"Какво гледат в Турция?" (74): от 24 до 30 август 2015 г.

Последната седмица на месец август! Последните дни на обявяване на новите сериали в южната ни съседка! Днес е
последният ден на месец август - 31-ви, а от утре се дава началото на септември - месеца, през който започва грандиозният есенен сезон в Турция! Той ще бъде изпълнен с много емоции, много драма, много смях и всичко това събрано в сериалите, които от септември ще влязат в поредна надпревара за една единствена цел - високи рейтинги! Със сигурност мнозина зрители очакват завръщането на любимите им сериали, чийто нови сезони вече са обявени, а други трепнат в очакване до започването на новите мелодрами, които се подготвят от няколко месеца насам. Телевизионните канали в Турция вече са подготвили своите окончателни програми за есента по възможно най-добрия начин, като единствено остава да чакат - да чакат продукциите им да се радват на задоволителен рейтинг! Летните сериали също продължават с пълна пара напред да се излъчват и през новият сезон, но те вече ще бъдат на по-заден план, тъй като по-важни ще са резултатите на новите мелодрами. Още от днес, 31 август, новият сезон за дневните и делнични сериали на турските телевии започва! Още днес в ефира се завърна "Писмо до Али" (Alin Yazim) на KanalD с епизоди всяка сутрин от 09.30 часа. Завърна се и "Цената на любовта" (Askin Bedeli) на StarTV, който ще се позиционира вече в 11.30 часа... Завърна се и "Прости ми" (Beni Affet) - всеки делник от 17.00 часа по същата телевизия. Завърна се и "Не ме забравяй" (Unutma Beni) на FOX с епизоди отново всеки делник от 15.00 часа. Започна и новата делнична мелодрама "Любов и грях" (Ask ve Gunah), която пък ще се ротира по KanalD от 16.00 часа отново всеки делничен ден. Резултатите от предстоящия сблъсък за рейтинги ще станат ясни в следващия брой на "Какво гледат в Турция?"!
Новите сезони на най-обичаните сериали в Турция вече са обявени. Зрителите ще могат да очакват премиерни епизоди от сериалите на KanalD - "Пойраз Карайел", "Долината на вълците" и "Войната на розите", както и новата продукцията на медията "Морска история". Тези сериали ще се излъчват заедно с летните "Дъщерите на Гюнеш", "Ако останеш в сърцето ми" и "Историята на лятото". По ATV с нови сезони ще се завърнат единствените успели сериали от изминалия сезон на медията "Черен хляб" и "Гущерите", чийто сезони бяха обявени първи сред всички останали мелодрами, които ще се завърнат от септември по националните телевизии. Заедно с тях ще се излъчват и новите "Без бандити светът е невъзможен", "Бяла нощ" и "Омъжени и яростни", както и единственият успял летен сериал на медията - "Оскърбени цветя". Със сигурност доста от Вас ще следят и програмата на StarTV, която от есента ще е грандиозна! С нови сезони ще се завърнат "Счупени парчета" и "Денят, в който е написана съдбата ми", които ще се позиционират заедно с новите сериали, които определено ще счупят рейтингите тази есен - "Кьосем султан" и "Черна обич". Засега от летните поредици на медията е напълно сигурно, че излъчването си ще продължат "Мирис на ягоди" и "Любов под наем", който е най-гледания летен сериал за 2015 г. FOX също подготвя силни козове за новия сезон, които да донесат на медията отново желаните резултати и лидерското място. С нови сезони ще се завърнат "Отново любов", "Семейството на съпруга ми", "Сезонът на черешите" и "Този живот е мой". Завръща се и най-гледаният сериал в Турция за 2013-2014 г. - "Черната роза" (Karagul), с нов четвърти сезон, чийто трейлър можете да видите от тук! Паралелно с новите епизоди на най-обичаните турски сериали ще се излъчва и единственият обявен към момента нов такъв на медията - "Градът на ангелите", както и летните хитове "В името на щастието" и "Нарочно любов". Продължаването на "Ти си ми" е под въпрос. По ShowTV също ще се завърнат добре познатите и наложили се през изминалия сезон продукции - "Отмъщението на змиите", "Никога няма да се откажа" и "Спешно търсене на любов", които ще се излъчват паралелно с летните "Състояние на връзката: сложно" и "Тъкмо напротив".
А сега продължаваме към поредното издание на "Какво гледат в Турция?" - седемдесет и четвърто! В него ще Ви представим рейтинг-резултатите на летните сериали за периода от 24 до 30 август, когато отново Ви очакваха невероятни сблъсъци с неочаквани обрати. Изненадващо бяха показани последните епизоди на "Богато момиче, бедно момче" по FOX, който постигаше горе-долу добри резултати, и "Време на любовта" на ATV, който показваше само ниски рейтинги и за това приключва толкова бързо.

