"Турските актьори 24/7" (34): от 18 до 24 май 2015 г.

Неделя е, 24 май, честит празник, българи! За нас почивка обаче няма и продължаваме да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви
сериали с пълна сила! Днес, както всяка изминала неделя, предстои да прочетете издание от любимата на мнозина от Вас рубрика "Турските актьори 24/7", в която за тридесет и четвърта поредна седмица предстои да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви турски актьори и актриси от мелодрамите. През изминалите седем дни, за периода от 18 до 24 май 2015 г., любимците Ви се специализираха в хобитата си, представяха родината си на престижни мероприятия, споделяха интересни подробности от личния си живот, получаваха травми, подготвяха се за новите си роли, разочароваха феновете си, бяха щастливи заедно с половинките си, разкриваха тайните на външния си вид, радваха се на хубавото време, участваха в инициативи, глезеха се, празнуваха рождените си дни, плануваха да създадат поколение и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Турската актриса Нюргюл Йешилчай, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров" и "Имението с лозите", отскоро е запалена на тема бродерия. Както Ви информирахме в предишния брой на "Турските актьори 24/7", чаровницата е открила новото си хоби и с всеки изминал ден се специализира в бродирането на гоблени. Наскоро Нюргюл сподели с феновете си в социалните мрежи снимка на новото си произведение, на което се вижда сериозен напредък в уменията ѝ. Брюнетката сподели още, че най-сетне е намерила с какво да се занимава по време на кратките почивки в снимачния процес на сериала с нейно участие "Счупени парчета" (Paramparca), който носи огромни успехи на StarTV.

2) Двете турски посланички на красотата Джансу Дере, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", и Фахрие Евджен, която сме гледали в семейната драма "Листопад", присъстваха на шестдесет и осмия подред престижен филмов фестивал в Кан. Красавиците, които са рекламни лица на известната марка за красота L'Oreal, засияха на червения килим с прекрасни облекла, гримове и прически, като за пореден път доказаха, че са достойни представителки на турската красота. Освен тях на престижното мероприятие, което събра известни актьори от цял свят, присъстваха и младите надежди на турското кино Синем Кобал ("Малки тайни") и Шукран Овалъ, които също представиха с присъствието си достойно родината си.

3) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в Турция - актрисата Емина Сандал ("Сезони на любовта") и певецът Мустафа Сандал, споделиха пред турските журналисти любопитни подробности от своя живот и от бъдещите си планове. Любимият певец на цяла Турция разкри, че е ревнив към съпругата си, но не вманиачен, като определи своята ревнивост като полезна за връзката им, а Емина, занимаваща се и с музика, допълни, че всяка една жена има нуждата да бъде ревнувана. На въпросите на журналистите дали имат планове да създадат общ албум с песни, двамата отговориха, че нямат такива намерения, а на сравнението на репортерите с тях и световно-известния дует Ал Бано и Ромина, те възкликнаха, че нямат нищо общо.

4) Турската актриса Мине Тугай, позната у нас чрез ролята си на Бахар в семейната драма "Времето лети", скоро предстои да се завърне на екран след близо половин година пауза в кариерата си! Вечно усмихнатата чаровница зрителите в Турция предстои да гледат в новия летен сериал на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), в който ще вземе второстепенна и важна роля. Точно преди старта на снимките му обаче, Мине, карайки велосипед, е претърпяла тежък инцидент и е счупила крака си, като през следващите две седмици ще се придвижва с патерици, поради което снимките на мелодрамата са били отложени с няколко дни. Красавицата, която участваше в първия сезон на приключващия хит "Приливи и отливи" (Medcezir) и която за последно се снима в провалилия се есенен проект на ATV "Крадец на сърца" (Kalp Hirsizi), сподели в социалните мрежи снимка, на която изглежда тъжна и се е облегнала на една от патериците си. Бързо оздравяване, Мине!

5) Турската актриса Вахиде Гьордюм предстои да се завърне на екран с нова роля през новия телевизионен сезон! Според слуховете обаче все още не е ясно дали това ще се случи през лятото или през есента, като до този момент се знае, че ще се снима или в семейна драма, или в младежка поредица, като логично, ако е в първата, ще се завърне наесен, а ако е във втората - още това лято. Телевизия, по която Вахиде ще направи своето завръщане на екран след повече от година пауза в актьорската си кариера, вероятно ще бъде StarTV, която се очаква тази есен да постигне изключително високи рейтинги с новите си проекти и да отнеме лидерството на FOX. Последните слухове са, че Вахиде ще се снима заедно със семейството си в новата мелодрама - със съпруга си и актьор Алтан Гьордюм ("Мечтатели") и дъщеря си Ализе Гьордюм, която да направи дебюта си като актриса.

