Тази седмица в проектите на СЕРИАЛИ в България очаквайте...

Есенните проекти на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България стартират до броени дни! От днес, 10 септември
(сряда) започва рубриката ни, в която ежеседмично ще Ви информираме за всичко предстоящо в есенната ни програмна схема, включваща втория сезон на състезанието за избирането на най-харесваните актьори от латиноамериканските сериали "Любима латино звезда 2014", третия сезон на най-успешния ни проект "Огнено сърце": Продължението и рубриките на най-новия ни проект, на който залагаме най-много тази есен СЕРИАЛИ в Турция. Време е да започваме!

Какво да очакваме тази седмица в СЕРИАЛИ в Турция: както може би вече знаете, най-новият ни проект започва на 14 септември, тази неделя, но същинския му старт ще бъде на следващия ден, 15 септември. Тогава ще бъде публикувано поредното издание №26 от Вашия информатор за всичко ново около сериалите в Турция и техните рейтинги "Какво гледат в Турция?". Желаем да уточним, че рубриката ще се качва паралелно и на СЕРИАЛИ в България (тук), и на СЕРИАЛИ в Турция. Ден след това, на 16 септември (вторник), се завръща миналогодишната ни рубрика "Турция представя...", в която ежеседмично представяхме поотделно всяка една от новите продукции, стартиращи в южната ни съседка. Вторият ѝ сезон обаче ще бъде с обновена концепция и визия, като в броеве му ще представяме не всички нови мелодрами поотделно, а заедно, сортирани по това по коя телевизия ще се излъчват. В първото издание ще Ви поднесем интересни информации, свързани с новите сериали на KanalD. В сряда, 17 септември, пък с нов втори сезон се подновява и рубриката ни, в която ежеседмично анализираме и коментираме музикалните теми от най-обичаните турски продукции "Музиката от турските сериали", като в първия брой за новия сезон и СЕРИАЛИ в Турция, ще обсъдим заедно музикалните теми от излъчващия се в момента у нас сериал "Ифет". В четвъртък, 18 септември, пък ще бъде публикувано последното интервю от рубриката ни, в която ежеседмично представяхме такива с участниците от "Любима турска звезда 2014", то ще бъде с Айча Бингьол. Поредицата обаче ще продължи и след това, с нови интервюта, като повече информация очаквайте скоро. В петък, 19 септември, пък започва най-новата рубрика на "Домът на турските сериали" - "Две противоположности", в която ежеседмично предстои да сравняваме по две противоположни роли на един и същ актьор. В първия ѝ брой предстои да го направим с образите на Дениз Чакър в "Листопад" и "Ифет" - Ферхунде и Ифет. В събота, 20 септември, пък се завръща поредицата ни от статии, в която ежеседмично ще обсъждаме интересни и интригуващи теми от турските сериали "Любопитно", като в първото ѝ издание предстои да Ви запознаем с все по-популярното в последно време понятие "сериален туризъм". В неделя, 21 септември, последна стартира новата рубрика на СЕРИАЛИ в Турция "Турските актьори 24/7", в която в края на всяка седмица ще Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от екранните поредици.

Какво да очакваме тази седмица в "Любима латино звезда 2014": онлайн-риалити форматът ни, чрез който след няколко месеца ще бъде ясна любимата звезда на българите от латиноамериканските сериали за настоящата 2014 г., сред Ана-Бренда Контрерас, Анаи, Давид Сепеда, Давид Чокаро, Дана Гарсия, Елизабет Гутиерез, Жанкарлос Канела, Иван Санчез, Карла Монрой, Карлос Понсе, Кристиан Мейер, Лисет Морелос, Марио Симаро, Марлене Фавела, Рафаел Амая, Скарлет Ортиз, Химена Наварете и Хорхе Луис Пила, стартира този петък, 12 септември. Първите номинации и елиминации в състезанието ще бъдат по познатата Ви от изминалия сезон на "Любима турска звезда 2014" система - по двойки. В нея, 18-те участници ще бъдат разделени на 9 двойки, всяка от които ще бъде съставена от по 1 участник и 1 участничка, актьор и актриса. Те ще бъдат създадени на принципа общо участие в сериал. Не всички обаче са играли заедно и именно техните двойки ще бъдат разпределени на случаен принцип. Повече информация за това как ще бъдат разпределени 18-те състезатели на 9 двойки ще разберете тази събота, 13 септември, сутринта, в сайта на формата, когато и ще стартират номинациите за определяне на номинирани за изгонване двойки, те ще продължат до вторник, 16 септември, от когато пък също по двойки започват елиминациите, в които дуотата, събрали най-малко или никакви гласове на номинациите, ще се изправят една срещу друга за оставане в надпреварата, като в петък, 19 септември ще стане ясна двойката, отпадаща първа от формата.

Какво да очакваме тази седмица в "Огнено сърце": Продължението: най-успешният проект на СЕРИАЛИ в България се завръща на 13 септември (събота), като епизодите от последния 3 сезон ще продължат да се качват всяка събота и неделя, в специалната страница на сериала в блога. В първия епизод от 3 сезон, който ще бъде и 51 (107) в събота, 13 септември, след близо три месеца ще научите какво предложение е получила леля Кадрие. Както може би знаете, 3 сезон на "Огнено сърце": Продължението ще бъде под надслов "Промяната", каквато ще има за всички герои, а именно това предложение на лелята на Гюлназ ще бъде промяната за нея, каква ще е тя - ще разберете тази събота, 13 септември. На следващия ден, 14 септември (неделя), във втория епизод за новия 3 сезон и 52 (108) подред, предстои да видим от части каква ще бъде промяната за другите двама колоритни герои в поредицата, а именно Балчичек и Кобра, и след какво тя ще бъде подтикната. В третата серия от новия сезон на "Огнено сърце": Продължението няма да бъде съобщено, но може би ще се досетите, каква ще е промяната за Балчичек и Кобра, както и защо ще трябва да се допитат до Мурат за нея. Освен това, Накие ще получи лоша, но от друга страна и добра новина, която също ще преобърне живота ѝ на 180 градуса и ще бъде промяната за нея, очаквайте 53 (109) епизод в събота, 20 септември. В четвъртата серия за новия 3 сезон, 54 (110), пък най-сетне ще разберете каква ще бъде промяната за Балчичек и Кобра, както и за Накие. Ще стане ясно и дали леля Кадрие ще успее да реализира мечтата си, която всъщност е телефонното предложение в последния качен към момента 50 (106 епизод).
_________________________________________________________________________________

Желаем да Ви уведомим, че първото издание на рубриката ни "Тази седмица в проектите на СЕРИАЛИ в България очаквайте..." се публикува извънредно днес, 10 септември (сряда), официалното ѝ разписание ще бъде всяка неделна сутрин, като следващото издание можете да очаквате следващата неделя, 21 септември! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, много ми харесва всичко което предстои и най-вече за турските сериали нямам търпение да почне рубриката "домът на турските" сериали както и "музика от турските сериали" и всички неща които предстоят във вашият сайт. Искам да кажа че вие сте най-добрите благодаря ви че ви има и с нетърпение очаквам да почне анкетата за любима латино звезда за 2014.
Хубав и слънчев ден ви желая !

Анонимен каза...

Страхотни сте.Всичко което вие правите е чудесно.Дали ще повтарят сериала Мечтатели по някой канал у нас.

Анонимен каза...

Нещо ново за Хазал Кая.Ще участва ли в нов сериал.От дълго време не се е включвала в нов проект.Каква е причината?

Предоставено от Blogger.