Рейтинги за понеделник, 24 август:
Промяна в рейтингите настъпи в понеделник, 24 август - едни сериали повишиха резултатите си, а други ги понижиха. "Малки сладки лъжкини" постигна ниски рейтинги и излезе извън ТОП 10, като лятната поредица има вероятност в следващите седмици да приключи. "Градът на ангелите" повиши с една позиция рейтингите си, но все още не може да се наложи сред зрителите и да застане редом до лидерите в този ден. "Оскърбени цветя" пък отчете най-високия си рейтинг до момента, което вещае само добро за в бъдеще на поредицата. В понеделник са излъчени 4 сериала - 1 на ATV, 1 на StarTV, 1 на ShowTV и 1 на FOX.

1. "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) - от 20.39 до 23.53 часа:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 7.05%; Пазарен дял: 23.28%

4. "Тъкмо напротив" (Ne Munasebet) - от 21.01 до 23.22 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 2.58%; Пазарен дял: 8.31%

5. "Градът на ангелите" (Sehrin Melekleri) - от 20.59 до 23.27 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.45%; Пазарен дял: 7.84%

11. "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) - от 20.53 до 23.16 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 2.01%; Пазарен дял: 6.50%

Новини и предавания за понеделник:
Отново продължават високите рейтинги на новините на FOX, които в понеделник са заели 3 място с 2.61% рейтинг. На 7 позиция като вторите най-гледани за деня, са новините на ShowTV с 2.20% рейтинг. Следващи са емисиите на KanalD, заемащи 9 позиция с рейтинг от 2.04%. На 13 място са информационните емисии на ATV, които са отчели 1.90% рейтинг. Последни отново са информационните емисии на StarTV, които са се класирали на 15 позиция и са с 1.64% рейтинг.

Рейтинги за вторник, 25 август:
Малко остана, докато този ден се запълни с излъчването на сериали, които да се изправят в битка за рейтинг. Почти през цялото лято във вторник се излъчва само 1 сериал - "В името на щастието" на FOX, който е и най-успешният летен сериал на медията за 2015 г. Конкуренция в лицето на други сериали на националните телевизии няма, но все пак е успял да пребори за пореден път предавания, новини, филми и различни повторения.

1. "В името на щастието" (Adi Mutluluk) - от 20.58 до 23.40 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 5.45%; Пазарен дял: 18.71%

Новини, предавания и филми за вторник: 
Категоричният избор на зрителите отново са новините на FOX - най-гледани и във вторник, с рейтинг от 3.03%, което ги поставя на 4 място в класацията. На 6, 7 и 8 място поред, са емисиите съответно на ShowTV, ATV и KanalD, които са отчели 2.10%, 2.09% и 2.08% рейтинг. Информационните емисии на StarTV попадат на 18 позиция и са с рейтинг от 1.39%.
В ефира на StarTV е излъчена първата част на филмът "Хобит: Неочаквано приключение", излъчена и в българския ефир. Тя попада на 5 място и е донесла рейтинг от 2.43%.

