Бурак Йозчивит: "Когато съм влюбен, съм много разсеян"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 18 юни, и продължава рубриката ни, в която всяка седмица публикуваме интервюта с отпадналите
състезатели от втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г.! Финалната надпревара във формата в момента е най-напрегната, тъй като утре по това време гласуването временно ще бъде прекратено и ще станат ясни имената на тези трима сред общо петимата финалисти, класиращи се на трето, четвърто и пето място. Нека се върнем към интервюто, което тази седмица е с класиралия се на 8 място участник Бурак Йозчивит! Той е роден на 24 декември 1984 г. в един от най-големите турски градове Истанбул. В момента е на 30 години, зодия козирог. Започва да се занимава с актьорската професия още от 2006 г., когато е едва на 22 години, изпълнявайки малки роли в различни сериали и филми, като преди това е и професионален модел. През 2010 г. получава първата си съществена роля в мелодрама, а именно тази на Четин в турския тийн-сериал, излъчен и у нас преди няколко години - "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), чрез която придобива и доста голяма популярност. Световната такава обаче го спохожда през 2011 г., когато взема участие в най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), в която изиграва Малкочоулу Бали Бей. Последната му роля в сериал бе през 2013-2014 г. в съвременната адаптация на класиката "Чучулигата" (Calikusu), в която си партнира и със сегашната си половинка и актриса Фахрие Евджен ("Листопад"). Последната му роля пък бе във филма "Любов като теб" (Ask Sana Benzer), в който също си партнираше с Фахрие. От тази есен пък чаровникът ще се завърне в нов сериал по StarTV, повече информация за който можете да очаквате през следващите месеци в изданията на рубриките ни "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7". Време е да започваме с интервюто!

Когато излезете на разходка, спират ли Ви много момичета и фенки?
Откакто придобих популярност, доста рядко излизам навън от дома си. До една степен това се дължи именно на този огромен интерес от страна на младите момичета, заради който не мога да се разходя на спокойствие например, но от друга заради натоварения ми график с професионални ангажименти, защото съм много изморен и нямам сили. Но честно казано свикнах с това хората да ме спират по улиците, колкото и да не ми се щеше.

Защо не използвате шапки и тъмни очила, така ще сте по-малко разпознаваем?
Доста от колегите ми прилагат този метод и при болшинството той се оказва успешен, но досега аз не съм се сещал за него. А и в момента не ми е нужен, тъй като съм с нова визия и пуснах мустаци и брада, заради които доста хора не ме разпознават. Но, когато се появя на екран с нея, след това отново бързо ще ме разпознават. 

Като стана дума за външен вид, колко средства отделяте за Вашия и смятате ли се за красив?
Не съм вманиачен на тази тема. За мен красотата е доста многозначно понятие, всеки човек е красив по своему. Аз съм много критичен към себе си и съответно полагам грижи за визията си, но не много големи, в рамките на нормалното. За мен е важно да сме красиви вътрешно и да сме добри като хора, останалото е без особено значение. А аз, за щастие, се смятам и се старая да съм добър.

Кое е най-екстремното нещо, което сте вършил?
Екстремността също е доста многозначна и отново задавате неподходящо въпроса си. Най-екстремното нещо, което ми се е случвало и с което и до ден днешен се боря, е песимизмът ми. Аз, като представител на зодия козирог, съм голям песимист и това доста често ми играе лоша шега. Боря се да мисля позитивно, но винаги надделява лошия вариант, а по-голямото нещастие е, че той се случва не само в ума ми, но и в действителността понякога. 

Ревнив ли сте?
Ревнив съм, но в границата на нормалното и полезното. Според мен във всяко едно взаимоотношения трябва да има поне малка доза ревност, за да бъде интересно и хората да се обичат. Споменах, че съм ревнив в границите на нормалното - аз във всичко останало съм така и усещам, че това е най-добро и полезно за самия мен. 

От какво се страхувате?
Страхувам се най-много от загубата на най-близките ми хора. Аз съм много плах човек и имам доста страхове. Някои мъже смятат, че показват сила и мъжественост, отсичайки, че не ги е страх от нищо. Е, такива хора няма и тези, които го казват, за лъжци. До една степен именно нашите страхове ни карат да живеем и да се опитваме да ги превъзмогваме, нали? 

Какво забелязвате първо в една жена?
Очите! Очите са вход към вътрешния свят на човека, към душата му. Винаги, когато съм се влюбвал, съм бил запленен първо от очите на приятелките си, те винаги са ме пленявали и са ме карали да не откъсвам поглед от тях. Очите не само на една жена, но на всеки човек могат да разкрият много за самия него. След очите на второ място е искреността на една жена, тя също е много важна за мен.

Кое е нещото, освен любовта, което Ви кара да чувствате страст?
Автомобилите! Това е моята истинска страст, моето хоби. Голям ценител на стари и антични автомобили съм, обичам да карам качествени и бързи такива, с които да се чувствам така сякаш летя. Всъщност, карайки, аз винаги летя. Това е нещото, което ме освобождава от всякакво напрежение и което ме кара да забравя проблемите и да се почувствам като волна птица. 

Каква тогава е Вашата кола?
Моята кола ли? Избрал съм я с много вкус, любов и желание да я карам дълго време. Сигурно някои си мислят, че щом обичам автомобилите, значи съм колекционер на такива и дори вманиачен, като следя и си купувам всеки нов модел. Е, бъркат! Аз много ценя това, което карам, и всъщност доста рядко сменям автомобилите си, това се случва само когато те вече или не стават за каране, или рискуват живота ми. 

Какъв сте, когато сте влюбен?
Много разсеян. Имам чувството, когато си спомня за такива моменти, в които съм адски влюбен, че умът ми е бил спрял и не съм мислел за нищо друго, освен за момичето, в което съм бил влюбен. Спомням си, че дори постоянно държах телефона си в ръката и се чудех дали да ѝ звънна, дали няма да ѝ досадя така. И всичко това си го спомням с усмивка и умиление, тъй като вече не е така... Но това в никакъв случай не означава, че съм спрял да обичам, даже напротив - пораснах и разбрах какво е любовта!
_________________________________________________________________________________

Следващия четвъртък, 25 юни, очаквайте интервю с класиралата се на седмо място в "Любима турска звезда 2015" актриса - Серенай Саръкая!

1 коментар:

Анонимен каза...

Щу помоля да направите сборно интервю с въпроси за връзката и с Толгахан и дали и е влияло на снимачната площадка,защо е напуснала Сезони на любовта,с кого се е сближила в Прилив и отлив,кога ще участва в нов проект,имала ли е наистина връзка с Чаатай ,моля да е малко по-дълго за да се насладим максимално.

Предоставено от Blogger.