"Самозванка" (La Impostora) с повторение в ефира на БТВ

В телевизионния ефир предстоят нови рокади, малко преди края на лятото и преди началото на есенния телевизионен сезон - очакван
и грандиозен. Най-гледаната българска телевизия БТВ предстои да започне излъчването на хитовия латиноамерикански сериал "Самозванка" (La Impostora) в разгара на лятото. Кога започва повторението на поредицата, можете да научите в по-долните редове!

На 21 август (петък) се преустановява излъчването на премиерния испански сериал "Тайните на времето" (El Secreto de puente viejo). Последните два за БТВ епизоди ще бъдат излъчени в обичайния за поредицата слот - от 13.30 до 15.30 часа, като зрителите могат да очакват новите епизоди на по-късен етап. Съобщаваме, че повторението на епизодите на "Тайните на времето" (El secreto de puente viejo) зрителите и фенове на сериала могат да продължат да гледат в ефира на БТВ Лейди, където поредицата се излъчва всеки уикенд, между 10.00 и 13.00 часа, по три епизода. Там сериалът продължава излъчването си, въпреки че спира в ефира на БТВ.

И така, считано от 24 август (понеделник), в ефира на БТВ започва първото повторение на хитовата латиноамериканска сага на Телемундо "Самозванка" (La Impostora). Зрителите ще могат да проследят за първи път телемунделата с Лисет Морелос в национален ефир, като епизоди ще бъдат излъчвани всеки делничен ден от 13.30 до 15.30 часа, малко преди старта на индийския сериал "Светлината на моя живот". БТВ ще предлага по два "премиерни" епизода на ден. Напомняме Ви, че "Самозванка" (La Impostora) стартира премиерно за България преди повече от година в ефира на дамския канал БТВ Лейди, където се излъчваше в късните следобедни часове. Съдържа 120 епизода, които по БТВ ще бъдат показани за около три месеца. 

7 коментара:

Анонимен каза...

От тази вечер 19.08 започва повторение на "Опасна красота" по Диема фемили от 23:30 часа,ще замества приключилия вчера "До последен дъх".

Анонимен каза...

Колко пъти имат право bTV да повторят Самозванка?

Анонимен каза...

Защо за Бога повтарят едни и същи сериали ? Всеки един сериал го повтарят по 2-3, че даже някой път и повече пъти.. Вместо да пуснат някой нов сериал те повтарят и каква е ползата от това ?Повече зрители ли ще имат телевизиите, който повтарят едни и същи сериали ?

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Знаем, че тази вечер започва повторението на "Опасна красота" (Eve Dusen Yildirim) и ако с този коментар намеквате, че не сме съобщили за повторението на сериала, то се бъркате жестоко. Още в статията за промените от август по НоваТВ, акцентувахме тази новина и сами можете да се уверите в това.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Сериалът ще се излъчва за пръв по национална телевизия и ще бъде премиера за ефира на БТВ. Така че след това първо повторение на сериала, най-много да го дадат още веднъж.
Леки и успешни дни! :)

До 3-ти коментар:
Специално "Самозванка" (La Impostora) ще се излъчва за първи път по национална телевизия и повярвайте - по БТВ ще могат да го проследят далеч повече зрители, отколкото ако го излъчат отново в ефира на БТВ Лейди, където най-вероятно щяха да го повторят в ранните часове. А и БТВ винаги е излъчвала сериалите на Телемундо премиерно за България, а "Самозванка" е единственият латино сериал на Телемундо, който не се излъчи премиерно по БТВ, а по БТВ Лейди и за това сега искат да повторят поредицата в много по-гледана телевизия.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте,относно интервютата:
Може да не са двойни ,а просто да комбинирате интервюта с актьорите , повечето репортери питат едно и също : детсво,любов,как стана акьор,промени ли те известноста,как получихте ролята и т.н ,така че не е трудно да се комбинират. Давам идея за да ка доволни всички.

валя каза...

Кога точно ще продължите Тайните на времето?

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Няма да го продължим ние, а БТВ, и то евентуално. Най-вероятно ще го продължат или по БТВ Лейди, или пак по БТВ след края на "Самозванка", защото сигурно нямат закупени нови епизоди, а докато излъчат повторението на теленовелата, ще купят и дублират нови.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.