"Турските актьори 24/7" (44): от 27 юли до 2 август 2015 г.

август 02, 2015
Здравейте, приятели! Неделя е, 2 август, и днес предстои да прочетете новото четиридесет и четвърто издание от най-харесваната
рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! В него, както всяка друга изминала седмица, предстои да прочетете най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите за изминалата седмица. През изминалите седем дни, от 27 юли до 2 август 2015 г., любимците Ви разкриваха тайните на добрата си фигура, най-сетне намираха време за половинките си, не се разделяха с домашните си любимци и по време на почивките си, почиваха си преди ключови събития, поддържаха добри отношения с бившите си половинки, негодуваха от папараците, прекарваха операции, ставаха известни в социалните мрежи, бяха като братя както на снимачната площадка, така и в живота, празнуваха годишнини от сватбите си, почиваха в чужбина далеч от медиите в родината си, разочароваха феновете си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) От скоро турската актриса Вилдан Атасавер, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в сериалите "Златната клетка" и "Млечният път", участва в новия летен хит на KanalD "Историята на лятото" (Yas'in Oykusu), излъчващ се всяка неделна вечер. На екрана в новия си образ чаровницата изглежда повече от добре, като видимо е свалила доста от килограмите, които натрупа през последните години. Наскоро Вилдан разкри, че дължи този свой успех на метода за отслабване на световно-известната певица Мадона или т. нар. "електрическо отслабване", известен също и като "XBody". В него три пъти седмично Атасавер е трябвало да по 25 минути да изпълнява това упражнение, а след това 2 часа да се отдаде на друг вид спорт. Най-голям ефект според всички Вилдан е постигнала в зоната на краката си. 

2) Това лято турският актьор Хасан Кючукчетин, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Листопад" и "Двама завинаги", най-сетне намери време за половинката си Назлъ Явузчан. Двамата сключиха брак миналата година, но тъй като по това време любимецът на хиляди зрителки по света все още участваше в приключилата криминална драма на ATV "Беглецът" (Kacak), не им остана време, което да посветят за своя меден месец. Именно заради това сега, година по-късно, когато няма никакви професионални ангажименти, Хасан успя да зарадва съпругата си и преди дни двамата заминаха на пътешествие из Европа. Сред една от най-интересните им дестинации бе столицата на Франция - Париж, или по-известен като "градът на влюбените". 

3) Турската актриса Башак Саян, която у нас познаваме като Джейда от семейната драма "Листопад" и която е известна и като писателка, също като мнозина свои колеги отскоро се е отдала на почивка на брега край морските вълни. Наскоро чаровната брюнетка, която вече има няколко издадени книги и която преди години посети нашата родина България, сподели в профила си в широко разпространената социална мрежа Instagram своя снимка, на която се излежава на шезлонг и се крие от слънчевите лъчи под шарена сянка на брега в компанията на... своето куче. Очевидно Башак не може да се раздели с любимото си четириного от породата "кокер шпаньол" дори и по време на почивката си, като го е взела със себе си дори и на плажа. Към снимката Саян добави, че по този начин се отблагодарява на своя любимец и че не иска той да разбира какво е несподелена любов. 

4) Отскоро в турското медийно пространство упорито се носи слухът за разпад на връзката между известната актриса Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно") и певецът Кенан Доулу. Според най-пикантната клюка, отскоро майката на ангелогласният любимец на хиляди туркини е силно притеснена за сина си, защото според нея съпругата му Берен изобщо не му влияела добре и дори била причина за несигурната му в момента музикална кариера. Според други информации майката на Кенан още в началото на взаимоотношенията между него и Саат била против тяхната връзка, но споделяла това само с най-близките си приятелки, докато сега неприязънта ѝ към Берен се засилила и станала по-голяма, като вече започнала да я показва и пред сина си. 

5) Както вече знаете от предишните издания на "Турските актьори 24/7", турската актриса Мерве Болуур, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", и певецът Мурат Далкълъч, който обаче гледахме миналата есен в провалилата се комедия на StarTV "Изтрий началото" (Sil Bastan), ще сключат брак на 24 август. Очевидно обаче двамата влюбени, които се събраха след половин-годишна раздяла в началото на миналия месец юни, са оставили всичко около подготовката по голямото събитие на своите близки роднини и приятели, тъй като наскоро бяха заснети от турските папараци да карат заедно кану в известния турски курорт Бодрум, където явно са се отдали на почивка преди ключовото в живота и на двамата събитие. Когато видя папараците, дебнещи ги на брега, Мерве прихна да се смее и им извика, че е учудена как са ги проследили и дотук, като вече очаква да ги последват и в морето. 

