"Турските актьори 24/7" (3): от 29 септември до 5 октомври 2014 г.

октомври 05, 2014
Здравейте, приятели! Неделя е, 5 октомври, а това означава, че е време за рубриката ни "Турските актьори 24/7"! Предишното ѝ издание
се радваше на изключително голям интерес, то бе прочетено приблизително 500 пъти, нареждайки се на 6 място сред най-четените публикации в блога за седмицата. Ето накратко какво предстои да прочетете: за съжаление тазседмичния брой не започва с добра новина, тъй като напоследък в медиите се носи упорития слух за края на връзката между двама от най-популярните турски актьори. В брой №3 на "Турските актьори 24/7" ще наблегнем предимно на човешката страна у любимите ни актьори, на това как те прекарват свободното си време, как обичат, как се забавляват, точно като всеки един от нас! Време е да започваме!

1) Напоследък в турските медийни среди се носи упорития слух, че връзката между актьорите, които у нас сме гледали в "Огнено сърце" (Gonulcelen) и "Гордата Аси" (Asi) Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак е през разпад. Подозренията за това се увеличиха още повече, след като победителката в "Любима турска звезда 2014" прекара един от последните летни дни в Турция на басейн, заедно с двете си дъщерички Мая и Топрак и баба им (майката на Туба), но без съпруга си и баща на децата ѝ Онур. На въпросите на журналисти по случая красавицата отказа да отговори. Дали това ще е поредната турска двойка от сериалите, която ще се раздели?

2) Турската актриса Дениз Чакър, която у нас сме гледали в сериалите "Листопад" (Yaprak Dokumu) и "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), но и на чийто талант и в момента се наслаждаваме в "Ифет" (Iffet) публикува в социалните мрежи selfie, на което позира заедно с една от двете си котки, като посланието на снимката е "Аз съм там, където си ти...". Към момента чаровната брюнетка се е отдала на заслужена почивка след като през изминалата пролет участва в провала "Забрана" (Yasak), който само след 9 излъчени епизода бе свален от ефир заради ниски рейтинги.

3) Подобно на Дениз Чакър, популярната турска актриса Гамзе Йозчелик, която у нас сме гледали единствено в обичаната от милиони по света турска криминална драма "Опасни улици" (Arka Sokaklar), в която изигра ролята на комисар Зейнеб, също се е отдала на заслужена почивка и релакс. Сексапилната блондинка, която мнозина български зрители оприличават с българската актриса Яна Маринова, наскоро публикува в социалните мрежи selfie, на което позира заедно със своя няколко-годишен син. Очевидно двамата са много щастливи в домашна обстановка, радвайки се един на друг. Напомняме, че през изминалата есен Гамзе трябваше да вземе трудното решение да напусне актьорския състав на "Опасни улици" и да започне работа по нов проект - историческия сериал "Завоевателят" (Fatih), който за съжаление постигна много ниски рейтинги и бе свален от ефира на KanalD само няколко епизода след старта му.

4) И в този брой на "Турските актьори 24/7" няма да пропуснем да отбележим новини, свързани с една от най-активните в социалните мрежи турски актриси Джейда Дювенджи. Чаровницата с огромна усмивка наскоро публикува в профила си в Instagram selfie, на което позира заедно с баща си, който празнува рожден ден и сестра си. В описанието към снимката актрисата, която у нас сме гледали в "1001 нощ" (Binbir Gece) и "Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz ev Kadinlari), тя сподели, че за нея най-важно е семейството и миговете, прекарани с него. Освен това, на selfiе-то съвсем ясно се вижда, че новия имидж на Джейда, който Ви показахме в миналото издание на рубриката ни, е била заблуда, тъй като на актуалната снимка със най-близките си хора, актрисата е със старата си дълга и кестенява коса.

5) Наскоро бременната млада турска актриса Пелин Карахан, която у нас сме гледали в сериалите "Мечтатели" (Kavak Yelleri) и "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) публикува в социалните мрежи selfie, на която позира заедно с част от своите бивши колеги в най-успешната турска историческа сага, сред които Халит Ергенч ("1001 нощ"), Арас Булут Ийнемли ("Времето лети"), Селим Байрактар (Сюмбюл ага) и Сарп Аккая ("Езел" и "Мълчаливите"). Освен с тях, Пелин позира и заедно с чаровната Йозге Бурак Шакрак ("Малки жени"). Най-вероятно колегите и бивши екранни партньори са се събрали заедно на малко парти, за да се съберат отново след края на сериала, като бременната Пелин използва всяка една минута, за да се нарадва за последно на свободата си, тъй като след по-малко от 3 месеца ще стане майка на момченце, което даже вече си има име - Али-Демир.

