Буура Гюлсой: "Гюней не е нито добър, нито лош герой"

Четвъртък, 11 септември е! Продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с участниците в
"Любима турска звезда 2014". Тазседмичното ще бъде юбилейно - ще прочетете 20-то подред интервю и 16-то със звезда от онлайн-риалити формата ни. Време е да започваме! Той е роден на 22 февруари 1982 г. в столицата на Турция Анкара. В момента е на 32 години, зодия водолей. Завърша началното, средното и висшето си образование в родния си град. Започва да се занимава активно с актьорската професия от 2002 г. насам, като най-запомнящите се му роли от тогава досега са в сериалите, излъчени и у нас "Незабравима" (Unutulmaz), "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu ne?) и "Север-Юг" (Kuzey Guney), където изиграва ролите съответно на Толга, Вурал и Гюней. Любопитни подробности от живота му са, че е имал връзка с актрисата и "Мис Турция 2007" Селен Сойдер, както и, че с освен актьорската професия, се занимава и с архитектура и графичен дизайн, определен и като "мулти-талантът на Турция". Той е Буура Гюлсой, отпаднал на крачка от четвърт-финала в "Любима турска звезда 2014"!

Новият сезон на "Север-Юг" стартира съвсем скоро. Да очакват ли зрителите още повече напрежение и промени в новите епизоди?
Мога само да издам, че щом ние, актьорите, изпълняващи главните роли в сериала, се изненадахме толкова много, то още по-изненадани ще бъдат и зрителите. Самите ние дори не знаем какво ще се случи в по-напредналите епизоди, лично аз вече започвам да се чувстват като зрител, разбирам ги какво им е на хората.

Защо?
Казах ви, дори аз самия не знам какво ще се случи в по-напредналите епизоди, тръпката е голяма. За мен е голямо щастие да работя отново с техническия екип на "Пепел от рози", всъщност той е и този на "Север-Юг". Именно затова не изпитвам никакви затруднения и притеснения по време на работа.

Да се върнем на "Север-Юг", за какви промени говорехте?
Говоря за радикални промени в историята и персонажите, много ми е интересно и любопитно как ще реагират зрителите на тях.

Тези промени ще засегнат ли Вашият герой в сериала - Гюней?
Да, всички герои, включително и моят, ще бъдат засегнати от тези промени. В този сезон ще видите доста сблъсквания между Кузей и Гюней, между северът и югът.

Героят Ви Гюней е много амбициозен, Вие такъв ли сте?
О не, не и толкова много. Гюней е готов на всичко за амбициите си, дори и да нарани свои близки, дори е склонен да върши лоши неща. Всеки човек до някаква степен е амбициозен, аз също и то в нормална степен. Не съм човек, който заради собствена облага би си позволил да мачка и унижава други хора.

Да, така е, но при това положение като какъв описвате героя си - добър или лош?
Гюней не е нито добър, нито лош персонаж. Той е напълно различен от останалите, за мен е невероятно удоволствие да играя подобен интересен и различен герой.

Кое е доминиращото в отношенията на Кузей и Гюней - братската обич или омразата?
Въпреки, че са поели по коренно-различни пътища, че разстоянието и дистанцията между тях е огромна, и че се борят за любовта на едно и също момиче, двамата имат много силна връзка помежду си. А и погледнато реално, кръвта вода не става и колкото и искат, двама братя никога не могат да се мразят.

Смятате ли, че "Пепел от рози" беше като трамплин за Вашата кариера?
В действителност моят трамплин в актьорската професия не беше "Пепел от рози", а "Незабравима". Сценарият му беше страхотен, ролята ми също много ми допадаше, много се привързах към целия екип. И всъщност повече ми допада ролята ми в този сериал, специално за мен тя ме направи известен, а не тази в "Пепел от рози". 

Защо прекратихте отношенията си с бившата Ви приятелка Бурджу Кара, това беше голяма изненада за всички?
Това е личен въпрос и не искам да издавам подробности около това.

Да, но Бурджу заяви, че Вие сте я напуснал, няма ли да направите коментар по въпроса?
Казах ви вече, не искам да излагам на показ личния си живот.

Мислите ли да се ожените отново?
*няма отговор*

Добре, тогава какво мислите за любовта?
Най-важното е любовта да живее, да има взаимно уважение. Любовта от пръв поглед е нещо много хубаво, всъщност това е истинската любов, изпитваш вълнение и приятно напрежение. Ако любовта се съчетава с уважението, то тя е вечна.

Ревнив ли сте?
Ако това чувство ми идва отвътре и не мога да го контролирам, да. Но всъщност ако човек не ревнува любимия си, то това значи, че не го интересува, не го обича.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.