"Турските актьори 24/7" (48): от 24 до 30 август 2015 г.

август 30, 2015
Привет, приятели! Неделя е, 30 август, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и осмо издание от най-харесваната рубрика
на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 24 до 30 август 2015 г., любимците Ви се подготвяха за новите си роли, показваха завидни умения и фигури, радваха се на почивките си, очакваха първите си рожби, разкриваха тайните на перфектните си визии, сключваха брак, празнуваха рождени дни без половинките си, променяха външния си вид, връщаха се от пътешествията си в чужбина, разделяха се, показваха децата си пред медиите и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Както Ви информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", турската актриса Берак Тюзюндач ще се включи в новия втори сезон на историческата поредица "Въглехидрати" (Filinta), даваща се по националната телевизия в южната ни съседка TRT1. В момента чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Край или начало" усилено се подготвя за новата си роля, която изисква от нея специални умения в областта на бойните изкуства и стрелбата. Наскоро Берак се е срещнала със своята приятелка и бивша колежка от "Muhtesem Yuzyil" Нур Фетахоулу, известна у нас и чрез ролята си в "Забраненият плод", която също участва във "Въглехидрати" и която ѝ е препоръчала много добър треньор по борба. Тюзюндач очевидно се е доверила на красавицата с изумруден поглед и преди няколко дни сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която тренира заедно с професионалиста. 

2) До дни в южната ни съседка Турция предстои окончателно да стартира новият телевизионен сезон! Сред новите сериали, които ще започнат съвсем скоро, е обещаващата драма на StarTV и Ay Yapim "Черна обич" (Kara Sevda), в която една от главните роли ще бъде поверена на младия актьор Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век"). Именно заради това наскоро той се наслади на последните си дни почивка заедно с любимата си Фахрие Евджен ("Листопад" и "С Русия в сърцето"). Преди дни двамата бяха забелязани от турските папараци да излизат в открито море с наета яхта, на която бяха съвсем сами. Чаровната брюнетка не пропусна да се нарадва не само на слънчевите лъчи, но и на топлата морска вода, като без да се притеснява скочи от яхтата право в морето, където поплува малко, а след това, когато излезе, половинката ѝ Бурак грижливо ѝ помогна да се изкъпе с малък душ, осигурен на яхтата. Впечатление на журналистите направи не само умението на актрисата да плува, а и изваяната ѝ фигура. 

3) Както споменахме преди малко, до дни започва новият телевизионен сезон в Турция. Изминалият обаче все още не е забравен, тъй като през него станахме свидетели на изключително интересни и вълнуващи събития, но най-вече на успехи и провали. Сред вторите бе криминалната драма "Цена" (Bedel), стартирала в началото на тази година в ефира на ATV. Поредицата се излъчваше всяка четвъртък вечер, но постигна тотален провал и бе прекратена през юни. Главната роля в нея бе поверена на актрисата Седеф Авджъ ("Двама завинаги"), която през цялото лято се бе отдала на почивка. Заедно с нея бе и половинката ѝ и актьор Къванч Касабалъ ("Листопад"), който я бе завел на екзотични места по крайбрежието на Егейско море. Наскоро драмата споделиха свое общо selfie в социалните мрежи от един от последните си ваканционни дни, на което изглеждаха повече от щастливи заедно. 

4) Наскоро една от най-известните светски двойки Енгин Алтан Дюзятан и Неслишах Алкочлар чакат с нетърпение първата си рожба! Преди няколко дни актьорът, познат у нас чрез ролята си в криминалния хит "Край или начало", и съпругата му се разходиха до няколко маркови бебешки магазина в един от най-големите турски търговски центрове "Zorlu", за да изберат първите неща, които да купят за бъдещето си детенце. Двамата изглеждаха повече от развълнувани, като впечатление на турските папараци, заснели ги, направи все още непроменилата се вследствие на бременността фигура на Неслишах, която изглеждаше все така добре. Близки до о двойката пък споделиха, че дрешките и играчките на бебето трябва да бъдат направени от възможно най-добрия материал и в това отношение бъдещите родители били много взискателни. Напомняме, че съвсем скоро в Турция предстои да започне новият втори сезон на историческата драма "Дирилис Ертугрул" (Dirilis Ertugrul), излъчваща се по TRT1 и постигаща голям успех, в която именно Енгин играе главната роля. 

5) Младата турска актриса Неслихан Атагюл, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", е една от турските знаменистости, които биват аплодирани от всички за външния си вид. Наскоро стана ясно как чаровницата, която от тази есен в Турция предстои да гледат в новия ѝ сериал "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV и Ay Yapim, поддържа перфектната си визия. Самата тя преди дни сподели, че поддържа фигурата си слаба и изваяна, карайки велосипеда си почти всеки ден през лятото, докато през зимата, когато е студено, се грижи да бъде във форма, яздейки коне. Други звезди, като Мерием Узерли ("Великолепният век") и Ясемин Ален ("Великолепният век" и "Милост") също поддържат форма, карайки колело. Меката и изящна кожа на Неслихан също е бленувана от хиляди млади момичета, като за нея чаровницата сподели, че се грижи с пресни плодове, с които масажира най-вече лицето си, за да бъде то винаги перфектно. 

