"Фермата" започва на 13 септември в 20.00 часа по БТВ

Тази есен, също като НоваТВ, БТВ ни е подготвила доста силна програма, с която определено отново ще привлекат зрителите пред екраните.
От септември ни очакват нови предавания с доста различни концепции, нови сезони на вече познати такива, нови сериали и още куп други изненади... Най-големият коз на медията тази есен, освен турските сериали, ще бъде новият риалити формат "Фермата", който се рекламира усилено от няколко месеца насам. Какво още можете да очаквате, кога ще се завърнат любимите Ви предавания и какви ще бъдат програмите в най-гледаното време - prime-time, разберете в по-долните редове!

Още на 31 август (понеделник) в ефира на най-гледаната българска телевизия с нов сезон ще се завърне любимото сутрешно ток-шоу "Преди обед", чиито водещи отново ще бъдат Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Зрителите ще могат да следят новите издания, в които отново звезди ще споделят пикантни клюки от личния си живот, а специалисти ще дават полезни съвети, всеки делничен ден от 09.30 до 12.00 часа, след което следва обедната емисия новини на БТВ. Съобщаваме, че до 28 август (петък) феновете на "Преди обед" ще могат да гледат най-добрите моменти от шоуто, които се излъчваха през цялото лято, всеки делник между 09.30 и 12.00 часа.

Отново от 31 август (понеделник), в ефира на БТВ започва поредното повторение на хитовия руски сериал "Кухня" (Кухня), което ще се ротира по два епизода всеки делничен ден от 22.30 до 23.30 часа, като ще замести приключващият сериал "Камелот" (Camelot). До 28 август (петък) от 22.30 до 23.30 ще се излъчват епизодите от първи сезон на "Камелот".

От 5 септември (събота) се завърта новото развлекателно предаване "Бездомното шоу на Башар Рахал", което зрителите ще могат да следят всяка събота между 23.00 и 00.00 часа в ефира на БТВ. Новото предаване ще има за цел да представи известни личности в светлина, в която досега никога не сте ги виждали, а водещият Башар Рахал ще трябва да води предаването в импровизирани различни студия.

На 6 септември (неделя) БТВ ще излъчи финала на "Детската Евровизия". Зрителите ще имат възможността да проследят избора на българското талантливо дете, което ще представи страната ни на престижния конкурс през ноември, в продължение на два часа и половина, между 20.00 и 22.30 часа, на живо в ефира на БТВ. Освен, че ще може да гледат финала на шоуто на живо, зрителите ще имат възможността да се включат в избора, а за целта ще бъде организирано и онлайн гласуване. Съобщаваме, че до 2 септември (сряда) по БТВ ще се излъчват кастингите на шоуто, които се проведоха преди месец в студиото на "Шоуто на Слави".

След финала на "Детската Евровизия" от 7 септември (понеделник) до 11 септември (петък) по БТВ ще се излъчват премиерни епизоди от най-гледаният риалити сериал у нас "Истински истории". Зрителите ще могат да гледат новите издания на предаването с водещ Ани Владимирова, в което през този сезон ще се включат и известни личности, през цялата седмица между 21.30 и 22.30 часа, веднага след епизода на "Кварталът на богатите" (MedCezir).

Считано от 7 септември (понеделник) се завръща най-гледаното публицистично предаване в ефира "Лице в лице". То отново ще се излъчва всеки делничен ден в познатото ни досега разписание - от 17.30 до 18.00 часа, като негов водещ и през този сезон ще продължи да бъде Цветанка Ризова. Веднага след "Лице в лице" ще започва нов епизод от осмия сезон на турския сериал "Опасни улици" (Arka Sokaklar), който от 7 септември отново ще се излъчва по старому - от 18.10 до 19.00 часа, веднага след лотарийното предаване "Бинго милиони", което също от 7 септември се завръща към стария си час на излъчване - от 18.00 до 18.10 часа през делниците.

