Мине Тугай и Баръш Фалай: "Правили сме много луди неща"

Привет, приятели! Четвъртък е, 20 август, и днес както винаги досега в този ден предстои да прочетете интересно интервю от рубриката ни, в
която всяка седмица публикуваме такива. От началото на настоящия месец август обаче освежихме и променихме формата ѝ, като вече имате възможността да четете интервюта с двама турски актьори от сериалите, които са си партнирали заедно като двойка в сериал. Тази седмица третото двойно такова предстои да бъде с една от най-харесваните екранни двойки от южно-съседска мелодрама в момента в България, а именно с Мине Тугай и Баръш Фалай от най-гледаната телевизионна програма това лято "Кварталът на богатите" (Medcezir)! Преди да започнем с интервюто, нека накратко да обобщим биографиите на двамата актьори, с които прочетохте интервюта през есента на изминалата 2014 г. поотделно. Мине е родена на 28 юли 1978 г. в малкото турско градче Коня, като в момента е на наскоро навършени 37 години. В "Кварталът на богатите" изиграва една от второстепенните роли - тази на бизнес-дамата Ендер Серез, но след края на първия сезон на сериала, Тугай напуска екипа му. У нас е известна още с персонажите си в хитовете "Готова на всичко" (Дефне) и "Времето лети" (Бахар). Баръш пък е роден на 9 април 1972 г. в Балъкешир и сега е на 43 години. В "Кварталът на богатите" пресъздава образа на адвокат Селим Серез и съпруг на Ендер, който открива в главния герой Яман (Чаатай Улусой) своя образ на младини и затова го взема под крилото си. Освен с тази роля, в България Фалай е известен още и от сериалите "Езел" и "Момичето с червения шал". Време е да започнем с двойното интервю!

Разкажете ни повече за ролите си в "Кварталът на богатите"!
Мине: Ендер е рядък вид жена. Тя е дъщеря на заможен бизнесмен и съвсем естествено поема по неговия професионален път. Освен това е и успешен архитект. Обича да държи всичко под контрол и държи на това силите със съпруга ѝ да са изравнени, да не бъде зависима от него. Разумна жена, която дължи много на създанения си социален статут. Въпреки всичко, Ендер е чувствителна личност.
Баръш: Селим е успешен адвокат. Има точно определени идеали и се стреми да ги спазва. Обича много съпругата си, изключително свързан е със семейството си и се разбира отлично със сина си, като се стреми да бъде идеалният баща. 

Подготвяхте ли се за ролите си?
Мине: Мен специално ме подготви нашият сценарист. Той ми даде безценни съвети и трикове, които ми послужиха не само за персонажа на Ендер, но и ще продължат да са ми от полза и за следващите ми роли. В допълнение много ми помогнаха също облеклото и гримът, с които ме преобразяваха, те ми помагаха напълно да вляза в образа на героинята ми. От мен остана само да я изиграя.
Баръш: Нямах нужда от нещо по-специално, защото също като мен, Селим е баща и главното в неговата роля е именно това. Не мисля, че този персонаж е труден за изиграване, но както всеки един, има своите специфики. Но казвайки това, хората не трябва да си мислят, че ни е лесно. Лесни роли няма - има повече и по-малко трудни. 

Какво Ви впечатли в "Кварталът на богатите"?
Мине: Най-много ме впечатли изключително добрият сценарий на продукцията. Именно той дава шанс на всички останали фактори да бъдат на ниво, без него всичко ще е наопаки. А и мисля, че това е един нетипичен и различен от останалите турски сериали проект, който, надявам се, занапред ще налага тенденции и ще бъде еталон.
Баръш: Мен пък най-много ми допаднаха историята и героите. Гледах оригиналната американска версия и смело мога да заявя, че нашата е по-добра от нея. Трудно е римейк да бъде по-добър от оригинала, но не е невъзможно, както смятат повечето хора. Нашият продуцент Али Билгин също беше от голямо значение за успеха на сериала, както и режисьорките ни Едже Йоренч и Мелек Генчоулу. 

За какво мечтаете?
Мине: Обичам да пътувам, искам да посетя доста страни, но напрегнатия ми график не го позволява. Даже искам за известно време да живея в друга държава, да се науча на различен начин на живот. За мен това е животът, една авантюра. Мечтая и за любов, семейство и дете.
Баръш: Мечтая единствено за сина си, да бъда с него, където и да се намира в момента. Но това е Божа работа и аз не мога да се меся в неговите дела, когато реши, тогава ще си ида и аз, все още обаче съм твърде млад.

Кое е най-лудото нещо, което сте правили в живота си?
Мине: Няма да го издам... Но спомняйки си за него, направо не мога да повярвам какво съм направила.
Баръш: Като по-млад и малък съм вършил много лудории, не мога да си спомня, коя е била най-голямата. Но като цяло бях луда глава, но до 25 години, след това вече ангажиментите ми нараснаха, започнах да градя кариерата си и не ми оставаше време за щуротии, но и сега не е късно. А не може да се каже, че съм израснал в подобна щура и емоционална среда, родителите ми бяха скромни и тихи хора.

Какво е за Вас любовта?
Мине: За мен това е един неспокоен мир, много див, на който не може да се устои.
Баръш: Човешка нужда, всеки заслужава и има правото да обича и да бъде обичан.

Баръш, занимавал сте се професионално и с режисура, смятате ли да продължите?
Баръш: Аз съм един от актьорите, които създадоха "Kocaeli Şehir Tiyatrosu". Направихме го с 26 приятели през 1997 година. Продължавам да съм актьор, но мога да бъда и режисьор. Режисьорството го мисля в по-дългосрочен план, обичам да се занимавам с това. И да усъвършенствам актьорството си обичам. Много работя за това.

Приличате ли си с героите Ви?
Мине: Намирам у всяка една от героинята си по нещо общо с мен. Сходното между мен и Ендер е, че и аз като нея съм силна и се явявам като главен фактор в запазването на равновесието в семейството, въпреки че аз все още не съм създала свое собствено. Ендер също крие зад своята отговорност и сериозност един много забавен човек, който обича да се весели. И аз като нея обаче рядко показвам тази си същност.
Баръш: Да, както казах, в живота аз играя главната роля на баща, както и Селим в сериала. 

Мине, смятате ли вече да станете майка?
Мине: Мисля, че хормоните ми почнаха да шушукат и гледат с добро око на тази идея. Желанието ми да стана майка е много силно. Животът е пълен с изненади. Не се знае кога какво може да ти поднесе. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за седмица! Очаквайте ново двойно интервю с Ваша любима екранна двойка от турските сериали у нас или в южната ни съседка следващия четвъртък, 27 август! А дотогава очакваме Вашите предложения под формата на коментари към тази статия!

3 коментара:

Анонимен каза...

Елчин Сангу и Баръш Ардуч - Любов под наем

Анонимен каза...

Koga shte ima intery s Yusuf Cim i Demet Ozdemir zashtoto te imat mnogo glasyve

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за даденото предложение, ще бъде изпълнено в най-скоро време!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Очаквайте такова в сряда, 26 август!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.