"Турските актьори 24/7" (32): от 4 до 10 май 2015 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 10 май, а това означава, че предстои да се срещнем за тридесет и втори пореден път в най-харесваната ни
Вас рубрика "Турските актьори 24/7"! В тазседмичното издание предстои да Ви информираме какво се случи с Вашите любими актьори и актриси от турските сериали за периода от 4 до 10 май 2015 г. През изминалите седем дни любимците Ви рискуваха собствените си животи, пострадваха по време на снимки, напускаха сериали, развиваха хобитата си, получаваха подаръци, радваха се на популярност, бяха щастливи с половинките си, притесняваха се за новите си проекти, бяха издържливи, нареждаха се редом до други големи звезди, очакваха бебетата си, очакваха предложения за роли, сближаваха се, намираха нови любови и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Младата надежда на турското кино Гюлчан Арслан, която у нас доскоро гледахме в повторението на "Момичето, което обичах" и която през изминалата есен се снимаше в провалилия се проект на FOX "Грешниците" (Gunahkar), в който си партнираше със Сечкин Йоздемир, се оказа изключително екстремна личност. Наскоро турските папараци заснеха чаровницата да се вози заедно с приятеля си на мотоциклет, който той карал. Впеатление на журналистите обаче направи необезопасеността на Гюлчан, която се вози на мотора без каска, държейки с едната си ръка любимия си, а с другата - телефона, по който говорела. На въпросите на папараците защо е толкова непредпазлива, Гюлчан отговорила с усмивка, че е пропътувала много малко разстояние с мотора и затова не се е екипирала както подобава. 

2) Лоша новина! Наскоро турският актьор Еркан Петеккая, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети" и "Дила", е бил приет по спешност в хирургията на една от най-добрите турски болници. Предполага се, че по време на снимките на сериала с негово участие "Парченцата" (Paramparca), излъчващ се всеки понеделник по StarTV, любимецът на милиони зрителки по света сериозно се е контузил и за това е бил откаран моментално в болницата. От PR-ръководството на сериала до момента не са издали нищо около случая, вероятно за да не се създава излишна паника из феновете на мелодрамата и на Еркан. Единственото, което се знае, е, че той бързо се възстановява и съвсем скоро ще се завърне на снимачната площадка. 

3) Турската комедийна мелодрама, която стартира в началото на настоящата 2015 година "Петима братя" (Bes Kardes) и се излъчваше всяка понеделник вечер в ефира на KanalD, но заради ниските си рейтинги временно бе преустановена след петия си излъчен епизод, ще се завърне с нови серии през предстоящия месец юни, когато се очаква заради по-малката конкуренция и самия по-лек и ведър летен сезон да постигне по-високи резултати. Любопитното в случая е, че наскоро актрисата, изпълняваща главната роля в поредицата - Мелиса Сьозен, позната у нас чрез хитовете "Златната клетка" и "Великолепният век", се е оттеглила неочаквано и изненадващо от актьорския ѝ състав и така няма да се снима повече в нея. По последна информация продуцентите в момента са доста разтревожени и усилено търсят заместничка на Мелиса, която в новите серии да играе нейната роля. Коя ще бъде тя ще разберем съвсем скоро! 

4) Младата надежда на турското кино Ясемин Ален, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Милост" и която в момента се снима в приключващия сериал на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), се оказа, че има голяма и необичайна за жена страст. Колкото и абсурдно да звучи, чаровната блондинка е запален фен на мотоциклетите и дори наскоро нейният приятел ѝ е подарил нов и скъпарски такъв, за който влюбеният се е изръсил с цели 16 000 евро или около 45 000 турски лири. Колкото и нежна, чаровна и женствена да е Ясемин, толкова мъжествено и екстремно занимание или по-точно има тя. Очаква се след края на "Въпрос на чест", в който тя участва и който ще бъде показан следващата неделя, 17 май, по KanalD, Ален през летния сезон да кръстосва Турция с новата си придобивка.

5) Турският актьор Толгахан Сайъшман, който у нас познаваме чрез ролята му в "Сезони на любовта" и който в момента се снима в новия хит на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmen), се радва на изключително голяма популярност на Балканския полуостров. Наскоро любимецът на милиони зрителки по света направи визита в Косово, където беше за няколко дни по повод световната седмица на модата, провела се именно там. Освен че си тръгна с престижната награда от церемонията за най-добър актьор, Толгахан се радва и на огромния интерес от страна на феновете си към себе си, които буквално го обградиха в известен търговски център и не го пуснаха, докато не даде автограф и не се снима с всеки. Сайъшман се връща с изключително хубав спомен и емоция от Косово и дори отрази визитата си в социалните мрежи със снимка.