6) Въпреки тежкия сюжет на една от най-гледаните турски мелодрами в момента в южната ни съседка "Справедливостта на Кара" (Karadayi), актрисите, изпълняващи главните роли в нея - Бергюзар Корел ("1001 нощ") и Мелике Ипек Ялова ("Великолепният век") не скучаят ни най-малко на снимачната площадка на драматичната поредица. Преди няколко дни, по време на снимките на един от новите епизоди на мелодрамата с Кенан Имирзалъолу, двете красавици споделиха в социалните мрежи колаж от selfie-та, на които позират видимо доволни, щастливи и с доста приповдигнато настроение. В описанието към снимката те разкриват, че въпреки умората, никой не може да ги сломи или да им развали настроението в точно този момент, а на какво се дължи това обаче така и не става ясно.

7) През изминалата седмица турската актриса Фахрие Евджен, която у нас сме гледали единствено в семейна драма №1 "Листопад" (Yaprak Dokumu), но е участвала и в хита "Чучулигата" (Calikusu), а в момента играе във втория сезон на историческата сага "Кърт Сеит и Шура" (Kurt Seyit ve Sura), даде интервю за турските медии, в което споделя, че няма идол и се опитва да прилича единствено на себе си, водейки се по своите мнение и решения, а не по нечии други. Освен това, в това интервю се наблегна на личния ѝ живот, като чаровната брюнетка сподели, че през свободното си време обича да се разхожда в гората, а най-добрата комбинация за нея е същевременно и да чете интересна книга. Освен това Фахрие сподели, че обожава музиката и мечтае някой ден да вземе участие в мюзикъл, който жанр наскоро придоби голяма популярност в южната ни съседка.

8) Турската актриса Хадидже Шендил, която у нас все още не сме гледали, но предстои да гледаме в закупения от Диема Фемили турски сериал "Госпожа Дила" (Dila Hanim), ще вземе участие в съвсем скоро стартиращата по турската телевизия StarTV продукция "Днес написах съдбата си" (Kaderimin Yazıldığı Gün). Актрисата ще си партнира с един от най-харесваните турски актьори Йоджан Дениз ("Млечният път", "Имението с лозите" и "Черната роза") и по-малко популярната Бегюм Кютюк ("Огнено сърце"), като за ролята си на селскостопанската работничка Елиф, Хатидже е трябвало да свали 10 килограма от теглото си, като за щастие е успяла да го направи чрез ежедневно посещаване на фитнес-залата и много движение.

9) Турската актриса Синем Кобал, която у нас сме гледали единствено в "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), но в момента се снима в новия сериал на StarTV "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), който започва в южната ни съседка съвсем скоро, за пореден път е легнала "под ножа", за да коригира още дефекти в себе си. Чаровната блондинка наскоро е посетила зъболекар, защото не харесвала дефект в своите зъби, който поправила. Според по-наблюдателните нейни фенове обаче, все повече се разпространява информацията, че освен в усмивката си, Синем е коригирала за пореден път и устните си, вкарвайки силикон в тях. Все повече и са притеснените за нейното здраве фенове, които започват да се съмняват, че любимката им е изпаднала в болестно състояние и мания за още и още корекции в себе си.

10) Следващата новина също е свързана с красивата блондинка Синем Кобал. Наскоро актрисата, която в Турция предстои да гледат в новия сериал "Работа на Гьонюл" (Gunul Isleri), а у нас сме гледали единствено в тийн-драмата "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), взе участие в рекламен клип на световната компания за красота Garnier, рекламирайки нашумелия в последно време "BB" крем. Младата надежда на турското кино сподели, че за нея е било удоволствие да подкрепи тази инициатива на компанията, и че много ѝ е харесала ролята ѝ в самия клип - на боксьорка с боксови ръкавици, бореща се с бръчките чрез тях. Повече подробности около новия ѝ сериал "Работа на Гьонюл" очаквайте утре в "Какво гледат в Турция?", както и съвсем скоро в рубриката ни "Турция представя..."!

11) Според турските медии, напрежението в екипа на историческата драма "Кърт Сеит и Шура" (Kurt Seyit ve Sura) продължава да нараства, след като първите два епизода от новия сезон постигнаха доста ниски рейтинг-резултати, въпреки участието на популярната Фахрие Евджен ("Листопад"), която се очакваше да вдигне продукцията "на крака", след като и през изминалия телевизионен сезон резултатите ѝ не бяха завидни. Това обаче така и не се случва и именно заради това съдбата на поредицата все още не е ясна. От продуцентската компания на "Кърт Сеит и Шура" са се отзовали на холивудските си партньори, за да им предложат решение на проблема с ниските рейтинги на сериала. Каква ще е съдбата му и дали ще продължи да се излъчва поне на този етап ще разберете утре в "Какво гледат в Турция?".

12) Турската актриса, която у на сме гледали в първия турски сериал в България "1001 нощ" (Binbir Gece) и в обичаната от милиони по света криминална драма "Справедливостта на Кара" (Karadayi), който и в момента се излъчва по ТВ7, а и в Турция по ATV, стана горд собственик на цели три мънички котенца. Наскоро чаровната брюнетка сподели в социалните мрежи снимка, на която позира заедно с едно от сладките създания, видимо релаксираща и успокоена от иначе натоварения си график на работа. Това не е първата проява на любов към животните от страна на популярни турски актьори, напомняме Ви, че в миналото издание на "Турските актьори 24/7" Ви показахме как красавицата от "Безопасност" (Emanet) Йозлем Йълдъз се радва на своето кученце.

