"Тиха буря" - нов турски сериал от 21 февруари по БТВ Лейди

февруари 04, 2015
От 21 февруари (събота) в ефира на БТВ Лейди стартира новият турски сериал "Тиха буря" (Sessiz Firtina), който ще се излъчва всеки уикенд между
22.00 и 00.00 часа с по два епизода.  В него участие взимат известни у нас актьори, сред които Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети" и "Дила"), Арзум Онан ("Цвете от изтока"), Месут Акуста ("Черната роза"), Юнал Силвер ("Огнено сърце"), Бесте Берекет ("Щастливи заедно") и други. 

Информация: Теленовелас Новини; 

2 коментара:

Анонимен каза...

"започва НОВИЯТ сериал", кое му е новото? От 2007 е този сериал. От 8 години. Както и "Завръщане" беше "нов сериал", а е от 2006. Вече сме в 2015. А и сте сбъркали името, не е "Фиртина", а "фъртъна". Sessiz fırtına (не Sessiz firtina)

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Сериалът е напълно нов за България и в случая това е важното, а не кога е излъчен в Турция. Какво да кажем, започва старият сериал ли? Така излиза, че той вече е излъчен в България, а всъщност е напълно нов и премиерен за нашия ефир! Не сме сбъркали името, просто нямаме турска клавиатура, където "i" без точка се чете "ъ".
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.