Баръш Фалай: "Всеки заслужава да обича и да бъде обичан"

Здравейте, приятели! Днес, 20 ноември (четвъртък) предстои да публикуваме юбилейното интервю с турски актьор №30, след като
вече от почти 7 месеца прочитате такива ежеседмично. Днес публикуваме интервю с един от най-популярните турски актьори, а кой е той разбирате в следващите абзаци! Той е Баръш Фалай и е роден на 9 април 1972 г. в Балъкешир, Турция. В момента е на 42 години, зодия овен. Започва да се занимава активно с актьорската професия още от 1995 г., когато е едва на 23 години, тогава изиграва малка роля в сериала "Цветно такси" (Çiçek Taksi). Голямата популярност обаче го спохожда след пресъздаването на образа му в хита с Халит Ергенч и Неджат Ишлер "Готова на всичко" (Aliye), през 2004 г. За него ветовната слава обаче идва след ролята ми в криминалната драма "Езел", партнирайки си с едни от най-популярните актьори в страната, като Кенан Имирзалъолу, Джансу Дере и Ийт Йозшенер, през 2009 г. Две години по-късно, през 2011 г., той отново взима една от главните роли, този път обаче в хита на ATV, направил премиерата си у нас през изминалия пролетен сезон по ТВ7 "Момичето с червения шал" (Al Yazmalim), в който изигра ролята на Джемшит. Последният му образ, който все още пресъздава, е този на Селим в турската адаптация на американския хит "Кварталът на богатите" (The Orange County) "Приливи и отливи" (Medcezir), от есента на изминалата 2013 г. досега. Време е да започваме!

Имате ли фобия от нещо?
Мисля, че имам страх от високо, но много високо, максималната височина, на която съм се качвал е 30-35 метра и направо изтръпнах, сигурно ако бях постоял още малко щеше да ми стане лошо. И от тогава вече не смея да се качвам на много високи места, максимум до 10 етаж на дадена сграда, не повече. 

Бихте ли се подстригали нула номер за дадена продукция?
Разбира се, че бих, ако ролята ми харесва много и след това надали ще имам шанс да играя подобна - да. Но ще ми трябва малко време, за да свикна с новата си визия, а и след това минимум 2 години ще са ми нужни, за да ми порасне отново дълга коса. 

Ако имате машина на времето, в коя година или век бихте се върнал?
Не знам къде бих се върнал, но може би ще се пренеса в бъдещето, за да видя новия ми син, след като първия ми почина, за нещастие. Като цяло не обичам да се връщам в миналото, така или иначе нещата няма да се върнат, затова е безсмислено да съжаляваш, единствения вариант е да гледаш смело и право напред, към бъдещето, иначе за какво живеем, за миналото ли?!

Добри ли са бедните хора според Вас?
Всички хора сме различни, но сме си приличаме по това, че всеки име и своите добри, и своите лоши качества, които правят равновесието в живота, както доброто и злото. Така че напълно добри хора няма, а за съжаление, повечето бедни са озлобени, безразлични и невярващи, безнадеждни хора, които са отчаяни от живота си. И все пак, и те са част от равновесието в живота ни, на богати и бедни.

За какво мечтаете в момента?
Мечтая единствено за сина си, да бъда с него, където и да се намира в момента. Но това е Божа работа и аз не мога да се меся в неговите дела, когато реши, тогава ще си ида и аз, все още обаче съм твърде млад.

Ревнив ли сте?
Разбира се, ако човек е истински влюбен, то е напълно нормално да ревнува, а ако ли не, то явно нещо не е наред във взаимоотношенията му с ближния. И всъщност за мен ревността е един вид инстинкт, който носим в себе си и искаме или не, в един момент той се проявява. И всъщност ето това са истински ценните неща в живота - човешките и нормалните.

Колко пъти сте се влюбвал в живота?
Много пъти съм бил влюбен, но ги броя, не си правя списък. Не мога даже да ги определя ориентировъчно, но най-често се влюбвах, докато бях все още в 30-те, тогава мъжа става истински мъж и започва да разбира и осъзнава истински важните неща от живота.

Какво Ви изкарва извън равновесие?
Малко са нещата, които могат да ме вбесят, но едно от тях, може би най-голямото, е безкрупулността на хората, която за съжаление се увеличава постоянно.

Кое е най-лудото нещо, което сте правил в живота Ви?
Като по-млад и малък съм вършил много лудории, не мога да си спомня, коя е била най-голямата. Но като цяло бях луда глава, но до 25 години, след това вече ангажиментите ми нараснаха, започнах да градя кариерата си и не ми оставаше време за щуротии, но то и сега не е късно. А не може да се каже, че съм израснал в подобна щура и емоционална среда, родителите ми бяха скромни и тихи хора.

Кои са любимите Ви филми?
Любимите ми филми са доста, но тези, които са ми направили най-голямо впечатление са "Герой", "Матрицата", "Боен клуб", както и сериалът с мое участие "Татко". Като цяло обичам филмите, които ясно и точно предават посланията си към зрителите и публиката.

Какво значи за Вас любовта?
Човешка нужда, всеки заслужава и има правото да обича и да бъде обичан.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.