" - "Кьосем султан" (Kosem Sultan) по StarTV, в което Берен ще изиграе главната роля. Повече подробности около излъчването му очаквайте в предстоящите издания на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"! 

12) Новият сезон на най-успешния нов сериал за изминалия телевизионен сезон 2014-2015 г. "Счупени парчета" (Paramparca) предстои да направи премиерата си до броени дни в Турция по StarTV. Един от най-големите въпроси за зрителите след излъчването на финала на първия му сезон през юни т. г. бе какво ще се случи с героинята Хазал (Алина Боз), която падна във водата от инвалидната си количка, след като бе бутната. Наскоро са се провели сцените, в които това ще стане ясно, като заради тях актьорът Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети" и "Дила"), играещ главната роля в сериала, е трябвало да изиграе трудна каскада, гмуркайки се в студените води на Босфора, за да спаси екранната си дъщеря. Според запознати любимецът на милиони зрителки по света категорично отказал от екипа да наемат каскадьор, който да изиграе тази сцена на негово място, и сам се заел с нея. Заснемането ѝ обаче отнело цели 15 часа или общо взето - цял един работен ден на снимачната площадка. Повече подробности около излъчването на новия сезон от "Счупени парчета" очаквайте в утрешното издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"! 

13) Турският актьор Кенан Имирзалъоулу е сред най-големите фенове на известния турски футболен отбор "Галатасарай". Именно заради тази си любов към тима любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" наскоро е подал молба за членство в отбора, която е била одобрена и така брюнетът официално вече е негов член. Тази новина предизвика редица коментари от страна на феновете му в социалните мрежи, където мнозина се пошегуваха се, че на половинката му и актриса Синем Кобал ("Малки тайни") очевидно ѝ е писано да има връзки с хора, свързани с този футболен отбор, след като преди години чаровната млада блондинка имаше отношения с футболиста от клуба, изключително известен в южната ни съседка - Арда Туран. Дано обаче съдбата на тяхната връзка да не последва сегашната ѝ с Кенан и двамата да бъдат щастливи заедно! 

14) През вече отиващото си лято в Турция всеки понеделник се излъчваше едноименния турски римейк на популярната американска криминална драма "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars) - "Tatli Kucuk Yilancilar" по StarTV. Една от главните роли в него се изпълнява от младия актьор Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич"), но очевидно този сериал не му носи късмет. Наскоро стана ясно, че любимецът на хиляди млади зрителки в южната ни съседка е приключил връзката си с бившата си екранна партньорка от приключилия проект на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) Шукран Овалъ. Малко след това в медийното пространство плъзна слуха, че причина за краха във взаимоотношенията им е била по-разкрепостената любовна сцена на Шюкрю със сегашната му екранна партньорка в "Малки сладки лъжкини" Бенсу Сорал. Междувременно поредицата отскоро постига провал с излъчването си и според последна информация следващата седмица ще покаже последния си 11 епизод. Дали след като премести излъчването си в съботния ден от вчера, 5 септември, сериалът е повишил рейтингите си, предстои да разберете в утрешното издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"! 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 септември, ще бъде публикувано седемдесет и пето издание от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват рейтингите на летните сериали в южната ни съседка за периода от 31 август до 6 септември 2014 г., както и още новини за предстоящия есенен телевизионен сезон там. В четвъртък, 10 септември, пък ще можете да прочетете шесто двойно интервю с екранна двойка от хитов турски сериал в Турция или България, което ще бъде с младите надежди на турското кино Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, партниращи си в излъчващата се в момента всяка делнична вечер по Диема Фемили поредица "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). И в неделя, 13 септември, очаквайте юбилейното петдесето издание от рубриката ни "Турските актьори 24/7"! 
Междувременно не пропускайте големия старт на третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима латино звезда" за 2015 г. на 11 септември (петък), което ще бъде под надслов "Те се завръщат..." и което можете да следите на специалния му сайт от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.