"Турските актьори 24/7" (30): от 20 до 26 април 2015 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 26 април, а това означава, че за тридесета поредна седмица предстои да Ви потопим в света на любимците Ви
от екраните в рубриката ни "Турските актьори 24/7"! В тазседмичното юбилейно издание предстои да Ви информираме за това какво се случи с любимците Ви от турските сериали за периода от 20 до 26 април 2015 г. През изминалите седем дни те правеха планове за бъдещето си, бяха дисциплинирани на снимачната площадка, влюбваха се едни в други, отправяха се към нови посоки в професиите си, разкриваха тайните на перфектния си външен вид, криеха от медиите новите си половинки, радваха се на новородените си рожби, получаваха лоши новини от съда, пазеха се, подготвяха се за сватбите си, получаваха световни признания, осигуряваха бъдещето си и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Тази вечер от 20.00 часа по StarTV се излъчва изненадващият и неочакван за всички финален епизод номер 28 от мелодрамата "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), която напомняме, че от началото на тази година постига не много добри рейтинги, а отскоро дори - дори и доста ниски, като най-вероятно именно заради мелодрамата с участието на Бену Йълдъръмлар ("Листопад" и "Другите отчаяни съпруги"), Селма Ергеч ("Гордата Аси" и "Великолепният век") и Синем Кобал ("Малки тайни") приключи преждевременно, показвайки един пълен сезон. След като едва преди няколко дни дори самите актьори са разбрали, че повече няма да работят по поредицата, младата надежда на турското кино Синем Кобал, която взе главна роля в нея, вече има планове за бъдещето си. Чаровната блондинка желае да си почине от професионални изяви за дълго време и именно затова смята през следващите седмици да обиколи Европа заедно със свои приятелки.

2) Снимките по новия сериал с Мерием Узерли и Мурат Йълдъръм, който ще стартира тази есен по StarTV, вече започнаха! От екипа на поредицата, която се очаква да счупи всички рекорди по гледаемост и да се превърне в най-гледаната телевизионна програма в южната ни съседка през наближаващата есен, споделиха пред турските медии, че актрисата, която ще изпълни главната роля в нея - Мерием Узерли, позната у нас чрез ролята си на Хюррем султан от "Великолепният век", се е държала много дисциплинирано на снимачната площадка и въпреки първите два тежки снимачни дни, тя нито веднъж не се е оплакала от каквото и да било. Това за продуцентите и техническия екип на новата поредица е изключително приятна изненада, тъй като за никого не е тайна, че чаровницата преди две години напусна "Великолепният век" неочаквано именно заради тежкия снимачен процес на мелодрамата. Сега очевидно чаровницата с огромна усмивка е презаредена с нови сили и зрителите в Турция вече нямат търпение да я видят отново на екран.

3) Нова двойка се заформя в южната ни съседка! След като отскоро младите надежди на турското кино Серенай Саръкая, позната чрез ролите си в "Сезони на любовта" и "Приливи и отливи" и Керем Бурсин, участвал във "В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест", са лица на нова рекламна кампания в Турция, според техни близки двамата все повече и повече се сближават и че определено между тях ще се роди нещо повече от добро приятелство. Пред своите познати Серенай описвала синеокият русокос чаровник като голям и учтив джентълмен, уважаващ дамите и свършил много добре работа в рекламните клипове, а самият той я характеризирал като много енергичен и светъл човек. Дали тези слухове ще се окажат факт, ще разберем съвсем скоро.