Рейтинги за сряда, 26 август:
Както обикновено в сряда са излъчени два сериала - 1 на StarTV и 1 на KanalD, като категоричният избор на зрителите за поредна седмица от лятото е младежката любовна лента "Мирис на ягоди". През септември обаче не е напълно сигурно дали сериалът ще запази високите си рейтинги, тъй като и в този ден ще има силна конкуренция.

1. "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) - от 20.49 до 23.25 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 6.74%; Пазарен дял: 21.55%

2. "Ако останеш в сърцето ми" (Kalbim Ege'de Kaldi) - от 20.44 до 23.36 часа:
Телевизия: KanaD; Рейтинг: 4.17%; Пазарен дял: 13.46%

Новини и предавания за сряда:
Новините на FOX продължават да са най-гледаните в Турция, като в сряда те заемат 5 място с рейтинг от 2.51%. Следващи са новините на ShowTV, които попадат на 7 място и са с 2.16% рейтинг. Третите най-гледани за деня емисии са тези на KanalD, които с рейтинг от 1.98%, са попаднали на 11 позиция. На 14 място са информационните емисии на StarTV, които са отчели 1.72% рейтинг, а на 15 място са тези на ATV, които пък са с 1.66% рейтинг.
На 12 позиция попада епизодът на предаването на ATV "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister), което е събрало 1.82% рейтинг.

Рейтинги за четвъртък, 27 август:

За първи път от началото на летния сезон хита на FOX "Отново любов" е на първо място по гледаемост! Въпреки че от KanalD не излъчиха епизод от "Дъщерите на Гюнеш", който от днес вече ще се излъчва в понеделник, повторението на епизода от 20 август попадна в ТОП 3 на най-гледаните програми за деня. По националните телевизии се е излъчил само един премиерен епизод на сериал, който е и най-гледаната програма за деня.

1. "Нарочно любов" (Inadina Ask)- от 20.59 до 23.25 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 6.67%; Пазарен дял: 21.72%

Новини и предавания за четвъртък:
Новините на FOX са най-гледани и в четвъртък, като попадат на 4 място с рейтинг от 2.90%. На 8 място са новините на ATV, отчели 1.94% рейтинг. Плътно до тях на 9 позиция са емисиите на ShowTV, с рейтинг от 1.93%. Следващи са емисиите на KanalD, заемащи 11 място с 1.88% рейтинг. Последни са информационните емисии на StarTV, които с рейтинг от 1.36%, са се класирали на 22 позиция.
На 10 място попада телевизионната игра на ATV "Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister), която е отчела 1.90% рейтинг. 

Рейтинги за петък, 28 август:
Най-гледаният сериали в момента в Турция "Любов под наем" отново e с рекордни рейтинги! Поредицата продължава да покачва резултатите си и да се радва на невероятно високи резултати всяка една седмица. По FOX е излъчен последният епизод на комедията "Богато момиче, бедно момче", която въпреки че не показваше лоши рейтинги, няма да продължи да се излъчва през есента. Така в петък, 28 август, в южната ни съседка са показани 2 сериала - 1 на StarTV и 1 на FOX.

1. "Любов под наем" (Kiralik Ask) - от 20.44 до 23.21 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 10.25%; Пазарен дял: 33.84%

5. "Богато момиче, бедно момче" (Zengin Kiz Fakir Oglan) - от 21.00 до 23.22 часа - ФИНАЛ:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.15%; Пазарен дял: 7.04%

Новини и предавания за петък:
Емисиите на FOX продължават да се радват на най-голям интерес и в петък те са заели 4 място с резултат от 2.69%. След тях са емисиите на KanalD, които попадат на 10 позиция с рейтинг от 1.88%. На 12 позиция са информационните емисии на ShowTV, отчели 1.74% рейтинг. Плътно до тях са и емисиите на ATV, попадащи на 13 позиция с рейтинг от 1.72%. Последни са пореден път са новините на StarTV, които в петък са се класирали на 17 позиция с 1.54% рейтинг.
"Стани богат" (Kim Milyoner Olmak Ister) попада на 9 място с последния си за седмицата епизод, като предаването е донесло на ATV 1.88% рейтинг.

