Елчин Сангу и Баръш Ардуч: "Драмите омръзнаха на хората"

Здравейте, яприятели! Днес е четвъртък и както вече знаете, всяка седмица на този ден публикуваме интервюта с Ваши любими турски
актьори и актриси от сериалите. От началото на изминалия месец август обаче те са по-различни, тъй като вече можете да прочитате изповедите не на един, а на двама Ваши любимци седмично, които на всичкото отгоре са си партнирали или в момента си партнират в мелодрама от южната ни съседка! 3-ти септември е и днес публикуваме петото двойно интервю с екранна двойка от сериалите, което заради многото Ваши молби ще е с младите надежди на турското кино Елчин Сангу и Баръш Ардуч от най-гледания летен проект в Турция тази година "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Преди да преминем към самото интервю, нека да Ви запознаем накратко с биографиите на двамата актьори! Елчин е родена на 13 август 1985 г., като наскоро навърши 30 години. Занимава се с актьорско майсторство от 2010 г. У нас я познаваме чрез малката ѝ роля в семейната драма "Времето лети", както и чрез по-важните ѝ такива в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето". Баръш пък празнува рождения си ден на 9 октомври, като се е родил на тази дата през 1987 г. и съвсем скоро ще навърши 28 години. В България все още не сме го гледали на екран, но по-любопитните фенове на турските сериали сигурно го познават чрез ролите му в сериалите "Мръсната седморка" (Pis Yedili) и "Раджон" (Racon: Ailem Icin). Време е да преминем към интервюто с тях!

Елчин Сангу:
Какво да очакват зрителите от "Любов под наем"?
Това е една романтична комедия, която аз лично смятам, че ще промени представата на зрителите за този жанр. Целта на екипа е да впечатлим и запленим всяка една социална и възрастова група - и млади, и стари; и бедни, и богати. Надявам се да успеем!

Защо приехте да участвате в този проект?
Винаги съм се чувствала по-добре, играейки именно в такъв жанр проекти, все едно съм в свои води. Отдавна не съм играла в подобна поредица и ще си призная, че напоследък тов а ми беше мечтата и ето, че се сбъдна! Досега съм играла предимно в драми и исках да пробвам нещо по-различно. 

С какво романтичната комедия е различна от драмата?
Всичко е много забавно. На снимачната площадка на "Любов под наем" аз съм истински себе си, истинска щастлива, кипя от енергия и върша всичко, което ми се постави като задача, с голямо удоволствие. В подобен тип проекти актьорът има възможността да се движи много, да се смее постоянно, а и доста бързо свиква с цялата обстановка. Нищо не е по-забавно за игра от романтичната комедия, поне по мое мнение!

Каква е Вашата героиня Дефне?
Моята героиня винаги приема бедите с усмивка и се шегува с проблемите си. Тя е работливо и отговорно младо момиче, което въпреки всичките си задължения, умее да живее живота истински. Когато стане дума за любов и мъже обаче, Дефне става по-хладна и резервирана, но бавно, с времето, ще се отпуска постепенно.

Защо според Вас зрителите толкова много харесаха "Любов под наем"?
Мисля, че на хората вече им писна от сериали, пропити с драма. Не стига, че в живота си всички вече изживяваме големи трудности и несгоди, а и на екрана да гледаме същото. Животът на всички нас е труден и затова имаме нужда от повече смях и забавление, които да ни отпуснат.

Как смятате - в живота ние ли избираме любовта или тя избира нас?
Мисля, че ние не можем да избираме любовта, по-скоро тя ни избира. Ние не можем да спрем чувствата си като един телевизор например, не можем да ги контролираме, въпреки че се опитваме да го правим и колкото и да ни се иска да можем. 

Каква сте, когато се влюбите?
Опитвам се, когато съм влюбена, да не избирам между любовта и кариерата, а се опитвам да ги съчетая и едното да не е за сметка на другото. Според мен това е начинът една връзка да бъде успешна и мъжът и жената в нея да са щастливи. 

