"Турските актьори 24/7" (4): от 6 до 12 октомври 2014 г.

октомври 12, 2014
Неделя е, 12 октомври, а това означава, че днес предстои да прочетете четвъртото подред издание от новата рубрика на СЕРИАЛИ
в България "Турските актьори 24/7". И тази седмица сме Ви подготвили огромна порция от интересни и любопитни новини и клюки, свързани с любимите Ви актьори от сериалите. Случайно или не, в днешното издание сме наблегнали на любовта, независимо дали между мъж и жена, майка и син, баща и дъщеря, приятелки, та дори и... стопанин и домашен любимец. Вижте кого обичат любимите Ви турски актьори, както и още любопитна информация в следващите абзаци!

1) През вече отиващата си седмица младата надежда на турското кино Пелин Карахан, която у нас сме гледали в турските хитове "Мечтатели" (Kavak Yelleri) и "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), отпразнува подобаващо 30-годишнината си и 3 юбилей с голямо парти и с много нейни приятели и бивши колеги. Самата организацията всъщност е поел изцяло съпругът на красавицата, който до последно е пазел това в тайна от Пелин, която е останала много изненадана, след като е разбрала за празненството. На голямото събитие беше забелязан бившия колега на Карахан от "Великолепният век" Арас Булут Ийнемли ("Времето лети"). Актрисата също така получи много поздравления от свои фенове по цял свят в официалните си профили в социалните мрежи. 

2) Една от най-обсъжданите в последните месеци турски двойки - Фахрие Евджен ("Листопад") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни"), е решила да изцяло да промени начинът си на живот, започвайки от обзавеждането на жилището, в което двамата живеят. Актьорите, между които любовта пламна след участието им в "Чучулигата" (Calikusu), в който бяха екранни партньори, са поръчали на известна турска мебелна марка изцяло нови мебели и обзавеждане на дома им, което би трябвало да пристигне в дома им до няколко дни. 

3) По време на снимките на новия сериал на StarTV "Парче пари" (Paramparca), в който главните роли са поверени на любимците на публиката Нюргюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Имението с лозите" и "Любов и наказание") и Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Времето лети" и "Памуковата принцеса"), екипът му е пострадал леко, след като са започнали протестите на популярни площад "Таксим", в който полицията разпръскваше сълзотворен газ. Точно тогава на това място се е снимала сцена от сериала, която обаче най-вероятно няма да видим на екран. Нюргюл Йешилчай сподели в социалните мрежи, че изведнъж е започнала да се задушава и очите ѝ да ѝ парят, след което всички са разбрали откъде идва проблемът. Мнозина нейни фенове се разтревожиха за здравето на любимците си, но за щастие от екипа на сериала уточняват, че никой не е страдал леко и снимките продължават с пълна сила.

4) Турската актриса Туба Бююкюстюн, позната на българските зрители от сериалите "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце", както и като победителката в проекта ни "Любима турска звезда 2014", наскоро сподели в социалните мрежи selfie, на което позира заедно с най-любимите си хора в живота - съпругът ѝ и екранен партньор в "Огнено сърце" Онур Сайлак и двете им дъщерички-близначки Мая и Топрак. С това красавицата опровергава всичките слухове в турското медийно пространство, че връзката между Туба и Онур е приключила и двамата са пред развод, след като през изминалата седмица Бююкюстюн посети плаж заедно с децата и майка си, но без любимия си. Гледайте Туба всяка сряда след 20.00 часа в "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) по турската телевизия ATV!

5) След като в продължение на месеци турският актьор Толга Карел, който у нас сме гледали единствено в турската семейна драма №1 "Листопад" и неговата съпруга Гюнай Мусайева бяха в много обтегнати отношения и дори се говореше за развод между тях, през изминалата седмица обаче двамата бяха засечени от турските папараци и репортери да се прибират заедно от нощен клуб, изглеждайки видимо развеселени и щастливи. На въпросите на журналистите Толга заяви, че е изгладил отношенията си със съпругата си и двамата отново живеят заедно. Освен това актьорът, посетил преди няколко години България сподели още, че никога не би се развел с любимата си.

6) За ново-сформиралата се турска двойка Берен Саат ("Забраненият плод", "Щастливи заедно" и "Пепел от рози") и Кенан Доулу (певец), които сключиха брак в края на месец юли т. г. на блажа в Лос Анджелис, има само един проблем - храната. Наскоро стана ясно, че Берен и Кенан постоянно спорели затова какво да слагат на трапезата си, тъй като актрисата предпочитала традиционните турски ястия, а певецът - екзотична източна храна, която обаче брюнетката не можела да готви. Друга голяма новина, свързана с тях двамата е, че вече са готови да станат родители и отскоро работят по въпроса.

