"Турските актьори 24/7" (27): от 30 март до 5 април 2015 г.

Здравейте, приятели! Днес, 5 април (неделя), се срещаме за двадесет и седми пореден път в любимата на мнозина от Вас рубрика на СЕРИАЛИ в
България "Турските актьори 24/7", която и през пролетния сезон продължаваме да публикуваме! През изминалите седем дни, в периода от 30 март до 5 април, любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите споделяха мнението си за новите си роли, забавляваха се, прекарваха свободното си време с най-близките си, поемаха нови начинания, грижеха се за половинките си, успяваха в професията си, подготвяха се за раждането си, говориха за първи път след разводите си, обявяваха бременността си, почитаха паметта на починали свои приятели, забавляваха се въпреки проблемите, шегуваха се с феновете си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Наскоро една от най-харесваните турски актриси Сюнгюл Йоден, позната у нас чрез ролите си в "Перла" и "Другите отчаяни съпруги", даде кратко интервю пред турските журналисти. Чаровницата, която в момента участва в новия провал на StarTV "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi), разкри пред медиите повече подробности около най-новата си роля - тази на Серче, която по думите ѝ е крехка и беззащитна като врабче, но същевременно съдбата ѝ стоварва редица трудности и шокове, с които тя сама с трите си деца трябва да се справи. На въпроса на журналистите как поддържа перфектната си фигура Сюнгюл отговори, че в момента няма време за спорт, тъй като е изцяло заета със снимките на новия си сериал, но пък разкрива и че не пази диети, но отскоро внимава с какво се храни. И въпреки че е доста калоричен, Йоден си призна, че не може да живее без шоколад и дори понякога изяжда по цял на ден. 

2) Въпреки че скоро ще приключи един от най-обичаните турски сериали "Справедливостта на Кара" (Karadayi) и снимките му стават все по-динамични и дълги, актрисата, изпълняваща главната роля в него Бергюзар Корел ("1001 нощ"), определено не се притеснява толкова и дори наскоро бе забелязана в голям турски нощен клуб, където заедно със няколко свои приятели съпругата на Халит Ергенч се забавляваше истински. Шумната според очевидци компания не забрави и да запечата щастливия момент, като качи фотоса в в социалните мрежи, като можете да го видите на снимката вляво. Както се вижда на нея, на партито Бергюзар е била в съвсем естествен вид, без грим и прическа, като въпреки това отново изглежда завидно.

3) Турският актьор и певец Емрах, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Голямата лъжа" (Buyuk Yalan), наскоро публикува в профилите си в социалните мрежи снимка на своето семейство, която обаче бе по-необикновена от стандартните. На фотоса любимецът на милиони зрителки и слушателки света бе заснел как съпругата му държи в кенгуру тяхното четиримесечно бебче, но без лицата им и то най-вероятно, за да предпази все още крехката си рожба от лоши мисли, можете да го видите чрез снимката вдясно. Очевидно Емрах се радва до последно на своите най-близки хора, тъй както по-запознатите от Вас знаят, той съвсем скоро ще започне снимките по новия си сериал, който ще стартира скоро по турската телевизия StarTV.

4) Отново новина за турската актриса Бергюзар Корел, нашумяла след ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара"! Съвсем скоро в известния истанбулски квартал Джихангир чаровницата най-сетне ще сбъдне голямата своя мечта - да открие магазин за био-храни! Очевидно вече е ясно с какво ще се занимава любимката на милиони зрители по света след края на снимките на сериала с нейно участие "Справедливостта на Кара" (Karadayi), чийто финал ще бъде показан през юни месец по турската телевизия ATV. Според близки до актрисата тя и малкият ѝ екип вече са наели помещението, в което ще бъде магазинът, като те издават още, че в него Бергюзар ще приготвя и продава своите така известни в социалните мрежи бисквитки, правенето на които тя доста често споделя с феновете си във фейсбук и другите си профили. Очаква се новото начинание на Корел да предизвика тотален фурор в Джихангир.

5) Наскоро младите надежди на турското кино Шюкрю Йозйълдъз ("Надежда за обич") и Шукран Овалъ, които в момента се снимат в сериала на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), излъчващ се всяка неделна вечер в prime-time-а на медията, бяха заснети от турските папараци да обядват заедно в известен турски ресторант. Това бе ТОП сензация за журналистите, тъй като отскоро се спекулира, че между двамата екранни партньори имат нещо повече от приятелства помежду си, което пред медиите разкриха и техни близки приятели. На въпросите на папараците дали слуховете са верни или не, нито Шюкрю, нито Шукран не коментираха случая. На снимката вдясно обаче ясно се вижда замечтаното и щастливо изражение на Овалъ, гледаща Йозйълдъз.