4) Въпреки че до старта му остават още цели четири месеца, телевизиите в Турция усилено се подготвят за есенния телевизионен сезон, като вече отдавна е ясно коя ще бъде най-очакваната нова мелодрама, която ще стартира през септември тази година. Безспорно това е своеобразното продължение на най-успешната историческа турска мелодрама "Великолепният век" - "Кьосем султан" (Kosem Sultan), която ще стартира от есента по StarTV и се очаква да предизвика истински фурор сред зрителите. Наскоро обаче бе сменена актрисата, която ще изпълни главната роля, тази на единствената управляваща султанка в историята на Османската империя - Кьосем султан - все още неизвестната млада актриса Бенсу Сорал ще пресъздаде образа. В първия сезон на дългоочакваната и обещаваща поредица зрителите ще видят пресъздаването на живота на влиятелната султанка от 16-та до 20-та ѝ година. Очаква се стартът да бъде проследен от над 300 000 000 зрители по целия свят.

5) Турските актьори, чиято слава дойде именно от сериалите, все повече и повече се ориентират към киното и игралните филми. Фахрие Евджен бе сред първите турски актриси, които избраха да поемат по пътя на кино-индустрията, като очевидно опитът ѝ с хита "Любов като теб" (Ask Sana Benzer), препълнил кино-залите през последните месеци, се оказа успешен и чаровницата смята да продължи да се снима във филмови проекти. След края на "Справедливостта на Кара" (Karadayi), който ще се излъчи през юни, протагонистите в него Кенан Имирзалъолу и Бергюзар Корел също ще се отдадат вече главно на киното, но естествено преди това ще си починат. И двамата споделят, че жадуват за нещо ново и нестандартно, въпреки че няма да се снимат в игрален проект за първи път. Берак Тюзюндач от "Езел" и "Великолепният век" също се е насочила към киното и след като си почина достатъчно през изминалите месеци, вече е в очакване на предложения от филмовите продуценти.

6) Неслихан Атагюл, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Листопад" и която до миналата година се снимаше в провала на ShowTV "Двете лице на Истанбул" (Fatih Harbiye), е една от най-обещаващите турски млади актриси. Чаровницата, която през изминалите месеци работеше по филмовия проект "Потомците" и която съвсем скоро ще гледаме в нов сериал на StarTV, партнирайки си с Бурак Йозчивит, има завидна фигура, като наскоро тя разкри тайната на красотата си. Според чаровницата е най-важно да имаш воля и да знаеш как да се храниш правилно, за да поддържаш добро и изваяно тяло. Тя дори разкрива, че спокойно може да изяде цяла пица, но след това е важно най-вече чрез тренировки да стопи приетите мазнини. Чаровницата обаче закачливо намекна пред журналистите, че в момента не желае да усъвършенства визията си, а единствено актьорския си талант, въпреки че първата в днешно време в много важна за успеха на всеки един актьор.

7) Младата надежда на турското кино Мерве Болуур, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки тайни" и "Великолепният век", след като преди няколко месеца се раздели с приятеля си Мурат Далкълъч, турски певец и актьор, участвал в есенния провал на StarTV "Изтрий началото" (Sil Bastan), очевидно си е намерила нова любов! Наскоро турските папараци заснеха чаровната заклета брюнетка да се прибира късно вечерта от ресторант в компанията на млад и неизвестен мъж, като журналистите уловиха пикантния момент тогава, когато двамата се качваха в автомобила на Мерве. На въпросите на папараците дали това е новата ѝ любов и какви са отношенията между двамата, Болуур не отговори, а се паникьоса и с бясна скорост запраши към неизвестна посока. Така съмненията, че актрисата си е намерила нов приятел, се увеличават.

8) Йозгю Намал, която преди малко повече от седмица роди първия си син, вече е изписана от болницата заедно с него и двамата се радват на своите първи моменти заедно. Чаровната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Долината на вълците" и "Милост", дори сподели първите снимки на себе си и малкото си бебче в профилите си в социалните мрежи, на които и двамата изглеждат повече от добре, но най-вече майката, която буквално сияе и въпреки качените килограми, бихме казали, че в момента е по-красива, отколкото преди. Брюнетката, която роди в домашна обстановка, получи специални поздравления от колежките си Марием Узерли и Вилма Елес, като напомняме, че първата е майка на двегодишната Лара, а втората скоро предстои да роди първата си рожба. Снимките на Йозгю и сина ѝ разтопиха сърцата на потребителите в интернет и за отрицателно време събраха милиони харесвания.

