"Черната роза" с повторение от 7 септември по ТВ7

Въпреки че миналата седмица една от националните български телевизии ТВ7 обяви, че от утре, 2 септември (сряда), започва
дългоочакваното продължение на последния четвърти сезон от най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), седмица по-късно от медията промениха в последния момент програмната си схема. Нови неизлъчени епизоди от сагата с участието на Халит Ергенч, Вахиде Гьордюм, Нур Фетахоулу, Енгин Йозтюрк, Арас Булут Ийнемли и други ще бъдат показани единствено утре, 2 септември (сряда), в други ден, 3 септември (четвъртък) и в петък, 4 септември между 20.00 и 22.00 часа, т. е. ще бъдат позиционирани само 6 нови епизода от по 45 минути.

Считано от идния понеделник, 7 септември, ТВ7 завърта поредно повторение на друга турска мелодрама - "Черната роза" (Karagul), направила премиерата си през лятото на изминалата 2014 г. в prime-time-a на телевизията. Поредицата с участието на Едже Услу ("Сълзи над Босфора"), Йозджан Дениз ("Млечният път" и "Имението с лозите") и Явуз Бингьол зрителите ще могат да гледат отначало считано от горе-упоменатата дата всяка делнична вечер между 20.00 и 22.00 часа. От телевизията ще показват по две 45-минутни серии дневно (без реклами), първата от която ще продължава от 20.00 до 21.00 часа, а втората - от 21.00 до 22.00 часа. Дали след излъчването на повторението ТВ7 ще пусне и дългоочакваните нови епизоди от мелодрамата, която се завръща скоро в Турция с нов четвърти сезон в ефира на турската телевизия FOX, предстои да разберем! 

Междувременно стана ясно, че финалът на "Junior Eurovision 2015: Национална селекция" ще бъде показан не тази неделя, 6 септември, между 20.00 и 22.00 часа, както бе обявено първоначално, а идния вторник, 8 септември, между 20.00 и 22.30 часа по БТВ. Тогава няма да бъде излъчен епизод от турската мелодрама "Кварталът на богатите" (Medcezir), който обаче след това ще продължи излъчването си считано от 9 септември (сряда) всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа. Напомняме, че от вчера, 31 август (понеделник), в ефира на най-гледаната българска телевизия се излъчват полуфиналите на детското певческо състезание, като те ще продължат до 3 септември (четвъртък) и ще продължат да се излъчват между 21.30 и 22.30 часа. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.