"Турските актьори 24/7" (42): от 13 до 19 юли 2015 г.

Здравейте, приятели! Летният сезон е в разгара си, но въпреки това за нас почивка няма и продължаваме и през горещите месеци да Ви
информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимите Ви звезди от турските сериали в рубриката ни "Турските актьори 24/7"! Днес е неделя, 19 юли, и се срещаме за четиридесет и втори път. В тазседмичното издание от любимата Ви поредица предстои да разберете какво се е случило с любимите Ви турски актьори и актриси от мелодрамите за периода от 13 до 19 юли 2015 г. През изминалите седем дни любимците Ви страдаха от шумове, показваха любовта си, избираха да събират сили за есенния сезон в чужбина, подготвяха сватбите си, променяха визиите си, изпадаха в депресии след провали, позволяваха си големи луксове, не можеха да се разделят с екранните си партньори, осмиваха суетните, дегизираха се, за да не бъдат разпознавани, разочароваха феновете си, получаваха награди и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Нургюл Йешилчай, която се класира на четвърто място във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015", наскоро се премести да живее в своя нов апартамент в истанбулския квартал Ортакьой. Още с първите дни в новия си дом обаче тя буквално се е хванала за главата, след като целодневно на улицата, на която се намира жилището, се извършали ремонти и шумът от бормашини не давал миг спокойствие на чаровницата и семейството ѝ. Именно заради това от няколко дни тя вече е на извънредна екскурзия в далечен Лондон заедно със сина си, където да забрави временно нетърпимите звуци от дома си. Нургюл, която десетки пъти е показвала, че е праведен гражданин, се е зарекла пред свои близки и приятели, че ако тежките ремонти продължат и след като се прибере, заедно с останалите жители на кооперацията ще организират мини-протест. 

2) След като преди две седмици турските папараци заснеха сензационни кадри, на които ясно се вижда как актьорите Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") и Синем Кобал ("Малки тайни") се целуват на летището, връщайки се от Лондон, с което разбиха всички съмнения за връзката помежду им, сега ловките журналисти отново поднесоха на медиите бомба! Наскоро съвсем спонтанно светската двойка, която дълго време пазеше в тайна връзката си и отричаше да има такава, е заминала на кратка почивка в известния турски комплекс Бодрум, където е наела лодка, с която да поплуват в морето. Е, папараци дебнат отвсякъде и отново са заснели доказателство за взаимоотношенията между Синем и Кенан - актьорът неприсъщо за приятелство е прегърнал чаровната блондинка. Междувременно стана ясно и че бившата половинка на Кобал - футболистът Арда Туран, също е на почивка заедно с гаджето си Аслъхан Доан в Бодрум. 

3) Подобно на редица свои колеги, през лятото актрисата Джансу Дере, която стана популярна след ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", също е избрала да се отдаде на почивка. Тя обаче няма да релаксира заради натоварения изминал телевизионен сезон, защото тогава не се снима нито в нов сериал, нито в нов филм, а ще събира сили за предстоящия, тъй като през него предстои да се завърне на екран в нов сериал, като се спекулира, че той ще се излъчва по KanalD и че в него ще си партнира с Халит Ергенч. Наскоро Джансу, която от есента в България предстои да гледаме в продължението на хита "Завръщане" (Sila) по БТВ, е заминала на почивка във Франция. Чаровницата не пропусна да отбележи това в профилите си в социалните мрежи, като загатна на феновете си, че е в компанията на непознат за тях и медиите човек. Естествено, веднага след това се ппоявиха слухове, е Джансу е намерила новата любов. Дали обаче е така в действителност, предстои да разберем!

4) Както Ви информирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7", актрисата Мерве Болуур ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг") се събра със своя бивш приятел и певец Мурат Далкълъч. Миналата седмица стана ясно, че светската двойка дори съвсем скоро ще сключи брак, като датата, на която това ще се случи, е 24 август. Приготовленията идващата сватба вече започнаха! Мерве и Мурат са решили да се оженят в родината си и то в тузарския истанбулски квартал Бешикташ. Наскоро стана ясно, че самият му кмет Мурат Хазинедар ще сватоса двамата влюбени в граждански брак, а един от свидетелите им ще бъде близката до Мерве приятелка и актриса, позната у нас чрез ролите си в "Мечтатели" и "Великолепният век" - Аслъ Енвер. Задава се едно от най-коментираните светски събития в южната ни съседка... 