6) През изминалата седмица се случи едно от най-очакваните светски събития това лято, а именно сватбата на младата актриса Мерве Болуур ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг") и певеца Мурат Далкълъч, известен и като актьор, за последно участвал в провалилата се миналата есен комедия на StarTV "Изтрий началото" (Sil Bastan)! Двамата любимци на турските зрители и меломани сключиха брак на изключително пищна и тържествена церемония на специално наетия за случая дворец на султан Адил. На сватбата присъстваха редица популярни и уважавани турски личности, които също привлякоха вниманието на папараците. Според близки до младоженците сватбеният подарък на Мурат Далкълъч за любимата му Мерве Болуур е бил комплект от бижута с диаманти на стойност 50 000 паунда. На най-важния ден в живота си и двамата изглеждаха повече от добре и щастливи заедно. 

7) Преди дни, на 24 август, една от най-известните турски млади актриси Синем Кобал отпразнува своя двадесет и осми рожден ден! Чаровницата, която у нас познаваме единствено чрез ролята ѝ в тийн-хита "Малки тайни" и която за последно се снима в приключилия изминалата пролет сериал на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), чества личния си празник в тесен семеен и приятелски кръг в тузарско заведение в Истанбул. Сред най-колоритните и интересни подаръци, които блондинката получи, бе лента с надпис "Happy Birthday", с която тя се окичи подобно на най-красивите жени в света, спечелили престижни конкурси за красота. Най-голямо впечатление на турските папараци, заснели събитието, бе отсъствието на половинката на Синем Кенан Имирзалъоулу, с когото двамата вече не крият връзката си. 

8) Въпреки че от дълго време се спекулира за връзка между актьорите Джансу Дере ("Езел", "Великолепният век" и "Завръщане" и Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век"), наскоро в турското медийно пространство изтече информацията, че вторият има връзка с една от най-скандалните туркини - Идил Фърат. За нея преди години се спекулираше, че е била гадже с изключително известния актьор Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето"), спечелил втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г. Дали това е било истина или не, все още не се знае, но пък след това имаше спекулации, че въпросната дама е имала връзка и с известния по-скоро със скандалите около себе си, а не със спортните си постижения турски футболист Арда Туран. Дали сега наистина Енгин Йозтюрк има връзка с Идил Фърат, предстои да разберем! 

9) Скоро започнаха снимките по новия филмов проект, в който главната роля ще бъде изиграна от младата надежда на турското кино Чаатай Улусой, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" - "Delibal". В интернет-пространството преди дни изтекоха първите снимки от снимачната площадка на филма, в който известният актьор ще си партнира с младата и по-малко известна в южната ни съседка актриса Лейля Лидия Туутлу, участвала до изминалата пролет в приключилата криминална драма на ATV "Справедливостта на Кара" (Karadayi). На ексклузивните фотоси ясно се вижда новата променена визия на Чаатай, която някои одобриха, а други - не. Най-голямо впечатление на феновете на тийн-сензацията направи по-дългата му отпреди коса, която на една от снимките той дори е събрал на малка опашка, както и специално направените татуировки по ръцете му, които след това ще могат да бъдат заличени. 

10) В началото на изминалата седмица една от най-коментираните в последно време светски двойки в южната ни съседка - актьорът Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и грузинската моделка Алмеда Абази, се завърнаха в Истанбул след дългата си лятна почивка. През изминалите летни месеци двамата заминаха за САЩ, където обиколиха редица популярни и не чак толкова щати, където да създадат първите спомени на своята връзка. Освен страната на неограничените възможности, двамата влюбени са посетили и няколко страни от Европа, сред които Лондон и Франция. През последната си ваканционна седмица в чужбина Толгахан и Алмеда са посетили френския град Ница и са се любували на прекрасните гледки от крайбрежията на Монте Карло и Монако. Съвсем скоро Сайъшман ще се завърне на снимачната площадка на сериала с негово участие "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmen), чийто втори сезон започва тази есен по ShowTV. 

11) Есенният телевизионен сезон в южната ни съседка наближава, а с това турските телевизии една по една обявяват своите нови проекти, които ще стартират от тогава. ShowTV беше последна, като наскоро официално обяви първият си нов проект тази есен, който ще е със заглавие "Майската кралица" (Mayis Kralicesi) и в който главната роля ще бъде поверена на младата надежда на турското кино Ямур Танръсевсин, позната у нас чрез ролята си в хита "Огледален свят". За новия си образ чаровницата е променила външния си вид, отрязвайки дългата си коса и оформяйки я на черта. В новия сериал Ямур ще играе ролята на младото момиче Нехир, работещо в корабостроителница. Любопитна подробност е, че "Майската кралица" ще е римейк на изключително популярната едноименна корейска мелодрама "May Queen". Очаква се поредицата да направи премиерата си през октомври. 

