"Турция представя..." (25): какво да очакваме това лято по FOX?

Здравейте, приятели! Вторник е, 16 юни, и днес със своя нов четвърти сезон продължава рубриката на СЕРИАЛИ в България "Турция представя...",
в която представяме най-новите турски мелодрами, стартиращи в южната ни съседка! В днешното пето за сезона и двадесет и пето подред издание предстои да Ви запознаем с трите нови летни проекта на FOX, която подготвя голямо разнообразие от продукции, с които да задоволи вкусовете на всеки един зрител. През горещите месеци в ефира на медията ще се въртят младежки мелодрами, романтични комедийни поредици и много драматични саги. Преди да започнем с тяхното представяне, нека си припомним какво се случи с FOX през изминалия пролетен сезон. В средата на февруари по телевизията стартира единственият ѝ нов сериал за пролетта - романтичната комедия "Отново любов" (Ask Yeniden) с участието на Йозге Йозпиринчи и Буура Гюлсой в главни роля, която бе сред малкото нови успешни проекти през изминалите месеци и донесе на най-гледаната турска телевизия още по-високи рейтинги, превземайки prime-time-а всяка съботна вечер. Медията продължи да излъчва и останалите си много успешни продукции - "Семейството на съпруга ми", "Черната роза", "Сезонът на черешите" и "Този живот е мой", като въпреки спада в гледаемостта на първия и третия, FOX продължи да бъде най-гледаната телевизия в южната ни съседка. Време е да видим какво подготвя тя за през летния сезон!

"В името на щастието" (Adi Mutluluk):
Това е първата нова лятна поредица на FOX, която се очаква успешно да наследи младежката такава на медията, въртяла се през изминалия сезон - "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi)! Поредицата е продуцирана от компанията "Surec Film", създала други два големи хита на FOX наскоро - "Отново любов" (Ask Yeniden) и "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi). Главните роли в нея са поверени на младите надежди на турското кино Каан Йълдъръм, снимал се до изминалата зима в провалилия се мюзикъл на KanalD "Ах ти, Истанбул" (Ulan Istanbul) и участвал в също провалилата се през есента на 2013 г. криминална драма на същата телевизия "Загуба" (Kayip), и Езги Ейбоулу, позната както на родните, така и на турските зрители чрез ролята си в историческата поредица "Великолепният век". В новия младежки сериал "В името на щастието" се разказва за Бату (Езги Ейбоулу) - току-що завършила гимназията девойка, израснала охолно в заможно семейство. Лятната си ваканция тя прекарва в малко курортно селце, където баща ѝ е наел вила. Мечтата на амбициозният родител е дъщеря му да влезне в престижен университет в чужбина, като Бату също иска това. На рождения ден на бъдещата студентка излизат резултатите, като тя не бива приета в желаното учебно заведение, което доста неприятно изненадва баща ѝ. Бату също в началото тъжи, докато не среща младият и израснал в скромно семейство в малкото селце Кумсал (Каан Йълдъръм), в когото бързо се влюбва. Той я запознава със своите приятели, като Бату изживява най-хубавото лято в живота си. На есен обаче баща ѝ, който все още не може да се примири с това, че дъщеря му не е приета в бленувания университет, желае тя да се върне в родния си град Истанбул, където да учи. Момичето, заради любовта си към Кумсал, не е съгласно с волята на родителя си и му отказва, като той си мисли, че така дъщеря му ще пропилее бъдещето си. Дали в името на щастието амбициозният баща ще уважи избора на дъщеря си и любовта на Бату и Кумсал ще оцелее или момичето ще се върне нещастно в родния си град, ще разберем от 23 юни (вторник) в епизодите на новия тийн-сериал "В името на щастието" (Adi Mutluluk) по FOX!

