"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) започва по БТВ

От 17 октомври в ефира на БТВ стартира най-новият индийски сериал "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum). Зрителите, любители
на следобедните теленовели, няма да останат без трогателни истории и емоции след края на един от най-успешните и любими сериали у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai). Новата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 15.30 часа и ще проследи пътищата на Сандия и Сурадж, които се преплитат по странен начин. На пръв поглед двамата нямат нищо общо - тя е образована, той - обикновен и неграмотен сладкар. Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства. С времето тайните и лъжите, при които е започнал техният брак, излизат наяве. Сандия е чужда в новия си дом, не разбира нито порядките, нито ценностите на семейството. Възпитана да уважава възрастните, тя не се опълчва на своята свекърва, но трябва да реши - дали да се превърне в типичната домакиня или да продължи да преследва мечтата си - да се изучи и да стане полицай. Подкрепа получава от най-необичайното място - от своя съпруг, който трябва да балансира между властната си майка и амбициозната си жена. 

Главни герои:
Сандия - 20-годишно интелигентно и амбициозно момиче, което мечтае да стане полицай. Семейството ѝ я подкрепя, но тя внезапно губи родителите си при нещастен инцидент. След това животът ѝ се обръща на 360 градуса. Склонява въпреки волята си да се омъжи за Сурадж и попада в семейство, съвсем различно от това, в което е израснала. 

Анкур - брат на Сандия, който заминава на работа в Америка със своята съпруга,  е отговорен за нея и трябва да я омъжи в добро семейство. Бързайки да изпълни братския си дълг или по-скоро да се отърве от това бреме, той твърди, че ѝ е намерил добра партия в лицето на Сурадж. Лъже я, че той е млад перспективен мъж, завършил Бизнес администрация, и Сандия склонява да се омъжи макар и против волята си.

Сурадж - съпруг на Сандия. Симпатичен и мил млад мъж, който има собствена успешна сладкарница в град Пушкар. Всички го уважават, въпреки че е завършил едва девети клас. Сурадж е много отговорен и се грижи за цялото си семейство. Опитва се да балансира между майка си и жена си, тъй като много държи и на двете жени, които са коренно различни.

Сантош - майка на Сурадж. Изключително властна и строга жена, стожер на традициите. Никой в семейството не смее да ѝ се опълчи, думата ѝ е закон. Въпреки, че е доста груба, тя е справедлива и сърцето ѝ е добро.

Рати – съпруг на Сантош, мъж под чехъл. Добродушен, все се оплаква от влошено здраве, не смее да противоречи на жена си, но все пак успява да я умилостиви.

Викрам - по-малкият брат на Сурадж, собственик на магазин за сарита. Много хитър, готов да направи всичко за пари.

Менакши - съпруга на Викрам, алчна и лукава, винаги плете интриги, често отнася гнева на свекърва си.

Мохит - най-малкият брат на Сурадж, учи в колеж, но често лъже Сурадж, за да му измъкне пари.

Чави - сестра на Сурадж, учи в колеж, но повече набляга на забавленията и не е много трудолюбива.

Чатури - помощничка в дома на Сантош. Вечно мрънка, че работата ѝ е в повече, но не напуска. Много харесва Сурадж и Сандия и винаги им помага и ги защитава. 

Още информация:
"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) е индийски сериал на телевизия StarTV, като започва през август 2011 г. и продължава и до днес, като до момента са излъчени приблизително 900 епизода.  

7 коментара:

Анонимен каза...

Имеец си хас да не е сапунка от Турция или Индия,и този колко сериии е ?

Анонимен каза...

Поне можехте да напишете, че текста не е ваш, а на Теленовелас Новини. Голямо безочие, пък после се биете в гърдите, че сте номер 1...

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не разбрахме въпроса Ви, но така или иначе, сериалът е индийски.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Текстът не е на колегите от Теленовелас Новини, а на bTV Media Group, така че отсега нататък не се изказвайте неподготвени, ставате смешни в опитите си да ни засрамите. Ето линк, за да се уверите: https://drive.google.com/file/d/0B5aaJgyFst42emF2d08yT2lkWWc/view?usp=sharing
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Kolko epizoda na malkata bulka I moqta karma sa zakupeni

Анонимен каза...

Ха, изглежда интересно, ще го видим този сериал. Само дето над 900 епизода... Ще го въртят повече и от Цветовете...
Много странно, защо започва от 17.10.2014, не трябва ли да е от 20.10.2014, тъй като днес даваха епизоди 717,718,719, така че по логиката трябва на 17 да дадат 738 и 739(който е двоен), да не би нещо от БТВ да се объркали или в Интернет подредбата да не е точно, но надали...

Анонимен каза...

Страхотно, харесвам Индийските сриали, внасят колорит, пъстрота и носят магията на Азия.Поздравявам ви, че отново избрахте индийските сериали пред турските.Турските са много скучни, а индийските са друго нещо-песни, танци, традиции...Ще е супер ако излъчите и новия сериал с Ангад Хасия и Сара Кхан.Чакам новия сериала с нетърпение.

Анонимен каза...

Междудругото този сериал ще го дават поне 5 години докато го купят и така нататък.Трябваше да пуснат онзи корейския сериал Чудесната мама много е хубав корейска драма <3 Или трябваше да пуснат сериала с Ангад Хасия и Айшвария Рай - Моята мечта (2012-2013) сериала е много хубав нов е и е около 850 епизода скоро свърши в Индия някъде началото на месец декември аз съм го гледал на хинди в ютюб много е хубав оригиналното заглавие на сериала е : Mera .. Sapna гледайте го на мен много ми хареса!!! Дано го купят мисля че и сестрата на Сара Кхан Аура Кхан участва вътре в Моята Мечта

Предоставено от Blogger.