12) Преди дни стана ясен още един нов сериал, който ще се излъчва по най-малко гледаната сред най-гледаните турски телевизии ShowTV! Това е "Безгрижен живот" (Gamsız Hayat), в който главната роля ще бъде поверена на младата надежда на турското кино Джейда Атеш, позната у нас от хита "Огледален свят". Чаровницата, която напоследък не случва на роли, след като миналата есен напусна екипа на поредицата "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu) на ShowTV и след като това лято се провали новият ѝ проект "Сума в сума" (Tutar mi Tutar) също на тази телевизия, не се отказва лесно и тази есен отново предстои да я гледаме на екран в новия ѝ сериал, който, да се надяваме, ще постигне успех. Екранни партньори на Джейда в обещаващия младежки проект ще бъдат Али Аксьоз ("Кварталът на богатите") и Ахмет Ръфат Шунгар. 

13) Ново бебе се задава в актьорските среди! След като през изминалата пролет в изданията на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме за вероятната бременност на една от най-известните турски актриси Нур Фетахоулу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", сега вече турските папараци имат доказателства за това! Сега, три месеца и половина по-късно, зорките погледи на журналистите видяха чаровницата да излиза от един от най-големите турски търговски центрове "Zorlu", разговаряйки по телефона. Брюнетката с изумруден поглед бе облечена в по-свободни и светли дрехи, но въпреки това леко набъбналото ѝ коремче се виждаше с просто око. Баща на бъдещата рожба на Нур е нейният съпруг и бизнесмен Левент Везироулу. Напомняме, че за последно Фетахоулу се снима в спряната заради незадоволителните си, но в никакъв случай ниски рейтинги медицинска драма на KanalD "Пътят на живота" (Hayat Yolunda) от миналата есен, чиито епизоди СЕРИАЛИ в България преразказа през изминалата пролет в едноименната ни рубрика. 

14) Поредно турска светска двойка се разпадна! Този път става въпрос за една от по-младите такива, а именно Аслъ Енвер, позната у нас чрез ролята си в "Мечтатели", и Биркан Соккулу, който у нас сме гледали в "Малки тайни" и "С Русия в сърцето", се разведоха! Това стана ясно от адвоката на двойката, който по нейно желания уведоми със съобщение до медиите за раздялата на клиентите му. В обръщението си към журналистите той сподели, че двамата, които се ожениха преди три години, са подали молба за разтрогване на брака им още на 13 юли тази година, т. е. преди повече от месец, но до резултат се е стигнало преди няколко дни. Юристът заяви, че Аслъ, която от следващата събота предстои да гледаме в новия сериал "Тайни" (Kayip) по БТВ Лейди, и Биркан се разделят с най-добри приятелски чувства и помоли от тяхно име медиите да не спекулират с развода им.

15) Миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че братът на известния турски актьор Халит Ергенч ("1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век") и съпругата му Бергюзар Корел ("1001 нощ" и "Великолепният век") постъпиха в болница заради отровна риба, която ги е пробола, докато са плували в морето по време на семейната си почивка. Сега, седмица след това, всички вече са се възстановили, като преди няколко дни Халит и Бергюзар бяха забелязани заедно с малкия им син Али да се разхождат в един от най-известните турски търговски центрове "Zorlu". На въпросите на журналистите чаровната корел сподели, че вече напълно е оздравяла и се чувства много добре, както преди. По-любопитно обаче за папараците беше, че за първи път двамата родители не криха лицето на малкия им син Али от обективите им. Него можете да видите чрез снимката вдясно! 

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 31 август, предстои да прочетете новото седемдесет и четвърто издание от "Какво гледат в Турция?", в което освен че ще Ви очакват рейтингите на летните сериали в южната ни съседка за периода от 24 до 30 август 2015 г., ще можете да разберете повече подробности около новия есенен сезон там. Във вторник, 1 септември, пък ще публикуваме специалната ни статия, в която ще разберете какви изненади готвим ние, от СЕРИАЛИ в България, през предстоящата есен. В четвъртък, 3 септември, идва ред на ново двойно интервю с екранна двойка от турски сериал, което ще е с Елчин Сангу и Баръш Ардуч, партниращи си в най-гледания сериал в Турция това лято "Любов под наем" (Kiralik Ask). И в неделя, 6 септември, очаквайте новото четиридесет и девето издание от "Турските актьори 24/7"!

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, от скоро започнах да гледам Булки бегълки с колко сезона е сериала ?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Един сезон е.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.