13) Турската актриса, придобила световна популярност след участието си в най-успешната турска историческа продукция "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) Мерием Узерли, стана лице на октомврийския брой на турското издание на модното списание "ELLE". В него тя даде интервю, което ще бъде публикувано в блога в началото на наближаващата 2015 г. Освен това тя бе определена като модна икона в Турция именно от това списание. В откровената си изповед за турските читатели, Мерием споделя, че за нея славата не е известна и силата ѝ я прави щастлива. Както споменахме, това интервю очаквайте през януари 2015 г. тук, в блога!

14) Тази седмица в Турция се чества един от най-големите мюсюлмански празници Курбан Байрам. Подобно на най-големите християнски - Коледа и Великден, и този сплотява семействата и роднините. Турските актьори не правят изключение, като първия, който сподели със света selfie, на което позира заедно с цялото си семейство, беше младата надежда на турското кино Арас Булут Ийнемли, който сме гледали във "Великолепният век", а и сега гледаме във "Времето лети". Точно зад усмихнатия чаровник се вижда и братът му близнак, с когото Арас поразително си прилича. Очаквайте интервю с него в началото на следващия месец ноември!

15) Следващата популярна турска актриса, която сподели с целия свят как празнува големият празник, беше също младата надежда на турското кино Пелин Карахан, която у нас сме гледали в тийн-драмата "Мечтатели" и историческия бестселър "Великолепният век". Чаровницата публикува selfie, на което позира заедно със своя съпруг и баща на сина им, който трябва да се роди до 3 месеца, и който ще се казва Али-Демир. От снимката се вижда, че Пелин предпочита да прекара празникът в интимна и спокойна среда с най-близките си хора в уютно кафене в търговски център.

16) За разлика от предните двама актьори - Арас Булут Ийнемли и Пелин Карахан, които предпочетоха да прекарат големия празник в семейна и уютна домашна среда, други двама млади турски артисти, които в момента участват в хита "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye) - Неслихан Атагюл ("Листопад") и Кадир Доулу ("Малки тайни", предпочетоха да отпразнуват Курбан Байрам в голям нощен клуб, в шумна среда. Двамата бяха уловени от турски папараци да се прибират от партито заедно, тъй като имат връзка. Междувременно на една от снимките се виждат следи от червило по бузите на младия актьор, които би трябвало да са от любимата му Неслихан. Дали обаче са от нея и ще пламне ли нов любовен скандал в Турция предстои да разберем!

17) Друга популярна турска двойка отпразнува подобаващо големия мюсюлмански празник. За разлика от Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, отскоро родилата се връзка между актьорите Ибрахим Челиккол ("Ифет" и "Милост") и Синем Кобал ("Малки тайни") избраха да прекарат Курбан Байрам на спокойна почивка в турския курорт Даламан, където да се уединят и да прекарат хубави моменти един с друг, тъй като вече започнаха снимките на новите им сериали "Реакцията" (Reaksiyon) и "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), които обаче заради големия празник са били отменени и актьорския състав и целия технически екип е бил временно разпуснат за няколко почивни дни.

18) Популярната германска актриса Вилма Елес, която обаче живее в Турция и в момента гледаме всяка делнична вечер от 18.00 часа като Каролин във "Времето лети" по БТВ, избра да прекара големия мюсюлмански празник Курбан Байрам също в тесен семеен кръг с най-близките си хора. Турските папарици уловиха наскоро красивата блондинка с турска жилка в кръвта на летището заедно със своя приятел Керем Гьоджюш, като пред репортерите тя сподели, че заедно с годеника си са решили да прекарат почивните празнични дни далеч от родината в далечна Япония.

19) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 6 октомври ще бъде публикувано 29 издание от "Какво гледат в Турция?", в което ще Ви информираме за успехът на новите сериали тази есен в Турция и техните съдби отсега нататък, както и за скоро-стартиращите други такива. Във вторник, 7 октомври пък излиза четвъртия брой за новия сезон от рубриката ни "Турция представя...", в който ще Ви запознаем с новите сериали тази есен по турската телевизия ATV. В сряда, 8 октомври ще бъде публикувано четвъртото за сезона издание от "Музиката от турските сериали", в което ще разгледаме и анализираме музикалните теми от "Опасни улици". В четвъртък, 9 октомври пък предстои да прочетете интервю със звездата от "Езел" и "Север-Юг" Бааде Ишчил. В петък, 10 октомври ще бъде публикувано четвъртото издание от новата ни поредица "Две противоположности", в което ще сравним ролите на Чаатай Улусой в "Огледален свят" и "Приливи и отливи". В събота, 11 октомври е ред на четвъртия брой от "Любопитно", в който ще представим двойките от турските сериали в реалния живот. И в неделя, 12 октомври, както се досещате ще бъде публикувано четвъртото издание от "Турските актьори 24/7".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.