"Ритъмът на мечтите" - нов сериал тръгва по Диема Фемили

С всеки изминал ден все повече се приближаваме към предстоящия пролетен телевизионен сезон. За него родните национални телевизии
и нишови канали се подготвят усилено и вече са потвърдили някои от заглавията, които ще се предават. Тук обаче става въпрос за един нов сериал, който предстои да тръгне в ефира на нишовия канал от семейството на Nova Broadcasting Group, а именно Диема Фемили. Повече за новата продукция вижте на по-долните редове!

И така, с усилена реклама, Диема Фемили приканва зрителите си да очакват съвсем скоро старта на новия премиерен индийски сериал "Ритъмът на мечтите" (Susaral Simar Ka). Продукцията от Индия е с участието на Авика Гор, която родните зрители до скоро гледаха като малката Ананди в най-гледания индийски сериал на НоваТВ "Малката булка" (Balika Vadhu). Историята на "Ритъмът на мечтите" разказва за двете сестри Симар и Роли, които се омъжват за двама братя, но на сватбата на Симар отива Роли, преструвайки се на нея. До момента сериалът все още се излъчва в Индия, където е започнал през 2011 г., като до тук е показал близо 1080 епизода, което означава, че това ще е третият индийски сериал, излъчващ се по каналите на НоваТВ, който все още не е приключил в страната си и е излъчил рекорден брой епизоди. Засега все още не е официално потвърдено кога ще започне излъчването на "Ритъмът на мечтите", но по всяка вероятност сериалът ще бъде заместник на приключващото повторение на хита "Забраненият плод" (Ask-i Memnu) и така ще се излъчва всеки делничен ден, по 2 епизода, от 21.30 до 22.30 часа в ефира на Диема Фемили. Любопитна информация, с която разполагаме, е, че в един момент от сериала героинята на Авика Гор (Ананди от "Малката булка") ще бъде заместена от всенародната любимка на България от индийските сериали Сара Кхан, изпълнила обичаната от милиони зрители роля на Садна в най-гледания индийски сериал, излъчен у нас, "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai).  Следете блога за официална информация, която ще ви дадем в най-скоро време! 

20 коментара:

Анонимен каза...

от 16 февруари

Анонимен каза...

Хахах цигания до шия... Една сцена в индийски сериал се развива със скоростта на костенурката. Човек трябва да има здрави нерви, за да понесе такова нещо, да не говорим за кича. Жалко, че ДФ предприема такъв ход, изгубва ме като зрител.

Анонимен каза...

Ха ха от смешна тв какво очаквате Диема Фемили изобщо не се вписва в фемили канал,а колкото до това какво пускат ами по-добре да бяха пуснали гръцкият Блясък отначало от колкото поредния многоброен индийски.

Анонимен каза...

Чудесен избор ! Сериалът в много хубав и интересен ! Със сигурност ще го гледам !
*Поздрави

Анонимен каза...

Какво е това диема фемили се излага с тези индийски простотии сас сигурност няма да го гледам

Анонимен каза...

as mnogo se radvam na tozi serial ot reklamite si lichi che e hubav a tezi prostachki marshi koito se ubijdar ciganite golemite balgarki da im qdat gomnata prostachki koito ne razbirat ot duhova muzika da go duhat pod voda


Анонимен каза...

Супер ! Поздравления на Диема Фемили ! Веднъж да пуснат свястен сериал...

Анонимен каза...

Ставате смешни с тези индийски сериали губите много голяма аудиториа от зрителите си

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Все още няма официална дата, на която ще стартира новия сериал, но се знае, че ще бъде през февруари и най-вероятно това ще се случи към средата, тъй като тогава се пада финала на "Забраненият плод". Ще информираме отново, при официална поява на информация.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Като цяло българските медии се опитват да ни наложат сериалите от Индия и за това отсега нататък свиквайте с това, защото този няма да е последния сериал от там. А и факта колко са харесвани и гледани, отговаря на въпроса защо в последните 2 години има голямо наличие на индийски сериали. Съгласни сме, че действията в индийските сериали се разиват бавно, но всеки сериал, независимо какъв по народност е, има своите плюсове и минуси.
Леки и успешни дни! :)

