Вилма Елес: "За първи път се влюбих, когато бях на 4 години"

Здравейте, приятели! Продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с популярни турски актьори и актриси.
Днес, 13 ноември (четвъртък) обаче ще направим изключение и двадесет и деветото интервю ще бъде не с турска, а с германска актриса. Питате се "защо"? Разберете в следващите абзаци! Тя е Вилма Елес и е родена на 18 октомври 1986 г. в Колоджн, Германия. В момента е на 28 години, зодия везни. Израства в седем-членно семейство, като тя е второто сред общо петте деца. Започва актьорската си кариера през далечната 2002 г., когато е едва на 16 години, с малки роли в германските театри. След това, от 2005 г. насам, когато е на 19 години, започва да играе във филмови продукции, като общия им брой към момента е над 20. През 2010 г. получава предложение за участие в турската семейна драма №1 след "Листопад" "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). Тя приема, изигравайки ролята на главната антагонистка, любовницата на капитан Али (Еркан Петеккая) Каролин, съсипваща семейството му. Първоначално тя не знае турски и учи репликите си наизуст, без да знае какво говори, въпреки, че знае три езика - своя майчин германски, английски и френски. По-късно започва да взима уроци по турски и така постепенно го научава. Освен в телевизионни и кино-продукции, Вилма участва и в много рекламни клипове на различни компании, ставайки и рекламно лице на някои от тях, като определено цялата си световна популярност печели именно след участието си във "Времето лети". Време е да започваме!

Вече три години сте в Турция, а знаете турски почти перфектно, браво!
Определено 3 години не са малко, за тях човек може да научи изключително много неща, така стана и с мен. И въпреки, че вече мога да водя разговори на турски, аз продължавам да ходя на уроци, за да се усъвършенствам докрай. 

В момента е лято, "Времето лети" е в почивка, а вие и през отпускарския сезон работите. Ще имате ли почивка или след настоящия Ви проект направо се връщате на снимачната площадка на сериала?
Всъщност в новия ми проект взимам специална роля и сцените с мен са по-малко и по-леки. По принцип не обичам дългите почивки и ваканции, мога да съм в такива максимум 3 седмици, след това вече започва да ми става скучно и отегчително и искам да се връщам на работа. 

Чувствате ли Турция вече като свой втори дом?
Да, определено. Истанбул превзе сърцето ми и вече го чувствам като свой втори дом. На което и други място да отида, винаги се връщам в този град, не знам с какво, но привлича адски много и прави всеки, дошъл да живее в него, свой заложник, заложник на красотата, античността, уютността и гостоприемството си. 

Свикнахте ли с живота тук?
Да, вече свикнах да живея тук. Обикнах Истанбул и съм щастлива, че живея в него. Турция и Германия вече са съвместими, в родината ми има доста турски емигранти, тук също се срещам със мои сънародници, всичко е в хармония. 

Спомняте ли си първата Ви любов?
О да, спомням си я. Когато се влюбих за първи път бях на 4 годинки, беше много смешно, защото преследвах момченцето, което си харесвах ми казвах "Обичам те, обичам те!", а то накрая, сигурно за да се оттърве, ме целуна по бузата и избяга. Казваше се Кристиан и все още помня личицето му. Тогава всичко е било по детски, още не съм знаела какво правя. 

Как върви сегашната Ви връзка с Керем Джогюш?
Към момента всичко е наред и върви добре, и двамата сме много щастливи един с друг.

Мислили ли сте за сватба?
Друг въпрос, моля! (смее се)

Добре тогава, какво Ви прави щастлива?
За мен най-голямото щастие е здравето, моето и това на семейството ми, на близките ми хора. Щастлива съм и когато съм развълнувана, защото съм пристрастена към живота и неговата тръпка, авантюра. За мен дори установяването ми тук, в Истанбул, е едно голямо приключение за мен. Не си позволявам никога да ми е скучно и да не се занимавам с нещо.

Семейството Ви в Турция ли е?
Не, майка ми и баща ми живеят в Германия, както и братята и сестрите ми, с изключение на едната, която в момента е в Лондон. Като цяло цялото ни семейство обича да пътува и да живее на различни места, може би именно от там и аз съм такава голяма приключенка и авантюристка. 

Откъде тогава сте наследили актьорския си талант?
Мисля, че от чичо ми, който в момента е на забележителните 92 години и все още не слиза от сцените на Ню Йорк, още играе и още има сили и енергия. Всъщност обаче, родителите ми искаха да ме направят или адвокат, или лекар, или икономист. Аз обаче не исках и започнах да уча актьорско майсторство, когато бях едва на 13 години. И от тогава до сега съм участвала в общо над 30 пиеси и 20 филма. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.