6) Облеклото на младата надежда на турското кино Хазал Кая в новия сериал с нейно участие "Марал" (Maral), чийто сезонен финал бе показан през изминалата седмица по TV8, разбуни духовете в интернет-пространството. Във финалния за първи сезон епизод чаровницата се появи два пъти с изключително провокативни и разголени тоалети, които ясно подчертаваха деколтето и краката ѝ. Дали случайно или не, рейтингът на сериала изведнъж скочи и се повиши, като мнозина от интернет-потребителите се усъмниха, че това се дължи именно на разголената Хазал, като се разочароваха от любимката си, че се е съгласила в името на по-висок рейтинг да направи компромис със самата себе си и да се изложи така. Вторият сезон на поредицата стартира през есента, като феновете се зарекоха именно заради този гаф от страна на Кая повече да не гледат поредицата.

7) Младежката поредица на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) приключи преди седмица, като от ноември м. г. до май т. г. показа общо 26 оригинални епизода, които не се радваха на кой знае колко висок рейтинг всяка неделна вечер. И въпреки неуспеха на мелодрамата, отношенията между младите надежди на турското кино Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич") и Шукран Овалъ, които се срещнаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на продукцията, вървят повече от добре и двамата обмислят да прекарат първото си незабравимо лято заедно и да си починат от всякакви професионални ангажименти. Наскоро младите влюбени бяха забелязани от турските папараци да обядват в малък ресторант, а след това, на тръгване, бяха спрени от няколко свои фенове, които ги помолиха да се снимат заедно за спомен.

8) До сватбата на една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини") и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини"), остават броени дни, като напомняме, че тя ще се проведе този петък, 29 май! Както повелява традицията, наскоро бе проведена моминската вечер на булката, на която бяха поканени няколко нейни приятелки и известни колежки в актьорските среди, сред които младите надежди на турското кино Пелин Карахан ("Мечтатели" и "Великолепният век") и Мерве Болуур ("Малки тайни"), както и звездата от "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" Бергюзар Корел, които уважиха своята приятелка на предсватбения ѝ празник. Противно на очакванията да се леят сълзи и събитието да бъде изпълнено с носталгия, всички много се забавляваха, като снимки от партито можете да видите вляво!

9) Младата надежда на турското кино Керем Бурсин, който у нас все още не сме гледали, но интернет-потребителите го познават чрез ролята му в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), е изключително внимателен към това, с което се храни. Наскоро младият актьор бе забелязан да излиза от голям турски търговски център, като сподели пред журналистите, че внимава много какво яде и пие и че се старае да приема предимно чисти и биологични продукти, чийто произход знае. Керем разкри още, че здравословното хранене задължително се отразява на добрия му външен вид и посъветва неговите фенове освен да посещават често фитнес-залите, да се хранят здравословно и да избягват вредните полуфабрикати.

10) Турската актриса Нюргюл Йешилчай бе сред първите известни личности, възползвали се от прекрасното слънчево време в южната ни съседка. Наскоро чаровницата посети заедно със сина си Осман Неджат и кучето им усамотен и спокоен морски плаж, където няколко часа тримата се забавляваха и радваха на слънчевите лъчи. Красавицата, снимаща се в момента в хита на StarTV "Счупени парчета" (Paramparca), се припичаше под жаркото слънце, за да събере малко тен, но не пропусна и заедно със сина си да се потопят за малко във все още студената морска вода, за да се разхлади и освежи. Очевидно Нюргюл знае как да оползотворява кратките си почивки между снимките на сериала с нейно участие, въртящ се всяка понеделник вечер.

11) През изминалата седмица в Турция се честваше официалният ден на младежда и спорта, на който хиляди деца и млади, заедно със своите родители и приятели, тичаха и се състезаваха в различни дисциплини в един от най-големите истанбулски паркове. На мероприятието присъстваха редица млади надежди на турското кино, сред които Синем Кобал ("Малки тайни"), Кадир Доулу ("Малки тайни"), Неслихан Атагюл ("Листопад") и Синем Йозтюрк ("Пътят на живота"), които подкрепиха и дори се включиха редом с децата в надбягванията и състезанията и им дадоха своя пример, че спортът е много важен за здравето на всекиго. Синем Кобал, която доскоро се снимаше в проекта на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri) и която отскоро мина в отбора на брюнетките, не пропусна да си направи selfie-та със свои фенове.

12) Турската актриса Мелика Ипек Ялова, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Великолепният век" и "Справедливостта на Кара", очевидно обича да се глези и да угажда на капризите си. Наскоро чаровната брюнетка бе забелязана от турските папараци да се прибира от голям турски търговски център, носейки в ръце няколко огромни торби с надписи на маркови и скъпи марки за дрехи. Мелике, която в момента се снима във финалните епизоди от криминалната драма на ATV "Справедливостта на Кара" (Karadayi), чиято развръзка ще бъде показана в средата на предстоящия юни месец, сподели пред журналистите, че поне веднъж в месеца отделя ден, в който да се поглези и да прекара цял няколко часа в мола, пазарувайки дрехи или козметика за самата себе си, без да бърза за никъде.