7) През изминалите дни в Турция се носят слухове за раждането на нова двойка от сериалите. Става въпрос за младите надежди на южно-съседското кино Даахан Кюледжег ("Мечтатели") и Нилпери Шахинкая ("Времето лети"), които бяха заснети от турските папараци да обядват заедно в Бешикташ. Напомняме, че в момента те си партнират в хита на FOX, излъчващ се всяка събота след 20.00 часа "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), в който играят двойка. На въпросите на журналисти актьорите отрекоха тези съмнения и спекулации за техните взаимоотношения, което обаче не бе убедително, тъй като ясно се виждаха развълнуваните погледи и на двамата, докато обядваха.

8) Една от най-активните в социалните мрежи турски актриси - Синем Кобал, наскоро сподели selfie, на което позира заедно със своя по-малък брат Керем Кобал. След проучване на турските медии е установено, че роднината на младата надежда на турското кино работи в малък истанбулски бар като барман. Журналистите не пропуснаха и да направят сравнението, между заплатите на двамата - докато Синем получава за заснемането на един епизод от сериал около 30 000 лири, то брат ѝ Керем се бори дневно за далеч по-малките 90-100 лири. Напомняме и, че той взе малко участие в сериала с участието на Синем "Селена" (Selena), който приключи повече от отдавна в Турция. Чаровната блондинка започна да играе в новия проект на StarTV, стартиращ днес "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri).

9) Младият турски актьор Ибрахим Кендирджи, който придоби огромна популярност след участието си в най-успешната турска тийн-драма "Мечтатели" (Kavak Yelleri), която бе излъчена у нас преди няколко години по БТВ, наскоро сподели в социалните мрежи снимка, на която позира заедно с малката си дъщеричка. Посланието на фотоса беше "Борим се със сърбежа на зъбките", виждайки се как сладкото мъниче чеше новоразтящите си зъбки не къде да е, а... по носа на баща си. Актьорът обаче не изпитва болка и недоволство, а даже напротив - радва се на малката си дъщеричка.

10) По време на снимките на новия игрален филм с участието на Фахрие Евджен ("Листопад", "Чучулигата" и "Кърт Сеит и Шура") и Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") "Любов като теб" (Ask Sana Benzer) се е случил лек инцидент. В една от сцените чаровната брюнетка е трябвало да седи сама в лодка насред дълбоко море, чийто двигател обаче изненадващо е спрял и така актрисата е изпаднала в паника и започнала да крещи истерично на екипа на продукцията, който бил на брега. В крайна сметка някак си проблемът бил решен без никой да пострада. "Любов като теб" ще направи премиерата си в Турция на 23 януари 2015 г.

11) След истерията по предизвикателството ice bucket challenge, сега е ред на новата мания по това звездите да заснемат ставането си сутрин, без грим и бляскави дрехи и бижута. Сред първите турски актриси, които се осмелиха да го направят, беше чаровната Йозлем Йълмаз, която у нас сме гледали единствено в "Незабравима" (Unutulmaz), но в момента участва и в "Безопасност" (Emanet). Наскоро тя сподели в социалните мрежи снимка, на която заедно със своето любимо кученце спят заедно сгушени един в друг. Напомняме, че в по-миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви показахме selfie на известната стопанка и любимеца ѝ, който определено е неизменна част от живота ѝ.

12) Друг известен турски актьор, който у нас сме гледали единствено в турската приказна мелодрама "Огнено сърце" (Gonulcelen), също не пропуска да показва любовта си към животните. Наскоро Джансел Елчин сподели в социалните мрежи снимка, на която позира заедно със своя домашен любимец - бигъл, с който си играе най-вероятно в градината на дома си. Профилът на Джансел в социалната мрежа Instagram също е претрупана със selfie-та на сладкото кученце, като е видно, че стопанина му се е отдал на дълга почивка, обръщайки внимание изцяло на бигъла.

13) Турската актриса Дениз Чакър, която у нас сме гледали в хитовете "Листопад" (Yaprak Dokumu), "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и "Ифет" (Iffet), наскоро сподели в социалните мрежи снимка, на която позира заедно със своя няколко-годишен син. Двамата видимо се радват един на друг и така ще е още дълго време, тъй като чаровната брюнетка се е отдала на дълга почивка от професионални ангажименти, след като изминалата месеци бяха много натоварени за нея - играеше в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век", а след това и в провала "Забрана" (Yasak). Напомняме, че в миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви показахме как Дениз релаксира заедно с домашната си котка.

