"Завръщане" (Sila) с нови епизоди от 5 октомври по БТВ!

ОФИЦИАЛНО! Хитовият турски сериал "Завръщане" (Sila), който започна в началото на февруари т. г. в prime-time-а на най-гледаната
българска телевизия БТВ, се завръща с дългоочакваните си нови епизоди от предстоящия месец октомври! Развръзката на поредицата с участието на Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт в главните роли зрителите ще могат да гледат отново от 5 октомври (понеделник) всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа, в епизодите от последния ѝ трети сезон. По време на излъчването на кулминационните серии от "Завръщане" хитът, излъчващ се на негово място в момента - "Кварталът на богатите" (Medcezir), временно ще бъде прекъснат, като най-вероятно след показването на финала на "Sila" ще се завърне отново на екран с втория си сезон! 

Междувременно от 24 октомври (събота) съботната следобедна програма на БТВ ще претърпи промени. Считано от горе-упоменатата дата всяка събота между 16.30 и 17.30 часа ще се излъчват повторения на избрани епизоди от документалното риалити "Истински истории". От същата дата нататък всяка събота между 17.30 и 18.30 часа ще се излъчват специални издания от риалити формата "Фермата", които най-вероятно ще бъдат специални коментарни студия, каквито БТВ излъчваше миналата година на приключенското шоу "Survivor".

Междувременно от вчера, 16 септември, в ефира на конкурентната НоваТВ всяка сряда ще се излъчват нови епизоди от документалното риалити "Съдби на кръстопът", което е извънредно програмно решение на медията и така живото предаване на риалити-шоуто "VIP Brother 2015: 100% напудрен" в сряда вече ще е с час по-късо от първоначално обявеното и ще приключва вместо в 23.00 в 22.00 часа. А от по-следващия вторник, 29 септември, в ефира на телевизията със синьото кръгче се завърта също дългоочаквания нов риалити-сериал "София - ден и нощ", който ще се излъчва всяка вторник вечер между 22.00 и 23.00 часа. Така се очаква или дейли епизодът на "VIP Brother 2015: 100% напудрен", или епизодът от "X Factor" ще бъде съкратен с половин час. Повече подробности очаквайте скоро! 

5 коментара:

Диди каза...

Неофициално: Не е потвърдено ,но Джансу Дере и Meхмет Акиф Алакурт ще си партнират отново в новият сериал "Бела нощ" "Beyaz gece" на турската ATV. Meхмет Акиф Алакурт е качил в Twitter снимки за сериала, който трябваше да тръгне в края на септември, но е отложен за ноември. Новина бомба!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте, Диана,
Благодарим Ви за информацията, на както сама казвате, тя все още не е потвърдена официално. Ако тя се окаже факт, ще я отразим в изданията на рубриките ни "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Абсурдно е Джансу и Мехмет да участав пак заедно в проект,всеицвесна тайна е че двамата не се разбираха,тя даже беше пуснала информация,че той я е ударил,а той беше казал,че не познава по-лигава актриса и че повече не би участвал с нея.Това което казвате са измишльотини на феновете,които искат да ги видят пак заедно. В нета има изявления и на двамата и са категорични,че не биха снимали пак заедно.

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Добре, ще имаме напредвид и Вашата информация. Всъщност в Турция доста рядко дадени актьори си партнират в повече от един сериал, така че и този най-вероятно няма да стане изключение.
Леки и успешни дни! :)

Диди каза...

Аз също мисля , че е абсурдно отново да се снимат заедно,след неговото изказване когато сериала е завършил. Анонимния господин нещо не е разбрал за шамара, той е бил ударен на обслужващата реквизита по сериала, която е завела дело към Мехмет Акиф Алакурт и го е осъдила. Той се слави с буйния си нрав и тежък характер, показал го е във всички сериали, където е снимал. Около неговата личност има много скандали и дори побои. Скандални са и връзките му с екранните партньорки, но нито една връзка не е оцеляла. Всъщност за мен най голямата изненада е ,че е качил в TWITTER рекламни снимки с Джансу Дере с надписи за новия сериал, и стоят от доста време. Джансу дере, не е качила тези снимки. Относно снимането на сериали тя си партнира 3 пъти с Кенан Имирзъолу и 2 пъти с Халит Ергенч, и не се снима с кой да е партньор.

Предоставено от Blogger.