6) След като преди няколко месеца турските актьори Гамзе Йозчелик, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в криминалния хит "Опасни улици", и Мерт Йоджал, който зрителите в южната ни съседка през изминалата пролет гледаха в романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) на FOX, които имаха връзка две години, сега двамата са в добри отношения. Това стана ясно, след като наскоро турските папараци заснеха как двамата любимци на турската публика се разхождат късно вечерта заедно в Истанбул и си говорят, като Мерт е със счупена ръка, а Гамзе отново сияе от красота. Според последната клюка двамата не са само приятели, а все още изпитват чувства един към друг, като връзката им е на път да възкръсне. Дали обаче това е вероятно, предстои да разберем. 

7) Отскоро в най-успешния проект на турската телевизия KanalD за това лято "Дъщерите на Гюнеш" (Gunes'in Kizlari) участие взема извезтната моделка и бивша състезателка в приключилото преди месец приключенско риалити "Survivor: All Stars", излъчило се по TV8 и разбило всички рейтинг-рекорди за изминалата пролет - Фатмагюл Факъ. В момента чаровницата, която прави своя дебют като актриса именно в поредицата с Еврим Алася и Емре Кънай, се снима в новите епизоди на драмата, като тепърва зрителите предстои да се запознаят с новата героиня в историята. "Дъщерите на Гюнеш" се излъчва всяка четвъртък вечер и както знаете от изданията на рубриката ни "Както гледат в Турция?", постига огромен успех. Това означава, че поредицата към момента със сигурност ще продължи излъчването си и през есенния сезон, но вероятно ще смени деня си на излъчване. Повече информация около есенните програми на телевизиите и новите им проекти очаквайте през следващите седмици в изданията на "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник! 

8) На снимачната площадка на турските сериали определено се раждат силни и дълги приятелства. Пример за това са актрисите Рожда Демирер и Селин Шекерджи, които преди години се снимаха заедно в излъчената у нас по БТВ младежка драма "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), които наскоро бяха заснети от папараци да се разхожда заедно и да си говорят тихо, така че никой да не ги чуе. Силните светкавици на фотоапаратите обаче нарушиха спокойствието на двете чаровници, като те избухнаха и укориха журналистите, че ако продължават така, нищо чудно да ослепеят. Напомняме, че от тази пролет Рожда се снима в романтичната медицинска комедия на ShowTV "Спешно търсене на любов" (Acil Ask Araniyor), а миналото лято Селин участваше в летния сериал на StarTV "Избягалите булки" (Kacak Gelinler). 

9) Отново новина за Башак Саян! Наскоро лятната почивка на известната турска актриса и писателка, която у нас познаваме от семейната драма "Листопад" и която преди години посети родината ни България, бе прекъсната заради неочаквано нейно здравословно неразположение. Именно заради това брюнетката спешно бе закарана в анкарската болница, където бе установено, че има киста на матката и трябва да се оперира. Медицинската манипулация, за щастие, мина успешно, като след нея Башак сподели пред любопитните журналисти, че изведнъж ѝ се е завило свят и е припаднала, след което не помни нищо. Въпреки че тя помоли това да не бъде разпространявано в медийното пространство, минути след своеобразното ѝ изявление в интернет-сайтовете в южната ни съседка новината бе отразена. 

10) Турската актриса Мерием Узерли, която у нас познаваме от най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век", и турският футболист Арда Туран, който преди години имаше връзка с младата надежда на турското кино Синем Кобал, са едни от първите популярни личности в южната ни съседка, които се сдобиха с т. нар. "синьо тикче" в социалната мрежа за споделяне на снимки Instagram. Какво означава това? Двамата получават този знак, тъй като вече имат милиони последователи в профилите си и тъй като те са официалните, които ползват, тъй като както мнозина от Вас знаят, много фенове на всякакви популярни лица създават други акаунти и се представят и говорят от името на любимците си. Напомняме, че от тази есен в ефира на турската телевизия StarTV започва нов сериал, в който Мерием Узерли ще участва и в който ще си партнира с Мурат Йълдъръм. 

11) Съвсем скоро три от най-любимите турски актриси на милиони зрители по света - Сюнгюл Йоден, Фарах Зейнеб Абдуллах и Шукран Овалъ, предстои да се завърнат на екран, но този път на голям такъв! Наскоро известният турски режисьор Йълмаз Ердоан, който работи в САЩ, където е много известен, е приключил работата по режисурата на своя нов проект "Гадател на вода" (The Water Diviner), като вече е ясно и че именно горе-споменатите актриси ще изиграят главните роли в него. Според последна информация в новия обещаващ кино-проект Сюнгюл, Фарах и Шукран ще изиграят персонажите на три сестри, които са... лелки! Според мнозина Йоден по-лесно ще бъде преобразена на такава, тъй като е по-възрастна, но за всички е интересно как младите надежди на турското кино - Абдуллах и Овалъ, ще бъдат направени така, че да изглеждат по-възрастни. 

