"Турските актьори 24/7" (26): от 23 до 29 март 2015 г.

Здравейте, приятели! Отново е неделя и отново предстои да Ви потопим в света на любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите в
поредното издание от любимата Ви рубрика "Турските актьори 24/7"! Днес, 29 март (неделя), се срещаме за двадесет и шести пореден път, за да Ви информираме какво се случи с любимците Ви през изминалите седем дни, за периода от 23 до 29 март 2015 г.! През него турските актьори и актриси се бореха с технологиите, присъстваха на рождени дни със странни визии, бяха съдени, прекарваха свободното си време с половинките си, почиваха си с приятели, разделяха се със съпрузите си, празнуваха рождени дни заедно със съпругите си, разкриваха се тайни около техни бивши инциденти, подготвяха се за завръщанията си на екран, грижеха се за себе си и още много други, които четете в следващите абзаци! 

1) Наскоро една от известните турски двойки, родила се на снимачната площадка, беше засечена да се разхожда и да се радва на хубавото време в южната ни съседка. Става въпрос за младите надежди на турското кино Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен, които се запознаха на снимките на сериала "Чучулигата" (Calikusu) през 2013 г. и които се влюбиха след поредицата. На въпросите на журналисти за повече информация около новия сериал с участието на Бурак "Градината на мечтите" (Düş Bahçesi), той не даде никакви подробности, но пък друг въпрос - кога ще бъде сватбата между двамата, искрено го разсмя, но и него остави без отговор. Малко по-късно, когато двамата влюбени потеглиха в неизвестна посока с автомобила си, гледачка ги спря и предсказваше бъдещето на Бурак по ръката му, като той бе видимо заинтересован от думите ѝ. 

2) Въпреки достолепната си възраст от 71 години, турската актриса-ветеран Небахат Чехре, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", е в крак с модата, включително и с технологията. Наскоро любимката на няколко поколения бе забелязана да разговаря със служител в магазин за техника в известен турски търговски център, който работи върху телефон. Първоначално човек би си помислил, че Небахат решава да бъде в крак с тенденциите и магазинерът ѝ показва набързо нов смартфон, който да си купи, но след като чаровната възрастна дама излязла от магазина, на въпросите на журналисти тя отговорила, че въпросният служител е поправял стария ѝ телефон, който все още използва, но който заради годините си на употреба все по-често и по-често се развалял. 

3) Въпреки че в родината си Турция отскоро постига пълен провал, една от най-обещаващите мелодрами на южната ни съседка с участието на победителката в миналия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2014 г. Туба Бююкюстюн и участника в тазгодишния втори за 2015 г. Енгин Акюрек "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) постига невероятен успех в чужбина. Отскоро в далечна Африка и по-точно в Египет започна излъчването на хита, като и там той постига рекорден и нечуван интерес, като дори от телевизията, излъчваща го, са решили да направят рекламната му кампания още по-голяма и отскоро поредицата бива рекламирана чрез билбордове с лицата на главните герои Елиф и Йомер, изиграни съответно от Туба и Енгин, които пък можете да видите на снимката вдясно! Наскоро обаче от продуцентите на "Черни пари за любов" стана ясно, че въпреки ниските си рейтинги, поредицата ще покаже пълен втори сезон и ще приключи с общо 50 епизода, а финалът ще бъде показан през юни тази година.

4) Наскоро тридесет и осмия си рожден ден отпразнува турската актриса Мехтап Байри, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малки жени", "Мелодията на сърцето", "Голямата лъжа", "Женско царство" и "Диво сърце". На партито по случай празника присъстваха мнозина светски личности, сред които и чаровната Бергюзар Корел ("1001 нощ" и "Справедливостта на Кара"), която събра хорските погледи с екстравагантното си облекло, но най-вече с огромната си широкопола черна шапка. Случайно или не, същата бе сложила и самата рожденничка Мехтап, а двете с гостенката ѝ Бергюзар бяха буквално като близначки. На партито женското парти присъстваха и други известни актриси, сред които Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") и Асена Аркън.

