"Турция представя..." (23): още два сериала по KanalD и StarTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 2 юни, честит празник! Днес със своя нов четвърти сезон продължава рубриката на СЕРИАЛИ в България
"Турция представя...", в която представяме най-новите турски мелодрами, стартиращи в южната ни съседка! В днешното трето за сезона и двадесет и трето подред издание предстои да Ви запознаем още два обявени нови летни сериала на турските телевизии KanalD и StarTV - "Ако останеш в сърцето ми" (Kalbim Egede Kaldi) и "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yilancilar). Напомняме, че в предишния втори за сезона и двадесет и втори подред брой представихме вторите две обявени две летни мелодрами - "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu) на KanalD и "Наем любов" (Kiralik Ask) на StarTV, който можете да си припомните от тук! А сега нека да преминем към същинската част на днешната статия - представянето на третите два нови летни сериала на две от най-гледаните медии в Турция!

"Ако останеш в сърцето ми" (Kalbim Egede Kaldi) - KanalD:
Това е третият нов летен проект на една от най-гледаните телевизии в южната ни съседка, който ще стартира през предстоящия месец юни. В него главните роли са поверени на едни от младите надежди на турското кино, повечето от които непознати за българската публика - Алпер Салдъран ("Ангели-пазители"), Оя Унустасъ, Ерен Хаджъсалиоулу, Джелила Тойон, Шериф Ерол и други. Сценаристи са Йомер Уур и Ерай Кочак, а продуцентската компания, която ще създаде новия летен проект, е "Limon Film", продуцираща излъчващия в момента финалните си за първи сезон епизоди хит на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). В "Ако останеш в сърцето ми" се разказва за две отдавна враждуващи семейства, между които постоянно възникват скандали и пререкания помежду им. В един момент, когато комичната ситуация вече ескалира, най-възрастната членка на едното семейство - Ираз Нене (Джелила Тойон), решава да помири скараните фамилии, като сватоса двамата най-млади членове на двете враждуващи семейства - Зелиш (Оя Унустасъ) и Мустафа (Алпер Салдъран). Двамата още от малки са коренно различни един от друг и редом до родителите и близките си подглаждат напрежението. Първоначално и двамата са категорично несъгласни, но след като възрастната жена използва хитра тактика и на няколко пъти "припада", двамата вече се замислят и първоначално в името на здравето на възрастната жена, която е против враждата, решават да изпълнят молбата ѝ, като в последствие между тях неочаквано се раждат чувства. Дали обаче дългогодишните пререкания между двете фамилии ще надделее над младите и без да искат събрали се влюбени или точно те ще се окажат ключът към прекратяването на враждата, предстои да разберем в епизодите на новия летен сериал на KanalD "Ако останеш в сърцето ми" (Kalbim Egede Kaldi), който стартира съвсем скоро през юни месец и който обещава много смях, драма и забавление. 

"Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yilancilar) - StarTV: 
Това е третият нов летен проект на една от най-гледаните телевизии в южната ни съседка, който ще стартира през предстоящия месец юни. Очаква се именно той да постигне най-голям успех сред всички до този момент обявени летни продукции, тъй като ще бъде римейк на не коя да е американска лента, а на... хитовия "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars), въртящ се в момента всяка делнична вечер по БТВ Лейди. В поредицата главните роли - тези на четирите млади момичета, чийто живот се преобръща след мистериозното изчезване на петата им приятелка, ще бъдат поверени на младите надежди на турското кино, непознати все още у нас, Бенсу Сорал, Дилян Чичек Дениз, Мелиса Шенолсун, Бесте Кьокдемир и Бюшра Девели. Историята на "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yilancilar) е, разбира се, взаимствана от тази на американската поредица. В новия изключително обещаващ и очакван летен проект на StarTV се разказва за пет много близки приятелки, израснали заедно и учещи в един университет. На рожден ден на една от тях - Аджеля, късно вечерта, мистериозно рожденичката изчезва, като това събитие безвъзвратно преобръща живота на останалите ѝ четири приятелки - Селин, Ханде, Аслъ и Ебру. От тогава те започват да получават лични съобщения, чрез които биват заплашвани, че всичките им тайни ще бъдат разкрити. И в турската версия на американския бестселър няма да липсва и емблематичният човек "X", представящ се само с инициала на първото име на изчезналата Аджеля - "А", от когото момичетата ще получават съобщения. През какво ще минат, за да разкрият как и защо е изчезнала приятелката им, дали ще успеят да го направят и как това ще промени коренно живота на всяка една от тях, зрителите на StarTV ще разберат съвсем скоро в епизодите на турската адаптация на едноименната американска поредица - "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yilancilar), чийто трейлър към първи епизод можете да видите от тук
_________________________________________________________________________________

E, това беше всичко от тазседмичното трето за сезона и двадесет и трето подред издание от рубриката ни "Турция представя..."! Следващия вторник, 9 юни, очаквайте обявяването на още нови летни продукции тази година по турските телевизии! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.