12) Както разбрахте в новина номер осем, приятелствата, създадени на снимачната площадка на сериалите, понякога са доста силни. Наскоро турските папараци заснеха как младите надежди на турското кино Енгин Йозтюрк, който у нас познаваме от "Пепел от рози" и "Пътят на живота", и Арас Булут Ийнемли, който е известен от "Времето лети", а отскоро в Турция го познават и от "Марал", обядват заедно в малко ресторантче в Истанбул и си говорят видно по много интересна и за двамата тема. Напомняме, че Енгин и Арас участваха в последния четвърти сезон на най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", където изиграха ролите на двамата братя принцове в султанския дворец. Очевидно и в живота Йозтюрк и Ийнемли са като братя и поддържат повече от добри отношения дори и след края на сериала, в който участваха. 

13) Противно на слуховете, че има криза в отношенията и брака им, турската актриса Берен Саат ("Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно") и певецът Кенан Доулу (жури в провалилото се миналата пролет музикално шоу "Победителят" (Ve Kazanan) на StarTV) наскоро заминаха на почивка за САЩ заедно. По-любопитното в случая обаче е, че една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка е прекарала втори меден месец в Малибу, където миналата година на 29 юли сключиха брак. Така Берен и Кенан ще отпразнуват първата си годишнина съвместен живот на мястото, където се врекоха във вечна любов един към друг. 

14) Слуховете, че между младите надежди на турското кино Серенай Саръкая ("Сезони на любовта") и Керем Бурсин има връзка, все повече се засилват. Наскоро в турското медийно пространство изтече клюката, че наскоро двамата са заминали заедно на почивка на известния гръцки курортен остров Миконос, за да се отдалечат от родината си, където навсякъде ги дебнат папараци, и за да се насладят един на друг на спокойствие. Тази информация бе изпратена до медиите от десетки турски туристи, които също са на почивка в Гърция и са станали свидетели на близките отношения между Серенай, която отскоро у нас гледаме в "Кваралът на богатите" и Керем, който пък хиляди интернет-потребители познават от "В очакване на слънцето". По техните думи двамата влюбени се разхождали, хванати ръка за ръка, без да се притесняват, че ще ги видят техни съграждани, които да ги разпознаят. 

15) Феновете на една от най-известните млади надежди на турското кино бяха разочаровани! Наскоро актьорът Чаатай Улусой, който у нас познаваме като Емир от "Огледален свят" и като Яман от новостартиралия "Кварталът на богатите", бе заснет от турските папараци да си прави selfie, докато шофира. По-любопитното в случая обаче беше, че чаровникът се снимаше не просто така, а заради новия си външен вид, който е променил за ролята си в новия игрален филм "Delibal", в който ще вземе участие с главна роля. Въпреки че не се вижда на снимките вдясно, за новия си образ Чаатай отново е пуснал дълга коса, но този път и мустаци и брада, което разочарова почитателите му. Улусой си направи selfie, докато шофираше в новия си джип Mercedes в компанията на своя приятелка. 

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 август, предстои да прочетете юбилейното седемдесето издание от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват рейтингите на летните сериали в южната ни съседка за периода от 27 юли до 2 август 2015 г. В четвъртък, 6 август, пък идва ред на първото интервю с екранни двойки от най-харесваните сериали у нас и в южната ни съседка, което ще бъде с Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой, които играят главните роли в романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden). В петък, 7 август, ще бъде публикувано седмото за сезона и седемнадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим двубоя между сериалите "Светлината на моя живот" на БТВ и "Прости ми" на НоваТВ. И в неделя, 9 август, предстои да прочетете четиридесет и петия брой от "Турските актьори 24/7"! 

5 коментара:

Анонимен каза...

Можете ли да направите статия за турските сериали, които са закупени и предстоят да бъдат излъчени от българските телевизии. Знаем, че има много сериали, които са дублирани отдавна, но не ги пускат на екран. Защо се случва това?

Анонимен каза...

Kakvo se sluchva s Ibrahim Celikkol ? Pokrai nego vinagi ima neshto interesno.

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
На този етап не предвиждаме да правим нова статия за закупените у нас турски сериали. Както сами виждате, доста от закупените продукции въобще не започват у нас, няма смисъл да пишем за тях, след като след това ще изкарате нас виновни, че Ви заблуждаваме. Наистина има много закупени продукции от съседна Турция, като на някои правата им предстои да изтекат. Телевизиите сами решават какво да пускат и за съжаление не можем да направим нищо по въпроса, освен да се надяваме. Програмни решения, това е.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Винаги когато има нещо ново около актьорите, го отразяваме. В случая скоро не се е появило нищо интересно около Ибрахим Челиккол и за това няма новини около него в изданията на "Турските актьори 24/7". Продължавайте да следите рубриката, като при поява на информация, винаги сме в готовност да я отразим! Съвсем скоро сигурно ще има някаква информация за него.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте ,
Искам да попитам , какво става с Баръш Ардуч ?

Анонимен каза...

Az moga da vi kaja interesni neshta za Ibrahim,otdal se e na pochivka,vchera patuvashe s qhta zaedno s Pamir Pekin.

Предоставено от Blogger.