5) Младата надежда на турското кино Серенай Саръкая, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в момента повтарящия се хит "Сезони на любовта" и която в момента се снима във втория сезон на хита на StarTV "Приливи и отливи" (Medcezir), ще трябва да се яви в съда! За разлика от някои свои колеги, които биваха съдени за приемане на наркотични и алкохолни вещества в скоро време, чаровницата ще бъде съдена от своите бивши работодатели на модната агенция, в която младата блондинка е работила като модел, преди да стане известна. Според тях по време на работата си в агенцията, с която била сключила договор, Серенай го е нарушавала, участвайки едновременно и в различни рекламни кампании на други фирми, което пък не ѝ било позволено от споразумението ѝ с работодателите ѝ. Адвокатите на Саръкая се надяват доверителката им да се размине по възможно най-лекия начин, заплащайки скромната в сравнение с договорената огромна неустойка, сума от 3500 турски лири. Делото ще се води съвсем скоро.

6) Въпреки десетките слухове за раздяла между една от любимите светски двойки в Турция - Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак, двамата все още са заедно и очевидно влюбени, като отскоро любимците на зрителите не спират да публикуват в социалните мрежи свои selfie-та, на които са заедно и са видимо повече от щастливи заедно, радвайки се и на двете си вече поотраснали дъщерички-близначки Мая и Топрак. Очевидно обаче Туба и Онур използват времето си в момента, за да се радват един на друг, защото съвсем скоро в южната ни съседка ще започнат снимките по новия късометражен филм на Сайлак "Джунглата" (Orman), в който ще си партнира с редица известни актьори, сред които и Селим Байрактар ("Великолепният век"). Напомняме, че Туба и Онур се срещнаха на снимачната площадка на "Огнено сърце", на която и се влюбиха един в друг, а в последствие и ожениха в Париж. 

7) Наскоро младата надежда на турското кино Синем Кобал, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в тийн-хита "Малки тайни" и която в момента се снима в сериала на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), бе забелязана от турските папараци да се разхожда заедно със своя близка приятелка в известен турски търговски център. Чаровната блондинка първо бе засечена да пазарува в голям магазин за спортни дрехи, а след това заедно с приятелката си да сяда в кафене и да разговаря с нея. На въпросите на журналисти дали наистина има връзка с известния актьор и свой колега Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), Синем Кобал не отговори нищо, както и на всички останали въпроси, засягащи личния ѝ живот. Очевидно чаровницата се беше отдала на кратка почивка между снимките на "Работа на Гьонюл", която прекара заедно с близката си в търговски център.

8) Помните, че в началото на настоящата 2015 година Ви в едно от изданията на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че не се носят слухове за раздяла между една от най-обичаните светски двойки в южната ни съседка - Нур Фетахоулу ("Забраненият плод", "Великолепният век" и "Пътят на живота") и съпруга ѝ Левент Везироулу. Тогава самата чаровна актриса сподели пред турските медии, че такова нещо няма и с половинката си са все още в добри отношения. Е, сега, близо 3 месеца след това, отново се носят слухове за раздяла между двамата, като дори вече е почти сигурно, че бизнесменът е подал молба за развод в съда и скоро дори двамата ще се явят в него, за да приключат официално с отношенията си, въпреки че според близките им след случая в началото на годината се бяха опитали да ги възстановят. Ще следим и занапред случая!