5) След края на снимките на криминалната драма "Черни пари за любов" (Kara Para Ask), чийто финал се излъчи в сряда, 15 юли, актрисата Туба Бююкюстюн, която изигра главната роля в нея, направи коренна промяна във външния си вид. Наскоро победителката в първия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2014 г., която у нас познаваме чрез ролите ѝ в сериалите "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", посети известен фризьорски салон, където... обръсна едната страна на главата си! Тази новина от своя страна бе повод да плъзнат нови слухове в медийното пространство, според които чаровницата се е осмелила на промяната заради своя нова изненадваща роля, въпреки плановете ѝ да се отдаде на дълга почивка. Не след дълго обаче самата Туба отрече тази информация и сподели, че сама е решила да промени визията си и че няма да участва в нов проект скоро. 

6) Младата надежда на турското кино Фуля Зенгинер, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в семейната драма "Малки жени", отскоро е изпаднала в тежка депресия. В четвъртък, 16 юли, в късния prime-time на ShowTV беше излъчен финалният четвърти епизод на сериала с нейно участие "Момичето на фабриката" (Fabrika Kizi), който още с първия си епизод постигна ниски рейтинги и именно заради това бе спрян преждевременно. Фуля, която изигра главната роля в него, е изключително тъжна от факта, че новият ѝ проект се е провалил, защото в рамките на две години прочела общо 40 сценария, за които е получавала предложения в желанието си да избере най-правилната продукция, но избрала точно тази, която пък се провали бързо. Според близки до Зенгинер актрисата в момента била в депресия и по цял ден си седяла в къщи, лежейки, като не приемала обаждания дори от най-близките си приятели, които били разтревожени за нея.

7) През лятото повечето знаменитости се отдават на дълги почивки в най-скъпите и луксозни курорти. Изключение не правят и турските такива и най-вече актьорите и актрисите, които след уморителния телевизионен сезон определено имат нужда от релакс. Сред тях е младата надежда на турското кино Гюлчан Арслан, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Момичето, което обичах" и "Опасни улици" и която през изминалата есен се снима в провалилата се нова драма на FOX "Грешници" (Gunahkar). Наскоро тя бе заснета от турските папараци да почива в известния турски курорт Бодрум, където се забавлява заедно със своите най-близки приятели. Сред един от най-големите луксове, които чаровницата си е позволила, е била голяма беседка с изглед към плажа, където под сянка да си почива заедно с компанията. За целия си престой Гюлчан е заплатила цели 3000 турски лири за тази глезотия. Ловките очи на папараците видяха и че Арслан си е направила нова татуировка на гърба под формата на лъв.

8) Въпреки че телевизионният сезон 2014-2015 г. в Турция приключи и всички сериали вече показаха своите сезонни или окончателни финали, екранните двойки от някои от тях не могат да се разделят и през лятото. Сред тях е главната от хита на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden) Йозге Йозпиринчи ("Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал") и Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг"), които са избрали да прекарат почивките си заедно. След като приключи ваканцията им в курорта Бодрум, наскоро Йозге и нейната половинка Бурак Ямантюрк ("Пътят на живота") я продължиха в друг известен такъв - Чешме, като заедно с тях си почива и Буура заедно със своята - Нилюфер Гюрбиз. И докато вторите избраха да се пекат на плажа, първите предпочетоха да се нарадват на спокойното море.

9) Младата надежда на турското кино Мехмет Гюнсюр наскоро реши да си направи шега с всички момичета и момчета, вманиачени от това да изглеждат добре и да си правят selfie-та. Преди няколко дни любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Златната клетка", "Великолепният век" и "Памуковата принцеса" сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, която кръсти "антиselfie" и на която беше с разрошена коса и избръснат, с целта да изглежда по-грозен. Най-големите фенки на Мехмет, който от доста време не е участвал в нов сериал, обаче възкликнаха под формата на коментари към фотоса, че любимецът им винаги е красив, каквото и да прави, като някои дори го определиха като сладък.

10) За разлика от повечето свои колеги, през летния сезон младата надежда на турското Даахан Кюледжег, който у нас познаваме чрез ролята му в тийн-хита "Мечтатели", е избрал да прекара почивката си сам. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, който допреди седмици се снимаше в първия сезон на младежката романтична комедия на FOX "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), бе забелязан да върви сам към плажа в известния курорт Бодрум, преметнал само една кърпа на рамото си. За да не бъде разпознаван от феновете си, Даахан бе пуснал брада, която успешно го дегизираше и сливаше с тълпата. По-наблюдателни обаче също имаше, като негова фенка, разпознала го, се доближи до него и двамата си поговориха няколко минути. След това Кюледжег изпи един студен чай сам под сянката на едно дърво.