Рейтинги за събота, 29 август:
Отново рекордно високи рейтинги за романтичната комедия "Състояние на връзката: сложно". За пореден път мелодрамата е безапелационният лидер в събота и надделява с огромна преднина конкуренцията. Излъчен е финалът на "Време на любовта" на ATV, който показваше ниски рейтинги и в събота, където бе преместен, и за това приключва с малко на брой епизоди, тъй като не успя да се наложи сред зрителите. В събота също са показани "само" 2 сериала - 1 на ATV и 1 на ShowTV.

1. "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik) - от 20.43 до 23.31 часа:
Телевизия: ShowTV; Рейтинг: 5.11%; Пазарен дял: 18.38%

13. "Време на любовта" (Ask Zamani) - от 20.42 до 23.17 часа - ФИНАЛ:
Телевизия: ATV; Рейтинг: 1.68%; Пазарен дял: 6.06%

Новини и предавания за събота:
На 6 място в събота са се класирали новините на FOX, които са с рейтинг от 2.24%. На 9, 10, 11 и 12 място са съответно новините на ShowTV с 1.85% рейтинг, KanalD с 1.77% рейтинг, ATV с 1.71% рейтинг и StarTV с 1.70% рейтинг.

Рейтинги за неделя, 30 август:
Изглежда, че в края на сезона рейтингите на сериалите, излъчващи се в неделя, стават все по-ниски, което може и да им коства продължаването през есенния сезон. "Историята на лятото" не беше най-гледаната програма на 30 август, както се случваше през изминалите летни седмици, а и резултатите на сериала стават все по-ниски. Продължаването на "Ти си ми" засега е под въпрос, но рейтингите и на тази поредица не са от най-високите. В неделя отново са излъчени два сериала - 1 на FOX и 1 на KanalD.

2. "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu) - от 20.45 до 23.16 часа:
Телевизия: Kanal D; Рейтинг: 2.72%; Пазарен дял: 8.85%

5. "Ти си ми" (Sen Benimsin) - от 20.58 до 23.52 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 2.45%; Пазарен дял: 8.19%

Новини и предавания за неделя:
И в последния ден на седмицата най-гледани са новините на FOX, които са отчели 2.56% рейтинг и това ги е класирало на 4 място. На 6 място пък са новините на ShowTV, които са успели да съберат 2.31% рейтинг. Следващи в класацията са информационните емисии на ATV, заемащи 14 позиция с 1.73% рейтинг. Четвъртите най-гледани емисии са тези на KanalD с рейтинг от 1.68%, които попадат на 16 място. Последни отново са емисиите на StarTV, класирали се на 27 позиция с резултат от 1.26%.

НОВИНИ:
1) Новият сезон на най-успешния нов турски сериал за изминалия телевизионен сезон "Счупени парчета" (Paramparca) започва в ефира на StarTV! Той ще стартира от 14 септември (понеделник) и ще позиционира нов епизод отново всеки понеделник от 20.00 часа, като отново се очаква да постигне феноменални рейтинги. От тук можете да видите рекламата към новия сезон на мелодрамата, която ще се изправи в пряк сблъсък за рейтинг срещу "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), "Градът на ангелите" (Sehrin Melekleri), "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) и "Тъкмо напротив" (Ne Munasebet). Задава се наистина интересна битка за надмощие в турския телевизионен ефир, като победителят ще стане ясен през септември.
Междувременно съобщаваме, че тийн-лентата "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) ще се излъчва вече в събота, считано от 5 септември, в ефира на StarTV. Епизоди от поредицата ще се излъчват след 20.00 вече всяка събота, като най-вероятно ще бъде победена от мелодрамите на конкурентните телевизии, излъчващи се в този ден, както се случваше досега в понеделник.