6) Турската актриса Джейда Дювенджи, позната у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", е повече от щастлива в момента! Въпреки че новият сериал с нейно участие "Марал" (Maral), излъчващ се всеки четвъртък по TV8, постига пълен провал, чаровницата не спира да се усмихва, а наскоро дори бе заснета от турските папараци да се разхожда заедно със съпруга си Бюлент Шакрак на една от най-оживените улици в Истанбул, като и двамата се радваха на страхотното майско време. Въпреки неуспеха в професионален план, Джейда е изключително щастлива в личен план, като тя и мъжът ѝ Бюлент не пропуснаха да покажат на всички колко много се обичат и на пук на заобикалящите ги обективи на папараците двамата се целунаха страстно.

7) Мерием Узерли, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в най-успешната историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и която именно заради нея придоби световна популярност, в момента е в изключително голяма еуфория покрай новия ѝ проект, който се очаква да стартира през септември т. г. по StarTV и в която ще си партнира със звездата Мурат Йълдъръм, като се очаква да счупи всички рейтинги по гледаемост. Въпреки прогнозите на критиците и специалистите за тотален успех на поредицата с все още неясно заглавие, чаровницата е изпаднала в стрес и се бои новият ѝ проект, в който влага много усилия и желание, да не се провали като десетки свои предшественици, които са били с огромни очаквания, но са имали ниски рейтинги и са спрели. Мерием още повече се бои за новата си мелодрама, тъй като се очаква тя да влезе в челен сблъсък с новата поредица на KanalD, в която ще участва Халит Ергенч. Какво ще се случи, предстои да разберем чак след няколко месеца!

8) Младата надежда на турското кино Гизем Караджа се оказа противно на очакванията изключително издържлива и отдадена на работата си личност. Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Пътят на Емир", "Опасна красота" и "Надежда за обич", от няколко месеца е с тежка травма на коляното, след като без да иска, спортувайки е стъпила на криво, но не взела мерки, а отскоро състоянието ѝ се влошило. Въпреки това обаче ще красавицата, снимаща се в момента в хита на StarTV "Красивата селянка", не е отсъствала и за ден от снимачната площадка на продукцията, което доста впечатли целия ѝ технически, снимачен и актьорски екип. Гизем планира чак след края на сезона на комедийната драма в началото на предстоящия месец юни да се подложи на операция, след която да се възстанови до началото на новия есенен сезон.

9) Турският актьор и певец Емрах, познат у нас чрез ролята си в хита на Диема Фемили "Голямата лъжа" (Buyuk Yalan), се завръща на малкия екран след няколкогодишна пауза в актьорската си кариера през септември месец тази година. Любимецът на милиони жени по света, разтопил сърцата им с удивителните си роли в киното и с трогателните си песни, в момента е в усилена подготовка по новата си роля в един от новите изключително обещаващи проекти тази есен на StarTV. По-интересното, любопитно, пикантно и ексклузивно в случая е, че за един епизод в новия сериал Емрах ще получава по 120 000 турски лири хонорар! Така актьорът се нарежда в класацията по най-скъпоплатени артисти до звезди от ранга на Къванч Татлъту, Халит Ергенч и Кенан Имирзалъолу. Дали обаче новият проект на Емрах ще постигне успех, предстои да разберем!

10) Германската актриса Вилма Елес, която обаче придоби световна популярност след ролята си на Каролин в най-успешната турска семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), вече е в напреднала бременност и дори наскоро заедно със съпруга ѝ Керем Джоуш наскоро са посетили гинеколог, за да разберат пола на бебето си. Е, таткото може да се радва, защото първородното му дете ще бъде момче! Вилма била малко разочарована от това, тъй като майчиният ѝ инстинкт ѝ подсказвал, че рожбата ѝ ще е момиче, като блондинката дори била купила дрешки в розово, но сега, след като усещането ѝ я е объркало, чаровницата вече обикаля из най-скъпите магазини за детски и бебешки дрехи и купува всичко в синьо. Вилма в момента се снима в историческата поредица на TRT1 "Въглехидрати" (Filinta), като ще спре участието си тогава, когато лекарят ѝ предупреди, че вече е рисковано и за нея, и за бебето.

11) Турската актриса Аслъ Тандоан, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в мелодрамата "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe), вече е в очакване на нови предложения за роли! Чаровницата, която за последно се снима в провалилата се продукция на KanalD "Любов" (A.S.K.) през есента на 2013 г., наскоро бе забелязана от турските папараци да се прибира късно вечер, като на въпросите си къде и с кого е била, вечно усмихнатата красавица с охота им разказала, че прекарала вечерта със свои приятели на вечеря в малко и тихо ресторантче. На въпросите им за професионалната ѝ кариера, Аслъ отговорила, че вече е в очакване на предложения за участия във филми или сериали, като смята да се завърне на екран през есенния сезон с нова поредица. Напомняме, че Тандоан се състезаваше доскоро в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015", но отпадна преди две седмици, като обаче тя, както и всички останали елиминирани до този момент състезатели, съвсем скоро ще имат шанс да се завърнат в играта.

