"Турция представя..." (10): какво да очакваме тази есен по ShowTV?

октомври 14, 2014
Здравейте, приятели! Днес, 14 октомври (вторник) предстои да представим новите сериали тази есен на една от по-малко гледаните
турски телевизии - ShowTV, в десетото подред и петото за сезона издание от рубриката ни "Турция представя..."!

„Отмъщението на змиите” (Yilanlarin Ocu):
Това е новата продукция, на която не чак толкова гледаната турска телевизия ShowTV, залага най-много през настоящия есенен телевизионен сезон. Главните роли в нея са поверени на популярните актриси Ханде Сорал от „Малки жени” и „Завоевателят” и Джейда Атеш от „Огледален свят”. В историята се разказва за една бурна любов. Няколко дни преди да започне да служи като войник в казармата, Кара попада в пожар, в който се среща с красивата Фатма (Ханде Сорал), която спасява от пламъците. Между двамата, подобно на пожара, в който са се срещнали, пламва бурна и силна любов, която обаче е принудена да бъде прекъсната за няколко години, именно заради казармата, в която Кара трябва да прекара няколко години. През всички тях младите влюбени постоянно мислят един за друг, като най-сетне, един ден, Кара се завръща при семейството си и тайната си любима. Когато е посрещнат обаче, той е изключително изненадан, тъй като разбира, че през целия му престой като войник, семейството му е готвело неговата сватба със съседното момиче Захиде (Джейда Атеш). Ще оцелее ли любовта между Кара и Фатма, или семейните ценности и традиции, налагащи младия влюбен да се ожени за друго момиче, което не обича, ще попречат на любовта им, ще разберете, гледайки новата поредица „Отмъщението на змиите”, всяка сряда от 20.00 часа по ShowTV. 

„Ах, Нериман” (Ah, Neriman):
Това е втория нов сериал на ShowTV, на който от телевизията също много залага през настоящия сезон. Въпреки, че в него участие взимат повече непопулярни за зрителите актьори, то все пак има няколко лица, познати и на турските, и на българските зрители – това са Тарък Юнлюолу от „Перла” и Сезин Акбашакгюларъ от „Памуковата принцеса”. Историята определено е повече от завладяваща и интригуваща. Тъй като това издание е подготвяно в края на месец август т. г., когато все още на разположение беше само трейлъра към първия епизод от сериала, то е възможно да има и някои неточности в следващото описание. В „Ах, Нериман” се разказва за неволите на една самотна майка, изгледала сама и трите си дъщери, всяка от които е коренно различна от другата – едната е твърде суетна, другата – твърде разхвърляна и витаеща в облаците, а третата – с ясни планове за бъдещето си на цигуларка, последователна и скромна. Като цяло поредицата е много обещаваща, но имайки се в предвид телевизията, по която се излъчва, която през последните месеци отчита все по-голям спад в гледаемостта си, то най-вероятно потенциалът й няма да бъде оценен подобаващо и тя ще последва десетки свои предшественици, паднали от екран заради ниски рейтинги. Гледайте историята за Нериман и дъщерите ѝ всяка неделя след 23.00 часа по ShowTV. 
___________________________________________________________________

Освен двете нови продукции "Отмъщението на змиите" и "Ах, Нериман", тази есен ShowTV излъчва епизоди и от новия сезон на една от най-успешните си мелодрами "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.