Вълнуващо лято със СЕРИАЛИ в България, какво да очаквате?

Пролетният сезон приключва до седмици! Съвсем скоро, през предстоящия месец юни, голяма част от публикуващите се в момента рубрики
на СЕРИАЛИ в България, както и пролетните ни проекти, постигнали огромен успех, ще приключат, като ще дадат местата си на летния сезон, през който обаче ни най-малко няма да скучаете. Какво да очаквате през следващите горещи месеци от най-добрия блог за сериали и теленовели у нас, разбирате сега!

Преди да съобщим какво ще публикуваме през предстоящите юни, юли и август, нека да обявим кога да очаквате сезонните или окончателните финали на пролетните ни рубрики и проекти, предизвикали огромен интерес! И така, започваме с рубриките! Седмицата от 15 (понеделник) до 21 (неделя) юни е "седмицата на големите финали" за поредиците на СЕРИАЛИ в България. На 17 юни (сряда) предстои да бъде публикувано последното четиринадесетото за трети сезон и тридесет и трето подред издание от рубриката ни "Музиката от турските сериали", която ще се завърне на есен с нов четвърти сезон повече от грандиозно и неочаквано. На 19 юни (петък) пък предстои да прочетете кулминационния четиринадесети брой от приключващата "Пътят на живота", в която през изминалите месеци преразказвахме епизодите от едноименната медицинска мелодрама "Hayat Yolunda". Тя няма да има втори сезон, тъй като самият сериал се състои от 13 серии. И на 20 юни (събота) предстои да публикуваме финалното за първи сезон четиринадесето издание от изключително успешната ни нова рубрика тази пролет "Успехът на...", която ще се завърне с нов втори сезон през есента. Новият ни проект тази пролет, който за отрицателно време се превърна в любим на читателите ни - "Ифет": Продължението, ще покаже своя сезонен финал на 14 юни (неделя), когато предстои да прочетете последния епизод от първи сезон. Продължението на мелодрамата с Дениз Чакър и Ибрахим Челиккол предстои да се завърне с нов втори сезон на есен. Вторият сезон на изключително успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2015 г. предстои да приключи на 20 юни (събота), като от утре, 29 май (петък) започва четвъртфиналната надпревара във формата. Повече подробности около регламента на големия финал очаквайте скоро в официалния сайт на проекта ни!
Каква е равносметката ни след пролетния сезон? Изпращаме изключително силни и успешни пролетни месеци, през които наложихме новите си проекти и рубрики, превърнали се за отрицателно време във Ваши любими, и обновихме и развихме вече добре познатите Ви такива. Резулатите за рубриките ни "Какво гледат в Турция?", "Турция представя...", "Успехът на..." и "Турските актьори 24/7" през изминалата пролет бяха изключително високи, а останалите три - "Музиката от турските сериали", интервютата с участниците от "Любима турска звезда 2015" и "Пътят на живота" също постигаха много добри рейтинги. Интересът към онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" и втория му сезон тази пролет бе и продължава да е в пъти по-голям в сравнение с първия миналата година, а новият ни коз през пролетта "Ифет": Продължението за отрицателно време се превърна в любим на Вас, нашите читатели, постигайки рекордно високи четения всеки уикенд. Фейсбук страницата и ask.fm профила ни също привлякоха нови наши почитатели през изминалия пролетен сезон. Дневните ни посещения, въпреки смяната на адреса ни с нов професионален такъв - www.serialiofbg.eu, също бяха изключително много, като за отрицателно време си възвърнахме изгубените в средата на април читатели заради промяната, която отсега нататък вещае за СЕРИАЛИ в България още по-високи резултати. Благодарим Ви, че бяхте с нас и в добро, и в зло! 

Време е да обявим и какво ще можете да четете в най-добрия блог за сериали и теленови у нас - СЕРИАЛИ в България, през предстоящите летни месеци! Издания от изключително успешно наложилата се сред читателите ни рубрика "Какво гледат в Турция?", в която всяка седмица Ви информираме подробно за рейтингите на сериалите, излъчващи се в южната ни съседка, ще продължи публикуването си и през летния сезон всяка седмица, отново в запазения си ден - понеделник. Летният телевизионен сезон в Турция тепърва предстои и телевизиите усилено се подготвят за него с нови продукции, чието представяне подробно и ексклузивно можете да очаквате и през следващите месеци всеки вторник в поредицата ни "Турция представя...". Въпреки че онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" приключва през юни, през по-голямата част от летния сезон предстои да публикуваме интервюта с всеки един от осемнадесетте участници в него, като тъй като на четвъртфиналната, полуфиналната и финалната права ще отпадат по повече от един участник седмично, то публикуването на интервюта с актьорите ще бъде осъществявано спрямо заетите от тях места в класацията. През летния сезон продължава публикуването и на рубриката ни, стартирала миналата есен и наложила се като една от любимите на читателите ни - "Турските актьори 24/7", като и през горещите месеци всяка неделя предстои да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви турски актьори и актриси от мелодрамите. 
Единственото ново предложение, което ще предложим на Вас, нашите читатели, през предстоящия летен сезон, е завръщащата се с нов втори сезон рубрика "Сблъсък", чийто първи сезон се публикуваше през лятото на изминалата 2014 г. Любимата Ви поредица от изминалото лято, чиито издания от първи сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук, се завръща на 26 юни (петък), като броеве от втория ѝ сезон ще можете да прочитате всеки петък от предстоящия летен сезон. В новите издания ще излезем от границите на най-интересните сблъсъци в родината ни България, като ще представяме и такива от съседна Турция, а и от други държави, което се надяваме да Ви хареса и което всъщност е новото в лятната ни рубрика "Сблъсък". Очаквайте много изненади! 
И през летния сезон СЕРИАЛИ в България ще продължи да отразява всичко най-ново, интересно и ексклузивно около промените по българските телевизии, както и да отговаря на въпросите Ви във вече изключително популярния ни в интернет-пространството ask.fm профил. 

Е, пет рубрики ще публикуваме през предстоящите летни месеци в СЕРИАЛИ в България - "Какво гледат в Турция?" всеки понеделник, "Турция представя..." всеки вторник, интервютата с участниците от "Любима турска звезда 2015" всеки четвъртък, новият втори сезон на "Сблъсък" всеки петък и "Турските актьори 24/7" всяка неделя! Очаква Ви незабравимо и вълнуващо лято с програмата на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас, след което предстои и изключително силна есен, през която ще Ви оставим с отворени уста и ще Ви изненадаме много приятно. Дотогава обаче остава още много време и горещи летни дни, през които също няма да скучаете с любимите си рубрики!

1 коментар:

Анонимен каза...

А ще пуска ли някоя телевизия сериалът Прилив и отлив? Страхотен сериал е, а няма никаква информация за него.Има ли телевизия,която вече го планува???

Предоставено от Blogger.