12) Нова светска двойка е на път да се роди в южната ни съседка! Турските актьори Джансу Дере, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", и Енгин Йозтюрк, който сме гледали в "Пепел от рози" и "Великолепният век" и който читателите на СЕРИАЛИ в България отскоро познават и като Джем от медицинската драма "Пътят на живота", чиито епизоди преразказваме всеки петък в едноименната ни рубрика, според мнозина свои близки и приятели имат връзка! Чаровницата освен че били изключително добри приятели и прекарвали почти цялото си свободно време заедно, отскоро се сближавали все повече и повече. Наскоро, след като двамата се завърнаха от пътуване, на което част от актьорите във "Великолепният век" се събраха отново заедно, на летището бяха заснети от турските папараци, като Джансу забеляза това и според очевидци изведнъж се притеснила и заедно с Енгин забързали крачката към изхода.

13) Турският актьор Бурак Хаккъ има нова любов! След като преди няколко месеца любимецът на милиони зрителки по света чрез ролите си в хитовете "Мелодията на сърцето" и "Изгубени години" се раздели с дългогодишната си приятелка и известна гъркиня, работеща като DJ, брюнетът вече е намерил новата си половинка, която този път е от неговия произход - турския. Избраницата се казва Сема Шимшек и не е популярна в медийните среди, като обаче след връзката си с Бурак вече ще е. Взаимоотношенията между двамата влюбени станаха ясни, след като наскоро двамата се прибира късно през нощта, към 04.00 часа, от парти в нощен клуб, хванати за ръка и изглеждащи много щастливи заедно. Тъй като и двамата бяха пийнали, двойката единодушно взе решението да се приберат у дома с такси. Папараците заснеха това, а Бурак, много изненадващо, показа изключително спокойствие и непукизъм от обективите.

14) Вчера, 10 май (неделя), в Турция се празнуваше денят на майката, като мнозина турски актриси, сдобили се с най-голямото богатство на този свят, публикуваха интересни пожелания и материали по повода в социалните мрежи. Снимката, която обаче събра най-голяма популярност за отрицателно време, бе тази, споделена от чаровницата Мерием Узерли, придобила световна популярност след участието си в най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век", която за първи представи на своите последователи и фенове снимки на малката си дъщеричка Лара от самия ѝ ден на раждане, когато е била още новородено малко сладко бебче. Узерли сподели и фотос на себе си с набъбналия корем в края на бременността, като снимките разтопиха сърцата на потребителите и те събраха милиони харесвания и споделяния само за няколко часа. Мерием се обърна към всички майки със следните думи: "Скъпи майки, Вие имате най-големият Божи дар на този живот, честит празник!".

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 11 май, очаквайте издание №58 от "Какво гледат в Турция?", в което за пореден път ще Ви очакват изключително интересни рейтинги. В сряда, 13 май, идва ред на деветия за сезона брой от рубриката ни "Музиката от турските сериали", в което ще представим и анализираме музикалните теми в новата мелодрама "Черни планини". В четвъртък, 14 май, пък ще публикуваме интервю с осмата отпадала състезателка от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" - Бааде Ишчил. В петък, 15 май, пък очаквайте деветото издание от новата ни пролетна поредица "Пътят на живота", в което ще преразкажем осми епизод от едноименната турска медицинска поредица. В събота, 16 май, идва ред на деветия брой от също новата ни пролетна рубрика "Успехът на...", в който ще представим успеха на "Езел". И в неделя, 17 май, предстои да прочетете тридесет и третия брой от "Турските актьори 24/7"! 

4 коментара:

Анонимен каза...

първо пишете довечера после очаквайте в понеделник,стана ви навик да забавяте най-четените рубрики,срамота,забавяйте,които са с малък рейтинг.Само не почвайте пас "ама тази седмица забавихме само това"-навик ви стана.

Анонимен каза...

А Мехмед Акиф Алакурт няма ли нов проект. Няма ли да го гледаме в нов сериал. Напишете някаква актуална информация за него, с какво се занимава сега. Благодаря ви предварително.

Анонимен каза...

Сема Шимшек е бившата съпруга на Бурак Хакъ

Анонимен каза...

Кой са ви източниците? За пореден път прочитам грешно поднесена информация от вас. Вилма Еллес е бременна с близнаци, актрисата ще има момче и момиче, а не едно дете. Сериалът, в който се снима пък изобщо няма нужда да се превежда. Филинта (Filinta) е името на главния герой.

Предоставено от Blogger.