"Турция представя..." (9): какво да очакваме тази есен по ATV?

октомври 07, 2014
Здравейте, приятели! Вие сте с деветото подред и четвъртото за сезона издание от рубриката ни, в която ежеседмично Ви запознаваме
отблизо с новите продукции по най-гледаните турски телевизии "Турция представя...". Днес предстои да го направим в трите нови мелодрами на четвъртата по гледаемост турска телевизия ATV. 

„Крадец на сърца” (Kalp Hirsizi):
Това е новата продукция, на която четвъртата по гледаемост турска телевизия ATV залага най-много тази есен. В нея почти всички актьори, изпълняващи главните роли, са непознати за българските зрители. Сюжетът обаче е повече от интересен. В новата турска историята се разказва за Дафне (Мине Тугай ("Времето лети")), самотна майка, която сама се справя с грижите за малкия си син. Една нощ в дома й влиза сериен крадец, в който тя без да иска се влюбва. Той също отвръща на чувствата й и така двамата заживяват заедно. Не след дълго, малкият син на Дафне, който допреди майка й да заживее с новия си любим, постоянно я е разпитвал за баща си, започва да си мисли, че именно крадецът им, с който в момента живеят, е негов баща и започва да го нарича „татко”. От тогава Дафне е изправена пред кръстопът – дали да излъже сина си, че новият й приятел е негов татко, или след толкова много години да потърси бившия си съпруг и баща на детето й, за да не живее то в лъжа. Отговорите намирате, гледайте новият сериал „Крадец на сърца”, всяка неделя от 20.00 часа по ATV. 

„Бял карамфил” (Beyaz Karanfil):
Това е втората нова серийна продукция на ATV, на която телевизията също залага изключително много тази есен. Тя за разлика от предишната, която представихме „Крадец на сърца”, която е романтична драма, е криминална драма. В нея главните роли се изпълняват от Кенан Чобан, Хакан Бояв, Али Сюрмели, Окан Туран и други. В нея, подобно на много останали, се разказва за пътят на отмъщението. Зюлфю е мъж, работещ в мрежа за разпространение на наркотици, като негов началник е Осман. В един момент плановете им се провалят и те са заловени от полицията, като заради работодателя си, Зюлфю е осъден на лишаване от свобода. След като присъдата му изтича, той излиза от затвора с единствената цел да отмъсти на тези, които са го предали. През какво ще мине, за да осъществи единствената си мечта - да отмъсти, гледайте в сериала „Бял карамфил” всеки петък от 20.00 часа по ATV. Важна подробност, която желаем да уточним е, че новата криминална поредица ще бъде създадена от техническия екип на "Долината на вълците", който до изминалия телевизионен сезон се излъчваше именно по ATV, но от тази есен - по KanalD. 

„Трима приятели” (Uc Arkadas):
Това е третата нова серийна драма, на която ATV също залага изключително много през настоящия телевизионен сезон. В нея се разказва за историята на трима приятели – Мурат, Късмет и Ръза, които израстват заедно, и които винаги са се подкрепяли един друг. Те са изпълнени съответно от Хакан Йълмаз, Анъл Илтер и Бюлент Сейран, който зрителите познават от най-гледаната турска поредица у нас за 2012 г. „Пепел от рози”, в която изигра ролята на психично-болния брат на главната героиня Фатмагюл. Освен тях, в поредицата със специална роля се включва и завръщащия се на екран след дълго отсъствие актьор Бурак Хаккъ ("Мелодията на сърцето" и "Изгубени години"), както и Лейля Ферай. Гледайте „Трима приятели” всеки четвъртък от 20.00 часа по ATV.
___________________________________________________________________

Освен тези три нови продукции тази есен - "Крадец на сърца", "Бял карамфил" и "Трима приятели", тази есен ATV излъчва и новите сезони на хитовите мелодрами "Справедливостта на Кара" (Karadayi) всеки понеделник, "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) всяка сряда и "Днешните домове" (Bugunun Saraylisi) всяка събота. "Другата половина" (Diger Yarim), който се излъчваше всеки петък бе спрян заради ниски рейтинги, възможно е това да се случи и с "Днешните домове", като допълнително ще Ви информираме за това в изданията на "Какво гледат в Турция?". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.