2) Есенният сезон настъпва до броени дни и стартът на някои от новите сериали вече е обявен в подробности. ATV ще дадат началото на обещаващия си и дълго рекламиран нов сериал с Дениз Чакър, а именно "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) на 8 септември (вторник) от 20.00 часа. Поредицата ще се върти всяка вторник вечер, като от ATV имат огромни очаквания към нея, тъй като ще бъде криминална поредица. От тук можете да видите новия трейлър на сериала и сами да прецените дали си заслужава! "Без бандити светът е невъзможен" също ще има силна конкуренция във вторник от септември, като все пак поредицата може би ще успее да влезе в ТОП 10.

3) От 5 септември (събота) с нов втори сезон се завръща и лятната мелодрама на KanalD от миналата година "Войната на розите" (Gullerin Savasi). Поредицата с Дамла Сьонмез отново ще се излъчва всяка събота след 20.00 часа, като от тук можете да видите какво да очаквате в новия сезон. С първите си епизоди от втори сезон "Войната на розите" ще се изправи в пряк двубой срещу хита на ShowTV "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), а през следващите седмици от септември предстои да се конкурира с новите сериали, които ще се излъчват в този ден, както и с хитовите такива, завръщащи се с нови сезони.

4) И последният дневен сериал от изминалите сезони се завръща! От 7 септември (понеделник) с нови епизоди отново ще гледаме тийн-хита "Морска звезда" (Deniz Yildizi), който вече ще се позиционира в ефира на ShowTV. Поредицата ще се върти в добре познатия за зрителите час - от 19.15 всеки делничен ден, като дали ще постигне успех по новата телевизия, предстои да научим в следващите броеве на "Какво гледат в Турция?"!


5) Обзор на рейтингите за седмицата: обичайният обзор на рейтингите отново ще изясни и ситуацията през изминалата седмица. Време е да научим коя е най-гледаната телевизия, коя е най-гледаната телевизионна програма и кой е най-гледаният сериал в Турция за периода от 24 до 30 август 2015 г., като отново ще станем свидетели на обрати!
Най-гледаният сериал в Турция, а и най-гледаната телевизионна програма за периода от 24 до 30 август за поредна седмица е "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, който отново е с рекорден рейтинг от 10.25%. Вторият най-гледан сериал за седмицата е "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) на ATV със 7.05% рейтинг. В челната тройка третото място отива за "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) на StarTV с 6.74% рейтинг. Ето и какви места са заели и останалите сериали: на 4 място е "Нарочно любов" (Inadina Ask) на FOX с 6.67% рейтинг; 5 място грабва "В името на щастието" (Adi Mutluluk) на FOX с 5.45% рейтинг; 6 позиция заема "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik) на ShowTV с 5.11% рейтинг; 7 място отива за "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu) на KanalD с 2.72% рейтинг.
След направения обзор, вече е ясно и кои са най-гледаните телевизии през изминалата седмица в Турция! Най-гледаната телевизия в периода 24-30 август 2015 г., отново е StarTV, която освен, че попада с два сериала, е излъчила и най-гледаната програма в Турция. Следваща след нея, е FOX, която също попада с 2 сериала в ТОП 7. Трета е ATV с 1 сериал, четвърта е ShowTV също с 1 сериал и пета е Kanal D също с 1 сериал, която през изминалите седмици беше втората най-гледана телевизия.

Следващото издание на "Какво гледат в Турция?" очаквайте в понеделник, 7 септември!

12 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, от скоро започнах да гледам ''Булки бегълки'' ще има ли 2 сезон ?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не, сериалът приключи още миналата година.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

aromat na qgodi,lubov pod naem i sustoqnie na vruzkata slojno v koi dni shte se izmestqt,veche ne ostana vreme,taka che trqbwa da ima informaciq?

Анонимен каза...

До коментар 3
Любов под наем си остава в петък, Състояние на връзката: сложно- събота

Анонимен каза...

A aromat na qgodi?

Анонимен каза...