"Нарочно любов" (Inadina Ask):
Това е втората нова лятна поредица на FOX, която се очаква успешно да наследи романтичните комедии на медията, въртели се през изминалия сезон - "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi) и "Отново любов" (Ask Yeniden)! Поредицата е продуцирана от компанията "Sinegraf" и режисирана от известния турски режисьор Осман Сънав. Главните роли в нея са поверени на все още непознати за болшинството турска аудитория актьори - Аджеля Топаоулу и Джан Яман. В новата романтична комедия "Нарочно любов" (Inadina Ask) се разказва за три лудо влюбени двойки, които обаче впоследствие се преподреждат. Дефне (Аджеля Топаулу) е скромно и стеснително момиче, отраснало в небогато семейство от турското черноморие, като тя се влюбва в красивия, заможен и постоянно флиртуващ с жените Арас (Джан Яман), който пък има своя приятелка от своето обкръжение Ялън. Въпреки коренните различия между двамата, Дефне и Арас започват връзка, която обаче по изключително комедиен начин бива изправяна пред различни изпитания. Съвсем естествено, бившата приятелка на Арас - Ялън, мрази новата му - Дефне, но в последствие осъзнава, че именно заради раздялата си с него е намерила новата си любов в лицето на Чънар - друг "мачо" и общ приятел на Арас и Дефне. Щастие за Ялън обаче няма да има, тъй като нейната сестра Йешим ще се влюби в новия ѝ приятел, въпреки че има друг голям обожател. Въпреки до момента историята да Ви изглежда като един любовен шестоъгълник, изпълнен с драми и сълзи, то бъдете сигурни, че в "Нарочно любов" (Inadina Ask) ще плачете единствено от смях. Очаквайте старта на поредицата съвсем скоро по FOX!

"Ти си ми" (Sen Benimsin):
Това е третата и последна към този момент нова лятна поредица на FOX, която се очаква успешно да наследи драматичната такава на медията, въртяла се през изминалия сезон - "Черната роза" (Karagul)! Поредицата е продуцирана от все още малко познатата на турския пазар компания "Pastel Film", като режисьор е известният Кудрет Сабанджъ, режисирал хитове като "1001 нощ" и "Истанбулска приказка", сценаристи са Пънар Орду и Сердар Сойдан. Главните роли в нея са поверени на младите надежди на турското кино Гьокхан Кесер и "Мис Турция 2013" Рювейда Йоксюз. Важни персонажи обаче ще изиграят много по-известни до момента от тях любимци на публиката, сред които Гювен Хокна ("Листопад"), Седа Акман ("Истанбулска приказка", "Да върнеш времето назад", "Малки тайни", "Опасна красота"), Екин Тюркмен ("Женско царство", "До последен дъх", "Двама завинаги", "Малки жени") и други. Музиката в нея пък ще бъде композирана от любимия и у нас, и в Турция Кърач. В новата драматична продукция "Ти си ми" (Sen Benimsin) се разказва за младия Еджер (Гьокхан Кесер), който е наследник на богат и консервативен род в малък град и скоро предстои да вземе в ръце семейния земеделски холдинг. Неговата майка, изиграна от Гьовен Хокна, която го отглежда, е властна жена, като тя решава да ожени сина си за скромната пианистка Нааме (Рювейда Йоксюз), за да му помага тя в бизнеса. Въпреки несъгласието на младежа, сватбата се случва и така животът на двойката се превръща в ад, защото няма любов в нея. Еджер поема холдинга, като трудностите пред младия мъж са много. В опитите си да му помогне, Нааме без да иска научава дълго пазени тайни, като така животът на всички герои ще се промени необратимо и бедите ще идват една след друга. Дали заради трудностите между Еджер и Нааме ще се роди любов или заедно с тяхната провалена връзка неприятностите за семействата им ще станат още по-големи, ще разберем от този петък, 19 юни, точно в 21.00 часа, в най-обещаващата нова мелодрамата това лято "Ти си ми" (Sen Benimsin) по FOX!
_________________________________________________________________________________

E, това беше всичко от тазседмичното пето за сезона и двадесет и пето подред издание от рубриката ни "Турция представя..."! Следващия вторник, 23 юни, очаквайте обявяването на още нови летни продукции тази година по турските телевизии! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Относно "Любима турска звезда 2015"
Отпадат участници,които не го заслужават.Другият път направете,така че всеки един човек да може да гласува само веднъж дадена седмица,защото има хора,които си нямат работа и стоят и си гласуват по сигурно 10 пъти за техният фаворит,а това не е справедливо.Като организирате такива неща ги правете малко по-професионално за да е честно,справедливо и да има реален победител.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Отпадат тези, които са събрали най-малко гласове за определените периоди от време. Погрижили сме се още от началото на сезона от един IP адрес да може да се гласува само по един път, в случая обвиненията Ви са неоснователни. Факт е, че доста от отпадналите състезатели заслужаваха да са на финал, но това е изборът на потребителите, наши фаворити също отпаднаха, но както се казва - глас народен, глас Божий!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Щом сте го предвидили моля да ме извините.

Предоставено от Blogger.