Също от 7 септември (понеделник) се завръща и най-гледаното вечерно ток-шоу в ефира "Шоуто на Слави" с водещ Слави Трифонов. То отново ще се излъчва в добре познатия на всички часови пояс между 22.30 и 23.30 часа в ефира на БТВ. Съобщаваме, че руският сериал "Кухня" ще се излъчва до 4 септември (петък). Повторения на избрани минали издания на "Шоуто на Слави" ще продължат да се излъчват всеки делничен ден от 12.30 до 13.30 часа.

Най-грандиозният проект на БТВ тази есен, а именно риалити предаването "Фермата", ще направи премиерата си на 13 септември (неделя), като първото издание ще се излъчи от 20.00 до 22.30 часа, на живо в ефира на БТВ. Освен на 13 септември, зрителите ще могат да гледат и още един live епизод, който ще се излъчи веднага на следващия ден, 14 септември (понеделник) между 20.00 и 22.30 часа, като тогава няма да бъде излъчен епизод от турския сериал "Кварталът на богатите" (MedCezir). От 15 септември (вторник) епизоди от "Фермата" ще се ротират от понеделник до четвъртък между 21.30 и 22.30 часа и всяка неделя от 20.00 до 22.30 часа, когато ще бъдат представяни живи издания от шоуто с водещи Иван и Андрей.

От 19 септември (събота) най-успешното комедийно шоу у нас "Комиците" се завръща с нов сезон. Шоуто, в което любимите български актьори Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Христо Гърбов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Анелия Луцинова и други Ви разсмиват с оригинални скечове, отново ще се позиционира всяка съботна вечер след 22.00 часа, веднага след приключването на игралните филми, които ще се излъчват в този ден от 20.00 часа.

От 20 септември (неделя) пък се завръща шоуто, представящо най-пикантните клюки от света на родния шоубизнес - "Папараци", с водещ Николета Лозанова. То отново ще се излъчва всяка неделна вечер от 22.30 до 23.30 часа, веднага след live изданието на "Фермата" и малко преди началото на късните игрални филми.

От 25 септември (петък)  с нов сезон девети сезон се завръща най-успешният български сериал "Столичани в повече". Зрителите ще имат възможността да гледат новите епизоди от деветия сезон на култовия и вече емблематичен проект отново всеки петък от 21.30 до 22.30 часа, веднага след епизода на "Кварталът на богатите" и преди изданието на "Шоуто на Слави".

Съвсем скоро предстои завръщането и на "Тази събота/неделя", което ще продължи да се излъчва в добре познатия на зрителите часови слот - всеки уикенд от 08.00 до 11.00 часа. С нови издания ще се завърнат и "Cool...T" с Петя Дикова, което ще продължи да се излъчва всяка събота от 11.00 часа, и "Търси се...", което ще се позиционира всяка неделя от 11.00 часа. Нови епизоди на "Предай нататък" и "Мармалад" очакват зрителите през съботите от септември, както и на "120 минути" в неделите. Те ще продължат да се излъчват в добре познатите им часови пояси.

И през септември зрителите на БТВ ще могат да се наслаждават на нови епизоди от най-гледания сериал в ефира "Кварталът на богатите" (MedCezir) всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа. Засега продължението на "Завръщане" (Sila) се отлага най-вероятно за октомври, когато ще се излъчи и финалът на сезона на "Кварталът на богатите". 

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, искам да ви потам нещо относно сериала Дъщерите на Гюнеш. Днес излезе информация, че ще го дават в понеделник и имаше нещо свързано с нов сезон. Може ли да дадете повече информация. Благодаря предварително ! :)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Информацията, оповестена в сайта на KanalD, гласи, че през новия телевизионен сезон "Дъщерите на Гюнеш" сменя деня на излъчването си и вече нови епизоди ще се дават всеки понеделник след 20.00 часа. Това се прави, защото от следващия месец се завръща криминалната драма "Долината на вълците", за която четвъртъкът е запазен ден. Повече информация очаквайте в следващите издания на рубриката ни "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник, които предстои да бъдат повече от интересни!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.