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Свиквайте с това, защото "Ритъмът на мечтите" няма да е последния индийски сериал. Все пак не може Диема Фемили денонощно да е затрупана с турски сериали, нали? Според нас наистина има нужда от сериозно разнообразяване и оправяне на програмата на медията, но в случая ние нищо не можем да направим. А и от Диема Фемили се стремят да пускат това, което ще се гледа.
Леки и успешни дни! :)

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Със сигурност и този сериал си има своите интересни черти и епизоди, но не всеки зрител харесва индийските сериали. Колкото и да е интересен, ние лично не бихме се захванали с толкова дълъг сериал, особено ако е по Диема Фемили, които никога не оставят сериалите си неизлъчени.
Леки и успешни дни! :)

До 5-ти коментар:
Здравейте,
И защо да се излага? Медията пуска това, което ще се гледа. Дори повторението на "Малката булка" е с високи рейтинги, а само 2 часа по-рано сериала е даван премиерно по НоваТВ. Разберете, че у нас важен фактор е рейтинга, а щом зрителите харесват едни по народност сериали, то със сигурност те ще наложат с времето като задължителна програма за зрителите. Не забравяйте какво стана с турските сериали! А и Диема Фемили прави голяма крачка, щом пуска в prime-time си премиерен сериал от Индия. Но все пак това няма голямо значение, защото все пак е нишов канал.
Леки и успешни дни! :)

До 6-ти коментар:
Хайде малко по полека с речника, а? Всеки има право на мнение и щом някой го е изразил, то Вие нямате право да му се месите. Не всички харесват индийски сериали, това, че на Вас ви допадат, не означава, че трябва да нападате и обиждате тези, на които не им допадат, нали?
Леки и успешни дни! :)

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Може би сериала наистина си струва, а и е един от най-успешните в Индия, където вече 4 години не слиза от екрана. Жалко само, че има толкова много епизоди, а и все още се излъчва...
Леки и успешни дни! :)

До 8-ми коментар:
Здравейте,
Надяваме се, че с това се обръщате към Диема Фемили, защото ако искате да го кажете на нас, то в случая Вие ставате смешни с това, че така и не разбрахте, че не ние определяме какво ще се излъчва по телевизиите. Всъщност, не сме сигурни, че сте прав. Индийските сериали се харесват у нас, а БТВ и НоваТВ само спечелиха с това да ги излъчват. Сигурни сме, че и този сериал ще постигне нужния успех, макар, че мислим, че трябваше да е в по-ранен час.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

kato chetq za razmqnata nasupruzi i suprogi sestri i tem podobni zashto mnogo mi se struva che tova e sushtiqt sscenarii na ime tapasq i ichxa no vupreki tova az haresvam indiiskite seriali mnogo sa hubavi i interesni no chestno kazano predpochitam da ima poveche ot nashite turski seriali

Анонимен каза...

Аз знам почети всички епизоди на този филм и е наистина много интересен С нетърпение чаках да го дадат по btv nova или диема фемели и яз нямам нищо против да гледам индийски сериали.

Анонимен каза...

аз много се радвам че ще почва нов индийски сериал особено че ще бъде с участието на Сара Кхан сляд като хитовият индийски сериал ,,Цветовете на любовта'' свърши преди няколко месеца. аз със сигурност ще го гледам :)

Анонимен каза...

Няма да гледам диема фемили,след като пуска индийски сериали - не съм мангал!

Анонимен каза...

Не мога да проумея българи ли харесват индийската простотия - не ми се вярва,сигурно са цигани. Българин не може да харесва индийската простотия- ронене на сълзи,тупуркане с боси крака в прахта,точки на челата,точки по дължината на веждите и сюжетът- ПРОСТОТИЯ! Сигурно индийските боклуци ги дават без пари,а на шефовете на Диема не им пука,нали те лапат пари-зрителите не ги интересуват .

Анонимен каза...

по добре индийска отколкото турска простотия

Анонимен каза...

Уникален сериал!!!
Браво!! :*

Unknown каза...

I sto samo ciganite da gledat tiq filmi

Unknown каза...

Mnoo hubav seriql e ritamat na meshtite
i sto da nee e hybav a mnoo si e huvav
i sto samo cigani da gi gledat indiiskite seriali vseki shovek si ima mnenie

Unknown каза...

Da taka e

Unknown каза...

I ne e sastoo tva sa 2 razlishni seriala ne e edin i sast

Предоставено от Blogger.