Тази седмица в проектите на СЕРИАЛИ в България очаквайте...

Есенните проекти на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България вече започнаха!
През първата седмица след старта им те отчетоха доста добри резултати, а какво да очакваме следващата седмица в тях четете в следващите абзаци!

Какво да очакваме тази седмица в СЕРИАЛИ в България: и така, тук съобщаваме, че именно заради ниските си резултати през първата седмица след старта си, проектът ни СЕРИАЛИ в Турция спира да функционира, като всички рубрики, качващи се там, се местят в главния блог, тук! В понеделник, 22 септември, очаквайте 27 подред издание от рубриката ни "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 23 септември, идва ред на рубриката "Турция представя...", в чието 2 за сезона издание ще представим новите продукции на турската телевизия StarTV тази есен. В сряда, 24 септември, ще бъде публикувано издание номер 2 за новия сезон от "Музиката от турските сериали", в което ще анализираме и коментираме музикалните теми от най-обичания тийн-сериал "Мечтатели" (Kavak Yelleri). В четвъртък, 25 септември, предстои пък да бъде публикувано поредното интервю с турски актьор, което идната седмица ще бъде с младата актриса Фарах Зейнеб Абдуллах ("Времето лети" и "Кърт Сеит и Шура"). В петък, 26 септември, пък предстои да прочетете второто издание от новата ни рубрика "Две противоположности", в което ще сравним ролите на Берен Саат в "Забраненият плод" и "Пепел от рози" Бихтер и Фатмагюл. В събота, 27 септември, ще бъде публикувано второто за сезона издание от рубриката "Любопитно", в което ще представим малките актьори от големите турски сериали. И в неделя, 28 септември, последна за седмицата, предстои рубриката, стартираща днес "Турските актьори 24/7". 

Какво да очакваме тази седмица в "Любима латино звезда 2014": през изминалите дни, онлайн-състезанието за избирането на любим/а актьор или актриса от латиноамериканските сериали постигна изключително силни резултати, като в първото гласуване към първите номинации своя вот дадоха приблизително 90 анонимни потребители, а във второто към първите елиминации - над 100. Първите номинирани за изгонване участници бяха Иван Санчез, Лисет Морелос, Марио Симаро и Химена Наварете, като в крайна сметка онзи ден, петък, след 3-дневно гласуване, най-малък процент подкрепа получи първия, който отпадна от формата. И така, в момента протича гласуването към вторите номинации в проекта, в които този път участниците се борят за Вашите гласове самостоятелно, а не по двойки както миналата седмица. Във вторник, 23 септември, очаквайте обявяването имената на четиримата или петимата номинирани за изгонване участници, от тогава и започва гласуването към вторите елиминации в проекта, след които още един участник ще напусне формата, ставайки втория отпаднал състезател. Напомняме обаче, че за първи път тази година, всеки един от отпадналите участници ще има реалната възможност да се завърне обратно в играта, като повече информация за това очаквайте скоро! Екипът ни изказва своите благодарности към фейсбук страниците на Telenovellas News, Latino Fans Bulgaria и Българските фенове на Латиноамериканските сериали, които отразяват всичко ново около "Любима латино звезда 2014"! 

Какво да очакваме тази седмица в "Огнено сърце": Продължението: още отсега желаем да се извиним на читателите ни, защото днес, 21 септември (неделя), 54 (110) епизод ще бъде публикуван тази вечер, след 20.00 часа, поради технически причини. И така, както може би знаете, в изминалите епизоди на проекта ни стана ясно, че леля Кадрие има предложение да води телевизионно предаване за ясновидци, като в днешния епизод ще стане ясно дали е приета на работа или не. Също така днес ще стане ясна и промяната за героите Балчичек и Кобра. В следващите два епизода, които ще бъдат публикувани на 27 и 28 септември (събота и неделя), ще стане ясно и каква ще бъде промяната за Накие, чиято леля както разбрахте в края на вчерашния епизод е починала. Също така ще стане ясна и отчасти промяната за героините Гюлназ и Саиме. Промените продължават всяка събота и неделя, в епизодите от последния 3 сезон на "Огнено сърце": Продължението! 

4 коментара:

Анонимен каза...

много безинтересно така да го нарека, ама и вие си нямате работа щом се занимавате с маловажни работи ;) , то си е за вас, лека работа

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Жалко, че за Вас всичко това е безсмислено, но след като не Ви харесва никой не Ви кара да го четете и коментирате.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Рубриките Ви са много интересни и ще ги чакам с нетърпение през седмицата.

Анонимен каза...

Претендирате, че сте най-добрият сайт за сериали, че вашата информация е най-точна, пълна и вярна. А всъщност не отбелязвате стартиращите латино сериали! Айде малко слезте на земята. Не претендирайте, а доказвайте! По нищо не си личи, че сте "НАЙ-ДОБРИТЕ".

Предоставено от Blogger.