"Ифет" (Iffet) с повторение по НоваТВ, a "Черни планини" по БТВ

От идващия с пълна сила месец октомври родните телевизии предстои да направят промени в програмите и да зарадват зрителите
със завръщането на любими сериали, повторение на други такива и старта на нови и харесвани предавания. Ефирът отново предстои да бъде пълен с хитови програми, които ще пленят или са пленявали зрителите пред екраните. Както вече съобщихме, от 5 октомври (понеделник) с нов сезон ще се завърне любимият турски сериал "Завръщане" (Sila), като той отново ще се върти в най-гледаното ефирно време - prime-time-а на БТВ. Последните епизоди от сезон 2, както и тези от сезон 3, представящи развръзката на сериала, ще можем да следим всяка делнична вечер от 20.00 до 21.30 часа, единствено по БТВ. Излъчващият се в момента турски сериал "Кварталът на богатите" (MedCezir) временно се преустановява, но от ноември отново ще можем да се насладим на поредицата с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая, която ще се завърне с нов втори сезон. Какво още можете да очаквате пред октомври по родните телевизии, вижте в по-долните редове!

През октомври БТВ определено предстои да изненада зрителите си, като определено доста от феновете на турските сериали ще се зарадват. Медията ще завърти повторението на скоро приключилия турски сериал "Черни планини" (Karadaglar), чиито епизоди ще бъдат излъчвани през деня. Повторението на сериала стартира на 28 септември (понеделник) и ще се позиционира с епизоди всеки делничен ден между 14.30 и 15.30 часа. Това означава, че повторението на латиноамериканския сериал "Самозванка" (La Impostora) вече ще върви от 13.30 до 14.30 часа, излъчвайки се по една серия на ден. Напомняме Ви, че в момента можете да гледате повторението на "Самозванка" (La Impostora) всеки делничен ден по 2 епизода, излъчващи се между 13.30 и 15.30 часа, като това ще остане така до 25 септември, ден петък, когато за последно ще бъдат показани два епизода от теленовелата с Лисет Морелос. "Черни планини" (Karadaglar) приключи едва преди месец, след като направи премиерата си в ефира на БТВ Лейди, където се излъчваше всеки уикенд от 22.00 до 00.00 часа с по 2 епизода. Поредицата ще стартира за първи път в национален ефир и то в този на най-гледаната телевизия - БТВ, като в нея родните зрители ще видят Ибрахим Челликол ("Ифет" и "Милост"), Хатидже Шендил ("Дила"), Бурак Саяшар ("Малки жени") и още куп други познати лица от турските мелодрами. Повторения на 77-серийната турска поредица няма да бъдат предлагани към този момент.

От 4 октомври (неделя) по БТВ започва новият сезон на социалния експеримент с водещ Наталия Симеонова "Предай нататък". Предаването вече ще се излъчва в нов ден и в нов час - всяка неделя от 15.00 до 17.00 часа, като обещава още много интересни истории през новия сезон. Повторения на изданията ще има единствено в ефира на БТВ Лейди.

Преминаваме към редиците на НоваТВ, която през октомври също предстои да зарадва зрителите на турските сериали и да завърти повторение на един от най-хитовите такива. На 1 октомври (четвъртък) ще се излъчи последният епизод от повторението на един от най-хитовите германски сериали "Наследството на Гулденбург" (Das Erde der Guldenburgs). Последният 43 епизод ще бъде показан в обичайния час на излъчване на поредицата - от 12.30 до 13.30 часа, само в ефира на НоваТВ. 

Така считано от 2 октомври (петък) по НоваТВ започва първото повторение на един от най-успешните сериали, давани у нас - "Ифет" (Iffet). Него ще имаме възможността да проследим отново всеки делничен ден между 12.30 и 13.30 часа, след което следва пореден епизод от индийския сериал "Моята карма" (Uttaran). Напомняме Ви, че "Ифет" (Iffet) стартира премиерно за България през юли м. г. в ефира на Диема Фемили, където отчиташе доста високи рейтинги и се радваше на висок успех. В поредицата участват познати лица - Дениз Чакър ("Листопад"), Ибрахим Челликол, Махир Гюнширай и други. 

Междувременно съобщаваме, че от утре, 19 септември (събота), ние от СЕРИАЛИ в България пускаме втория сезон от писменото продължение на "Ифет", което ще се качва отново онлайн всеки уикенд. Не го пропускайте от тук, където можете да намерите и епизодите от първия сезон на проекта, създаден изцяло от екипа на блога! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.