6) Въпреки натоварения си график покрай снимките на новия хитов исторически сериал в Турция "Възкресение: Ертугрул" (Dirilis Ertugrul) на TRT1, актьорът, изпълняващ главната роля в него - Енгин Алтан Дюзятан, намира достатъчно свободно време, което да прекарва с любимите си хора. Наскоро чаровникът, познат у нас чрез участието си в криминалната драма "Край или начало" (Son), бе заснет от турските папараци да вечеря заедно с приятелката си Неслишах Алкочлар в елитен и скъп турски ресторант. След като се нахраниха, двамата си тръгнаха и въпреки късния час, Енгин съобщи на любопитните журналисти, че заедно с любимата си отиват на кино. Добавяме, че "Възкресение: Ертугрул" се излъчва всяка сряда вечер по TRT1, изправяйки се срещу хитовете "Красивата селянка", "Пойраз Карайел" и "Отмъщението на змиите", нареждайки се плътно до тях и дори доста често побеждавайки последния в класацията ТОП 100.

7) Турският актьор Еркан Петеккая е в чудесен период от актьорската и режисьорската си професионална кариера. Любимецът на милиони зрителки по света от хитовете "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети" и "Дила" от декември миналата година участва в новия хит в южната ни съседка "Парченцата" (Paramparca) на StarTV, който постига невероятен успех и доста често дори е най-гледаната телевизионна програма за седмицата. Наскоро Еркан дори се похвалил на свои приятели, че сериалът с негово участие тепърва ще завладее целия свят, като ще започне с арабските страни, където вече е продаден и предстои да бъде излъчен с огромен интерес в няколко държави. Режисьорската дейност на Петеккая също върви отлично, тъй като в момента той подготвя новия филм-мюзикъл "Нов свят" (Yeni Dunya) с участието на Шурак Овалъ ("Въпрос на чест"), като именно по време на снимките му Еркан е възкликнал, че вече не иска да е актьор, а певец!

8) Една от най-известните турски актриси - Туба Бююкюстюн, и една от младите надежди на турското кино - Айча Туран, имат фобия от камери! Това споделиха самите те наскоро пред турските медии. Любимата турска звезда на България за изминалата 2014 г. разкри, че в началото на актьорската си кариера, снимайки се с първите си главни роли, тя е изпитвала големи затруднения в това да се отпусне и да се държи естествено пред камерите на снимачната площадка, като се е притеснявала как изглежда, дали се справя добре и т. н. И докато Туба вече има голям опит и е превъзмогнала страха си, сега друга млада актриса, вървяща по нейния път - Айча Туран, също изпитва сериозни затруднения пред камерите, като за последно тя се снима в комедийната кино-лента на Йозджан Дениз с участието на Шюкрю Йозйълдъз "Опасно сладко".

9) Една от новоизгряващите турски актриси Йозгю Намал, която у нас гледахме в хита, излъчил се през зимния сезон в prime-time-а на БТВ "Милост" (Merhamet) и която преди това се е снимала в криминалната драма "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi Pusu), съвсем скоро ще роди първата си рожба! Чаровната брюнетка вече е започнала обратното броене до раждането и с нетърпение очаква да зърне тъй чаканото от нея и съпруга ѝ бебче. Според близки до актрисата, която доскоро беше и част от журито на турското издание на познатия и у нас риалити формат "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz), тя и бащата на нероденото ѝ дете вече са започнали с купуването на играчки и дрешки на рожбата си, която трябва да се роди съвсем скоро!

10) След като след четири година и половина щастлив семеен живот една от най-известните турски двойки Вилдан Атасавер и Исмаил Хаджъоулу се разпадна, наскоро любимката на милиони зрители от хитовете "Златната клетка" и "Млечният път" за първи път проговори пред медиите за развода си със съпруга си, известен пък чрез ролята си в хита "Истанбулска приказка". Чаровната блондинка сподели пред журналистите, че след раздялата си с бившия си любим, вече е разбрала, че не трябва да се опитва да промени никого, ако той самият не иска да го направи, както очевидно се е опитвала с Исмаил. Вилдан разкри още, че вече се чувства вътрешно израснала и най-сетне е преодоляла самата себе си и е разбрала, че понякога самотата може да носи на човек не само тъга и мъка, но и щастие и спокойствие.

11) Германската актриса Вилма Елес, която обаче стана популярна след участието си в турската семейна драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki), наскоро бе на първите страници на повечето германски вестници. Причината за това ѝ появяване във всекидневниците бе добрата новина, че чаровната блондинка е бременна и така слуховете за нейната бременност се потвърдиха! Припомняме, че преди няколко седмици в едно от изданията на "Турските актьори 24/7" отразихме именно слуха за това, след като на светско събитие се забеляза набъбналото коремче на германката. Е, бременността ѝ вече официално е факт, като Вилма, която в края на изминалата 2014 година се омъжи за своя турски годеник, позира за специална снимка, хванала се за коремчето си с едната ръка, а с другата държаща снимка от ултразвука на бебето, която можете да видите на снимката вдясно!