9) Наскоро половинката на един от най-харесваните турски актьори Бюлент Инал, известен чрез ролите си у нас в хитовете "Под липите" и "Момичето, което обичах", отпразнува своя тридесети рожден ден, на който бяха поканени много известни личности и семейни приятели на двамата влюбени. Сред тях бяха и младата надежда на турското кино Йозге Йозпинчи, позната у нас чрез ролите си в "Момичето с червения шал" и "Ангели-пазители" и снимаща се в момента в хита на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), и приятелят ѝ Бурак Ямантюрк ("Пътят на живота"). Според по-запознати лично Бюлент е поканил своята приятелка Йозге, с която през 2013 г. си партнираше в хита на ATV "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan). Инал не пропусна и пред всички присъстващи да пожелае всичко най-добро на любовта на живота си Гюнеш по случай рождения ѝ ден, след което двамата страстно се целунаха и всички им ръкопляскаха.

10) Още една турска двойка се разпадна! Наскоро известната с ролите си в криминалия хит "Опасни улици" и историческия провал "Завоевателят" (Fatih) актриса Гамзе Йозчелик и дългогодишният ѝ приятел Мерт Йоджал са се разделили окончателно, като двамата дори вече не са приятели в социалните мрежи и не пропуснаха да споделят това с приятелите и последователите си, с което истински ги натъжиха и огорчиха. На въпросите на журналисти дали постъпка на Гамзе или самата тя е била причина за разпада на взаимоотношенията между до преди няколко седмици двамата влюбени, чаровната блондинка, която отскоро е брюнетка, не отговори нищо и така съмненията станаха още повече.

11) Дълго пазена тайна вече е разкрита! След повече от година, откакто актрисата и Мис Турция Селен Сойдер счупи ръката си по време на снимките на финалните епизоди от повтарящия се в момента всеки уикенд по Диема Фемили сериал "Сезони на любовта" (Lale Devri), едва сега мистерията около инцидента, за който потърпевшата разказваше, че става въпрос за злополука, сана ясна! Въпреки думите на Селен, наскоро близки до чаровницата, състезаваща се в момента в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" разкриха пред турските медии, че бившата ѝ екранна партньорка Серенай Саръкая от ревност тогава по екранния си партньор Толгахан Сайъшман е счупила умишлено ръката на Селен, бутайки я силно на земята. След като обаче вече няма нищо общо нито със Серенай, нито с Толгахан, с когото до миналата година имаха интимни отношения, Селен в момента не желае да коментира нищо по случая.

12) Наскоро се проведе делото срещу турската актриса Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет"), която през пролетта на изминалата 2014 година, докато все още се снимаше в историческия провал на ATV "Забрана" (Yasak), бе хваната от пътните полицаи да шофира с цели 2.44 промила алкохол в кръвта. Прокурорът в делото бе предложил и настояваше чаровницата да бъде наказана за провинението си с цели шест месеца лишаване от свобода, като обаче заради адвокатите на Дениз, съдът отложи поставянето на присъдата, но за съжаление все още нищо не е ясно. В съда Чакър се защити с твърдението, че е използвала колата си пияна за съвсем късо разстояние, но заради лош късмет полицаите са я хванали. Ще следим подробностите по случая!

13) След като за последно участва в най-успешната турска семейна драма "Листопад" преди повече от 8 години, турската актриса и писателка Башан Саян предстои да се завърне на екран съвсем скоро и то повече от грандиозно! Това сподели пред турските медии самата тя, като издаде, че зрителите предстои да я видят в съвсем нова и непозната светлина, в ролята на екшън-героиня, чиито сцени ще бъдат изпълнени с динамика и постоянно напрежение. По повода чаровната брюнетка вече е започнала да посещава сериозно фитнес-залата, където тренира за мускули и повече издръжливост, тъй като издава, че ще се стреми сцените ѝ с дубльори в новия екшън-филм да бъдат възможно най-малко. За участието си в кино-лентата и най-вече различната от досегашните си роли героиня Башак споделя, че това е нейна истински сбъднала се мечта.