В живота попадала ли сте в игра на любов, в каквато е в момента героинята Ви Дефне?
Аз винаги съм умеела да се контролирам и затова никога не съм попадала в подобна ситуация. Имам точно определени принципи в живота, които винаги отстоявам и не се поддавам на други фактори. А и както са казали хората - това е по-възможно да се случи на филм, отколкото в реалността. 

Баръш Ардуч:
Защо приехте да участвате в "Любов под наем"?
Жанрът на сериала ме привлече доста към него и повлия на решението ми. Сега се чувствам истински щастлив от този си избор, защото чувството да се снимаш в подобен проект е много приятно. А и мисля, че най-добре се справям именно като комедиен актьор.

Безпокоихте ли се за това какъв рейтинг ще постигне сериалът и дали няма да се провали?
Вече този фактор не може да ме спре при избора на поредица, в която да участвам. Защото аз съм актьор, за да се забавлявам и да се чувствам добре от това, което правя. Аз не играя за рейтинга! Работим с изключително интензивно темпо и ако въпреки това след края на работния ден не се чувстваш изморен, а удовлетворен от свършенето, значи няма за какво да се притесняваш. Рейтингът в никакъв случай не е най-важното!
Какво мислите за Вашия герой Йомер?
В момента съм на етап на свикване с него. Йомер на много зрители може да се стори изперкал именно заради своя работохолизъм, но на мен именно това ми е интересно в него, много е приятно да се играе подобен персонаж. Той от ранна детска възраст е загубил родителите си и след това го е отгледал дядо му, който го е научил на всичко, свързано с работата и бизнеса, научил го е да бъде амбициозен.

Какво мислите за амбицията?
Амбицията е хубаво нещо, но никога тя не бива да надделява над разума. Мисля, че свръх-амбицията уврежда човешкия характер. Аз съм нормално амбициозен човек. Имам мотивация и винаги следвам това, към което съм се насочил. Малко по-амбициозен съм в любовта...

Как смятате - в живота ние ли избираме любовта или тя избира нас?
Ние, хората, все още не можем да си позволим лукса да избираме в кого ще се влюбим. Всеки един, който се чувства влюбен, трябва да е щастлив от това, дори понякога да не му се иска, и да го приеме като Божи дар, защото не всеки намира истинската любов, а това е по-голямото нещастие.

Какво в живота Ви обичате най-много?
Много неща в живота ми са истински ценни за мен. На първо място са семейството ми, любимата ми и приятелите ми. Въпреки напрегнатия си живот заради работата ми, аз винаги намирам време за тези свои любими хора. Никога не съм злоупотребявал със славата и не съм бил егоист, не съм летял в облаците и винаги съм искал хората около мен да се чувстват спокойно и да ме приемат за съвсем обикновен човек.

Какви герои искате да играете за в бъдеще?
Аз никога не лъжа и този път също ще бъда честен - искам да играя роли в истински истории, които да докосват сърцата на зрителите дълбоко. Също така за мен е много важно да мога да възприема героите си и заедно с тях да съпреживявам събитията, които им се случват, независимо дали хубави или лоши. 
_________________________________________________________________________________

Очакваме Вашите предложения за това с кои бивши или настоящи екранни двойки от турски сериали да публикуваме двойни интервюта през идващите есенни седмици! Предишните интервюта можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, много бих се радвала да прочета някое интервю на актьорите от "Статус на връзката: Объркан". На Берк Октай и Серен Шириндже, или Памир Пекин - смятам, че сериала се харесва на доста хора - нов, свеж и интересен е. Освен това забелязвам, че напоследък качвате интервюта на двойките от новите, летни сериали и се надявам, че и този също го имате впредвид. Благодаря за отделеното време. :)

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Разбира се, че ще имате възможността да прочетете такова, все пак желанията на читателите ни са най-важни за нас. Преди него обаче имаме да изпълним още доста от Вашите желания и може би ако успеем да намерим такова с главните герои от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), то ще бъде пуснато към края на годината. Определено сериалът е много свеж и приятен за гледане и със сигурност доста от читателите ще се зарадват на интервюто. Ще го имам в предвид.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.