А какво става с ShowTV?Защо все още не са обявили нов сериал?Май в едно от изданията на рубриката за актьорите бяхте казали,но в Какво гледат в Турция не сте споменавали за нов сериал по тази телевизия.Няма ли да има?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Доколкото знаем, всички тези сериали остават в сегашните си дни на излъчване, възможно е само "Мирис на ягоди" да се премести в друг, но поне засега това е малко вероятно.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Точно така.
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
Вече отговорихме.
Леки и успешни дни! :)

До 6 коментар:
Здравейте,
ShowTV е обявила два нови сериала към момента - "Майската кралица" с Ямур Танръсевсин и "Безгрижен живот" с Джейда Атеш, за които Ви информирахме онзи ден в изданието на "Турските актьори 24/7".
Леки и успешни дни! :)

СЕРИАЛИ в България каза...

До 3-ти коментар:
Здравейте,
И трите сериала ще продължат да се излъчват в добре познатите на зрителите дни: "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) в сряда, "Любов под наем" (Kiralik Ask) в петък и "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik) в събота. Това са три от най-хитовите сериали в момента в Турция, а и се излъчват в дни, в които от есента няма да има сериали, започващи с нов сезон. Срядата е свободна за StarTV, а и "Мирис на ягоди" носи невероятни рейтинги на медията. Петък също е свободен за медията, а и не трябва да забравяме, че "Любов под наем" е най-гледаният сериал за лятото на 2015 г. и следователно не би било редно да сменя деня си. Същото се отнася и за комедията на ShowTV, която може да смени деня си на излъчване, само ако постигне ниски рейтинги, както е възможно да се случи, заради силната конкуренция в този ден.
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Да, точно така. И през септември двете поредици ще се въртят в дните, в които са се излъчвали и се излъчват и сега. Телевизиите им няма да ги местят, първо заради високия интерес към тях и второ - заради това, че зрителите са свикнали да ги гледат в определен ден, а и няма сериали, които да се завърнат тогава. Точно за това те ще си останат в петък и събота.
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Остава си в сряда, няма да го местят, поне през септември.
Леки и успешни дни! :)

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Наистина от ShowTV доста се бавят с обявяването на нови сериали през септември, но е напълно възможно такива въобще да няма. Засега са обявили само за "Майската кралица" и един с Джейда Атеш, но не са дали никаква друга информация, освен, че ще излъчват някога в ефира си тези две продукции. Нито са пуснали реклами, нито са казали, че ще започнат от есента, възможно е да ги видим през зимата, или да ги пуснат при евентуален провал на някоя от другите мелодрами. За това и все още не сме казали нищо в изданията на "Какво гледат в Турция?", нито в новините, нито в текста преди рейтингите. Когато дадат сигурна информация, ще я отразим.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте ,кой сериали ще се излъчват през есента в сряда и петък от 8 часа питам за всички телевизии?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
По Kanal D в сряда ще се излъчва "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), като "Ако останеш в сърцето ми" (Kalbim Ege'de Kaldi) ще смени деня си на излъчване. В петък все още не е ясно какво ще се излъчва, но най-вероятно някой от летните сериали ще премине в този ден.
По ShowTV в сряда би трябвало да се излъчва "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu), а за петък няма информация.
По ATV в сряда все още не е ясно какво ще се излъчва, но може би ще бъде или "Бяла нощ" (Beyaz Gece), или "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli). В петък ще дават "Черен хляб" (Kara Ekmek).
По StarTV в сряда ще се излъчва "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), а в петък - "Любов под наем" (Kiralik Ask).
По FOX не е ясно какво ще се излъчва в сряда, но в петък ще дават новият сезон на "Черната роза" (Karagul).
Следете "Какво гледат в Турция?", там най-подробно даваме информация
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

По Fox В името на щастието ще се излъчва във сряда, тъй като във вторник ще започне Отново любов.

Админ каза...

До 11 коментар:
Здравейте,
Да, знаем това, ще го отразим тази вечер в изданието на "Какво гледат в Турция?".
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.