"С Русия в сърцето ми" (Kurt Seyit ve Sura) започва от 3 юни по БТВ


Летният сезон наближава и от БТВ вече обявиха своя коз за междинния телевизионен сезон, с който се очаква да привлекат отново милиони
зрители. И този път медията няма да изневери на стила си и ще изненада почитателите на качествените турски мелодрами с напълно нова, различна и необикновена такава от началото на предстоящия юни месец! Очаквайте началото на премиерния за България хитов турски сериал "С Русия в сърцето ми" (Kurt Seyit ve Sura), който е с участието на Къванч Тътлату ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод" и "Север-Юг") и Фарах Зейнеп Абдулах  ("Времето лети"). Той започва на 3 юни (сряда) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.30 часа в ефира на БТВ. Междувременно телевизията временно спира излъчването на хита "Завръщане" (Sila) за летния сезон, като последния към момента епизод ще бъде показан в понеделник, 1 юни, от 20.00 до 21.30 часа. Новите и последни епизоди от "Завръщане" очаквайте през есента!

Историята на "С Русия в сърцето ми" и друга информация:
Сеит Еминов (Къванч Татлъту) - роден сред богатство и почит в семейството на гвардейския майор Мехмет Еминов. Красив, умен, смел. Офицер от охраната на Негово Величество цар Николай II. Включен в "смъртните" списъци на болшевиките. Принуден да напусне родината си. Донася оръжие на Кемал Ататюрк в труден за Турция момент. Достатъчно горд, за да не потърси отплата за стореното. Започва живота си  отначало с единственото богатство, което му е останало - гордостта и любовта... Александра Верженская или просто Шура (Фарах Зейнеб Абдулах). В една снежна московска вечер, сред светлините на "Болшой театър", под звуците на "Лебедово езеро" на Чайковски, едва шестнадесетгодишна, красива и чиста, влиза в живота на Сеит. Последва любимия си в приключение с неизвестен край. Зад гърба си оставя семейство, дом, родина. За да не ги види никога повече... Всеки един от двамата ще търси в другия безвъзвратно изгубеното... Опирайки се един на друг, ще живеят в носталгия и тиха печал с Русия в сърцето...
"С Русия в сърцето ми" (Kurt Seyit ve Sura) стартира през пролетта на изминалата 2014 г., излъчвайки се всяка вторник вечер по турската телевизия StarTV. С първия си сезон, който приключва през юни м. г., постига добри рейтинги, но с втория си, който стартира през есента на 2014 г., започва да отчита доста ниски резултати и именно заради това в края на изминалата година приключва с излъчени 21 оригинални епизода, които в български вариант ще са към 30, т. е. историческата мелодрама ще приключи у нас в средата на юли месец. Сериалът е по руския роман "С Русия в сърцето". Участие взимат още Биркан Соккулу ("Малки тайни"), Седа Гювен ("Пепел от рози"), Фахрие Евджен ("Листопад"), Зерин Текиндор ("Забраненият плод" и "Север-Юг") и други. Постигнал е огромен успех в Русия и САЩ. 

А от 8 юни (понеделник) започва да се излъчва вторият сезон от риалити-сериала "Истински истории". Епизоди от продукцията с Ани Владимирова зрителите на БТВ ще могат да гледат всеки понеделник и вторник от 21.30 до 22.30 часа. 

4 коментара:

Анонимен каза...

http://www.btv.bg/seriali/s-rusia-v-sartseto/

Анонимен каза...

Сериалът е страхотен ! В него участват едни от най-добрите турски актьори.Музиката е невероятно красива. Заслужава си гледането. Имате малка грешка в заглавието.Сериалът ще се излъчва под заглавието " С Русия в сърцето"

Анонимен каза...

А ще пуснат ли Приливи и отливи???

Анонимен каза...

С Русия в сърцето (2014) качени на сайта -
http://apibg.blogspot.com/
намират се най-горе в средата

Предоставено от Blogger.