13) През изминалата седмица, на 21 май (четвъртък), един от любимите на зрителите турски актьори Бюлент Инал отпразнува своя четиридесет и втори рожден ден със скромно, но шумно празненство! Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Под липите" и "Момичето, което обичах", който до изминалата година се снима в приключилия хит на ATV "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan), организира тържество по повода, на което покани своите най-близки роднини и приятели, сред които младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, която се снима в момента в романтичната драма на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden) и с която си партнираше в "Татар Рамазан", нейният приятел Бурак Ямантюрк ("Пътят на живота") и Мете Хорозоулу ("Времето лети"), като си прекараха изключително добре и щастливо. Съпругата на Инал - Мелис Инал, обаче не можа да присъства на празника на съпруга си, като обаче чрез социалната мрежа Instagram му пожела всичко най-хубаво и възкликна, че го обича и че няма търпение да се видят отново.

14) Както Ви информирахме в предишните издания на "Турските актьори 24/7", турската актриса Нур Фетахоулу, която у нас сме гледали в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век" и която от тази пролет читателите на СЕРИАЛИ в България познават и като Шафак от медицинската мелодрама "Пътят на живота" (Hayat Yolunda), чиито епизоди преразказваме всеки петък в едноименната ни рубрика, се събра със своя бивш съпруг Левент Везироулу, с когото се разведе преди няколко месеца. По-любопитното в случая обаче е, че чаровницата и половинката ѝ имат планове да създадат дете и то още от времето преди да се разведат, но след много им опити, след които Нур не забременявала, сега имали идея да се подложат на нашумялата през последните години процедура "ин витро". Според близки до събралото се отново семейство, и Нур, и Левент са много щастливи заедно и са изгладили отношенията си.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 25 май, ще можете да прочетете юбилейното издание №60 от "Какво гледат в Турция?", в което отново Ви очакват изключително интересни обрати в рейтингите на сериалите в южната ни съседка. Във вторник, 26 май, идва ред на втория за сезона и двадесет и втория подред брой от "Турция представя...", в който предстои да представим вторите два нови летни сериала на KanalD и StarTV. В сряда, 27 май, предстои да прочетете единадесетото за сезона и тридесето подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме музикалните теми от хита "Край или начало". В петък, 29 май, ще можете да прочетете единадесетия брой от новата ни поредица "Пътят на живота", в което ще преразкажем десети епизод от едноименната турска медицинска драма "Hayat Yolunda". В събота, 30 май, пък идва ред на единадесетото издание от също новата ни рубрика "Успехът на...", в което ще Ви запознаем с успеха на семейната драма "Времето лети" по света. И в неделя, 31 май, предстои да прочетете тридесет и пети брой от "Турските актьори 24/7"!
В четвъртък, 28 май, тъй като през изминалата седмица не отпадна, а се завърна участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", няма да бъде публикувано интервю, но пък ще съобщим какво да очаквате от СЕРИАЛИ в България през предстоящия летен сезон!

8 коментара:

Анонимен каза...

Скоро по Диема Фемили премиера ще направи сериала "Двете лица на Истанбул/Fatih Harbiye" ,вие явно не знаехте щом не сте информирали,но ето казвам ви.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Приложете източник към информацията Ви и тогава, ако той е достоверен, ще информираме!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Днес гледах рекламата по Диема Фемили,вместо аз да Ви давам източници,Вие трябва да съобщавате за новостите,не читателите Ви. Потърсете рекламата в интернет,днес я излъчиха.

Анонимен каза...

Нали сте профедилналисти и получавате информация,май напоследък ви куца и сте пълни аматьори,щом ваш читател ни информира,че сериала започва.

Админ каза...

До 3 и 4 коментар:
Здравейте,
Не можем да следим всики телевизии по едно и също време, ще изчакаме и ще видим какво ще покаже времето - дали информацията Ви е вярна или не е. Когато постигнете това, което сме постигнали ние, тогава ни се обадете, отстрани е лесно да се говори и да се изисква, изказвате се изключително неподготвени и се долавя нотка злоба и заяждане в думите Ви, но както и да е! ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Истина е и аз видях рекламата днес ,само че читателя е можело по-любезно да го съобщи.Може от този линк да видите рекламата http://vbox7.com/play:5b98d511e4

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за искрено за линка, наистина можеше да го съобщи и по-любезно, ще отразим информацията!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

В Кан бяха само Джансу Дере, Фахрие Евджен и Азра Акън. Шукран Овалъ и Синем Кобал посетиха партито, което беше организирано дни преди това, и на което присъстваха и споменатите по-горе актриси лица на Л'Ореал Турция.
Уважавам труда ви, но ви моля и за малко повече точност.

Предоставено от Blogger.