11) Нова светска двойка е на път да се роди в южната ни съседка! От пролетта насам младите надежди на турското кино Серенай Саръкая, която у нас в момента гледаме в повторението на "Сезони на любовта" и в премиерата на "Кварталът на богатите" (Medcezir), и Керем Бурсин, който все още не сме гледали у нас, но хиляди интернет-потребители познават от младежката драма "В очакване на слънцето" (Gunesin Beklerken), са лицата на нашумяла рекламна кампания, именно на чиято снимачна площадка още тогава се роди слухът, че двамата са се влюбили един в друг и имат тайна връзка. Тогава те отрекоха това, но с всеки изминал ден обаче клюката става все по-голяма. Наскоро турските папараци заснеха двамата любимци на публиката тайно да пият кафе заедно в малко заведение в истанбулския квартал Бебекьой, като и Серенай, и Керем бяха широко усмихнати и се гледаха влюбено. Дали ще станем свидетели на по-достоверно доказателство, че между тях има връзка, предстои да разберем!

12) От доста време насам най-големите фенове на младата надежда на турското кино Мерве Болуур, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", са сериозно притеснени за здравословното състояние на любимката си. Наскоро в турското медийно пространство бе публикувана снимка, на която един до друг са поставени два фотоса на брюнетката - един от днешно време и един от времето, когато е била в началото на кариерата си. Разликите във външния вид на чаровницата са големи, като от тогава до сега тя видимо е направила корекции в обема на устните си, във формата на носа си и дебелината на веждите си, както и в скулите. Почитателите ѝ едновременно и са притеснени, но и разочаровани от идолката си Мерве, тъй като според тях преди години е била много по-хубава, отколкото сега.

13) Бааде Ишчил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Езел" и "Север-Юг", е поредната актриса, която ще се включи в най-обещаващия нов проект тази есен "Кьосем султан" (Kosem Sultan). Чаровната блондинка, която участва във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015", е приела да изиграе второстепенна роля в историческия сериал, който ще бъде своеобразно продължение на най-успешния такъв - "Великолепният век", срещу скромните в сравнение с хонорарите на останалите актьори 10 000 турски лири на епизод. Напомняме, че главната роля - тази на Кьосем султан, ще бъде изиграна от Берен Саат, а в образите на други ключови герои ще влязат актьора Мете Хорозоулу ("Времето лети") и известната телевизионна водеща Хюлия Авшар. Междувременно от скоро Бааде не е в добри отношения със съпруга си Малкоч Суалп и двамата дори смятат да се разведат.

14) Първият подгласник на победителя в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" - Мурат Йълдъръм, наскоро получи престижна награда от света. Преди няколко дни любимецът на милиони зрителки по света, който у нас познаваме чрез ролите му в хитовете "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", замина за кратко на далечните Филипински острови, където на ежегодните телевизионни и кино награди получи заветното признание за "най-добър актьор". Тази награда Мурат, който от есента предстои да се завърне на екран в нов сериал с Мерием Узерли, получава за ролята си в драматичната кино-лента "Сгъната" (Kirimli), която пък освен тази спечели още цели две номинации на престижното мероприятие. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: на 20 юли, понеделник, ще бъде публикувано издание №68 от "Какво гледат в Турция?", в което ще разберете какви са били рейтингите на сериалите в южната ни съседка за периода от 13 до 19 юли 2015 г. В четвъртък, 23 юли, идва ред на интервю с класиралия се на второ място във вече приключилото наше онлайн-състезание "Любима турска звезда 2015" - Мурат Йълдъръм. В петък, 24 юли, пък ще можете да прочетете петото за сезона и петнадесето подред издание от "Сблъсък", в което ще представим резултатите от двубоя между турската премиерна драма "Двете лица на Истанбул" на Диема Фемили и индийската многосерийна лента "Сияйна луна" на БТВ Лейди. И в неделя, 26 юли, ще бъде публикуван брой №43 от "Турските актьори 24/7"!

6 коментара:

Анонимен каза...

Чаатай Улусой главна роля ли ще вземе в продължението на "Великолепният век"?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Това пък къде го видяхте? Чаатай скоро започва работа по нов кино проект, няма да се снима в "Кьосем султан".
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Казва се Даахан Кюлегеч, а не Даахан КюлеДЖЕГ!!!!

Анонимен каза...

Свидетелка на сватбата на Мерве, ще бъде Пелин Карахан, а не Аслъ Енвер.
Заглавието на филма на Мурат Йълдъръм е "Кримлянин", а не сгъната

Анонимен каза...

Zashto ne pishete nishto za Baris Kalic? Pishete i za Hazar Erguclu.

Анонимен каза...

Kakvo se sluchva s Ibrahim Celikkol,sumnqvame da nqma nishto novo okolo nego.

Предоставено от Blogger.