9) Младият актьор Чаатай Улусой, който у нас познаваме чрез ролята му на Емир в "Огледален свят" и който в момента се снима в хита на StarTV "Приливи и отливи" (Medcezir), отново се забърка в проблеми със съда, след като от няколко години срещу него се води дело за употреба и разпространение на наркотици. Чаровникът този път ще си има работа с банка, тъй като от две години не изплащал вноските по закупения си на лизинг луксозен джип. Чаровникът споделил пред своите близки и приятели, че покрай работата си съвсем забравял да изплаща вноските, тъй като за тези неща се грижели най-вече неговите близки, но когато се сещал бил много зает и все отменял това си задължение за по-нататък, но ето че дългът се натрупал и сега, ако не изплати натрупаната сума плюс лихвите, модерното му возило, с което кръстосваше Турция, ще му бъде отнето от съдия-изпълнител. Ще следим случая и ще Ви информираме при повече информация!

10) Германската актриса Вилма Елес, която у нас познаваме като безскрупулната Каролин от семейната драма "Времето лети" и която доскоро се снимаше в историческата продукция на турската телевизия TRT1 "Въглехидрати" (Filinta), е получила фобия от асансьори. Тя била породена заради бременността на чаровната блондинка, която в момента вече е в шестия месец и след три месеца, през юли, се очаква да роди първото си дете. Актрисата все повече и повече се страхувала да се качва в асансьори, защото се бояла, че е възможно да се случи инцидент, токът да спре или кабинката да пропадне в шахтата, каквито се случват отскоро в България и взимат жертви, и именно заради това молела своите близки отсега нататък до момента на раждането си да я придружават по стълбите независимо дали у дома или в други сгради, вместо да използват асансьор. В миналото издание на "Турските актьори 24/7" обаче видяхме, че Вилма шофира сама, а това за бременните също е опасно, но тя очевидно не се бои от евентуални инциденти в колата...

11) Вече година младата надежда на турското кино Фуля Зенгинер, която у нас познаваме чрез ролята ѝ на Йелиз в мелодрамата "Малки жени" и която за последно се снима в сериала "Не се притеснявай за мен" (Benim Icin Uzumle), който приключи миналата година по ShowTV, очевидно се е отдала на дълга и заслужена почивка от професионални ангажименти. По-любопитното в случая обаче е, че чаровницата, противно на разпространилите се слухове през изминалите месеци, не се е разделила с доста по-възрастната от себе си половинка, като наскоро тя и сценаристът Онур Кочал, с когото са заедно вече няколко години, бяха забелязани и заснети от турските папараци да се прибират пеша заедно хванати за ръце най-вероятно от вечерна разходка. Двамата изглеждаха повече от щастливи заедно, като на въпросите на журналистите по повод спекулациите за раздялата им, Фуля отговори, че всичко между тях е добре.

12) Остава само месец до сватбата на любимците ни от турските сериали Хатидже Шендил и Бурак Саяшар! Двамата влюбени, които ще сключат врак на 29 май и са организирали пищно и невиждано празненство, са в последни приготовления около големия ден, който ще промени животите им. Наскоро турските папараци засякоха чаровницата от "Дила" и "Черни планини" да се разхожда заедно със свои приятелки, най-вероятно търсейки бижута или аксесоари за сватбата. Хатидже сподели пред журналистите, че е много развълнувана от предстоящото събитие и че все още обаче се подготвя за него. Брюнетката сподели, че е много обичана от Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини"), с когото се сгодиха в началото на тази година. Шендил обаче разкри, че заради професионалните ѝ ангажименти около финала на сезона на продукцията с нейно участие "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun) на StarTV, вероятно няма да има време да отпътува за меден месец заедно със съпруга си. Въпреки това обаче тя изглеждаше повече от щастлива.

