"Ифет" с продължение тази пролет в СЕРИАЛИ в България

"Любовта им беше като стрела, пронизваща сърцето. Любовта им, макар и минала през трудности, беше като опора за тях в трудния им живот.
Но в един миг всичко се преобърна. И сега животът им зависи от другия..." През месец юли 2014 г. в ефира на Диема Фемили се завъртя един от най-очакваните турски сериали у нас "Ифет" (Iffet). Неговото излъчване бе всяка делнична вечер от 22.30 часа, като събра пред екраните стотици хиляди зрители. Този сериал обаче остана с отворен край и всичките му фенове изгарят от желание да разберат какво ще се случи с любимите им герои. От месец март екипът на СЕРИАЛИ в България ще представи невероятната възможност на феновете на сериала да проследят неговото продължение, но как - разбирате сега! 

През лятото на 2013 година СЕРИАЛИ в България стартира най-успешният си проект досега, а именно продължение на сериал. То беше на незабравимата приказка "Огнено сърце" (Gonulcelen), което нашият екип създаде в рамките на година и половина, а резултатите, които показа, продължават да са ненадминати. Продължението на сериала с обичаната Туба Бююкюстюн, побрано в 3 сезона и 64 епизода, се качваше всяка събота и неделя под формата на разкази тук в блога, където самият сериал имаше отделна и доста преглеждана страница. Успехът на "Огнено сърце": Продължението ни накара да се замислим около тази успешна идея и занапред да правим все повече и повече такива проекти. "Проектът "Огнено сърце": Продължението промени представите си за успех. Направихме продължението без дори да подозираме в какво се въвличаме и какви рекордни резултати ще постигне, без дори да знаем, че той ще постигне невиждан успех и дори ще се превърне в най-успешния проект на блога. Винаги сме правили рубрики и проекти, но такъв успех досега сме нямали. Продължението на сериала ни донесе страхотни нови посещения и ни накара за пореден път да осъзнаем, че турските сериали са нещо, без което българския зрител не може. Макар и под формата на разкази, един епизод от продължението на сериала беше изключително четен - нещо, което никога не сме предполагали, че е възможно. За това решихме занапред да продължим с тези проекти и сега предстои да Ви предложим нещо, от което също ще останете много доволни!", коментира един от главните редактори на блога.

От месец март СЕРИАЛИ в България ще зарадва читателите си с продължение на сериала "Ифет", който приключи с отворен край. Продължението също ще бъде под формата на разкази, подобно на това на "Огнено сърце", като от тук можете да си припомните страницата му и всички епизоди. Заедно с "Ифет: Продължението" сме Ви подготвили и редица изненади - за първи път към епизодите ще има и музика, която още повече ще засилва напрежението в тях и ще бъде неизменна част от събитията в сериите. Ще има и много анкети, с които ще се допитваме до Вашето мнение, с което се целим да направим проекта по-интерактивен и социален, така че Вие - нашите читетели, да се чувствате като част от тази магия. Първото проучване дори вече е налично в блога, като в него ви питаме "Ще оцелее ли Джемил в "Ифет": Продължението?". Гласувайте в него до понеделник, 16 февруари, когато то ще бъде закрито, а резултатите ще бъдат публикувани на страницата на "Ифет: Продължението", линк към която можете да намерите по-горе. Освен това от днес започваме и първата "Игра на фенове", която ще протече много просто, а и със сигурност ще е много интересна за много от Вас. В коментарите под статията очакваме Вашите предложения за това какво очаквате да видите в продължението на сериала "Ифет"? Можете да пишете каквото искате и колкото си искате, свързано с продължението на мелодрамата, а и да ни давате насоки, свързани с предстоящото него. Не забравяйте, че Вашите идеи можете да давате напълно анонимно и безплатно като коментар под тази статия, а в петък, 20 февруари ще съобщим кое предложение най-много ни е харесало. Очакваме Ви!

Съвсем скоро продължението на "Ифет" ще можете да четете създадено специално от нас за Вас, феновете на сериала, като то ще излиза под формата на разкази. Какво да очаквате в предстоящите нови епизоди на сериала ли? Още отсега ще обещаем - очаквайте много изненади и обрати! Ще станете свидетели на смърт, болка, интриги, омраза, отвличане, трудности и отмъщение, които няма да оставят никой от Вас безучастен. Предстои разтърсващо продължение на един от най-обичаните сериали, давани някога у нас - "Ифет", очаквайте го през март! Допълнително ще обявим стартовата дата и дните на качване на епизодите на "Ифет: Продължението", заедно със сюжета на продължението. Очаквайте! 

1 коментар:

Анонимен каза...

Аз ви предлагам да махнете Дилек и без това тя е зла героиня а и ако се махне сериала ще е по спокоен. Махнете и този Халил заради който Ифет простреля Джемил и махнете Саиме и я пратете там където е Ахмет който изчезна. Друго което мога да ви предложа е да убиете героинята на Бетюл и Ерхан да се влюби в друго момиче както и Ифет да роди още едно дете.

Предоставено от Blogger.