"Ритъмът на мечтите" стартира от 9 февруари в 21.30 часа

След като преди няколко дни екслузивно Ви информирахме за старта на новия индийски сериал "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), то вече е
ясна и датата на старт на новата азиатска мелодрама.

Продукцията с участието на малката и любима на българските зрители от първия и най-гледан за НоваТВ индийски сериал "Малката булка" (Balika Vadhu) актриса Авика Гор, изпълнила ролята на малката Ананди, започва на 9 февруари (понеделник), като ще се излъчва всяка делнична вечер между 21.30 и 22.30 часа, показвайки по две около 20-25-минутни серии дневно по Диема Фемили. "Ритъмът на мечтите" ще замести приключващото на 6 февруари (петък) и излъчващо в момента финалните си епизоди повторение на втората най-харесвана турска поредица у нас "Забраненият плод", чиято развръзка ще бъде показана на горе-упоменатата дата в обичайния си часови слот на излъчване - между 21.30 и 22.30 часа. 

Със старта на новия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", в който в последствие участие ще вземе и всенародната любимка от най-гледаната азиатската мелодрама у нас "Цветовете на любовта" Сара Кхан (Садна), Диема Фемили ще предложи на зрителите си всяка делнична вечер маратон от индийски сериали, като той ще бъде откриван от повторенията на "Моята карма" (Uttaran) всяка делнична вечер между 19.00 и 20.00 часа, следвани от тези на "Малката булка" (Balika Vadhu) също всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа и закрити от премиерните серии на новия сериал "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka) всяка делнична вечер между 21.30 и 22.30 часа. Така всеки делник в продължение на три часа и половина, от 19.00 до 22.30 часа, prime-time-ът на доскорошния "дом на турските сериали" Диема Фемили ще бъде превзет от индийски сериали. 

А Вие ще гледате ли новата индийска мелодрама? 

8 коментара:

Анонимен каза...

НЕ, няма да го гледам. Подобни безкрайни и еднотипни сериали не си заслужават.

Анонимен каза...

да така е тъпо тъпо тъпо само тъпи предавания дават

Анонимен каза...

Няма да го гледам диема фемили ме загубиха като зрител

Анонимен каза...

ne

Анонимен каза...

Nqma da go gledam

Анонимен каза...

Не бих си губила времето с тапи безвкусни сериали няма да го гледам

Анонимен каза...

АМАН ОТ ИНДИЙСКИ БОЗИ! ДИЕМА ФЕМИЛИ ЩЕ СИ ЗГУБИ ПОСТОЯННИТЕ ЗРИТЕЛИ С ТЕЗИ БЕЗКРАЙНО ДЪЛГИ И ТЪПИ СЕРИАЛИ.СИГУРНО НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА И СЕГА НА КИЛОГРАМ НИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ. ИЗЛИЗА ЧЕ ИЛИ ПОВТАРЯТЕ МНОГОКРАТНИ ГЛЕДАНИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ ИЛИ НИ ЗАЛИВАТЕ С ИНДИЙСКИ БУКЛУЦИ.

Анонимен каза...

Не е ли малко прекалено вече? 3 сериала по 1 500 и кусур серии и то еднотипни?!

Предоставено от Blogger.