13) Младата надежда на турското кино Дамла Сьонмез, която у нас сме гледали в хита "Една любовна история" (Bir Ask Hikayesi) и която в момента се снима в хита на KanalD "Войната на розите" (Gullerin Savasi), получи световно признание! Чаровницата наскоро отпътува за кратка няколкодневна почивка в Милано, където присъстваше на престижните телевизионни и кино награди "Международен филмов фестивал в Милано", където дори бе сред номинираните за наградата и отличието "най-добра актриса" за ролята си в южносъседския филм "Морско дъно" (Deniz Seviyesi). Дамла, чиято актьорска кариера тепърва започва, се състезаваше наред със световноизвестни актриси от ранга на Чарлийз Терон, Рене Зелуегер и Кристън Стюарт. Въпреки че не се окичи със завидното признание, за младата Сьонмез бе голямо постижение присъствието ѝ на престижните награди, като всъщност тя е една от много малкото турски актриси, номинирани на тях.

14) Турската актриса Селма Ергеч, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси" и "Великолепният век", се е подсигурила за дълъг период от време за в бъдеще. Чаровната брюнетка, която доскоро се снимаше в провала на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), отскоро е рекламно лице на голяма банка в южната ни съседка, като тя ще я рекламира в рамките на следващата една година, а за това е получила хонорар от цели 750 000 турски лири! С тях чаровницата смята след края на провалилата се поредица, в която си партнираше с Бену Йълдъръмлар и Синем Кобал, да замине на пътешествие в Европа, а след това най-сетне да сключи брак със своя дългогодишен приятел.

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България: в понеделник, 27 април, ще бъде публикувано издание №56 от "Какво гледат в Турция?", в което Ви очакват изключително интересни и неочаквани обрати в рейтингите на някои сериали. В сряда, 29 април, идва ред на седмия за сезона и двадесет и шести подред брой от "Музиката от турските сериали", в който ще анализираме мелодиите от "Черната роза" (Karagul). В четвъртък, 30 април, пък ще можете да прочетете интервю с шестата отпаднала участничка от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" Аслъ Тандоан. В петък, 1 май, идва ред на седмото издание от новата ни пролетна рубрика "Пътят на живота", в което ще преразкажем шестия епизод от едноименната турска медицинска мелодрама "Hayat Yolunda". В събота, 2 май, пък предстои да прочетете седмия брой от също новата ни пролетна рубрика "Успехът на...", в което ще анализираме успеха на хита "Перла". И в неделя, 3 май, идва ред на тридесет и първото издание от рубриката ни "Турските актьори 24/7"!

8 коментара:

Анонимен каза...

Ееее не това вече е подигравка,сега утре ще забавите и Какво гледат в Турция ..... Думи нямам вече..... Най-четената рубрика и Вие нея да забавяте така ..... забавяйте,които нямат рейтинг.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Извинете ни за забавянето, имахме лични причини, поради които не можахме да подготвим от по-рано изданието. В него вече са добавени първите три новини, очаквайте още три след малко, а утре - пълната статия. Бъдете спокойни, "Какво гледат в Турция?" се подготвя от по-рано и тя ще бъде публикувана утре в 19.00 часа, точно както и преди.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Керем и Серенай много си подхождат.

Анонимен каза...

Към колко часа да очакваме тази статия и Какво гледат в Турция?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
И на нас ни допадат, но все още нищо не е ясно.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
През пролетния сезон очаквайте "Турските актьори 24/7" всяка неделя около 19-20 часа, а "Какво гледат в Турция?" - точно в 19.00 часа всеки понеделник.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

qwno nqma da q pusnete cqlata dnes...

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Макар и със закъснение, статията вече е готова!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Само дето Серка и Керем нямат Нищо общо, накяк си проверявайте жълтините дето ги пишете, а и за сведение Керем и Ханде Й. тази седмица бяха изловени заедно в заведение

Предоставено от Blogger.