12) Наскоро в Турция почина известният актьор и модел Сертач Бозтепе, който след дълга и упорита битка с рака, си отиде от този свят, оставяйки съпругата и малката си дъщеричка. На поклонението на починалия в голяма турска джамия, провело се 1 април (сряда), присъстваха десети приятели и близки на Сертач, които почетоха паметта му, като сред тях беше и неговият дългогодишен много близък приятел и актьор Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод" и "Север-Юг"), пристигнал чак от Америка, за да се сбогува с Бозтепе. Любимецът на милиони зрителки по света тихо и без много шум бе седнал до останалите присъстващи, като въпреки тъжния момент, любопитните папараци заснеха мега-звездата, който дори в края на поклонението се разплака и силно се разстрои от случилото се, като на тръгване изказа искрените си съболезнования към семейството му.

13) След като в миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че срещу турската актриса Дениз Чакър от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет" се води за шофиране в пияно състояние, то вече има повече яснота по въпроса. След последното заседание на съда, той отново е отменил решението си за по-късен етап и така любимката на милиони зрители по света все още не знае съдбата си. Въпреки това обаче духът и настроението ѝ не са ни най-малко сломени, а даже напротив - само няколко дни след изслушването, Дениз бе забелязана от папараците да се разхожда в известен турски търговски център, където дори бе спряна от аниматор, който я прикани да се снимат заедно. Това още повече развесели брюнетката и според нейни близки да през целия ден след това се е смяла и е била повече от щастлива.

14) Въпреки високите рейтинги, които отчита, новият пролетен хит на турската телевизия ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmen), излъчващ се всяка четвъртък вечер и постигащ страхотни резултати, се тресе от скандали в екипа! Това е споделил наскоро самият Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта"), изпълняващ главната роля в него, на свои приятели, като любимецът на милиони зрители по света им се е оплакал, че с всеки изминал епизод му става все по-трудно и по-трудно да се снима със своята екранна партньорка и Мис Турция 2014 Амине Гюлше, с която двамата въобще не се сработвали. Според Толгахан причина за това била именно неопитността на моделката, искаща да стане актриса, като Сайъшман дори разговарял със сценаристите по въпроса и повдигнал въпрос дали е възможно Амине да бъде сменена от друга по-опитна в бранша, като например Мерве Болуур ("Малки тайни" и "Великолепният век"). Дали това ще се случи, предстои да разберем!

15) През изминалата седмица в Турция също честваха международния ден на лъжата на 1 април, като мнозина актьори се пошегуваха с фенове си в социалните мрежи. Сред най-фрапантната шега, която истински шокира интернет-потребителите в южната ни съседка, бе тази на младата надежда на турското кино Мерве Болуур, която изненада последователите си в социалните мрежи с първоаприлската си визия, на която заклетата от дълги години насам брюнетка е с руса коса. До последно потребителите спореха дали наистина любимката им след толкова години се е престрашила и е минала към отбора на блондинките или се шегува, като Болуур загадъчно намекна, че е взела пример от световно-известната Ким Кардашиян, която също наскоро се изруси. В крайна сметка обаче в края на деня на лъжата Мерве си призна, че все още е брюнетка и няма намерения в скоро време да сменя цвета на косата си, а въпросната първоаприлска шега е постигнала с помощта на перука. 

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 април, предстои да прочетете петдесет и третото издание от "Какво гледат в Турция?", в което отново ще Ви очакват изключително интересни рейтинги. В сряда, 8 април, идва ред на четвъртия за сезона и двадесет и трети подред брой от "Музиката от турските сериали", в което предстои да анализираме и представим музикалните теми от хита "Мелодията на сърцето". В четвъртък, 9 април, пък предстои да публикуваме интервю с третия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2015" - Йозджан Дениз. В петък, 10 април, идва ред на четвъртото издание от новата ни рубрика "Пътят на живота", в което ще преразкажем третия епизод от едноименната турска медицинска драма. В събота, 11 април, ще публикуваме четвъртия брой от също новата ни поредица тази пролет "Успехът на...", в който ще разгледаме успеха на семейната драма "Листопад" по света. И в неделя, 12 април, идва ред на двадесет и осмото издание от рубриката ни "Турските актьори 24/7"!

2 коментара:

Анонимен каза...

Не разбирам защо пуснахте толкова рубрики след като видимо не ви стига времето,поредицата по пътя на живота е скучна,напоследък постоянно забавяте публикуването на статиите,по-добре махнете тези,които най-малко се харесват за да ви стига времето,това не е критика,а предложение,ценя труда ви,но не е лесно всеки ден да се публикува нещо освен ако екипа ви не стане по-голям.Няма нужда да се напрягате и да напрягате почитателите ви да чакат.Хубава вечер.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
През тази седмица наистина повечето от рубриките ни се качиха със забавяне и по-късно вечерта, но само изданието от "Пътят на живота" бе довършено в събота. Но от следващата седмица ще имаме повече време и ще публикуваме всичко навреме, просто така се случи тази седмица. В момента има рубрики, които постигат незадоволителни резултати, но пролетният сезон тепърва започна и ще им дадем още време, за да подобрят резултатите си. Специално изданието на "Турските актьори 24/7" очаквайте пълно след около час, като на всеки две нови новини ще я актуализираме!
Леки и успешни дни! :)
Леки и

Предоставено от Blogger.