14) Турската актриса Селен Сойдер, която българските зрители познават единствено от ролята ѝ на Топрак в хита на Диема Фемили, приключил в края на юни т. г. "Сезони на любовта" (Lale Devri), използва малкото си свободно време сред природата. Наскоро чаровната червенокоса красавица сподели selfie в социалните мрежи, на което позира в спокойна среда в малък парк. Очевидно Селен, която в момента участва в сериала, излъчващ се всеки понеделник след 20.30 часа "Реакцията" (Reaksiyon) по StarTV, презарежда, дишайки чист въздух и наслаждавайки се на богата палитра от топли цветове в природата през есента. За да не бъде разпознавана дори от малкото посетители на парка, Сойдер дори е сложила и слънчеви очила.

15) Преди повече от 4 години приключиха снимките на младежкия турски сериал "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), който направи премиерата си у нас през изминалата есен в следобедните часове по БТВ. Въпреки това обаче, след толкова много време, приятелството между трите актриси, които изпълниха главните роли в него Йозге Йозпиринчи, Рожда Демирер и Селин Шекерчи продължава с пълна сила, като наскоро първата сподели в социалните мрежи selfie, на което трите красавици позират широко усмихнати и щастливи. В момента Рожда се занимава с театралната си пиеса, а наскоро приключиха снимките на поредицата със Селин "Избягалите булки" (Kacak Gelilner), който се излъчваше през летните понеделници по StarTV. Очаквайте интервю с Йозге Йозпиринчи през декември в блога!

16) Наскоро турската актриса Гюнай Караджаолу, която българските зрители познават единствено като Гюлназ от "Огнено сърце" (Gonulcelen) и като полу-финалистка от "Любима турска звезда 2014", сподели в социалните мрежи selfie, на което позира заедно със своята дъщеря, която е в пубертета. Напомняме, че неведнъж в свои интервюта, едно от които публикувани и в блога, вечно усмихнатата къдрокоса чаровница е споделяла, че обожава дъщеря си и за нея е много важно да ѝ даде добър пример в живота. В момента Гюнай игра в пиесата "Малка злополука вкъщи".

17) В интервю за турска телевизия турският актьор Сарп Аккая сподели, че за него участието му в една от най-успешните турски криминални драми "Езел" (Ezel) е било повратна точка за развитието от там нататък на неговата кариера. Той също така сподели, че за него е било чест и привилегия да работи с професионалисти като Кенан Имирзалъолу, Джансу Дере и Ийт Йозшенер, с които и до днес поддържа контакти и приятелство. На въпросите на водещата именно за отношенията му с Джансу Дере, за които се спекулираше, че са нещо повече от приятелство, той сподели, че е съвсем нормално мъж и жена да пият кафе заедно и посъветва турските медии да не се ровят толкова много в личния живот на известните личности.

18) Тази вечер на телевизионни ринг в Турция излизат две от най-очакваните нови мелодрами тази есен - "Незапомнените времена" (Urfaliyam Ezelden) с участието на Бюлент Инал и Мерал Четинкая на KanalD и "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri) с участието на Бену Йълдъръмлар, Синем Кобал, Селма Ергеч и Фърат Челик на StarTV. Кой ще бъде победителят и кой победеният, каква ще е окончателната съдба на "Моето име е Гюлтепе" (Benim Adim Gultepe) на KanalD, както и още интересни новини и рейтинги, свързани със сериалите тази есен в южната ни съседка, четете в утрешното юбилейно тридесето издание на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"!

19) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: утре, 13 октомври (понеделник) предстои да публикуваме юбилейното издание №30 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 14 октомври пък следва петия за новия сезон брой на "Турция представя...", в който ще представим новите сериали тази есен по ShowTV. В сряда, 15 октомври идва ред на десетото издание от "Музиката от турските сериали", в което ще представим музикалните теми от "Сезони на любовта". В четвъртък, 16 октомври пък предстои да прочетете интервю с Махир Гюнширай от "Ифет". В петък, 17 октомври идва ред на пето издание от "Две противоположности", в което ще сравним героините на Хазал Кая в "Забраненият плод" и "Огледален свят" - Нихал и Ферия. В събота, 18 октомври предстои да прочетете петата тема от рубриката ни "Любопитно", в който ще представим сериалите, сменили телевизиите си на излъчване. И в неделя, 19 октомври ще публикуваме петото издание от "Турските актьори 24/7". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.