14) Една от най-чаровните млади турски актриси Хатидже Шендил, която в момента у нас гледаме всяка делнична вечер от 22.30 часа по Диема Фемили в "Дила" (Dila Hanim) и която в момента се снима в хита на StarTV "Денят, в който е написана съдбата ми" (Kaderimin Yazildigi Gun), бе забелязана наскоро да се разхожда заедно със своя годеник Бурак Саяшар ("Малки жени") в известен турски търговски център. Въпреки че не изглеждаше по възможно най-добрия начин и папараците я заснеха с натурално лице без грим, чаровницата изглеждаше повече от щастлива в компанията на своята любов и дори поздрави учтиво любопитните журналисти, въпреки че в момента сериалът с нейно участие "Денят, в който е написана съдбата ми" постига по-ниски от обикновеното резултати и бе изместен от лидерското място от "Survivor" и новият хит "Отново любов" (Ask Yeniden). След това Хатидже и Бурак вечеряха в елитен ресторант.

15) Селма Ергеч, която до миналата пролет се снимаше в най-успешната турска историческа мелодрама "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и която в момента се снима в сериала на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), наскоро бе забелязана в голям турски търговски център да пазарува в голям и известен спортен магазин. Според турските папараци чаровната актриса с потайна усмивка дълго се е колебала между няколко артикула, които след това е станало ясно, че са спортни обувки за кикбокс. Именно този спорт е страстта в момента на Селма, която очевидно се стреми в залата, докато тренира и хем се забавлява, хем се грижи за фигурата си, да ѝ е удобно и комфортно и не се е замислила да се поглези с един от най-скъпите модели маратонки.

16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 30 март, предстои да прочетете 52 издание от рубриката ни за рейтингите на сериалите в южната ни съседка "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 31 март, пък идва ред на извънреден брой от "Турция представя...", в който предстои да Ви запознаем с новите сериали "Спешно търсене на любов" (Acil Ask Araniyor) на ShowTV и "Просто бъдете щастливи" (Mutlu Ol Yeter) на ATV. В сряда, 1 април, не на шега, предстои да прочетете третото за сезона и двадесет и второ подред издание от "Музиката от турските сериали", в което ще разгледаме музикалните теми в приключилия преди дни у нас хит "Надежда за обич". В четвъртък, 2 април, идва ред на интервюто с втория отпаднал от "Любима турска звезда 2015" участник Юсуф Акгюн. В петък, 3 април, пък предстои да прочетете преразказа на втория епизод от медицинската мелодрама "Пътят на живота" (Hayat Yolunda) в едноименната ни рубрика. В събота, 4 април, идва ред на третото издание от новата ни пролетна рубрика "Успехът на...", в което ще представим успеха на хита "Завръщане" (Sila) по света. И в неделя, 5 април, идва ред на двадесет и седмия брой от рубриката ни "Турските актьори 24/7"! 

7 коментара:

Анонимен каза...

Какво се случва напоследък,че постоянно забавяте рубриките? Цяла седмица чакаме тази рубрика,защото е най-интересната

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
През изминалата седмица забавихме единствено качването на изданието от "Музиката от турските сериали", защото наистина имаше технически причини. Както вече може би сте забелязали, вече сме добавили още 6 новини към изданието, като до края на деня то ще бъде изцяло завършено, в случая забавянето е много малко. Извиняваме се все пак за евентуално причиненото неудобство!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, много ви моля да напишете за проектите на Мехмет Акиф Алакурт. С какво се занимава сега и , няма ли договор за филм или сериал, въобще какво става с него. Благодаря ви предварително и хубав ден.

Анонимен каза...

Подкрепям,из форумите е лудница не бях виждала досега да се е харесвал толкова много някой актьор.

Анонимен каза...

След края на "Любима турска звезда 2015" може ли да публикувате интервю с Хатидже Шендил?

Анонимен каза...

Е хайде де написали сте тази вечер,кога ще пуснете снанията в 00:00 ли?

Анонимен каза...

"Какво гледат в Турция?" кога ще я пуснете?

Предоставено от Blogger.